Kirli Çıkılar )))

vaav süpersin ne ara uyandın da hazırladın o kadar şeyi

aslında en güzeli bu bence ev sahibi tek çeşit yapacak her gelen misafir de bir şeyler yapıp getirecek

vaav süpersin ne ara uyandın da hazırladın o kadar şeyi

aslında en güzeli bu bence ev sahibi tek çeşit yapacak her gelen misafir de bir şeyler yapıp getirecek

inanmazsın 2 saat içinde evi süpürdüm sildim makinaya çamaşır attım astım
tezgahtaki bulaşıkları yıkadım tabakları bardakları hazırladım
yenecekleri yaptım
farmasi bıdık selin gibi becerik timsalleri için normal olabilir ama benim gibi bir tembele bu çok büyük başarı
ben buna misafirin gücü diyorum
zaten beni biliyolar eski komşularım
körler sağırlar birbirimizi ağırladık işte

Son düzenleme:
bi şey itiraf edicem ben ya
ben arkadaşlarımla görüşmeyi misafiri kalabalığı seviyorum ama
bu bana evde çok zor geliyor
yani benim ya da başkasının
ev sahibinin kalkıp kalkıp çay doldrumaya gitmesi çocuklara bakması onlara ayrı servis hazırlaması
iki sn yanımda duramaması
benim de aynı şekilde misafirlerle oturup sohbet edememem çok saçma geliyor bana
maksat oturup sohbet etmek
eee edemiyoruz ki
ben istiyorum dışarda görüşelim garson yapsın hizmeti biz bölünmeden gülelim konuşalım
çok mu saçma

ya da evde bi yardımcı olsun

uşak medikal parka sordun mu
özel hastaneler de çok yapılıor bu işlemler

dışarıda evin rahatlıgı olmuyor.
evde yardımcı olunca çok rahat oluyor. arkadasım hafta sonları misafir oldugunda yardımcısı da geliyordu, kadında bacak bacak üstüne atıyordu, ohh ne rahattı. kadın da hizmet ediyor.
bir de benim çevremde yok ama belki görmüş olabilrisiniz. bu günler için eve ana okulu öğretmeni, kız meslek lisesi usta öğreticileri ya da palyaço tutuyorlarmış. 3 saatlik parası veriliyormuş ve çocuklar da aileyi rahatsız etmiyormuş. ama benim evim o kadar büyük değil, bir de palyoça girecek.

krizantem çiçeği olmuşum şimdi de

ben çok tüylü değilim, lazer yaptırayım diye düşünüyorum ama eşim sen de tüy mü var diyor. lazere yönlendirdikleri hastalar çok tüylüymüş, pkos lularda oluyor.
ama bilemiyorum genital bölge ve bacaklar beni rahatsız ediyor. koltuk altı falan 2 dakikamı almıyor. ben de yaptırsam acaba. bir de mesela 3 yıla kadar uzuyorsa biz bu şehirden ayrılabiliriz. yani burada başlayıp, başka yerde devam etsem mi?

farmasi
afyona gidebilirsen orada fuar hastanesi yapıyormuş, memnunlarmış, tam öğrenirim istersen fuar mı park hastanesi mi diye.

1 saat önce çocugu uyutmya çalışıyordum, saat 00.10. kapı çalındı açmadım, eşimde uzanmış, 3 kere uzun uzun çaldılar. adamın biri kapıya gelmiş, kızım avukat düşük yapıyor diyor. eşim de hastaneye gidin ordan beni arasınlar dedi, kalktı gitti, gelmedi. insanlara ne kadar kızıyorum. sanki özel dr.un da evine gecenin bir yarısı geliyorsun. üstelik de acil bir durum değil düşük, yani hayati tehlike yok. biz ilçede oturunca evi biliyorlar, eşimin de biraz yumuşak yüzünden kapıya dayanıyorlar. test yaptık pozitif çıktı kapıya dayanan var. çocukta uyumadı bu arada. akşam diğer çalışanlar 4 te çıkar, bizimki 6 da eve geliyor. gece gündüz gidiyor. gecen cuma şehir dışına çıktık, izinli. adamın biri cebinden arıyor 15.30 da. bağırıyor. sen niye burada yoksun, hanım doguruyor diye, o da adama bağırdı. insanlara çok yyüz verirsen böyle oluyor. nasıl kızıyorum eşime. hastane personeli önüne gelene isteyene tel. numarasını veriyor. cebi afedersiniz kerane telini geçti. sanki özel hastane doktoru

