Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar
geçmişi okudum
rüyalardan bahsedilmiş
ben de dün gece yatmadan önce hamilelik ve doğumla ilgili bi kitabım var, onu okudum
tam da doğum bölümüne gelmiştim, okuyayım bari dedim
ama bi yandan da diyorum ki, en son bunu okudum ya
gece rüyamda kesin doğururum ben
ama rüyamda kız kardeşimi hastaneye yetiştiriyorduk doğum için
kız kardeşim bekar bu arada

ayrıca gece hiç rahat uyuyamadım
bu bacaklarım felaket ağrıdı
artık eski, deliksiz, tatlı uykularım yok gibi :26:

az kaldı ya canım sanırım o yüzden başladı artık..
İnşallah şu zaman kısacık geçer..
Rabbim hayırlısıyla güzel bi doğum nasip eder

dü oturmuş dergi okurken şu yazıda denk gelmedi mi tam bunların üzerine
Semerkand Aile Dergisi | Aylık Aile Dergisi

günaydınlaaaaaar;

kimsecikler kalmamış...

farmasicim, sor canım samsunla ilgili meraklarını. güzel bir şehir bence, her türlü gideri var

günaydınlaaaaaar;

kimsecikler kalmamış...

farmasicim, sor canım samsunla ilgili meraklarını. güzel bir şehir bence, her türlü gideri var

canım ben samsun'da okudum üniversiteyi
4 yıl orada yaşadım

sen samsun'un neresindesin diyorum ?[B
[/B]

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, birikimleriniz bereketli olsun.meyra umreye gitti mi?farmasi ladyfa mı neydi öyle biri vardı.o da başlarda çok sık takılıyordu buraya.kk ye giriş yapmıyor sanırım.
şuanda hava çok iyi.güneşli açık.çarşıya çıkacam.ip almıştım onu değiştireyim diyorum

merhaba canım

meyraa umreye gitti
ladyfog idi evet kk ya giriyor ama bu topiğe uğramıyor

canım ben samsun'da okudum üniversiteyi
4 yıl orada yaşadım

sen samsun'un neresindesin diyorum ?[B
[/B]

..................... :)) (birazdan silicem yanlız bunu)

sen kaç yıldır gelmiyon samsuna?

ben ilçelerinde de çalıştım biraz. 2 yıl sonra da başka bi şehre tayin oluciğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
aklıma gelmişken farmasicm lazerde alex cihazı tavsiye ederim.diode yi değil.aradığın yerde diodeyi kullanıyorlarsa başka hastaneyi araştır derim yada afyonda olabilir
sirkeci bnm gittiğim yerde fiyatı sabit ödemedim.aynen dediğin gibi oldu.kıl sayısına göre fiyatı düşüyor.80le başladım geçen sene şubatta.en son ne kadara verdim hatırlamıyorum.60 olması lazım aralıkta.

iyi hafta sonlarıı
ne güzel bir hava var dışarda cam kapı ne varsa açtım
bahar gelmiş gibi

dün doktorum programında da lazerle epilsayon uygulamaları ve aletleri vardı. o programı izleyin olmazsa.

iyi hafta sonlarıı
ne güzel bir hava var dışarda cam kapı ne varsa açtım
bahar gelmiş gibi

bizim burda da öyle
ben de fırsat bulmuşken süpürdüm etrafı kapı pencere açıkken süpürmeyi çok severim de

bu arada kızlar benim süpürgem bundan.
beko 1800 w süpürge - Google'da Ara
belki böyle minik bişey olduğundan da pek yakmıyordur.
sizinkiler kaliteli bişiyciklerdir kesin

ben hafta sonları bişey yapamıyorum beyim izin vermiyo
En ucuz BLACK DECKER FV850 ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ (SAPLI VE FIRÇALI) fiyatlari Şarjlı El Süpürgeleri fiyati alisveris.com da
benimki bu kaliteli değil elektrik harcamasınıda bilmiyorum..
ama benim faturnaın %40ını ütü şişiriyor..eşimin iki haftada bir gömlek pantolon ütüleri var dağ kadar..
nolur yani kotla gitseler işe ne var çalışmayacaklarmı o zaman beyinlerimi duracak ..ne boş formaliteler

kızlar laptobunuzun klavyesini elektrikli süpürgenin en düşük ayarında süpürmeyi denesenize..
ilk defa denedimm
önce kenarlardan kılcıklar çıktı.
sonra iyice çektirdim tertemiz oldu (Allahım bilg. öğretmeninin verdiği tavsiyeye bir bak)

evde adami misafir, çoluk çocuk anne baba görünce de insanın ne temizlik yapası gelir ama sirkecinin eklediği linkteki gibi
benimkinin çok problem olmuyor yaa hastane üniforması olduğundan yıkaması kolay ütüsü kolay
bi de sadece işe vardığında giyer onun haricinde kot

ben hep çektiriyorum hatta bi keresi,nde tuşu çekti içine
zor bela taktımbenim gibi pc başında tıkananlar için iyi bir yöntem

özeniyorum vallahi..bazen şantiye geziyolar akşam bi geliyor takım elbiseli çamur adam
işin yoksa yıka ütüle.kıyafet serbest olsa ben direk tamirci tutlumlarından giydirip yollarım
yıka yıka giysin

ben sen sordun diye cevap vermiştim, eşyaların kaç yıllık diye, faturanın çoklugundan konusuyordum. evlilik tarihlerimize göre o kadar eski değil demek istedim, sonra cevabı karanfilce verdi, onunki de 3 yıllık falanmış, orda bir karışıklık oldu zaten.

uşakta kokereççi nerde tam olarak hatırlıyor musun, gecerken durabiliriz yemek için. biz bir gün uşakta yemek yiyelim dedik, rastgele ezogelin diye bir yere girmiştik. hayatımda hiç o kadar ön meze getiren ve tabakları dolduran yer görmedim. salata, sucuk, kaşarlı mantar, tulum peynir, keşkek, tereyağı, çiğ köfte falan ama bunlar tabakları o kadar doluydu ki çatalla tabaga girecek yer yoktu.

senin evin ordan akşam gecerken baktım, kokoreçciye yakındı tarif ettiğin yer. cami ve yanında park vardı ama karanlıkta evleri göremedim. her geçişimde iz süreceğim

ben de bir an önce dogsa da rahat uyusam diyordum, çok zor o uykular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…