kızlar öyle bi konu açılmışki çok 3sevindim ara ara aklıma gelen bi konuydu:)))
ben anne olcam için iç güdülerime güvenerek çocugumu hastaneden geldiği anda odasında yatırmak istiorum yatsın velet odasında:))) ağlayınca edince odalarımız dipdibe gidicem elbette yanına ama bizim yanımızda kalmasını istemiorum sonuçta orası yatak odası...!!!!!!!!
ve bi çift orda herşeyi paylaşıyo doğal olarak beyin uykudayken bile kayıt yapıo bilinç altı denen bişey var bu ister 3 günlük bebek olsun ister 3 yaşındaki çocuk olsun....
ben bunu söleyince annem teyzem kaynanam ''' aaaaaa olurmu hiç öyle şey yanında yatsın bi süre dediler'''
hatta teyzem 1 yaşına kadar yatsın dedi yuh yani annem 3 ay yatsın dedi kaynanam süre belirtmedi ama yanında yatsın dedi!!
ama ben bu çocugu yatak odamda nasıl yatırim el insaf yahu neyiş ben ne anlarmışım çocuk büyütmekten
ben yavrucum dünyaya gelsin koycam beşiğine yatsın odasında
büyükler ya herşeyi onlar bilio..... benimde küçükken yaşadığım denk geldiğim bi kaç olay oldu çocugumun bunları yaşamasını istemiorum
ha hasta olur yanında yatarım korkarım belki yanıma alırım bunlar farklı şeyler ama genel olarak odasında bireysel olarak bi kişilik olarak yaşasın......
kim ne derse desin dinlemicem bu konuda ayrıca benimle aynı şeyi düşünen insanların olmasına çok sevindim
tamam büyükler tecrübeleri var zaten yararlanıorumda ama herşeyi körü körünede yapmak istemiorum mantık süzgecimden geçmesi lazım
bu yanında yatırma konusu benim mantıgıma yatmadığı için uygulamıcam....
bide hamilelikte bebek küçükken herkes herkes bişey söylüyo artık gıcık olmaya başladım beni salakmı snaıolar ne
ben ist.dayım kurumuyo burdaben hiç böyle güzel dolma yapamıyorum..
kendin mi kurutuyorsun.
dolma kurudan yapılırsa enfes oluyor diğerine göre
tostumu yidim bekliyorum diyosun
koş eva koş
bir kadın çocuğu her şeyi göze alıyorsa yapacak
çocuğu kendinin gibi düşünecek
bir erkeğin baba olduğundan haberi bile olmayabilir ruhu bile duymayabilir
kadın için mümkün mü
a evliyim mutluyum aram var evim var diye çocuk yapılmamalı
her şartta her durumda maddi manevi o çocuğa bakabileceksen büyütebileceksen yapacaksın
o çok sevgili kocalar adamı öle bi kapının önüne koyuyor ki
hastane yatağından bırakıp öle bi defolup gidiyor ki
kadın kendi bakıp büyütecekse kimseye güvenmeden çocuk yapmalı
kızlar öyle bi konu açılmışki çok 3sevindim ara ara aklıma gelen bi konuydu:)))
ben anne olcam için iç güdülerime güvenerek çocugumu hastaneden geldiği anda odasında yatırmak istiorum yatsın velet odasında:))) ağlayınca edince odalarımız dipdibe gidicem elbette yanına ama bizim yanımızda kalmasını istemiorum sonuçta orası yatak odası...!!!!!!!!
ve bi çift orda herşeyi paylaşıyo doğal olarak beyin uykudayken bile kayıt yapıo bilinç altı denen bişey var bu ister 3 günlük bebek olsun ister 3 yaşındaki çocuk olsun....
ben bunu söleyince annem teyzem kaynanam ''' aaaaaa olurmu hiç öyle şey yanında yatsın bi süre dediler'''
hatta teyzem 1 yaşına kadar yatsın dedi yuh yani annem 3 ay yatsın dedi kaynanam süre belirtmedi ama yanında yatsın dedi!!
ama ben bu çocugu yatak odamda nasıl yatırim el insaf yahu neyiş ben ne anlarmışım çocuk büyütmekten
ben yavrucum dünyaya gelsin koycam beşiğine yatsın odasında
büyükler ya herşeyi onlar bilio..... benimde küçükken yaşadığım denk geldiğim bi kaç olay oldu çocugumun bunları yaşamasını istemiorum
ha hasta olur yanında yatarım korkarım belki yanıma alırım bunlar farklı şeyler ama genel olarak odasında bireysel olarak bi kişilik olarak yaşasın......