bu arada dogum gunumuzu kutlayan tüm teyzelere teşekkür ederiz. bir resim ekleyeceğim bir ara. papyonlu, pantalon askılı, çok tatlı oldu.

ben geldim, kimseler yok, gideyim bari, iyi geceler

edebinle saatinde gel sende
resim ekle bari ne bekliyon
her kapıya dayanan hasta mı bakalım nasıl çıkıp gideceksin evine adamla
neler var dünyada
yardımcı işi tam benlik

ikramlar çok güzelmiş ellerine sağlık seyyahcım

evet çok haklısın
biz geçen senelerde okuldaki arkadaşlarla gün yapmaya karar verdiğimizde bir bayan arkadaş dışarıda buluşalım yoksa ev sahibi ikram hazırlamaktan zaten yorgun oluyor bir de servis yapmaktan oturup sohbet edemiyoruz demişti de burada güzel bir pastane var üst katı filan geniş müsait gidip orada gün yapıyorduk 2 saat filan oturup yiyip içip herkes de yediğini ödüyordu çok da güzel oluyordu
eve yardımcı fikri de çok güzel

uşak medikal parka sordun mu
özel hastaneler de çok yapılıor bu işlemler
evet medicalde
uğur öztanda yapılıyor ama cihazları hiçbirinin alexandrite değil

ben de sadece genital ve bacaklar için gitmek istiyorum
koltukaltı makinayla 2 -3 dk
sana zahmet olacak canım ama afyon'da alex cihaz kullanılan merkez ya da hastane var mıymış ? bunu öğreniverirsen çok makbule geçer
izmir'e gitmekten çok daha iyidir
izmir'e gidemem gidiş gelin 5 saat sadece yol izmir'i çok iyi bilmiyorum
afyon gidiş geliş 1.5 -2 saat

doktor olmak da zor doktor eşi olmak da zor ne diyeyim bitanem Allah kolaylık ve sabır versin.
bu arada dogum gunumuzu kutlayan tüm teyzelere teşekkür ederiz. bir resim ekleyeceğim bir ara. papyonlu, pantalon askılı, çok tatlı oldu.

hay maşaallah barekellah yerim onu ben

günaydın kızlar hayırlı cumalar

senfatcım dün yazdıklarını okudum adliye ile ilgili benim de bu meslekten nefret etmemin yegane nedenlerinden biridir o beklemeler oğluşunun da doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşları olsun inşallah

ben bu ara ne düşünsem burada konuşulmuş oluyor ben de iki üç gündür lazer epilasyon düşünüyorum ama geç kaldım diyordum yaz geliyor ya arkadaşım yaptırdı 6 seansta bitti ama o seansına 450 veriyordu sadece bıyık tüm bacak ve koltuk altı için ben de bir düşüneyim yahu bu durumda yaz aylarında da devam ediyorlar mı yapmaya aslında zaten sadece 15 gün tatil yapacağım hatta iş değiştirirsem o bile yok anca ramazan bayramında çıkarım güneşe bu yıl iyi fırsat olabilir

sirkeci sen Ankara daydın değil mi nerede yaptırdın özelden yazma şansın olur mu bir de hamilelikten sonrayı mı beklesem diyordum hani bir daha çıkarsa diye bilemedim

bir de bu aycangül ün takvimini nerede bulurum

canım aycangülü buradan takip edebilirsin

Kozmik Bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…