- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
çooooooook doğru
ben inanıyorum ki mutlaka bi hayrı var olmuyorsa
yaşarken görmüyorsun
olsa hayırsız uğursuz bi evlat
daha mı iyi
allah korusun kesen biçen:18::18::18::18::18:
zaten benimki yaşlanınca beni çöpe atacakmış:26:
felsefen çok güzel canım ama ben o çizgiye gelemedim yaşlanıyorum diye üzülüyorum
diğer söylediğin de çok doğru her şer görünen şer değildir haklısın
Allah herşeyin hayırlısını versin
Allah korusun neler duyuyoruz anasını babasını dövenler öldürenler tövbe tövbe
bunları görünce insanın körü körüne bişey isteyesi gelmiyor,gelmemeli de zaten
:)) ben geldim bugün hava çok güzeldi çıktık sahilde accık dolandık ama felaket esiyodu sonna hemen eve kaçtık:)) yemek memek derken bu saat oldu
kedi gibi pıstım koltuga kalkıp banyo yapcam mecalim yok ah şu üşengeçlikde olmasa çok işler başarcam ama:)))))))
ayrıca o bahsettiğiniz temizlik takıntısı olan kadını bende okudum:)))
seyyahın tesbitleri gayet yerinde , kocasına söleyemediği şeyleri içine ata ata temizlik takıntısı oluşmuş kadında ki bende çamaşır suyunu hakkaten çok kullanırım ama 5 kilo bana bir ay yetiyo yani o bir günde tüm mutfağı silmiş zehilrlenmiş sanırım biraz
ayırca çamaşır suyu çok kuvvetli bi kimyasal tüm bakteri virüs ne varsa öldürür yok eder bırakır...bide 5 lt ile tüm evi sildiğini düşünsene boğulur insan
aslında bendede o temzilik takıntısı potansiyeli var :))) ama işte oldugum ve gelince hakkaten yorgun oldugum için uğraşamıorum:))) eğer çalışan biri olmasaydım evde kalsaydım o kadın gibi olurdum bence :))))))) tüm o mikroskopta gördüğüm mikropların bakterilerin parazitlerin üzerimde tagahımda dolaştıgını düşünüorum bazen tüylerim diken diken oluyo ama görmeseydim bilmiycektim :))))))
ama düşünmemeye çalışıorum geziyosa geziyo napim diorum:))) ama bebiş olduktan sonra inş. kararında kalırım çünkü uzun bi süre evde olcam kafayı parazitlerle bakterilerle virüslerle yemem:))))))
zaten yapılan bi araştırmaya göre temzilik takıntısının en çok başak burçlarında görüldüğü ortaya çıkmış:))))
bende okudum onu ya kadıncagıza uzuldum... popo sılınen ıslak mendılın mutfaga atılamsı yanlıs ama kadın demısya o elini lavaboda yıkadısen de peşimize takılıp duruyon bakıyom
özlüyon mu beni
ablamlardan feyz alayım bakayım bdvlerde nasıl cevap yazmak lazım mı diyon
eltim yüzünden kanser oldum vakası mı acep
kadın hasta ya
senfata görünmesi lazım
benim öle eltim olacak boğar bırakırım ortalığa
ben gittim baktım o konuyaa hiççç bişey anlamadım..
benim de temizlik hastası bi bayan var o dikkatimi çekti..
hafiften eşimde de var ama o aşmış.
sayemde de iyice benim gibi oluyor
değilse işin içinden çıkılmaz ki arkadaş..
eşime anlattım da azcık kadını..
o şekilde giderse o atlatamazsa intihar bile eder dedi.
hakkaten de kadın dedi ya doğalgazı açıp mutfağı patlatasım geldi diye..
