- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
çok berak ediyorum merakla bekliyorum bıdığıbu arada dogum gunumuzu kutlayan tüm teyzelere teşekkür ederiz. bir resim ekleyeceğim bir ara. papyonlu, pantalon askılı, çok tatlı oldu.
1 saat önce çocugu uyutmya çalışıyordum, saat 00.10. kapı çalındı açmadım, eşimde uzanmış, 3 kere uzun uzun çaldılar. adamın biri kapıya gelmiş, kızım avukat düşük yapıyor diyor. eşim de hastaneye gidin ordan beni arasınlar dedi, kalktı gitti, gelmedi. insanlara ne kadar kızıyorum. sanki özel dr.un da evine gecenin bir yarısı geliyorsun. üstelik de acil bir durum değil düşük, yani hayati tehlike yok. biz ilçede oturunca evi biliyorlar, eşimin de biraz yumuşak yüzünden kapıya dayanıyorlar. test yaptık pozitif çıktı kapıya dayanan var. çocukta uyumadı bu arada. akşam diğer çalışanlar 4 te çıkar, bizimki 6 da eve geliyor. gece gündüz gidiyor. gecen cuma şehir dışına çıktık, izinli. adamın biri cebinden arıyor 15.30 da. bağırıyor. sen niye burada yoksun, hanım doguruyor diye, o da adama bağırdı. insanlara çok yyüz verirsen böyle oluyor. nasıl kızıyorum eşime. hastane personeli önüne gelene isteyene tel. numarasını veriyor. cebi afedersiniz kerane telini geçti. sanki özel hastane doktoru
ben de araştırdım bizim burda da ne çok yapan yer varmış hastanesinden güzellik merkezine..krizantem çiçeği olmuşum şimdi de
ben çok tüylü değilim, lazer yaptırayım diye düşünüyorum ama eşim sen de tüy mü var diyor. lazere yönlendirdikleri hastalar çok tüylüymüş, pkos lularda oluyor.
ama bilemiyorum genital bölge ve bacaklar beni rahatsız ediyor. koltuk altı falan 2 dakikamı almıyor. ben de yaptırsam acaba. bir de mesela 3 yıla kadar uzuyorsa biz bu şehirden ayrılabiliriz. yani burada başlayıp, başka yerde devam etsem mi?
farmasi
afyona gidebilirsen orada fuar hastanesi yapıyormuş, memnunlarmış, tam öğrenirim istersen fuar mı park hastanesi mi diye.
bizim okul kız meslek ya çocuk gelişimciler de çok oluyor.dışarıda evin rahatlıgı olmuyor.
evde yardımcı olunca çok rahat oluyor. arkadasım hafta sonları misafir oldugunda yardımcısı da geliyordu, kadında bacak bacak üstüne atıyordu, ohh ne rahattı. kadın da hizmet ediyor.
bir de benim çevremde yok ama belki görmüş olabilrisiniz. bu günler için eve ana okulu öğretmeni, kız meslek lisesi usta öğreticileri ya da palyaço tutuyorlarmış. 3 saatlik parası veriliyormuş ve çocuklar da aileyi rahatsız etmiyormuş. ama benim evim o kadar büyük değil, bir de palyoça girecek.
Zaytung - Yar1 Y1l Tatili Aldatmacas1: Üniversite Örencilerini Memlekette Bekleyen 7 Büyük Tehlike...
seyyah geçen grup kalabalıksa ev sahibi pek bir şey anlayamıyor o oturmadan
hayırlı cumalar kızlar
ben bu sabah namazlarından sonra yatmama kararımı değiştirdim
çünkü tatildeyim diye öğleden sonra illaki bir şey çıkıyor
böylece öğlen uykusuna yatamıyorum
ve ruh gibi geziyorum ortalıklarda
zaten sürekli yorgun hissediyorum kendimi
annem kahvaltıya çağırıyor mesela, gidiyorum, ee vakit geçiyor orda
sonra dön, yemek yap, akşam oldu bile
ben de yatıyorum artık, hiç değilse uykumu alayım değil mi
bugün menümde et sote ve makarna var
eğer eşim bi değişiklik yapmazsa
canım güneş doğmasına yakın kalk yarım saat kala filan..
namazını kıl.
ister tesbihat ister kuran oku dinle biliyorum insan çok yatmak istiyor ama vakit kısa olunca hemen geçiyor.
güneşin doğumunu geçirt.
sonra vur kafayı yat
aslında öyle yapıyordum
zaten abdest alınca uykum açılıyor
kitap falan okuyordum, iyi oluyordu
yatmıyordum daha
belki senin dediğin şekilde devam ederim
bu arada internetten beşik siparişi vermiştim
az önce geldi
şu deterjanlarım da gelse bi
temizlik işi de hallolsa da benim de içim rahat etse
aslında öyle yapıyordum
yatmıyordum daha
az önce geldi
ellerine sağlık,hiç dert görmesinler farmasim.ocak ayı birikim tablosunu 1 . sayfaya ekledim hayırlı olsun kızlar
niye saçma olsun canım.bi şey itiraf edicem ben ya
ben arkadaşlarımla görüşmeyi misafiri kalabalığı seviyorum ama
bu bana evde çok zor geliyor
yani benim ya da başkasının
ev sahibinin kalkıp kalkıp çay doldrumaya gitmesi çocuklara bakması onlara ayrı servis hazırlaması
iki sn yanımda duramaması
benim de aynı şekilde misafirlerle oturup sohbet edememem çok saçma geliyor bana
maksat oturup sohbet etmek
eee edemiyoruz ki
ben istiyorum dışarda görüşelim garson yapsın hizmeti biz bölünmeden gülelim konuşalım
çok mu saçma
ya da evde bi yardımcı olsun
meraklı anne adayı seni.küçük birşey mi aldın canım beşiği
nasıl geldi ki ikea gibi montelimi?
mışıl mışıl uyusun bebişin inş.
ellerine sağlık,hiç dert görmesinler farmasim.
niye saçma olsun canım.
ben servisimi ortada kocaman bir sehpam var oraya açıyorum,herşeyi getiriyorum,çayı da cam demliğe ayarlayıp içeri aldım mı,çocukları da masaya konuşlandırdım mı hiç öyle koşturmaca kalmıyor.sonrası full muhabbet.
meraklı anne adayı seni.
oyun parklarına da bir bakın,sabit beşik harici onu da kullandım ben,kızım her gittiğim yerde güvende ve rahat oldu.tavsiye ederim.
ellerine sağlık,hiç dert görmesinler farmasim.
niye saçma olsun canım.
ben servisimi ortada kocaman bir sehpam var oraya açıyorum,herşeyi getiriyorum,çayı da cam demliğe ayarlayıp içeri aldım mı,çocukları da masaya konuşlandırdım mı hiç öyle koşturmaca kalmıyor.sonrası full muhabbet.
meraklı anne adayı seni.
oyun parklarına da bir bakın,sabit beşik harici onu da kullandım ben,kızım her gittiğim yerde güvende ve rahat oldu.tavsiye ederim.
selamlar..hayırlı cumalar..
ben niye foto ekleyemiyorum ya
dünden beri uğraşıyorum resimlerin boyutlarıda aynı:44:
aslında öyle yapıyordum
yatmıyordum daha
az önce geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?