Kirli Çıkılar )))

senfat sen diyince hatırladım geçen yıl biz de tatile giderken uşak a uğramıştık yemek için ezogeline girmiştik güzel bir mekandı

karanfil benim süprgem de kötü eğer paracıklarıma kıyabilirsem değiştirmek istiyorum

farmasi çok teşekkür ederim bende seni çok seviorum ve kendime çok yakın hissediorum:)))
sanırım bi 10 yıl sonramı sende görebiliyorum:))))
bu kafayla gidersem ve değişmezsem senin gibi olurum:))))

bende 12 de kalktım günü tamamen yarıladımda uyandım:))
önce bazlama hamuru mayalım sonna nevresimleri makinaya attım şimdi evi toplıcam bulaşıkları yıkancak süpürge açılcak oldu bitti:)))))))))

benimki bosch tu , yeni değiştirdim. vatan bilgisayara gittik, maraton alacaktık kalmamış, şundan aldık, benzer özellikleri var, ama maratonda emiş gücü 400 ve 440 dı. benim aldım 370 galiba. biraz kullanayım anneme veririm. kv.de de maraton var.
Philips - PowerPro Torbasız elektrikli süpürge 2100 W Parke - FC8766/01 - Torbasız elektrikli süpürge - Elektrikli Süpürgeler - Ev ürünleri

burda 660 tl yazıyor, biz 15 gun önce 450 tl ye aldık.

bana annem fantom almıştı, bunun gibi daha ucuzu. kullanımı rahat
bundan memnun musun, sesi yüksek benimkinin
seninkki nasıl

maraton serisinden al
vatandaki çocuk o süpürge yok satıyor dedi.
forumlarda da yorumları hep olumlu

kuzucuklara kahvaltılarını yaptırdım
ortalığı bir elden geçirdim
kurabiyemi de fırına verdim ve geldimmmmmmm

şimdi masanın etrafında kuzucuklar ders başında ben de pc

..................... :)) (birazdan silicem yanlız bunu)

sen kaç yıldır gelmiyon samsuna?

ben ilçelerinde de çalıştım biraz. 2 yıl sonra da başka bi şehre tayin oluciğiz.
canım sen yazmışsın ama ben pc başında değildim

1999 mezunuyum
2 sene önce doğu karadenize tur düzenlemiştik en son o zaman geçtim samsun'dan buraya uzak 12 saat

çok teşekkürler canım
bugün uşak tıp merkezini aradım alex cihaz var orada fiyat da aldım komple bacak + genital 600 tl seansı
çok teşekkür ederim ilgin için

ben sana eşyaların kaç yıllık diye sormadım bitanem
izmir'den gelirken cami park kokoreçci sağda benim ev solda
ezogelin de zaten ne yiyeceksen yarım porsiyon ısmarlaman yeterli çünkü ön ikramlar zaten insanı doyuruyor
öz zirve ezogelin var çarşı içinde park ptt karşısında uşak'ta orayı tavsiye ederim

canım benim
hayırlısıyla boynuz kulağı geçer demişler sen her konuda beni koyar geçersin , daha üst seviyede olursun inşaallah ona hiç şüphem yok :13::13::13:

hayırlı günlerde kullan canım

kaynatılmıs yıne konular ben tatıldeyım ve en tembelınızm galba .

bugun şöle bi ev toparlıyım makına tutuyum dıyordum aman dedım bı kac gun daha dursun dedım. gardropumu duzenledım vestıyrt dolabımı duzenledım karısyor hemen, sonrada bazalarımı toparlıycam altlarını duzenleyecegım.

elektrık supurgesı denılmıs benımde ihlas temızlık ropotu var cok guzel tavsıye ederım hafatda onla supururum hergun actıgımda bır mınık bosch supurgem var.

aksam arkadsa gıdecegız

simdilik hoşcakalın

farması kurabıyeler cok guzel görünüyorrr eline saglık

sunny ablacım kurabiyeleri yarı ölçü malzemeden yaptım
içerisine ceviz ve kuru üzüm de koydum
Allah razı olsun çok güzel kıtır kıtır ağızda dağılan kurabiyelerim oldu
eline yüreğine sağlık

Son düzenleme:
cümleten günaydın hayırlı günler efem
sirke o kadan iltifat ettik be kardeşim
bi teşekkür edeydin

eşime gidip bak ben iyi gelinmişim bilin benim kıymetimi haaa diye havalar atıyordum
sana teşekkür arada kaynamış teşekkürler seyyah

diyeydin ya hala taliplerim var diye
ama sizin aile ilişkilerinizi seviyorum
bize benziyorsunuz
mesela sanfata bak kadıncağizi evden kovmaktan beter ettti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…