sevimlicim bende hepsi yaşıyo o kadar uğraşamıorum yahu ben:))) haftda bir tezgahımı falan çamaşır suyuyla bırakıorum öylece 2-3 saat bekletip duruluorum:)) ama bunu hergün yapan insan tanıorum:))) çalışmasaydım uğraşcak işim olmadığından bende temziliğe sarardım biliorum tanıorum kendimi:))
ayrıca çamaşır suyu çok sıvı bişey olduğundan ben heryere teneffüs etsin diye fısfıslı şişeye doldurup fısfıslıorum hem çok kullanmamış oluorum hemde heryere teneffüs edio:)))) uğraşırmısınız o kadar bilemicem ama ben uğraşıorum bi fısfıs bana bi hafta yetio bi banyoda bi mutfakta var sabah tuvalte girdiğimde işe gitmeden tuvalte lavaboya fısfıs yapıorum öğlen geldiğimdede iki dakka yıkıorum böylece hergün çamaşır suyuyla yıkanmış oluyo:))))) yerleri silmeden öncede tuvaletle banyonun önündeki fayansa kapı girişindeki fayansa balkon önlerindeki fayanslara fısfıs sıkıp üstünden siliorum:)) çok pratik oluo aklınızda bulunsun:))
ayrıca karanfilcecim köpek konusunda gerçekten haklısın evinde köpek besleyip salyalı dudaklarından öpüp hatta yatagında yatırıp sonrada ığ ben bundan iğrenirinirim onu yemem bunu içmem diyen insaları
tırnaklarını eşşek kadar uzatıp onunla taharet alan sonna mutfağa giren insanları hatta gittiği yerde ay bu temizmidir diye gıcıklık yapanları anlamıorum
ama ruj sürmekle ortadan yemeyi bağdaştıramadım arkadaşım tamam rujun içinde cenin ,domuz yağı vs. oldugu ileri sürülüo haklısın ama ortadan yemek hakkaten benim midem almıo evde yerim annem kardeşim eşim çekinmem ama başkası diil yiyemiorum yahu diceksinki ruj sürüosun onun içinde domuzyağı var denilio büyük ihtimallede vardır onu miden alıoda ortadan yemeyi almıomu
benim almıyo :)))ki ona bakarsan diş fırçasının telelrininde domuz kılından üretildiği öne sürülüo flan filan birsürü şey var onuda midemizin almaması lazım:))))
seyyah benim dediğim konu onlar değil
uzun birlikteliği olup resmiyete dökülmeyen miydi neydi konu başlığı
onu anlamadım anlayana aşkolsun
bazen insana varlık bişyeler anlatıyor ama yokluk da anlatıyor öğretiyor olgunlaştırıyor.
Allah isteyen herkese hayırlı vatana millete faydalı salih sağlıklı evlatlar versin
ohh değsinmerhaba kızlar
bugün saat 16:00 da evden çıktık çocuklarla il merkezine gittik eşimle buluştuk
çocukları gezdirip ,alışveriş yapıp yemek yedik son noktayı çok şükür koyduk evimize geldik
5 saatte evimi özledim ya
ayaklarıma kara sular inmiş haberim yok
ama çok eğlendik
merhaba kızlar
bugün saat 16:00 da evden çıktık çocuklarla il merkezine gittik eşimle buluştuk
çocukları gezdirip ,alışveriş yapıp yemek yedik son noktayı çok şükür koyduk evimize geldik
5 saatte evimi özledim ya
ayaklarıma kara sular inmiş haberim yok
ama çok eğlendik
şimdi olay şöyle
olayın o toicle alakası yok
o topicde uzun ilişkisi olanlar bir araya gelmiş sohbet ediyor
orda da bi kızımız varmış
topicde arkadaşları falan da varmış
bu kızımız gidiyor farklı farklı nicklerle bdvde konular açıyor
saçma sapan anlamsız konular
fake olduğu ortaya çıkıyor konular kapatılıyor ifşa oluyor arkadaşları da öğreniyor
o topicde de arkadaşları bunun kritiğini yapıyor
olay buydu
kız şizofrenmiş göyaaaaa
ki kesinlikle değil
olsa olsa hastadır
ama bence ergenin teki
tabi ki türleri var ama bir şizofren asla evinde elektronik eşya açmaz
benim eniştem şizofren adam evde
tv tel pc ne varsa yok etmişti ağır zamanında
beni izliyorlar dinliyorlar ordan diyordu
olay bu yanesi
pepeti bulaşık makinası da güzel fikirmiş
