Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar......
allahım ne güzel evdeyim...cumartesi tadında bir salı...
gerçi ders ücretim gidiyor ama hiçççç önemli değil.
farmasi sabah senin verdiğin bir tarif vardı ya peynirli pişi gibi onu yaptm. ne bereketli birşeymiş o öyle.
verdiğin ölçülerimn yarısını yaptım. hamurun yarısını da buzluğa attım. yine de 2 adet kaldı. biz az mı yiyoruz ne....
az sonra çamaşır katlıcam, evi şöyle üsten bir süpürüp silicem....
duşa giricemmm
o zamana da namaz vakit gelir...
sonrasında evdeyim bugün. hiç dışarı çıkasım gelmiyor...evim evim güzel evim....

Allah kabul etsin canımm..
Ömrünün sonuna kadar namaz kılanlardan kıldığı namazı da kabul olunanlardan etsin Rabbim seni

gunaydın ofiste temizlik vardı yazamadım

benim olduğum yerde her taraf bembeyaz
hiç uyma komşularına
benim de üstümde iki tane canavar var (arada kapıda denk geliyorum çok tatlılar) acayip ses yapıyorlar bazen çok etkileniyoruz özellikle bir şeyler okuyorsak ama ses yapmasınlar diye hiç çıkmadım ancak silkeleme yüzünden birkaç defa tatsız konuşmamız oldu onda da dedim çocuk sesine bir nebze olsun tahammül ederim ama silkelemeyi benim zaafım olarak düşün onu kabul etmem dedim. kurban bayramında saymadım yine kapısına gittim bayramlaştım. Ancak kadın eşiyle kavga ettiğinde gerçekten çekilmez oluyorlar; ilk defa geçen gün yüksek sesle how i met your mother izledim seslerini duymamak için; sanırım mesaj verdim gibi oldu ki ben tv sesini açınca onlar seslerini kestiler.

selam kızlar
uzun bir zamandan sonra yine ben:)
nasılsınız nasıl gidiyor

berfo sayende bildirim yapmam gerektiğini farkettim farmasicimben bildirimimi 8 gramla yapmak istiyorum Allah bin bereket versin hepimize şükür

Son düzenleme:
bende 1 reşat aldım. yazıyormusun farmasi. ben adımı göremedim ama :26:

günaydın şekerler.
bence de uymayın.kişi kendini bilmedi mi ne yapsan nafile.
ben de korkudan çağıramıyorum.5. kattayım.üst komşum tadilat yaptırırken ustası düşüp ölmüştü,kadın 6 sene mahkemelerde süründü,neler çekti.
eve gelen insan da olsa sigortası olmalıymış sanırım.
2 yıl önce de çaprazımda oturan kadın oturma odasının camından düşüp vefat etti.küçücük çocuğu kaldı.mahvolduk hepimiz.eşim yemin ettirdi o yokken çıkıp silmeyeceğime.
aman diyorum.yükseklikle şaka olmaz.allah korusun.
selam kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor

selam.nerelerdesin sen bakayım.

hanımlar büyük küçük hepimizin birikimleri hayırlı olsun,allah bereketini versin inşallah.

banu geçenlerde denk gelmiştim camın dışına çıkmaya uzanmaya gerek kalmadan silme aparatı vardı sopalı filan onlardan alsanız olmaz mı? Madem yüksek riskli bir katta oturuyorsun ...

birikimleriniz hayırlı olsun
ben de birikim yok hatta eksilerdeyiz inş. yaptığım yatırım hayırlı sağlıklı evlatlar olur

Uymadık zaten ama benim sinirden elim ayağım titredi 1 saat kendime gelemedim eşim sıkı sıkı tembih ettiği için seslenmiyorum zaten.
Yarın eşim izinli alışverişe filan çıkacaktık ee doğal olarakta akşama yorgun oluyoruz biraz önce arkadasım yarın akşam bize geleceklerini söyledi veee biz dışarda olacağımız için yemek yapamam ne yapsam kızlar bana bi akıl verirmisiniz?Annem ıspanak göndermiş eşimle yemeğini canım istemiyor kötü olmasın diye onu pasta gibimi yapsam,yoksa eşim ıslak kek istiyor bu aralar onu yapsam karar veremedim...offff bugün çok kararsız bi günümdeyim.

