Kirli Çıkılar )))

nem-sabun diyince aklıma geldi ben banyo için aldığımız sabunları kalorifer üzerinde kurutup öyle kullanıyorum daha uzun süre dayanıyorlar. Belki bilmiyosunuz diye paylaşmak istedim

nem-sabun diyince aklıma geldi ben banyo için aldığımız sabunları kalorifer üzerinde kurutup öyle kullanıyorum daha uzun süre dayanıyorlar. Belki bilmiyosunuz diye paylaşmak istedim
bende pencere onune koyarim bikacgun.fakaaaatt dus jelinden sabuna donebilsek pek mutlu olucam

canım korkacak bişey yok rahat ol- bende ilkinde cok kasılmıstım sonra kendı kendıme "aaa bişey yok ne var ki ince bir kamera gıbı bısey sonucta daha kalını birsey giriyor oraya " kadınlık bıraz zor bu konulara gırılınce ama gercek hiç acı vs duymuyorsun . her gıdısımde doktorum alttan bakar aslında daha ıyı ne var ne yok göruyor sonucta. bende 2. bebegımı ıstıyorum ama henuz tutmadı bu ay klomen + ovıtrele yaptırdım bakalım hayırlııs insallh . ne zormus 60 tl verdım cocugun olana devlet ödemıyormus o da bı ılgınc:44:

nasıl yani daha hiç kullanılmamış sabunları mı koyacaz kalorifer üzerine :26:

nasil kavurmasi?ben de deneyeyim

gayet güzel
diğer markaların kini alıyorum un gibi dağılan et parçaları oluyodu
bu bildiğin büyük kuşbaşı et
ayrıca kurban bayramlarında indirmde oluyo hemn hemen yarı fiyatına almıştık biz
hemde tertemiz bi akrabamız orda çalışıyo kesimlerini kendileri yapıyo pişirimeyi de arkadaşları
güvenerek yiyosun en azından

bende bir pratik bilgi vereyim
mutfağınızda dolap ve fayansları sileceğiniz gün mutfağın kapısını kapatıp ocakta su kaynatın
buhar, yağ ve parmak izlerini yumuşatıyor daha kolay temizleniyor..
gerçi şimdi buharlı temzilikl aletleri çıktı ama olmayanlar için işe yarar bir yöntem

Son düzenleme:
bu ay bırıkım tamam dı ama subat ayına baya sıkıntılı cunku sevgılı eşim yakıt parsını toplu ödemiş taksıt yapmadan kac aydır ertelıyordu zaten

kömür 1 585 tl,
mtv 1 taksıt 310 tl,
elektrık 117
su 2-3 aylık 149 tl

ve bunlar önümz deki aya veya elimz dekilerle ödenecek son ödeme tarıhlerı ayın 13 ve 2 subat saka gıbı ya hıc mı dıkkat etmıyorlar anlamıyorum . şu an kerdı kartım da 2 400 olmus ve ben kendıme bisey almadımm

nasıl yani daha hiç kullanılmamış sabunları mı koyacaz kalorifer üzerine :26:
evet sabunları paketinden çıkarıp direk kalorifer üzerine koyuyorum orda ısıyla beraber kuruyor tıkır tıkır oluyor ve böylece banyoda daha uzun dayanıyor. yoksa aldığımız sabunu hemen kullanalım daha hızlı tükenir. Ben bu bilgiyi annemlerden öğrendim

kendi kendime güldüm
ne kadar cahilim yaw
şimdi anladım kamera gibi bişiyle alttan bakıp ne var ne yok görüo
çocuk olurmu olmaz mı ordan anlıo sanırım.
gerçekten kadınlık çok zor.sıkıntılı süreçler bunlar
ama annelik gibi kutsal bir duygu yaşıcam bunu düşünerek rahatlamak istiyorum.
daha önce jinekoloğa -kadın doğuma gitmedim.buda beni gerio
İnşallah sende 2.bebeğini kucağına alırsın canım

ben size birşey daha sorayım taşındığım ev yeni bina banyoda ki kireç gibi izleri çıkartamadım
yıkıyorum yıkıyorum çıkmıo Allahım nasıl çıkartabilirim kusmalarını engellemek için

büyü kyapı marketlerde (koçtaş bauhause gibi) bu tür lekeler için temizleyiciler var sulandırıp kullanıyorsun onlardan bir dene istersen.

biz enson 15 liraya almistik tanesini.o kadar ucuz olamaz.tuyleri zaten yolunmus ama islatilmadan yolunmus oluyor.cahide yi bende cok takip ediyorum hatta enson cikolatali pamuk kek yaptim.herkes bayildi:)

bundan sonra takipteyim inşallah..
düzgün bi tavuk satan yer bulmalıyım.
İnşallah bulurum

amin canım Allh herkese vesın isteyen inşallah. ıyı bır doktora gıt doktora guven cocuk olup olmayacagı degıl hanı yumurtlama varmı yokmu yumurtalıklarda kıst tıkanıklık gibi seyler anlasılıyor. sen sadece benım dedıgımı dusun kimseye kulak asma rahat ol.

çok teşekkürler
küçük yerde yaşıyorum umarım güvenilir bir doktor bulabilirim
geçen gün arkadaşım anlatmıştı bir dr ye gitmiş ablası
dr almamız gerek down sendrmu var demiş almamız lazım
kadın güvenememiş başta istanbulda bir dr ye gitmiş
testlerini yaptırmış hiçbirşey çıkmamış
çocuk doğmuş şimdi 5 yaşında çok sağlıklı dio
ayy Rabbim korusun böyle şeylerden.

farmasicim bu ay kaçırdım galiba listeye girmeyi
epilasyon tarihlerini de kaçırmışım
sanki çok yoğunum
neyse artık bi dahaki aya bildirim yaparım
zaten elle tutulur pek bir şey de yok
kumbarada ne biriktiyse artık demiştim

anlattıgın gıbı hikaye cok canım ya Allh hakkımzda hayırlıısnı versın... Allh istemezse hıçbirsey olmaz doktor ne bılır ...

doları düşmüş yakalamışken biraz dolar alımı yaptım
ons da 1670 e geldiğinde gözetledim arbitraj yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…