- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
günaydın kızlar......
allahım ne güzel evdeyim...cumartesi tadında bir salı...
gerçi ders ücretim gidiyor ama hiçççç önemli değil.
farmasi sabah senin verdiğin bir tarif vardı ya peynirli pişi gibi onu yaptm. ne bereketli birşeymiş o öyle.
verdiğin ölçülerimn yarısını yaptım. hamurun yarısını da buzluğa attım. yine de 2 adet kaldı. biz az mı yiyoruz ne....
az sonra çamaşır katlıcam, evi şöyle üsten bir süpürüp silicem....
duşa giricemmm
o zamana da namaz vakit gelir...
sonrasında evdeyim bugün. hiç dışarı çıkasım gelmiyor...evim evim güzel evim....
Günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız bakalım?Ben çok uykusuzum gece 4 te yattım sabahta 7e geliyodu çağanın sayesinde uyandım.kahvaltı hazırladım yaptık eşimi işe gönderecek zaman çağan çok gürültü yaptığı için alt kattaki kutup ayısı şikayete çıktı ALLAH tan eşim evdeydi adama uymadı tamam dikkat ederiz kusura bakmayın dedi yolladu bunu diyen adamında küçük oğlu var ve bizden beterler ama çirkef oldukları için eşim uymadı huylarını biliyo daha önce tartışmışlığımız var ben hamileyken az daha bıçaklayacaktım karısını.
Gece kar yağmış burda ama şimdi güneş var gün içerisinde kar bekleniyormuş yine.
bende 1 reşat aldım. yazıyormusun farmasi. ben adımı göremedim ama :26:
bence de uymayın.kişi kendini bilmedi mi ne yapsan nafile.Günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız bakalım?Ben çok uykusuzum gece 4 te yattım sabahta 7e geliyodu çağanın sayesinde uyandım.kahvaltı hazırladım yaptık eşimi işe gönderecek zaman çağan çok gürültü yaptığı için alt kattaki kutup ayısı şikayete çıktı ALLAH tan eşim evdeydi adama uymadı tamam dikkat ederiz kusura bakmayın dedi yolladu bunu diyen adamında küçük oğlu var ve bizden beterler ama çirkef oldukları için eşim uymadı huylarını biliyo daha önce tartışmışlığımız var ben hamileyken az daha bıçaklayacaktım karısını.
Gece kar yağmış burda ama şimdi güneş var gün içerisinde kar bekleniyormuş yine.
ben de korkudan çağıramıyorum.5. kattayım.üst komşum tadilat yaptırırken ustası düşüp ölmüştü,kadın 6 sene mahkemelerde süründü,neler çekti.herkese hayırlı sabahlarrr...
dün çok erken kalktım öğlene kadar çarşı pazar bile hallettim ama halim kalmadı öğlen 3 saat uyumuşum
bugün ne yapsammm
haftaya salı günüm var.
temizlik işini düşünüyorum kadın tutsam mı tutmasam mı :44:
tek camlar için tutcam varya..mutfağın ki kolay da salonunki çok korkunç o düşündürüyor.
ama tutuğum bayan da silince daha fazla korkuyorum kadın hiç dikkat etmiyor aklım çıkıyor yaa..
kesinlikle tutmayı düşünüyordum ama evde boş olmak beni tereddüte düşürdü.
her gün 1 cam bi halı silebilirim.
selam kızlar
uzun bir zamandan sonra yine ben:)
nasılsınız nasıl gidiyor
nerdesin sen kaçakkkselam kızlar
uzun bir zamandan sonra yine ben:)
nasılsınız nasıl gidiyor
günaydın şekerler.
bence de uymayın.kişi kendini bilmedi mi ne yapsan nafile.
ben de korkudan çağıramıyorum.5. kattayım.üst komşum tadilat yaptırırken ustası düşüp ölmüştü,kadın 6 sene mahkemelerde süründü,neler çekti.
eve gelen insan da olsa sigortası olmalıymış sanırım.
