- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kızlar dün cem yılmaza gittik sinemaya demiştim ya hani adam sırf belden aşa çalışmış diz boyu küfür komikmi evet güldükmü çogu zman ama gitmeyeymişizde olurmuş hani gitmemekle çok bişe kaybetmedik şahana gitsek daha güzel vakit geçerdi diye düşünüorum adam standaplarının kırpmış kesmiş film yapmış:) hem gösteriden kırmış sonna sinemadan kırdı parayı her neyse
asıl sinemada dikkatimi çeken başka bişey vardı
saat 8.30 da girdik sinemaya 11.30 da çıktık ve çıkışta bizimle aynı sinemadan 8 yaşında bir çocuta anne ve babasıyla birlikte çıktı o saatte o yaşta öyle bi filmde 8 yaşlarında bi çocuk inanamadım..... karı koca birbirlerine sarılmış çocuk annesine bişeyler anlatmaya açlışıo kadın dönüp çocuguna bakmıyo bile kocasıyla konuşuyo çocuk kendi kendine annesiyl konuşuyo anlam veremedim ve çok üzüldüm bu çocuk yarın bi gün büyüycek bu vatanın bi evladı olcakve sinemadan çıkan herkes çocuga şaşkın gözlerle bakıodu ve cem yılmaz bildiğimiz dümdüz küfürler etti bu çocukta bütün bunları duydu....
papatyacım canım feysimi 1 ay önce dondurdum tatlım ben:))))) bir senedirde ayda belki birbuçuk ayda bi giriodum kim evlenmiş falan ona bakıodum:)))
tatlım bu yetersizlik duygusundan kaynaklanıo bence.... herkes ben ben ben diyo en çok ben gezerim ben sosyalim falan filan ayakları .....
bi yere gittiğimizde eskiden arkadaşlarımızla anılarımız kalsın dşye fotograf çekinirdik şimdi gidioruz oturuoruz muhabbete başlıoruz hoba fotograf mak. son model telefonlar çıkıo resim çekinioruz kaç poz neden feyse koymak için anın tadını çıkaramıoruz tek yaptıgımız bi yere gidip orda bulunmak için bulunup foto çektirmek
yemişim öyle fotoyu o anın tadı çıkmadıktan sonra foto çeksen ne önemli olan makinada kalan diil hafızanda kalanlar:))))
asla asla takılma bunlara ben bi ara evdeyken gerçekten takılıodum ve psikolojim bozuluodu ama aştım bide feysimi kapattım oh sen rahat ben rahat geziomuyum evet görüomuyum evet foto çekiomuyum evet ama herşeyim bende gizli ortaya sermiorum naptımı herkes bilsin istemiorum gizemli kalmak istiorum....
feysteki o fotoların o gülücüklerin çoguda sahte zaten ben inanmıorum kim ne derse desin.... mutlu olan insan bunları ortalığa saçmak istemezki? neden insanlara bişeyler kanıtlamak çabası? çünkü mutlu olmadıkları için.....
insan neyin eksikliğini hissederse en çok onu isbat etmek ister...onun olmasını ister ..... ben bu insanlara o gözle bakıorum.....
mutluysan sorun yok:) ve gayet normalsin
FARMASİ ARKADŞAIMIN EVİNDE BÖYLE BİŞEYİNİ KIRDIM ÇOK DAYANIKLI BİŞEY DİİL BU:)))
ben bildiğimiz rendenin en küçük gözünü kullanıorum:)))))
tava olarakda neyi kullancanı diil ama neyi kullanmam gerektiğini söyleyebilirim ben minnak teflon bi tava kullanıodum o kadar minktiki 2 ayda teflon çizik çizik oldu soyuldu demekki biz o soyulan teflonları yedik:)))
şimdi çelik bi cezvem var onu kullanıorum:)))
benim arkadaşlarım da var öyle..her hafta sonu neredeler, her akşam evde ne yapıyolar, onlara im gelmiş, onlar kime gitmiş, ne içmişler, ne yemişler...hepsini biliyoruz.benim de çok sevdiğim insanlar var,aynı zamanda doğum yaptık,çocuklar akran,allahım çocuğun tuvalet dahil tüm hayatı önümüzde.bugün artık engelleyesim geldi,zor tuttum kendimi.
