Kirli Çıkılar )))

özellikle bu cümleye bayıldım

sen de kirli çıkılarlayım dersin bacımmmmmmmmmmmm

sen de kirli çıkılarlayım dersin bacımmmmmmmmmmmm

bak bu olur....
yok arkadaş kim nereye giderse gitsin de bu enerjiyi nereden bulurlar ki...
ne zaman okul kapandı da sen soluğu otelde, pariste, orda burda aldın...
bende az sonra gideyim şu avm ye de hem hediyemi alayım hem de yazayım avm'de......

''mutuluyuz geziyoruz kıskananlar çatlasın''demenin teknolojik yolu

insan dogum gunu yapıp, 45 foto koyar mı ya? her profilden ve hediyelerle falan. evet çok seviliyorsun anladık

beni en çok gıcık edenlerden biri de hayatında ilk defa tatil köyünde tatil yaptıgı belli edercesine her yemek masasında açık büfeden yemek doldurup, bunlarla 10 ayrı foto çekmesi. biz hiç gitmiyoruz görmedik ya, çekip çekip koyuyorlar, sanki farklı birşey var.

bir de ne zaman fön çekip, şık elbise giyseler şak şak foto çekilirler. her zaman öyle gezerler.

ben şurda burda diye yazmayınca hiç gezmiyormuşum gibi hissediyorum kendimi. ben de bir sürü foto çekerim gittiğim yerde ama yaşlandıgımda hatıra olsun bakayım diye. bunlar pc de duruyor. millete caka satmak için değil. bu arada oğlumun face hesabı var.

bazıları inat olsun diye evde çayla bisküvi yiyor falan yazıyor. (sözgelimi kızkardeşim) kahve dünyasında değil evde kahve içiyor yazar.

bir de şöyle şehit, bedelli askerlik, kandiller, 10 kasımlar, 29 ekimler, bir şarkıcının vefatı falan hemen bişey paylaşırlar

Son düzenleme:
ben 2 şey alacagım ve buraya sormadan birşey alamaz olduk

1. çorbalara yağ kızdırmak için sosluklar oluyor ya, ne deniyorsa kendisine, o küçük tavalarınız teflon mu, bakır mı, alüminyum mu, çelik mi hangisinden alsam. ya da sirkeci essede gördün mü bunun için bir ürün

2. bende sarımsak için klasik havan var ve çekmecede çok yer kaplıyor, onu göndermek istiyorum evden, şöyle şık, pratik ve az yer kaplayan bir ürün istiyorum.

cevap vermeyen olursa arkadaslık listemden silerim o kişileri, ayrıca beğen tuşuna basacaksınız, burada beğen çok alıyorum, hemen facedeki paylaşımlarımı da beğeneceksiniz

eşimin bir tanıdığı araba almış foto çekip abartısız 20 25 kare eklemiş
beni çağırdı baktım resimlerin birine ''hayırdır sahibinden satılıkmı''yazmış
niye bozdun adamı heveslenmiş belki dedim ''hevesi varsa binip gezsin garajda resim çekerek anca hava atıyo''dedi

seramik al bence en sağlıklısı o..
sarımsak için Sarımsak Ezici, Havan, Sarımsak Öğütücü, Berghoff, Fackelmann, Ghidini burada pense gibi olanlar var
onlar çok kullanışlı heryerde satılıyo genelde

sesli sesli güldüm bu kısma

benim menüm de
kuru fasulye
pirinç pilavı
turşu da ne hoş olurdu yanına
ama eşim sevmiyor, ben de yiyemiyorum zaten
karşı komşum da bi tabak lokma tatlısı verdi

lapatyacım,insan hayatının bir döneminde kendine koza örmek,içinde zamanı durdurmak,yavaşlamak istiyor bence.sen sakinlik,dinginlik ararken insanların koşuşturmasını garipsiyorsun,aynısını kendimizin de yaptığını unutarak hem de.bu da bir dönem,insan kaç dönem yaşıyor bir ömürde.

mikrowella varsa cam bardakta,yoksa tavada,çelik,bakır farketmez.bakırlar sırf görüntü zaten.
sarımsak için de rendesini kullanıyorum.sarımsağı un ufak sevenlere yaramaz ama.

