Kirli Çıkılar )))

aynen bende sizin gibi alttan muayene korkum yüzümden kadın doğuma gidemiyorum. bizde bebek düşünmeye başladık hatta çalışmalara bile .
gidip muayene olmak gerek ama iştee :18:
başka bir durum için kan tahlili verdim bende kansızlık çıkmadı çok şükür

Beni de listeye ekler misin? 10 gr altın 500 de dolar aldım bu ay. bakalım birdaha ki aya kısmet

geçnlerde doğlagaz faturamız geldi alt kat komşumuz yine çıldırdı faturası 500 gelmiş bizimde 88 geldi ama bana sorunca o görmeden aldıgımız için faturayı 250 dedim o bile kadıncağız yıprattı bende dedim senin küçk .ocugun var biz akşamdan akşma eve geliyoruz yoksa bizimde o kadar gelirdi diye teselli ettim ama 500 de çok fazla ev yalıtımlı iyi ısınıyor kısa kolluyla gezeceğine biraz dikkat etmek gerek eşi fabrikada çalışıyor eve kira vermiyor ama farmasinin dediği gibi gençken akarken doldurmalı

ben devamlı kontrol ettiririm kan değerlerimi
zayıfım baya o yüzden
ilk defa birdr kan değerlerin çok düşük dedi ama ilaç vermedi
sadece baş dönmelerime ilaç verdi
diğer sonuçlarımla karşılaştırdım bariz fark vardı 1 2 ay içinde kan değerlerim müthiş düşmüş
şimdi dikkat ediyorum
biz çalışmalara başlamadık ağustos başı gibi falan başlıcaz artık sonbahara ya da kışa denk gelir inşallah
kan değerlerini sarılığı anladımda alttan muayene nedenn
üstelik bayan dr araştırmak lazım öylese
kadın doğuma mı gitmeli önce üroloji mi
yani olur mu olmaz mı bilemeyiz
belki tüpler kapalıdır belki bende belki eşimde bir sorun varsa die erken önlem almak tedaviye başlamak amaçlı bunu kadın doğumcularda bakıyrlar mı bilemiyorum insan pat die de kimseye soramıyor ki
çalıştığım yerde de arkadaşlar hamile ama ben sormaktan çok çekiniyorum

liste için bir param bile yok
ev alınca elde avuçta ne varsa gitti
sadece düğünde eşimin aldığı bir bilezik annemin aldığı takı seti
günlük kolye yüzüklerim kaldı
biraz da borcumzu var 2 ayda Rabbim yardım ederse ödicez
o zaman bende birikime tekrardan başlayabilirim inşallah

500 tl çok gelmiş gerçekten
diğer oturduğum evde en fazla 80 geliodu benimde
ama bu ev yeni bina ilk kez oturuluo ve yalıtım olmasına rağmen çok ısınmıo gündüzleride açık bırakır olduk 10 günde 96 tl olmuş
tasarrufa geçmeye kaarr verdim sabah yine kapatıcam gündüzleri

offff heryerden herşeyden kanser hortluyor marketlerde bütün piliçin kilosu 3.99 indi burada kampanya yapmışlar hep duyulduk markalar

sizler evinize hangi markayı alıyorsunuz köy tavugu bulamadıgımızı göz önünde bulundurursak

Benim bildiğim kadarıyla bayanlar kadın doğumcuya gidiyor erkekler ürolojiye . bana her doktor alttan muayene etmiyor demişlerdi gerek görürse eder dediler. bayan doktorlarda bu konuda çok kaprisli oluyorlarmış . napcaz artık erkeke bayan farketmez iyisi olsunda

canım neden gerçek faturanı beyan etmedin ki
bırak morali bozulursa bozulsun biraz oturup düşünsün yaptığını
ona 500 tl faura gelmesine değil de senin yalan beyanda bulunmana üzülürüm ben

mc donalds ın tavuklarından da tavuk kafası gibi bişiy çıkmış nette görmüştüm sabah tiksindim

bütün tavuk almıorum ben ya göğüs ya kanat alıyorum o da genelde bimden oluo

ben bir ara neredeyse 2 ay tavuk yiyemedim bıdıkçım
hala da pek yiyemiyorum
bir de yumurta yiyemiyorum ( tüylenme yaptığı ile ilgili bir yazı okumuştum )