kardeşim ben araya araya zor buldum,ölümlerden döndüm de bunlar kadar buldumcuk olmadım.ya sabır.
hiçbir şeyden habersiz masumları ne hale sokuyorlar.
hay ağzına eline sağlık selinim....ben de kapatayım en iyisi....kızlar dün cem yılmaza gittik sinemaya demiştim ya hani adam sırf belden aşa çalışmış diz boyu küfür komikmi evet güldükmü çogu zman ama gitmeyeymişizde olurmuş hani gitmemekle çok bişe kaybetmedik şahana gitsek daha güzel vakit geçerdi diye düşünüorum adam standaplarının kırpmış kesmiş film yapmış:) hem gösteriden kırmış sonna sinemadan kırdı parayı her neyse
asıl sinemada dikkatimi çeken başka bişey vardı
saat 8.30 da girdik sinemaya 11.30 da çıktık ve çıkışta bizimle aynı sinemadan 8 yaşında bir çocuta anne ve babasıyla birlikte çıktı o saatte o yaşta öyle bi filmde 8 yaşlarında bi çocuk inanamadım..... karı koca birbirlerine sarılmış çocuk annesine bişeyler anlatmaya açlışıo kadın dönüp çocuguna bakmıyo bile kocasıyla konuşuyo çocuk kendi kendine annesiyl konuşuyo anlam veremedim ve çok üzüldüm bu çocuk yarın bi gün büyüycek bu vatanın bi evladı olcakve sinemadan çıkan herkes çocuga şaşkın gözlerle bakıodu ve cem yılmaz bildiğimiz dümdüz küfürler etti bu çocukta bütün bunları duydu....
papatyacım canım feysimi 1 ay önce dondurdum tatlım ben:))))) bir senedirde ayda belki birbuçuk ayda bi giriodum kim evlenmiş falan ona bakıodum:)))
tatlım bu yetersizlik duygusundan kaynaklanıo bence.... herkes ben ben ben diyo en çok ben gezerim ben sosyalim falan filan ayakları .....
bi yere gittiğimizde eskiden arkadaşlarımızla anılarımız kalsın dşye fotograf çekinirdik şimdi gidioruz oturuoruz muhabbete başlıoruz hoba fotograf mak. son model telefonlar çıkıo resim çekinioruz kaç poz neden feyse koymak için anın tadını çıkaramıoruz tek yaptıgımız bi yere gidip orda bulunmak için bulunup foto çektirmek
yemişim öyle fotoyu o anın tadı çıkmadıktan sonra foto çeksen ne önemli olan makinada kalan diil hafızanda kalanlar:))))
asla asla takılma bunlara ben bi ara evdeyken gerçekten takılıodum ve psikolojim bozuluodu ama aştım bide feysimi kapattım oh sen rahat ben rahat geziomuyum evet görüomuyum evet foto çekiomuyum evet ama herşeyim bende gizli ortaya sermiorum naptımı herkes bilsin istemiorum gizemli kalmak istiorum....
feysteki o fotoların o gülücüklerin çoguda sahte zaten ben inanmıorum kim ne derse desin.... mutlu olan insan bunları ortalığa saçmak istemezki? neden insanlara bişeyler kanıtlamak çabası? çünkü mutlu olmadıkları için.....
insan neyin eksikliğini hissederse en çok onu isbat etmek ister...onun olmasını ister ..... ben bu insanlara o gözle bakıorum.....
mutluysan sorun yok:) ve gayet normalsin
benim gitmem gereken yerler var....sanırım çalıştığımız için...evim evim güzel evim...papatya bende senin gibiyim evden çıkasım gelmiyor, aslında yapam gerekn ve gitmemiz gereken çok yer var ama benimde evden çıkasım gelmiyorr, yani yanlız değilsin canım
senfat senin arkadaşın değilim amam cevap vereyim canım, ben küçük çelik bir tava kullanıyorum yağ yakmak için, hemde aynı tavayı az kalan yemekleri saklamak içinde kullanıyırumm mm
sarımsak için ise küçük sarımsak rendeleri oluıyor onu kullanıyırumrendelemek bana daqha kolay geliyor
ay hemen cevap veriyorum...ben 2 şey alacagım ve buraya sormadan birşey alamaz olduk
1. çorbalara yağ kızdırmak için sosluklar oluyor ya, ne deniyorsa kendisine, o küçük tavalarınız teflon mu, bakır mı, alüminyum mu, çelik mi hangisinden alsam. ya da sirkeci essede gördün mü bunun için bir ürün
2. bende sarımsak için klasik havan var ve çekmecede çok yer kaplıyor, onu göndermek istiyorum evden, şöyle şık, pratik ve az yer kaplayan bir ürün istiyorum.
