Kirli Çıkılar )))

bir nevi birbirlerini tanıyıp kaynaşacaklar diyorsun yani
ben o bölümü atlamışım aslında haklısın
böcük kafanı bulandırmayım sen iyi düşün

evvveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt aynen onu diyorum bacım sonunda derdimi anlatabildim

tatlı telaşeler bunlar Allah onları da bizleri de bir ömür boyu mutlu huzurlu etsin inşaallah

kızlar bu insanlar teyzemin görümceleri bende tanıyorum yaşları annemin yaşında var hemen hemen eşleriyle birlikte gelcekelr
bize çok yakın oturuolar teyzem onlara gelcekmiş ,teyzem gelmişken selinede gidelim demişler...
teyzem her gittimizde ne yapcanı şaşır inanın abartmıorum şu menünün azcık noksanını her gittiğimizde önümüze sunar
görümcelerine olmaz diyememiş çünkü hafta sonu gelcekelr beni aradı müsaitmisin diye tamam dedim gelin teyzemin hatrı var arada normalde olsa ne alaka tabikide gelemezler yada huylarını bildiğim için ben almam
ama teyzemin referansıyla geliyolar:))))))
yani onları öyle bi ağırlamam lazım ki ''aynı zmanda teyzemi mahcup etmemem lazım hemde her gittiğimizde teyzem dediğim gibi napcanı şaşırır onun ona karşı kendimi mahcup hissederim::)))))
bide heryeri herrrr şeyi didik didik incelicekler gurur yaptım ayol kimse bana az çeşit yapmış bunumu hazırlamış diyemez:))) karakterleri bu olsa bile
hele hele şurasında toz varmış mümkün diil dedirtmem o tozların hepsini tek tek elimle yakalıcam:)))))
iş birazda gurur yaptım:))

hımm evet böyle bişey olabilir sağol canım =)

deliböcükcüm bence tatlı al yemeğe gidiomuşsun zaten ama sen istanbuldan ankaraya gitceksin uzak yoldan yani bence bide güzel bi hediye almalısın
mesela küçük bi ev aleti olabilir? örnek ketıl... mutfak eşyası olabilir
annesine bluz olabilir babasına gömlek süper gider
yanınada tatlı alırsın oh mis gibi
fikir tabi bunların hepsi ama tatlı haricinde sanki bi hediyede olsa iyi olur canım...

akşama;
nohut yemeği
pirinç pilavı
kabak mücver
sarmısaklı yoğurt
turşu var menümde....

ilk maddeyi okuyunca şok oldum
ben hiç ama hiç havlu kullanmam
hep ellerimi yanlarımda kuruturum:))))

kızlar ya bende kaaynanama anne diyemiorum yani varya ağzımdan zorrrrrla çıkıyo
yaptıkları tvarı aklıma gelio sinir oluyorum şeytan diorum git başımdan defol... ama yok diorum ama zorla dediğim öyle belli oluyo öyle belli oluyoki geneldede hitap kullanmıorum çok zordaysam artık diorum ama babasına çok kolay baba diorum babada sorun yok ama kaynanama çoğu zman siz diorum arada mesafe kalsın diye bazen de anne...
eşimde böyle bi sorun yok o annecim diyo hatta ki annemde eşime az çektirmedi hani ama o diyo ben çok zorlanıorum..... bu konuda haksızım biliorum nede olsa eşimi o doğurdu büyüttü benim tarafımdan en azından bi anne denmeyi hakedio...
aradan 2 sene geçti niaşnla beraber yok gene dilimvarmıyo gene varmıyo
bide kadının gözünde tutarsızlaşıorum bazen anne çogu zman siz.... özellikle eşim yanımda yokken anne diorumki alıştırma olsun vede kaynanatör sırf eşim duysrun diye anne dediğimi düşünmesin diye.... aman ne bilim......

bu akşam yemekte, menemen var çay var peynir var izin ilan ettim kendime
menemende konserve zaten:))))))) hop koy tavaya kır iki yumurta oldu bitti gitti....:İ)))))İ

benimde komşular zorla kendilerini davet ettirdiler
pek hoşlanmasamda hayır diyemedim yarın için kesinleşti geleceklermiş

kuru dolma
rus salatası
havuçlu kek
etimek tatlısı
kıymalı patatesli milföylü lokma (börek)
yapayım diyorum bayağı kalabalıklar bişeyler eklesemmi bilemedim:44:

poğaçada yaparsan doyurucu olur yada kısır güzel gider....

