Kirli Çıkılar )))

zor olmaz tatlım

seçeneklerimi gör hele

kemer ve cüzdan ?

evet isimleriyle hitap ederim elimden gelse (yani yadırgamayacaklarını bilsem) kayınvalideme ve kayınpederime de isimleriyle hitap edeceğim

böcük bence sen hiç şunu mu alsam bunu mu alsam diye kasma güzel bir tatlı al giderken yeter bir de müstakbel kayınvalidene şal örtü gibi bir şey al ne o öyle kpedere gömlek kravat.. bohça mı düzüyorsun zaten yakında babalar günü olur onu o zaman alırsın. Baştan böyle alıştırırsan hep beklerler bizzat teyzemin eş tarafı böyle...

Son düzenleme:
ben olsam ya kayınvalide ve kayınpedere hediye ve de tatlı çikolata neyse onu
ya da eve genel başta yazdğım gibi ortak kullana bilecekleri genel bir hediye alırdım

sirkencubin çeyiz bohçası kızzzzzzzzzzzzz

kayınpederin başı kel mi

neden hep kayınvalidelerin gözüne sokulur hediyeler kayınpederler 2 . sınıfta kalır

ben zaten düşünmüyordum annem soktu kafama hep bunları
bi nişan bohçası mı yaptı bana almayacağım bişi diyorum anneme
ama işin aslı ben yapmasın diye zorladım

o senin annenin görgüsünden ,asaletindendir bence

kayınpederin başı kel mi

neden hep kayınvalidelerin gözüne sokulur hediyeler kayınpederler 2 . sınıfta kalır

ben yeni evliyken tatillerde memlekete gidince eli boş gitmezdik
eşim hep anneme şunu alalım filan derdi alırdık..
geçen yıl ben kp.re hırka adlım kv.deye bişey almadım bu defa bozuldu biraz
ama kayınpeder çok memnun oldu eşim anneci biri diye adamcağızı unutuyormuşuz hep

badecim
sonuçta karşımızdaki duyguları olan bir varlık ( insan sonuçta)
ilgiden, hatırlanmaktan hangimiz hoşlanmayız
erkekler belli bizim gibi dışa vurmazlar belki yapıları gereği ama inan insanı deştikçe neler çıkar neler

kayınvalideciğin bundan önceki hatırlamalarınıza saysaydı durumu ne olacak olmuyor işte değil mi kaç yaşımızda ne olursak olalım o enaniyetimiz yok mu ahhhhh ahhhh

kayınpederlerin suçu ne
çoğunun ağzı vardır dili yoktur ama hakkettikleri değeri yeterince göremediklerini düşünüyorum özellikle bu hediyeleşme konusunda

kayınpederin başı kel mi

aslında senin düşüncen çok güzel ama ilerde her halükarda sürekli yapıp duracak şimdiden bu kadar abartılı başlamasın bence. Çünkü sürekli bir şey beklerler yada beklemeseler bile her seferinde böcük kendini buna mecbur hisseder. Çeyiz bohçasından çektiğimizi bir ben bilirim bir de eşim Biz de istemedik ama k validem benim ilk heyecanım hevesim içimde mi kalsın bunlar dedi tutturdu. iyi o zaman yap dedik annem de olmaz öyle bizim de yapmamız lazım dedi. Allahım her gün bir insan avm de mi olur o ara o kadar çok alışveriş yapmışız ki doymuşum. Aslında hediyeleşmek güzel bir şey ama bunun için hem maddi imkanın el verecek hem de vaktin bol olacak geniş geniş yapıp duracaksın.
seninkisi ne güzel sözünü dinlemiş

canım sen de haklısın ifrat ve tefrit olmadan ortası bulunmalı

ayrıca ileride ne olur ne olmaz onu şimdiden hiç düşünmeye gerek var mı uzun uzun

zaten bunlar evlendikten sonra hediyeleşmenin dozu böyle sürüp gitmez

sonuçta aileler arası hediyeleşmeden çok sadece Ankara'ya yemek bahanesiyle biraraya gelecek kişiler ve sonuçta bir bağ kurulmaya çalışılıyor
ufak tefek hediyeleşme de olmasın mı canım

diyelim ki her hafta sonu Ankara'ya gidecek olsa
o zaman her gittiğinde de hediye alacak değil ya

farmasi pek bir tuttun kayınpederleri yoksa sen bıyıklı bir erkek misin

ayrıca sanki sadece oğlan evinden yana sadece büyük olarak kayınvalide ile muhatap oluncakmış gibi ilişkilerin öyle bir zemine oturtuluyormuş gibi izlenim bırakmasına karşıyım ben

bak bak gelin kayınvalidenin gözüne girmek için ona neler almış ona nasıl hürmetlerini gösteriyor vs vs böyle düşüncelere tahammülüm yok
sadece kayınvalidenin totişini kaldırmanın alemi yok hahahhhhhhhhhhhhhhh özü bu
oh be

ben çok severim kayın pederi onlardayken eşim annesinin dibinden ayrılmaz
ben gider kp.le oturum sohbet ederim onunda çok hoşuna gider
ama işte dediğin gibi hediye işinde eşimin yüzünden atlamışız hep..
bundan sonra eşim alırsa alsın ben karışmıycamö bu hediye işine
birinin gönlü kalıyo olmuyo

Taksit Tutarı Hesap Kesim Tarihi Son Ödeme Tarihi
172.13 06/02/2013 18/02/2013
172.10 06/03/2013 18/03/2013
172.10 07/04/2013 17/04/2013
35.22 06/05/2013 16/05/2013
35.22 06/06/2013 17/06/2013
35.22 07/07/2013 17/07/2013

kredi kartımın bekleyen taksitlerine baktım durum şu şekilde nisan sonrası ayda 35 tl ye düşecek
umarım başka taksitler açmam :))))

Son düzenleme:
bir nevi birbirlerini tanıyıp kaynaşacaklar diyorsun yani
ben o bölümü atlamışım aslında haklısın
böcük kafanı bulandırmayım sen iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…