benim de çok sevdiğim insanlar var,aynı zamanda doğum yaptık,çocuklar akran,allahım çocuğun tuvalet dahil tüm hayatı önümüzde.bugün artık engelleyesim geldi,zor tuttum kendimi.
kardeşim ben araya araya zor buldum,ölümlerden döndüm de bunlar kadar buldumcuk olmadım.ya sabır.
hiçbir şeyden habersiz masumları ne hale sokuyorlar.

kızlar akşam yemeğimizi yedik erkek kardeşim bizi evimizin yakınındaki kültür merkezine götürdü.. hemen o ara bi de tiyatro yaptık geldik.
güzeldi fena değildi..kardeşlerim filan beğendiler ilk başta çok isteksizdiler ama. 1 saat sürdü. şimdi evimizdeyiz. diziler de böyle kısa olmalaı yaa yabancı diziler gibi dimi..

anneme uzun zamandır sürpriz bişey almıyorum bi ara çay makinesi istiyordu
öğrenci halimle gittim aldım anneler gününde ve hiç kullanmadı sonra ben de kızdım birdaha sana hediye yok dedim
şimdi bişey isterse beraber gidip alıyoruz ama sürpriz yapmam artık
nişanlıma söyledim hediye konusunu bu gidişimizde almayalım dedi sonra herkese tek tek alırız dedi zaten nöbetim var öbürgün de toplantım var pek zaman kalmadı
mutfağına bi göz atarım artık gidince eksiği ne var diye
aldığım hediyeyi gösterir mi bilmiyorum ama bisürü fotomu çekmişti istemeye geldiklerinde herkese göstericem güzel gelinimi demişti=)
beklentileri yüksek biri değil zaten öyle herzaman hediye bekleyeceğini sanmıyorum

canım sen tüp bebek aşamasında değil misin boş ver misafiri rahatsızım de kabul etme.
dik ayakları yat mis gibi
sonra çağırırsın..

ben de anne diyemiyorum ama o da kızım diyemiyor.
çok kasılıyorum açıkçası ben de hiç bişey demiyorum.
ama eşim çok rahat bu konuda..

kızlar dün cem yılmaza gittik sinemaya demiştim ya hani adam sırf belden aşa çalışmış diz boyu küfür komikmi evet güldükmü çogu zman ama gitmeyeymişizde olurmuş hani gitmemekle çok bişe kaybetmedik şahana gitsek daha güzel vakit geçerdi diye düşünüorum adam standaplarının kırpmış kesmiş film yapmış:) hem gösteriden kırmış sonna sinemadan kırdı parayı her neyse

asıl sinemada dikkatimi çeken başka bişey vardı
saat 8.30 da girdik sinemaya 11.30 da çıktık ve çıkışta bizimle aynı sinemadan 8 yaşında bir çocuta anne ve babasıyla birlikte çıktı o saatte o yaşta öyle bi filmde 8 yaşlarında bi çocuk inanamadım..... karı koca birbirlerine sarılmış çocuk annesine bişeyler anlatmaya açlışıo kadın dönüp çocuguna bakmıyo bile kocasıyla konuşuyo çocuk kendi kendine annesiyl konuşuyo anlam veremedim ve çok üzüldüm bu çocuk yarın bi gün büyüycek bu vatanın bi evladı olcak ve sinemadan çıkan herkes çocuga şaşkın gözlerle bakıodu ve cem yılmaz bildiğimiz dümdüz küfürler etti bu çocukta bütün bunları duydu....