poğaça buzlukta var onlarımı çıkarsam
insan sevmediği biri gelince de pek bişey yapmak istemiyo
bakayım sabahki kalabalığa göre çıkarırım buzluktan

o zman sen poğaçayı salla
rus salatası yerine bi legen kısır yap inana rus slatasından daha makbule geçer bide bi tane kıvırcık al sarıp sarıp yesinler oh mis gibi vallaha:)))))

o zman sen poğaçayı salla
rus salatası yerine bi legen kısır yap inana rus slatasından daha makbule geçer bide bi tane kıvırcık al sarıp sarıp yesinler oh mis gibi vallaha:)))))

bende düşünmüyor değilim
onların servis ettikleri gibi etsem ben yiyemem kendi yemeklerimi
neyse yarını da bi atlatsam bi kaç ay bırakırlar peşimi inş.

yav bende bir tuhaflık mı vardır nedir...
yaşlandım mı ne????????*
facebook'u açıyorum herkes bilmem ne otelde bilmem ne bar da...
yada yurtdışında...
allahım ben evden çıkmak istemiyorum...
avm'ye gidip hediye almam gerek. salladım da salladım...
insanlar nereden buluyor bu enerjiyi.....
ben günlerce evden çıkmasam hiçcanım sıkılmaz....
akşam nasıl oluyor anlamıyorum....
ay depresyonda mıyım acaba...
melankolik miyim....
manik depresif....
şizofren....:26::26:

ben çok oldu hesabımı kapatalı
insanlar artık msj yerine hava atmaya başladı..
altı üstü bi cafeye giden on kere şu kafede diye bildirim yapıyo
sen en güzelini yapıyosun boşver gayte normalsin yani

ben çok oldu hesabımı kapatalı
insanlar artık msj yerine hava atmaya başladı..
altı üstü bi cafeye giden on kere şu kafede diye bildirim yapıyo
sen en güzelini yapıyosun boşver gayte normalsin yani

aman ne bileyim.....
o kafedeyim, bu restauranttayım...
o oteldeyim...
eyfelin altındayım,
pisanın dibindeyim
gondolun içideyimmmmm.....
ben de evde koltuğun üstündeyim var mı.......
normalim yani......
öyle diyosun....

bence şalda zevkini kestiremeyebilirsin

küçük bir elektrikli ev aleti alabilirsin 100-150 tl lik bir şey. o da mutfakta her kullanışında, eşe dosta gösterirken gururla söyler gelin almış diye. markalı şeylerden anlamıyorsa aldıgın boşa gider. her zaman ankaraya gidemeyeceksiniz hem iş yoğunluğu, hem de eşin pek sıkı ilişkisi yok. kadın zaten ilişkilerinin uzak olmasından dolayı üzülüyordur. çok vıcık vıck bir ilişkiniz zaten olmayacak, beklentisi de. senin ufak bir hediye alman onun gönlünü hoş eder. inan gelene gidene anlatır, beklemediği içinde hoş olur. sen annene neler alıyordursun, bir küçük hediye de kadının hakkı. belki oğlundan bir şey görmedi şimdiye kadar, şimdiye kadar kötü bir olay da yaşamamışsınız ya da hakkınızı yememiş, inat yapıp almayacak bir şey yok. bir yemek yiyoruz şık bir restaurantta tonlarca para döküyoruz, ufak bir hediyeyi 10 yıl kullanır, sizi anar.

papatyacım evde oturmak
melankolik depresif ve bilumum ruhsal sorunla ifade ediliyorsa

ben de öyleyim ve de çok mutlu huzurluyummmmmmmmmmmmm

Allah'a şükür evde olmaktan ve de evde kaliteli vakit geçirebilme huyumu çok seviyorum
gezmeyi de severim ben herşeyi severim dozunda

bazen şurdayım burdayım yazana''ee bize ne ''diye cevap yazasım geliyo
normalsin bak bende mutfaktayım gayet normaliz biz:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…