benim kayınpederin ağzı var dili yok ne beğenir hiç bilemiyorum
ama nişanda bile kravat takmamıştı ona en büyük hediye bi an önce evlenip torun vermek olur
adam torun istiyorum diyor sadeceerkeklere hediye almak çok zor valla
[/B]
zor olmaz tatlım
seçeneklerimi gör hele
kemer ve cüzdan ?
evet isimleriyle hitap ederim elimden gelse (yani yadırgamayacaklarını bilsem) kayınvalideme ve kayınpederime de isimleriyle hitap edeceğimannenleremi ismiyle hitap ediyosun?
geçmiş bi zamanda okumuştum
_ıslak elleri kıyafetinle kurutmak(hani şöyle yanlarımıza sürer kuruturuz ya)
_anne babaya isimle hitap etme
_yolda yemek yeme
fakirlik sebebidir diye ama ne kadar doğru sahih hadismi bilmiyorum tabi:44:
tecrübeli hatunun hali başka oluyor işte :)
evet isimleriyle hitap ederim elimden gelse (yani yadırgamayacaklarını bilsem) kayınvalideme ve kayınpederime de isimleriyle hitap edeceğim
böcük bence sen hiç şunu mu alsam bunu mu alsam diye kasma güzel bir tatlı al giderken yeter bir de müstakbel kayınvalidene şal örtü gibi bir şey al ne o öyle kpedere gömlek kravat.. bohça mı düzüyorsunzaten yakında babalar günü olur onu o zaman alırsın. Baştan böyle alıştırırsan hep beklerler bizzat teyzemin eş tarafı böyle...
ben zaten düşünmüyordum annem soktu kafama hep bunları
bi nişan bohçası mı yaptı bana almayacağım bişi diyorum anneme
ama işin aslı ben yapmasın diye zorladım
sirkencubin çeyiz bohçası kızzzzzzzzzzzzz
kayınpederin başı kel mi
neden hep kayınvalidelerin gözüne sokulur hediyeler kayınpederler 2 . sınıfta kalır
evet isimleriyle hitap ederim elimden gelse (yani yadırgamayacaklarını bilsem) kayınvalideme ve kayınpederime de isimleriyle hitap edeceğim
ben yeni evliyken tatillerde memlekete gidince eli boş gitmezdik
eşim hep anneme şunu alalım filan derdi alırdık..
geçen yıl ben kp.re hırka adlım kv.deye bişey almadım bu defa bozuldu biraz
ama kayınpeder çok memnun oldu eşim anneci biri diye adamcağızı unutuyormuşuz hep
aslında senin düşüncen çok güzel ama ilerde her halükarda sürekli yapıp duracak şimdiden bu kadar abartılı başlamasın bence. Çünkü sürekli bir şey beklerler yada beklemeseler bile her seferinde böcük kendini buna mecbur hisseder. Çeyiz bohçasından çektiğimizi bir ben bilirim bir de eşimsirkencubin çeyiz bohçası kızzzzzzzzzzzzz
kayınpederin başı kel mi
neden hep kayınvalidelerin gözüne sokulur hediyeler kayınpederler 2 . sınıfta kalır
seninkisi ne güzel sözünü dinlemişben zaten düşünmüyordum annem soktu kafama hep bunları
bi nişan bohçası mı yaptı bana almayacağım bişi diyorum anneme
ama işin aslı ben yapmasın diye zorladım
aslında senin düşüncen çok güzel ama ilerde her halükarda sürekli yapıp duracak şimdiden bu kadar abartılı başlamasın bence. Çünkü sürekli bir şey beklerler yada beklemeseler bile her seferinde böcük kendini buna mecbur hisseder. Çeyiz bohçasından çektiğimizi bir ben bilirim bir de eşimBiz de istemedik ama k validem benim ilk heyecanım hevesim içimde mi kalsın bunlar dedi tutturdu. iyi o zaman yap dedik annem de olmaz öyle bizim de yapmamız lazım dedi. Allahım her gün bir insan avm de mi olur o ara o kadar çok alışveriş yapmışız ki doymuşum. Aslında hediyeleşmek güzel bir şey ama bunun için hem maddi imkanın el verecek hem de vaktin bol olacak geniş geniş yapıp duracaksın.
farmasi pek bir tuttun kayınpederleri yoksa sen bıyıklı bir erkek misin
farmasi pek bir tuttun kayınpederleri yoksa sen bıyıklı bir erkek misin
badecim
sonuçta karşımızdaki duyguları olan bir varlık ( insan sonuçta)
ilgiden, hatırlanmaktan hangimiz hoşlanmayız
erkekler belli bizim gibi dışa vurmazlar belki yapıları gereği ama inan insanı deştikçe neler çıkar neler
kayınvalideciğin bundan önceki hatırlamalarınıza saysaydı durumu ne olacakolmuyor işte değil mi kaç yaşımızda ne olursak olalım o enaniyetimiz yok mu ahhhhh ahhhh
kayınpederlerin suçu ne
çoğunun ağzı vardır dili yoktur ama hakkettikleri değeri yeterince göremediklerini düşünüyorum özellikle bu hediyeleşme konusunda
bir nevi birbirlerini tanıyıp kaynaşacaklar diyorsun yanicanım sen de haklısın ifrat ve tefrit olmadan ortası bulunmalı
ayrıca ileride ne olur ne olmaz onu şimdiden hiç düşünmeye gerek var mı uzun uzun
zaten bunlar evlendikten sonra hediyeleşmenin dozu böyle sürüp gitmez
sonuçta aileler arası hediyeleşmeden çok sadece Ankara'ya yemek bahanesiyle biraraya gelecek kişiler ve sonuçta bir bağ kurulmaya çalışılıyor
ufak tefek hediyeleşme de olmasın mı canım
diyelim ki her hafta sonu Ankara'ya gidecek olsa
o zaman her gittiğinde de hediye alacak değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?