Kirli Çıkılar )))

ben hepsine boşa diyorum kısa yoldan
karanfilim bee
10 dkya takıldım
şu garibe de at bari mesajı
hatta o konudan güzel bir felsefik ders alabiliriz senfatım psikoloğumdan

para konusuna sonuna kadar katılıyorum
açmadığı kapı yok anasını satayım

ay hep eşinden bahsediyorsun diyeceksin ama anlatmadan geçmeyim konuyla alakalı

bir kadının 3 kızı varmış, 4. erkek olmuş. dogumda eşime demiş, tüplerimi bağla. normal dogum yapmış.
eşimde şimdi git falanca ay gel, laporoskopik bağlama yapalım ameliyathanede demiş, sezeryanda anında bağlama yapılıyor.
neyse bu kadın bebek 10 gunlukken aynı yatakta yatarak emziriyormuş ve bebeğin üstüne yatmış ve bebek vefat etmiş.

Allah'ım ne kötü bir şey.

aynı odada yatmaya gelince, ben işe devam etsem her gün neler anlatırdım, film gibi şeyler. evlere incelemeye gidiyoruz biz. yanımdaki arkadaş 43 yaşlarında bayan. neyse herkesi bir odada yattıgını öğrenince bir bağırmaya başladı. hangi zamanda yaşıyoruz, ben küçükken yatılırdı, sapık mısınız siz, 12 yaşında kız, 16 yaşında erkek çocukla aynı odada mı yatılır, tabi onlarda gördükçe kuduruyor, erken yaşta evlenmek istiyor, nasıl bağırıyor.

senfat psikolojinin p sinden bile anlamam ama ilk doğduğunda korku yok dimi? sonradan öğrenen aşılanan bir şey.

evet sonradan gelişiyor. yenidoğan zaten yiyor, s.çıyor, kusuyor, zort yapıyor
başkada bildiği yok
ama bir kokusu var, Allah'ım yeryüzünde bu koku başka hiç bir şeyde yok.

ay Allahım ya
allah rahmet eylesin

ikinci paragrafa yorum yapamıyorum
ben bile tıkandım:26:

ben asli görevlerime dönmek zorundayım
mutfagı topla, çay demle

bu arada doğalgaz 240 tl geldi, çok mutlu oldum, tasarrufun sonucunu almış oldum. lakin elektirk 95 geldi, normalde 60-65 geliyor ve ne yapsam elektirk düşmüyor. çamaşır makinesi iyice dolunca çalıştırıyorum, bulaşık mak. ise tencereleri, ahşapları ve plastikleri elimde yıkıyorum ve 3-4 gune bir çalışıyor. işe gitmediğim için kumaş pantalon giymiyorum, eşimde kot kadife falan giyiyor, dolayısıyla ütü çıkmıyor, donları asla ütülemem, nevresimleri de öyle. bir ay denedim fırın dahi açmadım ama 63 geldi yine. saçlarımı asla kurutmam yaz kış. acaba her şey bu laptoptan mı kaynaklanıyor. ya arkdaslara bakıyorum çamaşır makinesi 2 saatte yıkatıyorlar, bulaşık 2 günde calışıyor ve 40 lira geliyor. nerde benim tasarruf tedbirlerim. boşuna canımı sıkıyorum öyleyse yok prizde durmasın falan filan

bizim elektrik 115, doğal gaz 346.

her gün ütü yapıyorum, hergün çamaşır ve bulaşık makineleri çalışıyor. kombi hiç kapanmıyor, sadece evde yokken kısılıyor, her odanın peteği açık.

olacağı bu, kendim edip kendim buluyorum :))) velhasıl takıntılıyım vesselam.

senfat; dert etme canım, bu ay daha fazla tasarruf edersin, ama faturan bir önceki ayın aynısı gibi gelir. senin tasarrufundan daha fazla miktarda zam geldiğinden, asla hak ettiğin faturayla karşılaşamıyorsun.

akşam menüm

şehriye çorbası(et sulu )
yumurtalı sebze ( patates ,soğan ,domates , biber)
yoğurt
fanta
cevizli kabak tatlısı

senfatcım sınıf öğretmeni olunca cocukta bır cınsel durum gördümmü ailesini inceliyorum hemen bı bakıyorum kı kesınlıkle evde babanne amca gibi geniş aile yasıyorlar . ne yazıkkı cahıllık aynı eskıden şöle demeye gelmıyor rhala aynı ... zaman aynı yasanıyor onlarda gecırıp bunu yanlıslıgını anlayacakla

aynen dogruu ilk bir yasına kadar bız aynı odada yattık mınık besıgımzde sonrasında odasında yattı

o ne kızzz ne hoşşş

yemek yarışmasına katılın 1.olun bedava proluk alın

ıı ııh aynı yatakta hatta hamile dediğim kadın kızına beşik aldı oda yattıkları odada
ama evleri küçük yapacak bişey yok diyo..bilmiyorum bencede ilk aylarda bebekle anne birbirine alışana kadar aynı oda iyi
ama o yanında yatırma olayı çok kötü

bunda bi gariplik var :44:
buzdolabın a sınıfı değil mi ve dijital göstergeli mi??
laptop o kadar yakmaz. bi evde en çok yakan dolaptır 7 24 de o çalışır zaten
vvaaaaooow bu ne böyle.
severim kaktüsleri.
benimki yakında ağaç olcak
doğalgaz 200
hap kadar ev büyük olsa kaç gelirdi acaba
ben de kapattım odanınn birini ama bizimki merkezi
zaten 34 günlük fatura 318 geldi.
kendime soğuk alan çıkardım. buzhane gibi:18:

ben de doğalgaz bireysel olsam daha az yakarım diyorum ama demek çok bişey değişmiycek.:44:

akşam menüm

şehriye çorbası(et sulu )
yumurtalı sebze ( patates ,soğan ,domates , biber)
yoğurt
fanta
cevizli kabak tatlısı

Eki Görüntüle 622467

dikkat ediyorum senin menüler tam benim yediklerim
mesela yumurtalı patates yaparım ben ekmeği bana bana ohh miss
tatlıya ve gazlı içeceğe dayanamam
colasız birşey boğazımdan geçmez, takılır. öyle ki kuru fasulyenin yanında bile içebilirim.

uzak durmaya başlayınca da unutuluyor kola insanın boğazından geçmiyo biliyo musun.
dikkat ettim de vücudun istemediği bişey sanırım kola bırakınca sonra zor içiliyor
hiç duymamıstım ya benım kı a plus plus bırde keske öle almasaymıısz

derin dondurucu da var mı evde artı olarak bir de ufo ve elektrikli şofben de çok yakıyor

bizim evde sınırsız net var. tel ve ttnetin faturası 70 tl ye mal oluyor. 2 yıl tahaaütlü, bitmesine 1 yıldan cok var.

eşimn cep telinde sınırsız net var, 10 tl ekstra ödüyor. akıllı telefonla evde nete bağlanıyorsun. teli modem olarak kullanıp, telden aldıgın neti evde kullanıyorsun, hızı oldukça iyi, cepten yavaş, pc den bağlanınca hızlı.

ucuza kullanmak isteyenler için 10 tl güzel. telefon değiştirmek isteyenlere tel bedavaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…