selam kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor
nerdesin sen kaçakkk

aman canım sen diyince daha bi korktum..
benim eşim de ilk evlendiğimiz yıl böyle saplı maplı bişey almış. süngerli çek çekli neymiş onunla silcekmişim camları sakın dışarı çıkmıycakmışım..
ondan sonra dedim Allah razı olsun yaa ben sileyim dedmiyorsun da silecek getiriyorsun
onu da bi kere kullandım çamur yağmıştı çok işe yaradı.
kadına diyorum ama dinletemiyorum bi de hiç sallamayan bi tip.
çocuk filan düşürmüş kaç defa.
madem çocuk istiyorsun dikkat et dimi çok kızmıştım ona.

sağlık çok daha önemli varsın pis kalsın napiyim bazen orta camın dışını silmiyorum salonun. çook geniş..

bu arada köyden gelen salçayı kavanozlara boşaltım. bi küçük yoğurt kovası da geçen kızdığım kardeşim için ayarladım. hiç kıyamıyorum ben yaaa ufff.
yoğurtlarımı tuzladım koydum. birazdan da peynirleri salamura yapcam inşallah.

geçen selin mi demişti üstüne yağ koyuyoruz diye. çok mantıklı geldi selincim ben de zeytinyağı koydum
normalde benim salçalarıma dışarda dursa bile bişey olmuyor güneş salçası olduğundan ama bu sefer köyümün salçası.
suyu fazla.
yengem bırak salçalık domatesi sulu köy domateslerinden yapmış kendi bahçeleri olduğundan. düşünebiliyor musunuz lezzetini

Allah kabul etsin canımm..
Ömrünün sonuna kadar namaz kılanlardan kıldığı namazı da kabul olunanlardan etsin Rabbim seni

çok teşekkür ederim. amin inşallah. sayenizde yeniden başlayabildim...
inşallah bir daha hiç bırakmam...

banu geçenlerde denk gelmiştim camın dışına çıkmaya uzanmaya gerek kalmadan silme aparatı vardı sopalı filan onlardan alsanız olmaz mı? Madem yüksek riskli bir katta oturuyorsun ...
var güzelim onlardan,ama kurularken istediğim performansı vermiyor.ben camla ütü konusunda takıntılıyım da azcık.
ıspanagı yıka,iyice süzdür,bir buzdolabı poşetine doldurup havasını bastırarak çıkar,at dondurucuya canım.
ıslak kekini yap eşinin gönlü olsun.
umarım bu misafirlerin sigara içmiyordur.

gelin topiklierne takıldım yahu
dostlarım çok mutlu daim olsun inşALLAh mutlulukları

bende heves edip durdum işte:)

tupperware işine girdim. kendime alcam diye.. 250 satış yapmam lazım. yapamıcam sanırım. yaparsam hediye verceklerde
sen napıosun ne var ne yok

benimde keyfim yok. ya atanamazsam diye korkuyorum herşeyimi erteledim 25 yaşında olcam

nerdesin sen kaçakkk

:

gelin topiklierne takıldım yahu
dostlarım çok mutlu daim olsun inşALLAh mutlulukları

bende heves edip durdum işte:)

tupperware işine girdim. kendime alcam diye.. 250 satış yapmam lazım. yapamıcam sanırım. yaparsam hediye verceklerde
sen napıosun ne var ne yok

benimde keyfim yok. ya atanamazsam diye korkuyorum herşeyimi erteledim 25 yaşında olcam

bildirim yapıyorum

bu ayki bildirimim 100000 dolar (bu ay biraz açılmışız, ancak bu kadar birikti, olsun buna da şükür)

fasfakir seyyahın gözün kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…