Kirli Çıkılar )))

sirkecim canım benim
spordan sonra hemen duş almak gerekir mi
terin üzerinde soğumasınınn ne gibi zararları olur
bi de gülmeyin ama hani terle atılan maddeler duş almayınca gözeneklerden geri giriyor diye düşünüyorum ben yok öle bişi demi
benim uydurmam:26: mı

kızlar selam
ya hiç keyfim yok bu aralar sebebini bilmiyorum
kayınvalidem geldi ona bağlıyorum..
2 günlüğüne geldi
hala pazarlık yapıyor pazar ben gideyim yok yok cumartesi gideyim diye..
oğlu da yok anne kal diyor..
ya be kayınvalide 3 ayda bir gördüğün torununa 2 gün yetiyorsa sana kapı orda diyeceğim ama demiyorum..
sinir ediyor beni ya o kadar bencil ki..
eşim 2 gündür hasta ateşler içinde yatıyor
bir de dün gece duru da uyumadı 3'ten 6'ya kadar mızmızlandı
babanne olacak kadın seslerimizi duymuş durunun ağlamalarını, oğlu dönüp duruyor kah titriyor kah terliyor
ya bi gel de yan odadan gel de bak sor merak et di mi
uyanmış da gelip bi yardım etmemiş bana
ikisine birden yetişemedim zombi gibi oldum
sabah da niye o kadar ağladı diyor..
yaaa demek duydun dedim..

sabah da ne kahvaltı edebildim ne 1 yudum çay alabildim
işe geldim..
ben çıkarken höpür höpür kahvaltı ediyordu hanım sultan..
gidip boğasım geldi

ha ayak alıştırmasını da unutma
bunu anlamadım seyyah o yüzden bir şey yazamadım
spordan eve gelince duşa giriyorum ben ama bazen annemlere filan geçiyor oluyoruz kıyafetlerimi değiştiriyorum çamaşırlarımı filan eve gelince giriyorum yine. Aslında en doğrusu spordan hemen sonra girmek.
sana zararları yok ama değil mi
iyidir iyi
yoksa hakeden aileler kvler mutlaka vardır
işin şakası bu
yoo bir zararları olmuyor hatta keyifli bile oluyor k validemlerde hani çingene çalar kürt oynar diye bir laf var ya herkes kendi havasında oluyor kimse kimseye karışmıyor ama bazen emrivakiler oluyor işte onda da duruma göre davranıyorum ama bana bir şey deniyorsa ve gücüme gidiyorsa işi şakaya vurarak lafımı da esirgemiyorum (saygı ölçüsünü kaçırmadan) öyle olunca içimde kalmadığı için rahatlamış da oluyorum

geçmiş olsun canım

kayınvalide hanımın görgüsüne de yorum yapmak istemiyorum
anladınız siz onu

allright çocuğum yok ama olunca benim kvalidenin gelecek yıllardaki halini gördüm yazdıklarında.kadını (Allah affetsin) düşününce bile bi tuhaf oluyorum yaww
bu arada kızlar the mentalist diye bi diziye başladık eşimle 2.sezonu bitirmek üzereyiz,tavsiye ederim

spordan eve gelince duşa giriyorum ben ama bazen annemlere filan geçiyor oluyoruz kıyafetlerimi değiştiriyorum çamaşırlarımı filan eve gelince giriyorum yine. Aslında en doğrusu spordan hemen sonra girmek.
peki dediğim gibi ter soğuyunca bi zararı var mı
o maddeler tekrar vucuda girmiyor değil mi

Allah sabır versin
bölesi de var işte
aslında sirke gibi yapacaksın
anlamıyorsa direk söleseydin
madem kalkmadı kapısına dayansaydın ya gel çocuğuna bak ben de benimkine diye

slm herkese

elektrik süpürgeleri konuşulmuş. benim ki philips marathon turuncu beyaz olanından 2007 de aldım çok memnunum. mutlaka üst modelleri çıkmıştır. torbasız olması büyük kolaylık her kullanımdan sonra boşaltıyorum emiş gücü hep en yüksekte kalıyor.

karanfilce senin kullandığın süpürgeyi geçen sene world kart kampanyasından bedavaya aldım annem kullanıyor orta derecede memnunmuş.

afiyet şeker olsun canııım çok güzel görünüyor gerçekten. senin yaptıklarında tahinler akmamış belli benim yaptığımda tahini önce sürdüm şekeri üzerine serptim, tahin koyulaşmadı. aktı pişerken şekerle karıştırılıp sürülünce tahin koyulaşıp sertleşiyormuş meğerse akmıyomuş o zaman

torbalı olunca daha kolay olmuyor mu asıl
torbayı çıkarıp atmak:26::44:
benimki sulu ve çok zor
thomas hem süpürge hem yıkama
hiç tavsiye etmem

elifcino görmedim ben samsunun neresinden olduğunu. ben de samsunluyum. çok iyi bilmem heryerini ama memleketim işte, severim çok

allright ın yerinde ben olsaydım ben de k valideme çocuğumu direk atardım babanne olmak kolay mı hadiiiii diye

bu arada bizimki kendi kendine gelin güvey oluyor bir sürü ip almış bebek hırkaları yelekler şapkalar örecekmiş modelleri unutmadan elim alışmışken öreyim diyor
ben de dedim ki sen bebeği boşver bak şu bere çok güzel olmuş onun büyüğünden bana yapsana krem rengi olsun lütfen dedim

evet ablacım tahinle şekeri karıştırdım koyu bir kıvama geldi sürmesi de kolay

bırak örsün varsın

hevesini kırma bacımmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…