valla bu gıda terörünün sonu nereye varır bilmiyorum

ya kadınlar erkek erkekler sanki kadın gibi olmaya başladı

bakıyorsun kadınların her yerinden tüy fışkırıyor
erkeklerin göğüsleri çıkıyor

Teşekkür ederim farmasi . şu öğrenim bir bitse daha da biriktircem ama bakalım.
bide size bişey sormak istiyorum. eşimde ben de memuruz. ben 2900 eşim de 2400 alıyor. şuan bulunduğumuz yere yeni geldik şuan kiradayız. kiramız 500 tl aidat 300 ısınma parası. şimdi biz bir ev almıştık onun kredisini ödüyoruz aylık 1600 daha da 2 yıl var. bide benim öğrenimler var mayısa kadar ayda 600 mayıstan sonra aylık 200 olacak. soruma gelecek olursak bizim şuan oturduğumuz sitede satılık evler var yaklaşık 120 bin civarı. elimizde de yaklaşık 20 bin var peşinat yapsak onu ve üstünü kredi çekip ev alsak mı? bu bizi çok zorlar mı sizce? daha da 4 yıl buradayız sonrası batıya tayin olacağız.

ben direk şunu derim faizli işlemlerden uzak dur

canım neden gerçek faturanı beyan etmedin ki
bırak morali bozulursa bozulsun biraz oturup düşünsün yaptığını
ona 500 tl faura gelmesine değil de senin yalan beyanda bulunmana üzülürüm ben

çok utandım
ne bileyim çekindim geçenlerde elektrik faturasında bizden yüksek gelince kadın epey öfkelenip kıyaslama yapmıştı
sizin sürekli ütünüz oluyor niye benim çok geliyor diye hırslanmıştı kendimce pembe yalan söyledim doğrusunu söylemenin onun için bir faydası yok olsa kendi bilmiyormu klasik taktiklerle 500lük faturayı rahat 300e indirir
apartmanda herkese yüksek geliyor biz çok dikkat edyoruz ama üşüyormuyuz hayır
oturdugumuz odayı açıyoruz yatacağımız zaman annemin odasını tamam
mutfak zaten küçük kapısı oturdugumuz odaya açılıyor orada ısınıyor

bıdıkçım umarım beni yanlış anlamazsın

bu hikayeyi duyduğumdan beri şaka maka yapamaz oldum
şaka yapmak aklıma gelse bu hikaye karşıma dikilir durur

Abdullah İbnu Amir radıyallahu anh anlatıyor: "Bir gün, Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm, evimizde otururken, annem beni çağırdı ve:

"Hele bir gel sana ne vereceğim!" dedi. Aleyhissalatu vesselam anneme:

"Çocuğa ne vermek istemiştin?" diye sordu.

"Ona bir hurma vermek istemiştim" deyince, Aleyhissalatu vesselam:

"Dikkat et! Eğer ona bir şey vermeyecek olursan, üzerine bir yalan yazılacak!" buyurdular."

Ebu Davud, Edeb 88, (4991).

benim akrabaların küçükbi tavuk çiftlikleri vardı köyde
öyle yemle filan beslemiyolardı doğada kendileri besleniyodu
bir gün bana tavuk getirdi pişirmem için
inanın ben kuzu eti filan sandım
yok böyle bişey kıpkırmızı bir eti vardı..
denek normal olan oymuş biz alıştık şişirlmiş tavukları yemeye

niyetim seni utandırmak değilki ben seni çok seviyorum sadece karşımızdaki sırf mutlu olsun diye gerçek olmayanı söylemenin bizim ahir hayatımıza vereceği hasarlardan bahsetmekti amacım
canım senin yaşam tarzını görüyorsa ve de kendi faurasından şikayetçiyse birazcık kendi yaşantısına çekidüzen versin , vermezse de kendi bilir buyursun faturasını ödesin

anladığım kadarıyla yaşça senden büyük biri o sana hayata dair örnek olamıyorsa ( güya tecrübelidir ya ) sen ona örnek oluverirsin bitanem ( akıl yaşta değil baştadır cinsinden )

bu konuda çok üzgünüm ya
sırf insanların daha fazla para kazanma hırslarının kurbanı olduk

alttan muayene beni de çok korkutuyordu ki ben çok huyluyumdur
kadın çok nazikti ilk hafif yani gerçekten çok hafif bi sızı oluyo,sivrisinek sokması kadar bile diil
ben alttan muayene olduysam herkes olur diyorum
benim de pek bunlardan haberim yoktu,bbişi olan arkadaşlar söledi bana da git diye
bi de benim eşim fazla pimpiriklidir,burnum aksa beni zorla doktora götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…