Kirli Çıkılar )))

FARMASİ ARKADŞAIMIN EVİNDE BÖYLE BİŞEYİNİ KIRDIM ÇOK DAYANIKLI BİŞEY DİİL BU:)))
ben bildiğimiz rendenin en küçük gözünü kullanıorum:)))))

tava olarakda neyi kullancanı diil ama neyi kullanmam gerektiğini söyleyebilirim ben minnak teflon bi tava kullanıodum o kadar minktiki 2 ayda teflon çizik çizik oldu soyuldu demekki biz o soyulan teflonları yedik:)))
şimdi çelik bi cezvem var onu kullanıorum:)))

eline yüreğine sağlık bendensin bu konuda selincim :13::13::13::13:

bitanem sarımsağı ben çok severim ama o beni pek sevmez tansiyonum yerlerde gezer
o nedenle musakka karnıyarık mantı vs gibi sarımsakla yakışan yiyecekler için sadece 1 diş sarımsak ezerim aroma olacak kadar o açıdan da uzun zamandır kullanıyorum
ama birkaç tane çöpe gönderdim şimdiye kadar

sonunda 3. mesajımda gitti :) bi de kredi kartımın limitini arttırdım.2000di 2400 oldu.2600ü denedim olmadı.nisanda bilet alabilmek için arttırdım.bu ay kredi kartı kullanmadım.bugün mont aldım, peşin verdim bitti.zaten kartla olsaydı aynı fiyata denk gelmiyor.

benim arkadaşlarım da var öyle..her hafta sonu neredeler, her akşam evde ne yapıyolar, onlara im gelmiş, onlar kime gitmiş, ne içmişler, ne yemişler...hepsini biliyoruz.
hay ağzına eline sağlık selinim....ben de kapatayım en iyisi....
en çok da mutluymuş gibi görünenlere kızıyorum...ne öyle hergün foto koyuyon...
ara sıra çok özel günlerde olur belki...
hıııı bu arada ben evde ki tek kişilik koltuğa geçtim....bilginize...
I am pencere önündeki tek kişilik koltukta...
benim gitmem gereken yerler var....sanırım çalıştığımız için...evim evim güzel evim...
ay hemen cevap veriyorum...
1. seramik olsa iyi olur...
2. sarmısak rendem var...onu kullanıyorum...bir de granül sarmısak diye birşey almış eşim...sarmısağın yerini tutmasa da gayet başarılı...

sanırım bende öyle bir dönemden geçiyorum...
bazen zaman hiç geçmesin oğlum büyümesin istiyorum...

Son düzenleme:
lifeandi ben de sen gibi düşünüyorum face konusunda..
çok aktif olduğum söylenemez ama herkesden az çok haberim oluuyor..
evlenen çocuğu olan arkadaşların çocuğunu görüyoruz.
telefon her noktada yeterli olmuyor dünya telaşesi işte..
bir de zaman değiştikçe iletişim şekli de değişiyor önceden telefondu şimdi face.. bunu bu kadar garipsemek ötelemek garip geliyor bana.
hava atmak isteyen insan her halukarda atar burda da atar telefonda da atar normal hayatta da..

benim de sarımsak ezeceğinde tercihim şunlar..

bayılıyorum bu tarzlara.
benimki biraz kalitesizi ama imkan bulduğum ilk an böyle bişey alcam inşallah..
hiç uğraşamam rendeyle plastikle.

kızlar burda da birbirimizin ne yediğini içtiğini misafir kim geldiğini biliyoruz bu kadar abartmayın

ben eklemem hiç bişey en son paylaşımımı ne zaman yaptım onu bile hatırlamıyorum..arada girip sevdiğim arladaşlarımdan haberdar olmak çok hoşuma gidiyor.
ama rahatsız olsam ya rahatsız olduklarımı engeller ya da tümden kapatırdım.

bizim buradaki muhabbetimizin farklı olduğunu düşünüyorum ben....
kendi açımdan kıyaslanamaz bile....
bizim söylemek istediğimiz şey her anın paylaşılması...
elbette benim de var liseden arkadaşlarım...
hakkında bilgi edindiklerim....

Son düzenleme:
canım listeyi öylesine ilkten hatırlatma amaçlı ekledim

senin birikimini de ekledim pc deki listeye zaten asıl liste 1. sayfaya eklenecek

fark ettiniz mi bilmem ilk sayfadaki liste bütün halde görünmezken ara sayfalardakiler görünüyor
neden acep ki:44::44:

entel dantel yalaka seni
canlı çiçek tatlı en güzeli

sen asıl doğumgünü çocuğu evine ilk gideceksin oraya ne alacağını düşün

bizim buradaki muhabbetimizin farklı olduğunu düşünüyorum ben....
kendi açımdan kıyaslanamaz bile....

bilmiyorum benim burda da face de de sevdiğim arkadaşlarım var
hele çok sevidğim bi arkadaşın bebeğini görmeye giremedik 1 yıl. face de gördük sonra insan görmek istiyor. iletişim araçları hızlandıkça insan hiç bişeye zaman yetiremiyor.
değilse insan her istediğiyle msn de görüntülü konuşmak ister değil mi?? ama face bu konuda çok daha pratik oluyor.

karanfilce zannımca aradaki tek fark şu olabilir burada iyi niyet paydasında olduğumuzdan kimsenin kuşkusunun olduğunu düşünmüyorum

burada paylaşılanların birilerine birşeyleri ispatlama ya da nispet yapma amaçlı olmadığını en azından ben öyle düşünüyorum hepimiz biliyoruz

ama face muhabbetinde benim anladığım kadarıyla kişiler arkadaşlarının karakter olarak neyi ne amaçla yaptıklarını önceden gelen ilişkilerinden edindikleri tecrübelere göre yorumluyorlardır diye düşünüyorum

tabi herkes için geçerli olmayabilir

her harfine katılıyorum....
face de çok samimi ilişkiler olabilir...
ama bazı insanlar bunu nisbet amaçlı kullanıyor...
aman neyse ne.....

o zaman ben kızların şikayet ettikleri şeyi yanlış anlamışım..
bi de benim face de zırt pırt nerde olduklarını ekleyip duranlar yok herhalde

hiiiiiiiiiiç

densizler

aynen böyle düşünüyorum
Allah kimsenin eline düşürmesin
tabi ki yaşamın da hayırlsını versin ama Allah öncelikle ölümün hayırlısını versin inşallah
3 gün yatak 4. toprak inşallah
sıla da hastayken falan ona bakınca teşekkür ediyor
sen benim için uğraşıyorsun diyor
ben de sana bakıcam diyor
bilseler onlara bişey olsa bizim canımız daha çok acıyor
şimdi bu çocuk büyüyünce beni tanımazsa hele de bi karı-koca yüzünden adamı parçalarım ben

yap o zaman gitmeden iki dkda
sanki çok zor bi şey
adamı ne üzüyosunuz

sen bi çocuk pırtlat da
görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…