cevap vermeyen olursa arkadaslık listemden silerim o kişileri, ayrıca beğen tuşuna basacaksınız, burada beğen çok alıyorum, hemen facedeki paylaşımlarımı da beğeneceksiniz
lapatyacım,insan hayatının bir döneminde kendine koza örmek,içinde zamanı durdurmak,yavaşlamak istiyor bence.sen sakinlik,dinginlik ararken insanların koşuşturmasını garipsiyorsun,aynısını kendimizin de yaptığını unutarak hem de.bu da bir dönem,insan kaç dönem yaşıyor bir ömürde.
benim arkadaşlarım da var öyle..her hafta sonu neredeler, her akşam evde ne yapıyolar, onlara im gelmiş, onlar kime gitmiş, ne içmişler, ne yemişler...hepsini biliyoruz.
hay ağzına eline sağlık selinim....ben de kapatayım en iyisi....
en çok da mutluymuş gibi görünenlere kızıyorum...ne öyle hergün foto koyuyon...
ara sıra çok özel günlerde olur belki...
hıııı bu arada ben evde ki tek kişilik koltuğa geçtim....bilginize...
I am pencere önündeki tek kişilik koltukta...
benim gitmem gereken yerler var....sanırım çalıştığımız için...evim evim güzel evim...
ay hemen cevap veriyorum...
1. seramik olsa iyi olur...
2. sarmısak rendem var...onu kullanıyorum...bir de granül sarmısak diye birşey almış eşim...sarmısağın yerini tutmasa da gayet başarılı...
sanırım bende öyle bir dönemden geçiyorum...
bazen zaman hiç geçmesin oğlum büyümesin istiyorum...
kızlar burda da birbirimizin ne yediğini içtiğini misafir kim geldiğini biliyoruz bu kadar abartmayın
ben eklemem hiç bişey en son paylaşımımı ne zaman yaptım onu bile hatırlamıyorum..arada girip sevdiğim arladaşlarımdan haberdar olmak çok hoşuma gidiyor.
ama rahatsız olsam ya rahatsız olduklarımı engeller ya da tümden kapatırdım.
canım listeyi öylesine ilkten hatırlatma amaçlı ekledim
senin birikimini de ekledim pc deki listeye zaten asıl liste 1. sayfaya eklenecek
banusultan, yaşın çok büyük değil ama ben her sana yazışımda içimden ablacımmm diyorum ama klavyeye dökmüyorum :))
çok bi ablasın yaa
tecrübeli evli hanımlar size bi sorum olacak
haftasonu ankaraya gideceğiz nişanlımın ailesinin yanına
giderken birşey almalı götürmeli miyim hiç anlamam öyle şeylerden
dün akşam annesi aradı ne yapayım size yemek için dedi günlerdir düşünüyormuş
ben de sizin elinizden herşeyi yeriz dedim sonra çok güldüm ama bu yalaka ben miyim diye
anne diyemiyorum bari burdan kurtarayım dedim evlenince de anne baba demeyeceğiz
öyle karar almıştık nişanlımla ikimiz de böyle rahat ediyoruz
ailelerimiz de biliyor evlenince hitabın değişmeyeceğini
bizim buradaki muhabbetimizin farklı olduğunu düşünüyorum ben....
kendi açımdan kıyaslanamaz bile....
kızlar burda da birbirimizin ne yediğini içtiğini misafir kim geldiğini biliyoruz bu kadar abartmayın
ben eklemem hiç bişey en son paylaşımımı ne zaman yaptım onu bile hatırlamıyorum..arada girip sevdiğim arladaşlarımdan haberdar olmak çok hoşuma gidiyor.
ama rahatsız olsam ya rahatsız olduklarımı engeller ya da tümden kapatırdım.
