bizim burda da öyle
ben de fırsat bulmuşken süpürdüm etrafı kapı pencere açıkken süpürmeyi çok severim de
bu arada kızlar benim süpürgem bundan.
beko 1800 w süpürge - Google'da Ara
belki böyle minik bişey olduğundan da pek yakmıyordur.
sizinkiler kaliteli bişiyciklerdir kesin
ben hafta sonları bişey yapamıyorum beyim izin vermiyo
En ucuz BLACK DECKER FV850 ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ (SAPLI VE FIRÇALI) fiyatlari Şarjlı El Süpürgeleri fiyati alisveris.com da
benimki bu kaliteli değil elektrik harcamasınıda bilmiyorum..
ama benim faturnaın %40ını ütü şişiriyor..eşimin iki haftada bir gömlek pantolon ütüleri var dağ kadar..
nolur yani kotla gitseler işe ne var çalışmayacaklarmı o zaman beyinlerimi duracak ..ne boş formaliteler
neden tayincisiniz
özeniyorum vallahi..bazen şantiye geziyolar akşam bi geliyor takım elbiseli çamur adam
işin yoksa yıka ütüle.kıyafet serbest olsa ben direk tamirci tutlumlarından giydirip yollarım
yıka yıka giysin
senfat sen diyince hatırladım geçen yıl biz de tatile giderken uşak a uğramıştık yemek için ezogeline girmiştik güzel bir mekandı
karanfil benim süprgem de kötü eğer paracıklarıma kıyabilirsem değiştirmek istiyorum
Dyson DC37 Animal Turbine elektrikli süpürge | Dyson.com.tr
ben de bunu almayı düşünüyorum uzun zamandır yorumları okuyorum hep olumlu şeyler yazılı uygun bir fiyata taksitle denk getirirsem alırım
bunu 1300 e bulsam hemen hiç düşünmeden gider alırımbu marka sanırım 1000 liranın üstünde gördüm ben. 1300 tl ye de vardı. ama bir süpürge için değmez bence.
canım sen yazmışsın ama ben pc başında değildim..................... :)) (birazdan silicem yanlız bunu)
sen kaç yıldır gelmiyon samsuna?
ben ilçelerinde de çalıştım biraz. 2 yıl sonra da başka bi şehre tayin oluciğiz.
çok teşekkürler canımaklıma gelmişken farmasicm lazerde alex cihazı tavsiye ederim.diode yi değil.aradığın yerde diodeyi kullanıyorlarsa başka hastaneyi araştır derim yada afyonda olabilir
sirkeci bnm gittiğim yerde fiyatı sabit ödemedim.aynen dediğin gibi oldu.kıl sayısına göre fiyatı düşüyor.80le başladım geçen sene şubatta.en son ne kadara verdim hatırlamıyorum.60 olması lazım aralıkta.
ben sana eşyaların kaç yıllık diye sormadım bitanemben sen sordun diye cevap vermiştim, eşyaların kaç yıllık diye, faturanın çoklugundan konusuyordum. evlilik tarihlerimize göre o kadar eski değil demek istedim, sonra cevabı karanfilce verdi, onunki de 3 yıllık falanmış, orda bir karışıklık oldu zaten.
uşakta kokereççi nerde tam olarak hatırlıyor musun, gecerken durabiliriz yemek için. biz bir gün uşakta yemek yiyelim dedik, rastgele ezogelin diye bir yere girmiştik. hayatımda hiç o kadar ön meze getiren ve tabakları dolduran yer görmedim. salata, sucuk, kaşarlı mantar, tulum peynir, keşkek, tereyağı, çiğ köfte falan ama bunlar tabakları o kadar doluydu ki çatalla tabaga girecek yer yoktu.
senin evin ordan akşam gecerken baktım, kokoreçciye yakındı tarif ettiğin yer. cami ve yanında park vardı ama karanlıkta evleri göremedim. her geçişimde iz süreceğim
canım benimfarmasi çok teşekkür ederim bende seni çok seviorum ve kendime çok yakın hissediorum:)))
sanırım bi 10 yıl sonramı sende görebiliyorum:))))
bu kafayla gidersem ve değişmezsem senin gibi olurum:))))
bende 12 de kalktım günü tamamen yarıladımda uyandım:))
önce bazlama hamuru mayalım sonna nevresimleri makinaya attım şimdi evi toplıcam bulaşıkları yıkancak süpürge açılcak oldu bitti:)))))))))
benimki bosch tu , yeni değiştirdim. vatan bilgisayara gittik, maraton alacaktık kalmamış, şundan aldık, benzer özellikleri var, ama maratonda emiş gücü 400 ve 440 dı. benim aldım 370 galiba. biraz kullanayım anneme veririm. kv.de de maraton var.
Philips - PowerPro Torbasız elektrikli süpürge 2100 W Parke - FC8766/01 - Torbasız elektrikli süpürge - Elektrikli Süpürgeler - Ev ürünleri
burda 660 tl yazıyor, biz 15 gun önce 450 tl ye aldık.
ben de akşam için profiterol yapıyorum bitirince ekleyeceğim
eşime gidip bak ben iyi gelinmişim bilin benim kıymetimi haaa diye havalar atıyordumcümleten günaydın hayırlı günler efem
sirke o kadan iltifat ettik be kardeşim
bi teşekkür edeydin
eşime gidip bak ben iyi gelinmişim bilin benim kıymetimi haaa diye havalar atıyordum
sana teşekkür arada kaynamış teşekkürler seyyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?