kim ne derse desin dinlemicem bu konuda ayrıca benimle aynı şeyi düşünen insanların olmasına çok sevindim
tamam büyükler tecrübeleri var zaten yararlanıorumda ama herşeyi körü körünede yapmak istemiorum mantık süzgecimden geçmesi lazım
bu yanında yatırma konusu benim mantıgıma yatmadığı için uygulamıcam....
bide hamilelikte bebek küçükken herkes herkes bişey söylüyo artık gıcık olmaya başladım beni salakmı snaıolar ne
pazen çiçekli geceliğimi giydim hemde size özel
hayır ben bir şey bilmiyorum eva bana anlatmadıeva özel mesajla anlatmıştır sana
ben ist.dayım kurumuyo burda
annem kurutup yolluyo sağolsun
bende yeşilindense bunu seviyorum
komşularda kuru dolma bilemzdi sayemde hepsi alıp yapıyolar
pazen çiçekli geceliğimi giydim hemde size özel
bir kadın çocuğu her şeyi göze alıyorsa yapacak
çocuğu kendinin gibi düşünecek
bir erkeğin baba olduğundan haberi bile olmayabilir ruhu bile duymayabilir
kadın için mümkün mü
a evliyim mutluyum aram var evim var diye çocuk yapılmamalı
her şartta her durumda maddi manevi o çocuğa bakabileceksen büyütebileceksen yapacaksın
o çok sevgili kocalar adamı öle bi kapının önüne koyuyor ki
hastane yatağından bırakıp öle bi defolup gidiyor ki
kadın kendi bakıp büyütecekse kimseye güvenmeden çocuk yapmalı
uzun paçalı donunu??
benim evin cam balkonu yok ben de toz olur diye dışarda kurutmaya çekiniyorum.
biraz zaman alır sanırım dolmalık biberin kuruması
bdvde vardı ki öle bi konu
kayınvalide gelince ortalarına girip yatıyomuş
toz oluyo zaten muhakkak.benim annem balkonda kurutuyo
zaten haşladığındaki suyu döküyosun tozu kalmıyor..
kuruma zamanı güneş görmesine bağlı astığın yerineğer nemli değilse bulunduğun şehir kurut
ama şu sivri köy biberi bulursan onlarıdan kurut onlar çoook lezzetli oluyo
bağışıklığım var benim gıdıklanmaya bişey olmaz..
siz gelin ben kanepede bekliyorum
Allah razı olsun bacım kesene bereket yemiş kadar oldumbrigün fakir ve beceriksiz bir genç vardı hatırlarsan
işte o beceriksiz genç halen beceriksiz değişen bişey yok
o smile değilde farmasinin dediği gibi ekrandan isteyene yollayabilseydim keşke
(halka gibi oldu ama olsun)
ya da başka bir şey yapmaya
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nihayetttttt
seyyahcım yazdıklarının altına gözü kapalı imzamı atıyorum :13::13::13::13::13:
koca moca anne baba kardeş mardeş hepsi kara kafa hayatta tek başına geldik tek başına gideceğiz Rabbim kendisi yalnız bırakmasın bizleri yeter ki
hayat mücadelemizde
bugün canım hiç yemek yapmak istemedi.
valla makarnayı bile eşime yaptırayım istedim zerre canım yemek yapmak istemiyor.
ama biber falan derken..
canm çok çekti.
evet canım kurutuyorum normal biberlerden ama evde güneş vuruyo ya salonda kurutuyorum ama içerde dolmaya cesaret edemedim.
dışarda kurutsam hemen kurur burda nem adına bişey yok da
buldum biber kurusu haşlıycam.
üzerine sarımsaklı yoğurt artı domates sosu
bak yemek yapasım geldi bi anda.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah'ım ya en iyisi pc yi kapatayım kalbim dinlensinpazen çiçekli geceliğimi giydim hemde size özel
ben çocuktum tanıdığımızın birinin kızı bebeğinin üzerine kapanmış uykusunda ve bebek ölmüş onu hatırlattıniyide ben kaç kişiden biliyorum
kadın yanında bebeğini yatırırken emziriyor ve uykuya dalıyo Allah korusun bebek boğuluyor
bence faydadan çok zarar..benim bir tanıdığım var çocuk 6 yaşında halen aynı yatakta 3ü uyuyolar
haa annesi çok dikkatli çok bilinçli bir kadın ve %80 mecburiyetten bu durum ama yinede olmaz..
uzun paçalı donunu??
evet ondan
senin aşortmana eşlik etsin
geberiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Allah razı olsun bacım kesene bereket yemiş kadar oldum
bugün annemin kalan dolmalarını yedim
Allah'ım sana geliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?