karanfilce zannımca aradaki tek fark şu olabilir burada iyi niyet paydasında olduğumuzdan kimsenin kuşkusunun olduğunu düşünmüyorum
burada paylaşılanların birilerine birşeyleri ispatlama ya da nispet yapma amaçlı olmadığını en azından ben öyle düşünüyorum hepimiz biliyoruz
ama face muhabbetinde benim anladığım kadarıyla kişiler arkadaşlarının karakter olarak neyi ne amaçla yaptıklarını önceden gelen ilişkilerinden edindikleri tecrübelere göre yorumluyorlardır diye düşünüyorum
tabi herkes için geçerli olmayabilir
ben neyim ben neyim
(ilgi manyağı seyyah modu)
karanfilce zannımca aradaki tek fark şu olabilir burada iyi niyet paydasında olduğumuzdan kimsenin kuşkusunun olduğunu düşünmüyorum
burada paylaşılanların birilerine birşeyleri ispatlama ya da nispet yapma amaçlı olmadığını en azından ben öyle düşünüyorum hepimiz biliyoruz
ama face muhabbetinde benim anladığım kadarıyla kişiler arkadaşlarının karakter olarak neyi ne amaçla yaptıklarını önceden gelen ilişkilerinden edindikleri tecrübelere göre yorumluyorlardır diye düşünüyorum
tabi herkes için geçerli olmayabilir
aşılama sonrası negatifle karşılaşan bi anne aday adayı olarak tamamen duygusal bakiciğim olaya
vay arkadaş sen b.. lu bezlerini temizle senelerce gece gündüz uyuma beyfendi zevkini bilmediği gibi adınla hitap etsin
vay anasına yaaa
karanfilcecim hayata dair beklentilerimizi yüksek ya da ne bileyim işte sen tamamla gerisini tutmamak gerek
( çocuklarımız üzerine kurulan kurulacak olan planlar da dahil)
zamane gençleri işte
daha bundan nasipse 20 yıla kadar neler görüp nelere şahit olacağız
evladım bana bir anne diye de mi seslenmesin diyeceksin elbette desin doğal olarak arzulanan da budur ama
normal olanı nedir onu artık ben de bilmiyorum
herşey hızla o kadar çabuk değişiyor ki duygular örf adetler vs vs
benim büyük oğlan derki banyo yaptırırken ya da o hasta olup ona baktığımda filan anne ben de seni yıkayacağım yaşlandığında ya da sana bakacağım hastalandığında
ben de geç bunları evladım derim beni huzurevi paklarrrrrr evet ne kadar acı da olsa gidişat onu gösteriyor
çünkü herkes kendi çapında haklı kendi hayat mücadelesi derdinde
ya da hayat mücadelesi , koşuşturmacası diye diye manevi bağları gittikçe kopardık koparıyoruz da
hayırlısı bakalım bu gidişatın sonu nereye varır görmeye ömrümüz yetecek mi ? bilmiyorum
ama duam hep şu daha dün farmasiyle konuşmuştuk bugün selası veriliyor cinsinden hayırlı bir ölüm diliyorum oğlum kızım gelinim damadım demeden
benim kayınpederin ağzı var dili yok ne beğenir hiç bilemiyorum
ama nişanda bile kravat takmamıştı ona en büyük hediye bi an önce evlenip torun vermek olur
adam torun istiyorum diyor sadeceerkeklere hediye almak çok zor valla
aslında senin düşüncen çok güzel ama ilerde her halükarda sürekli yapıp duracak şimdiden bu kadar abartılı başlamasın bence. Çünkü sürekli bir şey beklerler yada beklemeseler bile her seferinde böcük kendini buna mecbur hisseder. Çeyiz bohçasından çektiğimizi bir ben bilirim bir de eşimBiz de istemedik ama k validem benim ilk heyecanım hevesim içimde mi kalsın bunlar dedi tutturdu. iyi o zaman yap dedik annem de olmaz öyle bizim de yapmamız lazım dedi. Allahım her gün bir insan avm de mi olur o ara o kadar çok alışveriş yapmışız ki doymuşum. Aslında hediyeleşmek güzel bir şey ama bunun için hem maddi imkanın el verecek hem de vaktin bol olacak geniş geniş yapıp duracaksın.
seninkisi ne güzel sözünü dinlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?