- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
halimiz epey komik farmasim,herkes aynı anda hapşurup çok yaşa deme derdinde.teşekkürler banucum
çocuklar nasıl sizler nasılsınız ?
biraz olsun iyi oldunuz mu canım ?
afiyet olsun,günaydın sana da.günaydınn.
dün gece yine döktürmüşsünüz.
herkes mışıl mışıl uyuyor şimdi sanırsam
bizde karga kardeşle kahvaltı yaptık az önce :)
gunaydın kirli çıkılar
bugün FED toplanıyor bernanke amcam bakalım ne diyecek de bizim sarıkıza durumlar nasıl yansıyacak :44:
herkese günaydın hepinize güzel bir gün dilerim
gece yazılan mesajlara çok güldüm
badenin komşuları şaka gibi
o birbirini gıdıklama çimdikleme olayını gözümde canlandırdım da
tabi seyyahın bikinisini ödünç isteyen de son noktayı koydu samimiyette
bunlar don sütyen falan da isterler azcık yüz bulsalar
hatta bişey daha dicektim ama ayıp oılmasın diye o kadarını söylemeyecem
son diyeceğini az çok anladımmmmmmmm
ve de geberiyorum gülmektennnnnnnnnnnnnnn
ben yüzde olarak bilmiyorum kademeli olarak alımlar yaptım bu aralar hep ama ben büyük çoğunluk olarak dolardayım onsun birden artışını beklemiyorum biraz olsun yine 1650 li hatta 40 lı değerler görebileceğimizi düşünüyorum. cuma da tarım dışı kredi açıklanıyor hareketli ekşınlı bir hafta olacak2 gün önce 1654 iken ons alım yapıp yarın satsam dedim dün için
dün ons 1662 oldu
bugün ise 1668 i geçti
bile bile lades ettim almamakla :)))7nasipten öte yol yok
ama zaten % 87.5 oranında altındayım
%12.5 oranında dolarda olduğum için almadım
çünkü % 100 bir yatırım aracında bulunmak istemiyorum
farmasicim özelden yazsanabakalım aynı şeyi mi düşünmüşüz
yazdım canım
yurdum insanı her şeyin olduğu gibi face in de mokunu çıkardı resmen
benim listemde de 15 yaşında ergen gibi davrananlar var ama ben gizle butonuna bastığım için zırt pırt onların yaptıklarını görmüyorum kalabalık olmuyorlar
çok aktif kullanamıyorum zaten
ben facebook u sevdim ay
yıllardır ulaşmak isteyip de ulaşamadığım ilkokul lise arkadaşlarımın haberlerini almak onlarla tekrar görüşmek güzel oldu
ben daha çok karikatür okumayı seviyorum bir de burda açamadığım ücretli yayınlar var onları açtırıp alabilmek güzel oluyor; DT nin sayfası var ordan oyun yorumları okuyup gideceğim oyuna karar vermek kolay oluyor; tezimde ilgilendiğim hastalığın hastaları bir grup oluşturmuş bazen oraya bakıyorum
şöyle bir baktım da ben çok bencilmişim
elimde 130 hasta var ama klinik verileri tamam olan hastam 95hastaların açtığı facebook sayfasından istifade etmen olaya noktayı koydu sirkecim
elimde 130 hasta var ama klinik verileri tamam olan hastam 95
tez önerime yazmışım 100
hani olur ya belki gönüllülere ihtiyacım olabilir belki kullanabilirim ..
neyse dahası etik olmuyor ben çok konuşmayım
ben her zamanki gibi bişey anlamadım sinir oluyorum bu durumason diyeceğini az çok anladımmmmmmmm
ve de geberiyorum gülmektennnnnnnnnnnnnnn
oyy iki günde elliyi geçmiş yazılan oku oku bitmedi
ekmek makinesi konuşulmuş ben aldım çok da memnunum çarşı ekmeğinden daha tok oluyor daha doyurucu bence hem de akşamdan ayarlıyorum sabaha pişirip veriyor kerata abidik gubidik aromalı ekmekler de cabası yapabildiğim tavsiye ederim yani fena halde
bu arada kendimi birikim listesinde görünce acayip motive oldum birikmelii birikmeliii diye dolaşıyorum inşallah yapıp yapabildiğim tek bildirim olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?