eltinin yaptığı iş değil evet pislik ama
yapma kardeşim demek çok mu zor onu anlamıyorum
içine at at gel burda patla
eve havaya uçurmayı düşün
demek ki bu cinnet geçirenler var gerçekten dünyada
korkunç
karanfilim ben de anlamadım ruj tabak ilişkisini
selinin dediğini mi demeye çalıştın:44::44:
ee nolmuş peki o olay birileriyle buluşup ispat edecekti gerçek olduğunu falan
sevimlicim bende hepsi yaşıyo o kadar uğraşamıorum yahu ben:))) haftda bir tezgahımı falan çamaşır suyuyla bırakıorum öylece 2-3 saat bekletip duruluorum:)) ama bunu hergün yapan insan tanıorum:))) çalışmasaydım uğraşcak işim olmadığından bende temziliğe sarardım biliorum tanıorum kendimi:))
ayrıca çamaşır suyu çok sıvı bişey olduğundan ben heryere teneffüs etsin diye fısfıslı şişeye doldurup fısfıslıorum hem çok kullanmamış oluorum hemde heryere teneffüs edio:)))) uğraşırmısınız o kadar bilemicem ama ben uğraşıorum bi fısfıs bana bi hafta yetio bi banyoda bi mutfakta var sabah tuvalte girdiğimde işe gitmeden tuvalte lavaboya fısfıs yapıorum öğlen geldiğimdede iki dakka yıkıorum böylece hergün çamaşır suyuyla yıkanmış oluyo:))))) yerleri silmeden öncede tuvaletle banyonun önündeki fayansa kapı girişindeki fayansa balkon önlerindeki fayanslara fısfıs sıkıp üstünden siliorum:)) çok pratik oluo aklınızda bulunsun:))
ayrıca karanfilcecim köpek konusunda gerçekten haklısın evinde köpek besleyip salyalı dudaklarından öpüp hatta yatagında yatırıp sonrada ığ ben bundan iğrenirinirim onu yemem bunu içmem diyen insaları
tırnaklarını eşşek kadar uzatıp onunla taharet alan sonna mutfağa giren insanları hatta gittiği yerde ay bu temizmidir diye gıcıklık yapanları anlamıorum
ama ruj sürmekle ortadan yemeyi bağdaştıramadım arkadaşım tamam rujun içinde cenin ,domuz yağı vs. oldugu ileri sürülüo haklısın ama ortadan yemek hakkaten benim midem almıo evde yerim annem kardeşim eşim çekinmem ama başkası diil yiyemiorum yahu diceksinki ruj sürüosun onun içinde domuzyağı var denilio büyük ihtimallede vardır onu miden alıoda ortadan yemeyi almıomu
benim almıyo :)))ki ona bakarsan diş fırçasının telelrininde domuz kılından üretildiği öne sürülüo flan filan birsürü şey var onuda midemizin almaması lazım:))))
evet selincim bende anlayamdım karanfılcem rujla ortadan yemyı nasıl eşleştırdı :44::44::44:
fısfıs bende bı ara yapmıstım bulasık makınasına da bır ıkı fıs atarım ben
iyi akşamlar kızlaaarçok yoruldum ben de kaç gündür. komşum doğum yaptı cuma günü. ikibuçuk yaşında bir oğlu vardı, bir de kız bebişimiz oldu. oğlana ben baktım annesi hastanedeyken. sadece bende duruyor çünkü. ama yoruldum gerçekten. küçük çocukla uğraşmayı unutmuşum kızımız da pek tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün.
oh ne güzel, iyi olmuştur sizin için
bu arada ben de evciyimdir
dışarıda fazla rahat edemem nedense, bi an evvel evime kavuşmak isterim
annemlere gidince bile yani :26:
uff yaa ben de ve beni annem çağırıyoroh ne güzel, iyi olmuştur sizin için
bu arada ben de evciyimdir
dışarıda fazla rahat edemem nedense, bi an evvel evime kavuşmak isterim
annemlere gidince bile yani :26:
iyi akşamlar kızlaaarçok yoruldum ben de kaç gündür. komşum doğum yaptı cuma günü. ikibuçuk yaşında bir oğlu vardı, bir de kız bebişimiz oldu. oğlana ben baktım annesi hastanedeyken. sadece bende duruyor çünkü. ama yoruldum gerçekten. küçük çocukla uğraşmayı unutmuşum kızımız da pek tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?