papatyacım canım feysimi 1 ay önce dondurdum tatlım ben:))))) bir senedirde ayda belki birbuçuk ayda bi giriodum kim evlenmiş falan ona bakıodum:)))
tatlım bu yetersizlik duygusundan kaynaklanıo bence.... herkes ben ben ben diyo en çok ben gezerim ben sosyalim falan filan ayakları .....
bi yere gittiğimizde eskiden arkadaşlarımızla anılarımız kalsın dşye fotograf çekinirdik şimdi gidioruz oturuoruz muhabbete başlıoruz hoba fotograf mak. son model telefonlar çıkıo resim çekinioruz kaç poz neden feyse koymak için anın tadını çıkaramıoruz tek yaptıgımız bi yere gidip orda bulunmak için bulunup foto çektirmek
yemişim öyle fotoyu o anın tadı çıkmadıktan sonra foto çeksen ne önemli olan makinada kalan diil hafızanda kalanlar:))))
asla asla takılma bunlara ben bi ara evdeyken gerçekten takılıodum ve psikolojim bozuluodu ama aştım bide feysimi kapattım oh sen rahat ben rahat geziomuyum evet görüomuyum evet foto çekiomuyum evet ama herşeyim bende gizli ortaya sermiorum naptımı herkes bilsin istemiorum gizemli kalmak istiorum....
feysteki o fotoların o gülücüklerin çoguda sahte zaten ben inanmıorum kim ne derse desin.... mutlu olan insan bunları ortalığa saçmak istemezki? neden insanlara bişeyler kanıtlamak çabası? çünkü mutlu olmadıkları için.....
insan neyin eksikliğini hissederse en çok onu isbat etmek ister...onun olmasını ister ..... ben bu insanlara o gözle bakıorum.....
mutluysan sorun yok:) ve gayet normalsin

papatya bende senin gibiyim evden çıkasım gelmiyor, aslında yapam gerekn ve gitmemiz gereken çok yer var ama benimde evden çıkasım gelmiyorr, yani yanlız değilsin canım

senfat senin arkadaşın değilim amam cevap vereyim canım, ben küçük çelik bir tava kullanıyorum yağ yakmak için, hemde aynı tavayı az kalan yemekleri saklamak içinde kullanıyırumm mm
sarımsak için ise küçük sarımsak rendeleri oluıyor onu kullanıyırumrendelemek bana daqha kolay geliyor

canım sen tüp bebek aşamasında değil misin boş ver misafiri rahatsızım de kabul etme.
dik ayakları yat mis gibi
sonra çağırırsın..

iğne zamanında ve öncesinde yaklaşık 2 aydır atlatıyorum
transfer gelecek ay olacak şimdilerde bişey yok artık her karşılaştığımızda size gelicez demelerinden gına geldi
gelin sizde kurtulun ,bende dedim içimden
hayır beni çağırırlar gitmem ben davet etmem e anlaşılıyor ki görüşmek istemiyorum nedir bu ısrar anlamadım
misafir başımın tacı ama bu kadınlar olacak gibi değil anlatsam şok olursunuz
diğer topicte çok kızdığım bi zaman konuşmuştuk arkadaşlarla herkes taşın ordan deyip durdu o kadar yani

merhaba canım
minik teflon tavam var onu kullanıyorum ama ben de sosluk almayı düşünüyorum bimin sayfasında şunu görmüştüm

Eki Görüntüle 619948

sarımsak sıkacağım da şunlardan

Eki Görüntüle 619949

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar, nasılsınz arkadaşlar?bayadır girmiyorum, son 3 sayfadan başladım.selin bu hafta sonu misafirler geliyormuş.kolay gelsin sana ama çok da yorma kendini.gelenler de anlayışla karşılayacaklardır
facebooktan bahsedilmiş.hesabım var ve aktif kullanırım.bn şahsen rahatsız olmuyorum.özellikle birileri yurt dışı/içine gittiğinde oralarla ilgili foto paylaştığnda bn de bakarım ve gezmiş kadar olurum :) yer bildirim içn de aynı durum geçerli.ama birileri(ünlüler için konuşuyorum) vefat ettiğinde yada dünyayla ilgili bir haber olduğunda hemen paylaşırlar.buna gerek yok bnce.bi şekilde haberimiz oluyor.kendin düşünceni yazarsın olur biter.
altın ne durumda bilmiyorum.iş yerimden arkadaşlarla her ayın 15inde 50eurosuna girdik.8 kişiyiz.başlarda bnle beraber 3ü 50sine girdik.diğerleri 100dü.sonradan onlar da 50de karar kıldılar.aynı olsun diyerek
bi de geçen hafta dr.a kontrole gittim, çok şükür atlattım bunu da.sadece cihaz işi kaldı.bnden haberler bu kadar.(bu 2.mesajım) cevaplıyorum ama siliniyor cevapla sekmesine tıkladğımda bu kez kopyalayım da baştan tekrar yazmayım.hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…