- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
karanfilce anladıgım kadarıyla bizde ekli olan tipler senin facede yok ki rahatsız olmuyorsun. sevdiğimiz arkadaslarımızı gördüğümüzde bizde mutlu oluyoruz ama bahsettiğimiz tipler bunlardan değil. yurt dışı fotolarını ben de seviyorum, hele orayı tanıtmayı amaçladıgını görüyorsam, ya da güzel tatil fotoları. ama face de biri var mesela, tatilde eşiyle öpüşme, koklaşma fotolarını koymuş, yurt dışında tarihi mekanın önünde, aşkımmmmmmm seni çok seviyorummmmmmm yazmış mesela ve bu insan benle yaşıt ayrıca öğretmen. yaşının olgunluğunu göster biraz, ergen gibi davranma. kocasıyla her karede öpüşme resimleri, sanırsın bir koca onda var. bir başkası mesela benle yaşıt yine, çok afedersiniz kendisi pazarlar gibi mini bir şort üzerinde, popoyu dışarı çıkarıp el belde, bu ergen tavırları olan kişi de evli abrklı bir insan ve bunun gibi yüzlerce hatta binlercesi resim. kocası da yanında gururla duruyor. ya da bir başkası her yıl dogum gunu fotolarını yükler ama 50-60 foto. çok sevildiğini göstermek için. ya da dogum gununu kutlama mesajlarını aylarca duvarından silmez, ne çok kişinin kutladıgını göstermek için. yanlış anlamayın ama ben yadırgıyorum evli kadınların boy boy poz verip, başını yana eğerek ve bunu herkese göstermesini.
sen o misafirlerin önüne sadece kısır yap koy başkasına gerek yok
neyse ben yatıyorum hepinize iyi geceler kızlar..
şşttt alttakı sessiz çoğunluk size de
manyak bunlar, gülsen mi ağlasan mı şaşırır insan
badezuzum onlar ne biçim komşuymuş öyle kaç bence
benimkiler bana sadece bayramlarda geliyorlar evde bulurlarsa. Bir gün sana geleceğiz diyorlar ben de haber verin buyrun gelin dedim olmaz sen müsait olunca haber ver dediler ben de her zaman müsaitim siz haber verin diyip yine topu onlara attım
bir de karşı komşumun eşi vefat etmişti mevlüt okutacağı gün sabahtan kapıma geldi 5-6 erkek sana girse bugün diye; kabul etmedim alışverişe çıkacaktım işim var kusura bakmayın dedim gün boyu da eve uğramadım. Sonra tabi anane duyunca şok oldu sen yeni gelinsin sana kadar o apartmanda diyeceği başka kimse olmamış mı diye kızdı durdu. Zaten biz çoğunun torunları yaşındayız. Belli bir sınır koydum en baştan; hala da böyle gidiyor
ya bunlar ilk geldiğinde arka arkaya sıralanıp evi gezdiler
ben düşük yapmıştım geçmiş olsuna gelmişler güyya
ne kadar dolap varsa açıp baktılar ne meraklılar demiştim
meğer neyim var neyim yok öğrenmek için abkıyolarmış
sonradan gelip şunu versene var sende görmüştüm diyolar
bende hayır diyemem işte pek görüşmemeye çalışıyorum
benim eşimde bişey isterlerse eşim kızıyo de dedi de ben söyleyemiyorum
ilk defa bildirim yaptım ayol
o da görünmüyor
sanırım dediğiniz tiplerden bende yok evet az önce bi göz gezdirdim yok sayılır.
ama durr bi kız vardı yurt dışı fotolarını koymuştu ama dubai.. ne bilim ben baya güzel güzel baktım fotolara
hoşuma gitti zannedersem fotoğrafları.
bir de paraşütle atlamışlar gökyüzünden yerin görünüşü filan vardı onlar da güzeldi.
sevmediğim şeyleri de görmeden geçipppp gidiyorum saçma olsa da bazen öyle bi bıkkınlık geliyor ki aaa bu foto da konur mu diye düşünecek takati bile bulamıyorum kendimde.
zaten face den de bıkmadık mı yeni bişey çıkarsalar bari
ben tweet den de bişey anlamıyorum.
orda ünlüleri eklemek gerek ben hiç ünlü bilmem ki.
inanın ferdi tayfurla orhan gencebayı bile karıştırma kapasitesine sahibim.
bunlar da bi şey mi
benim bikinimi istediler
Allahım ben onu bi daha giyer miyim
bi taraflarıma değdirir miyim
zaten içine artık giremiyordum da
ona hepten versem yeriydi
ama uyuzluğuna vermedim
bi çok pahalıydı ya zaten fasfakirim
5-6 erkek sana girse bugün diye;
karanfilce anladıgım kadarıyla bizde ekli olan tipler senin facede yok ki rahatsız olmuyorsun. sevdiğimiz arkadaslarımızı gördüğümüzde bizde mutlu oluyoruz ama bahsettiğimiz tipler bunlardan değil. yurt dışı fotolarını ben de seviyorum, hele orayı tanıtmayı amaçladıgını görüyorsam, ya da güzel tatil fotoları. ama face de biri var mesela, tatilde eşiyle öpüşme, koklaşma fotolarını koymuş, yurt dışında tarihi mekanın önünde, aşkımmmmmmm seni çok seviyorummmmmmm yazmış mesela ve bu insan benle yaşıt ayrıca öğretmen. yaşının olgunluğunu göster biraz, ergen gibi davranma. kocasıyla her karede öpüşme resimleri, sanırsın bir koca onda var. bir başkası mesela benle yaşıt yine, çok afedersiniz kendisi pazarlar gibi mini bir şort üzerinde, popoyu dışarı çıkarıp el belde, bu ergen tavırları olan kişi de evli abrklı bir insan ve bunun gibi yüzlerce hatta binlercesi resim. kocası da yanında gururla duruyor. ya da bir başkası her yıl dogum gunu fotolarını yükler ama 50-60 foto. çok sevildiğini göstermek için. ya da dogum gununu kutlama mesajlarını aylarca duvarından silmez, ne çok kişinin kutladıgını göstermek için. yanlış anlamayın ama ben yadırgıyorum evli kadınların boy boy poz verip, başını yana eğerek ve bunu herkese göstermesini.
aman bi bende yokmuş bu antikalar
fakirsen o pahalı bikiniyi nasıl adlın bakiim
seyyah sana cevap yazacak enerjim yok hepsini tükettim göz kapaklarım zor direniyor
yarın kork bendenmesaj manyağı yapacağım seni
sirkeci yatar iyi geceler
töbe estağfirullah
az lafın nereye gideceğini düşüneceksin arkadaş
ben pek yapmasam da
[/Bgünaydın kızlar herkese bol bereketli huzurlu bir gün dileğiyle]
sana da şekerim,herkese mutlu sabahlar.
güzel kaynatmışsınız hatunlar,seyyah yine suyunu çıkartmış tabii sonunda,sabah sabah kahkaha attım yav.
dün uğramayınca merak ettim seyyah ne yaptın koca gün bakalım.gece kuşu seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?