2 yıl önce de çaprazımda oturan kadın oturma odasının camından düşüp vefat etti.küçücük çocuğu kaldı.mahvolduk hepimiz.eşim yemin ettirdi o yokken çıkıp silmeyeceğime.
aman diyorum.yükseklikle şaka olmaz.allah korusun.
selam.nerelerdesin sen bakayım.
Allah kabul etsin canımm..
Ömrünün sonuna kadar namaz kılanlardan kıldığı namazı da kabul olunanlardan etsin Rabbim seni
var güzelim onlardan,ama kurularken istediğim performansı vermiyor.ben camla ütü konusunda takıntılıyım da azcık.banu geçenlerde denk gelmiştim camın dışına çıkmaya uzanmaya gerek kalmadan silme aparatı vardı sopalı filan onlardan alsanız olmaz mı? Madem yüksek riskli bir katta oturuyorsun ...
ıspanagı yıka,iyice süzdür,bir buzdolabı poşetine doldurup havasını bastırarak çıkar,at dondurucuya canım.Uymadık zaten ama benim sinirden elim ayağım titredi 1 saat kendime gelemedim eşim sıkı sıkı tembih ettiği için seslenmiyorum zaten.
Yarın eşim izinli alışverişe filan çıkacaktık ee doğal olarakta akşama yorgun oluyoruz biraz önce arkadasım yarın akşam bize geleceklerini söyledi veee biz dışarda olacağımız için yemek yapamam ne yapsam kızlar bana bi akıl verirmisiniz?Annem ıspanak göndermiş eşimle yemeğini canım istemiyor kötü olmasın diye onu pasta gibimi yapsam,yoksa eşim ıslak kek istiyor bu aralar onu yapsam karar veremedim...offff bugün çok kararsız bi günümdeyim.
nerdesin sen kaçakkk
aman canım sen diyince daha bi korktum..
benim eşim de ilk evlendiğimiz yıl böyle saplı maplı bişey almış. süngerli çek çekli neymiş onunla silcekmişim camları sakın dışarı çıkmıycakmışım..
ondan sonra dedim Allah razı olsun yaa ben sileyim dedmiyorsun da silecek getiriyorsun
onu da bi kere kullandım çamur yağmıştı çok işe yaradı.
kadına diyorum ama dinletemiyorum bi de hiç sallamayan bi tip.
çocuk filan düşürmüş kaç defa.
madem çocuk istiyorsun dikkat et dimi çok kızmıştım ona.
sağlık çok daha önemli varsın pis kalsın napiyim bazen orta camın dışını silmiyorum salonun. çook geniş..
bu arada köyden gelen salçayı kavanozlara boşaltım. bi küçük yoğurt kovası da geçen kızdığım kardeşim için ayarladım. hiç kıyamıyorum ben yaaa ufff.
yoğurtlarımı tuzladım koydum. birazdan da peynirleri salamura yapcam inşallah.
geçen selin mi demişti üstüne yağ koyuyoruz diye. çok mantıklı geldi selincim ben de zeytinyağı koydum
normalde benim salçalarıma dışarda dursa bile bişey olmuyor güneş salçası olduğundan ama bu sefer köyümün salçası.
suyu fazla.
yengem bırak salçalık domatesi sulu köy domateslerinden yapmış kendi bahçeleri olduğundan. düşünebiliyor musunuz lezzetini
günaydın şekerler.
ben de korkudan çağıramıyorum.5. kattayım.üst komşum tadilat yaptırırken ustası düşüp ölmüştü,kadın 6 sene mahkemelerde süründü,neler çekti.
2 yıl önce de çaprazımda oturan kadın oturma odasının camından düşüp vefat etti.küçücük çocuğu kaldı.mahvolduk hepimiz.eşim yemin ettirdi o yokken çıkıp silmeyeceğime.
günaydın şekerler.
nerdesin sen kaçakkk
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?