Kirli Çıkılar )))

akıllı kadın başka oluyor yahu

karanfil hakkat ya
ben elimde foto makinasıyla gezen biri olarak nasıl çekmedim ki
ah bana ah

ben de misafir geldiğinde servisimi masaya açıyorum masada oturup yemek hem misafire daha kolay oluyor (istediğinden istediği kadar alıyor tabaklar büyük olduğundan sehpaya sığmas zor) hem de servis açısından bana daha rahat oluyor.

senfat minik kuzunun doğum günü kutlu olsun sünnet olduğu güzel okullardan mezun olduğu damat olduğu günleri de göresin

sirkencim ben bugün buradaki medikalpark hastanesini aradım
diode lazer kullanıyorlarmış
lazer yaptırmadan önce eminim araştırma yapmışsındır öyle tahmin ediiyorum

diode ile alexi araştırıyorum
diode için her tüy yapısı için ve her cilt tipi için diyor biraz daha dalgaboyu uzun ve acılı alexe göre
sabah telefonda alex cihazı sorduğumu söyledim bayan diodeyi kullanıyoruz özellikle 3 .seanstan sonra zaten tüyler incelir alex işe yaramaz biz diode ile başlayıp diode ile bitsin diye bu cihazı kullanıyoruz dedi

senin fikirlerin önemli sen ne düşünürsün bu konuda ?

evacım o üstün zekalıyla müstakbel eşi hiç görüşmemişler
Allah akıl fikir versin

başımız kel mi
biz de görelim
belki o zamana kadar görüşücez
belki teyzeleri olarak düğününe gidicez
çıkıdaki bunca altını bilirken az da takamazsınız
bi tam sarıkız ister artık senfat

dioede lazerde kullanılan lazerin dalga boyu alexandrite a göre daha uzun bu da şu demek güce göre
alex>diode
diode da aslında iyi ama o daha çok estetik amaçlı alex daha kuvvetli olduğundan uzman kişi yada eğitimi almış kişi tarafından uygulanmalı yoksa cayır cayır yakar geçer. Ban zamanında alex daha mantıklı geldiği için alex yaptırmıştım çünkü yaptırdığım hastanenin sahibi teyzemin iş arkadaşının kocasıydı teyzemin bütün iş arkadaşları orda yaptırıyordu bize uygun fiyat çıkarmışlardı vs vs

senfat bir yerde başlarım yarım kalır diye düşünme sonuçta hangisine gideceksen mantık aynı sadece cihaz markaları farklıdır

evacan 10 dk engeline takıldım

beşik küçük bişey mi?
yatağın yanında çok iyi olur

küçük birşey mi aldın canım beşiği
nasıl geldi ki ikea gibi montelimi?
mışıl mışıl uyusun bebişin inş.

evet küçük bi beşik
annemler zaten çocuk odası alıyorlar
ben de kendi yatak odama koyabilmek için küçük bi beşik aldım
paketi açtım da, içindekini çıkaramadım
ağır diye zorlamadım kendimi
sanırım monteli
gittigidiyordan aldım

sevimlicim evin müsaitse bebeğine ayrı oda ayarlayabilirsen sana bebek diafonu da almanı tavsiye ederim
çünkü bebeğini kendi bulunduğun ortamda yatmaya alıştırmamanı tavsiye ederim her açıdan
ya farmasi biliyo musun, çevremde hep şöyle duyuyorum
2-3 yaşına gelmiş, halen anne babayla yatıyor falan
ben böyle olsun istemiyorum
alışmasın yani
napmak lazım onu da bilmiyorum
ilk aylar mecburen yanımızda olcak da, emzireceğim için sık sık (yani inşallah)
güle güle kulllanın
ee bi foto çekeydin
:44::44:

seyyahcım biz biraz teknoloji özürlüyüz
telefonlarımızın fotoğraf çekme özelliği var da
onları bilgisayara atabilecek ara kablo, aparat vs. yok

bu arada ben ismimi mi değiştirsem napsam
gerçi sevimsize çok alıştım ama

kızlar gunaydınnn

lazer denılmıs bende özel bi hastanede yaptırıyorum 4 seanstır gıdıyorum tum bacak- genıtal- kolaltı -dudak üstü 400 tl daha da bıtmedı ama cok az suan yaptıralı 3 4 aydır sıfır tüyle geziyorum . zaten ben bıtmesi için degıl rahat olmak amcıyla başlamıstım sonucta her ay tüm agda faslım olurdu ve batık vs derken tam temız en fazla 10 gun gecırırdım sonra kasınır vs vs fazla detaya gırdım ama kesınlıkle tavsıyemdır

seyyah mısafır demısıın canım ben hıc gune gırmedım kalabalık ailem dıısnda yatılı dısnda kımseyı kabul etmem genelde. 4-5 arkadsım var ve hapsını tek tek alırım rahat rahat oturalım konuslaım dıye . bırerde cocuk olunca gurultu patırdı olmaz. bıkere eşimin arkadsları aksam geldıler 4-5 cıft ve bırer couck aman öldüm ve tövbe dedım ancak servıs yapıyorsun baska bısı yok. ne konuuslanı ne yenılen ıcılenı bılıyorusn.

senfatcım hastalarada bravo dıyorum ne rahat ınsanlar var ınan ben doktorumu aramaktan cok cekınırım rahatsız edıcem dıye. hastaneyı ararım hep cepten hıc aramdım. özel hastane bırde yanı.

sevimsizim canım sen bebegınle herseyı konusrsan anlatırsan onu önemsersen isteklerını dıkkate alırsan kuralların varlıgından haberdar edersen ve kosulsuz seversen ınna sorun olmuyor

benım kıızm Allha sukur 1 yasına kadar bızımle mınık besıgınde yattı yatak odasında. sonrasında odasında uyuttum ve her agladıgında emzırmeye kalktım ve odasında emzırdım yatırdım. şimdi 3.5 yaısda odasında yatar. bazen hasta olur ateısnı sureklı kontrol etmem gerekır hadı annecım bugun benım odamda yatalım derım hayır orası rahat degıl sıkısıyorum der mecbur ben onun yatagına gıderımmm

canım ben annemi dinledim iyiki de dinlemişim
ilk günden hiç yanımda alıştırmadım
annelik biraz fedakarlık değil mi nasılsa
diafondan zaten sesini duyunca yan odaya kalkıp giderdim meme mi emecek altı mı temizlenecek kuzucuklarımın ilgilenirdim ama çok faydasını gördüm bunun
çocuğunu yanında ya da odasında yatmaya alıştıranların dedin gibi ileride odasını ayırması da problem oluyor karı koca hayatını da olumsuz etkiliyor bu durum
baştan az çok nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor
tabiki çocukta herhangibir rahatsızlık yoksa

pepeticim ben de gün yapmıyorum bunlar eski komşularım öle geldiler oturmaya
aslında çocuklar çok sorun yaratmıyor
atıyorum sılanın odasına oynuyorlar onlara servis dert döküp saçıyolar basıp dağılmasın diye onun da peşinden koşuyosun
ya sılanın arkadaşları oluyor küçük olursa zaten sıla çok seviyor oynatıyor onları
asıl dert servis yaparken oturup konuşamamak
okulda falan gün yapınca ya dışarda yapıyoruz ya da herkes bişi alıp okulda yiyoruz
amaaaan ne bilim valla galiba herşeyi ortaya koymak iyisi ama çay soğuyor bi taraftan

ben farmasıcım ilk alexle basladım 3 seans 4. seansta alex yaptılar kontrol seansını rutus seansıda denıyor onu dıodla yapıyorlar benım hastanede 2 makınada var.

adın sevimsiz olsa ne olur sen bizim sevimlimizsin

canım çok teşekkürler

pepeti çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Son düzenleme:
evacım o üstün zekalıyla müstakbel eşi hiç görüşmemişler
Allah akıl fikir versin

anam öyle bir anlatmış ki sanırsın romeoyla juliet
hey allam yaa ne tipler var
kız seyyah sen pattadanak anladın ya
saygılar hörmetler
bdv'ye çok takılmaktan insan sarrafı mı oldun yoksa ben mi çok safım :44:

çocuk için ayrı yatanlar var yahu
çocuk ağlıyormuş kadın sürekli kalkıyormuş adamcağız rahatsız oluyormuş
eş olunca ailesine karşı evlat olduğunu unutanlara
çocuk olunca eşine karşı eş olduğunu unutanlara
ha bi de çocuk olunca kendi insan olduğunu unutanlara bi uyuz oluyorum ki
hiç bir şeyi tutturamıyorlar

seyyahcım ne eşimle çocuk için yatağımı ayırırım
ne de çocuğumu yanımda yatırırım
herkes odasına marşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…