Kirli Çıkılar )))

bazen insana varlık bişyeler anlatıyor ama yokluk da anlatıyor öğretiyor olgunlaştırıyor.
Allah isteyen herkese hayırlı vatana millete faydalı salih sağlıklı evlatlar versin

selin bu bakterilerin yararları da varmış, bi yerde okudum
yani hepsini öldürmemek gerekiyormuş
bak bi kısmı sağ kalsın bari

bende okudum onu ya kadıncagıza uzuldum... popo sılınen ıslak mendılın mutfaga atılamsı yanlıs ama kadın demısya o elini lavaboda yıkadı
o lavaboya tabakları koydu
sonra o tabakları makınaya attı
o makınayı nasıl temıslıycem dıye cok komık zıncırleme yapmıs kadın resmen

bende eşime anlattım aksam bilyomuusn bu konuyu eşimde aman doldurma beynını öle sacma seylerle dedı niye okuyorsun dıdı cevap veremedım harbıden nıye okuyorsak sacma seylerı yaa

bence temızlık beyındedır bi adam vardı gecen tv de eyvah dusuyorum yarısmasında adam eldıvensız bır yere degmezmıs el sıkısamazmıs . Eser diyorkı ya lah aşkına bı sarılalım elinin sıkıyım bak bışı olmuycak bıze bısı olmuyo adamda yok yok dıye ter ıcınde kaldı eldıven gıydı elin sıktı veda ettı sonra dustu adam guya kımseye deymeyerek temız oldugunu dusunuyor ama bu mumkunmu basta havada ucuyor o mıkroplar nefesle gırıyor vucudumuza.

sevimlicim bende hepsi yaşıyo o kadar uğraşamıorum yahu ben:))) haftda bir tezgahımı falan çamaşır suyuyla bırakıorum öylece 2-3 saat bekletip duruluorum:)) ama bunu hergün yapan insan tanıorum:))) çalışmasaydım uğraşcak işim olmadığından bende temziliğe sarardım biliorum tanıorum kendimi:))

ayrıca çamaşır suyu çok sıvı bişey olduğundan ben heryere teneffüs etsin diye fısfıslı şişeye doldurup fısfıslıorum hem çok kullanmamış oluorum hemde heryere teneffüs edio:)))) uğraşırmısınız o kadar bilemicem ama ben uğraşıorum bi fısfıs bana bi hafta yetio bi banyoda bi mutfakta var sabah tuvalte girdiğimde işe gitmeden tuvalte lavaboya fısfıs yapıorum öğlen geldiğimdede iki dakka yıkıorum böylece hergün çamaşır suyuyla yıkanmış oluyo:))))) yerleri silmeden öncede tuvaletle banyonun önündeki fayansa kapı girişindeki fayansa balkon önlerindeki fayanslara fısfıs sıkıp üstünden siliorum:)) çok pratik oluo aklınızda bulunsun:))

ayrıca karanfilcecim köpek konusunda gerçekten haklısın evinde köpek besleyip salyalı dudaklarından öpüp hatta yatagında yatırıp sonrada ığ ben bundan iğrenirinirim onu yemem bunu içmem diyen insaları
tırnaklarını eşşek kadar uzatıp onunla taharet alan sonna mutfağa giren insanları hatta gittiği yerde ay bu temizmidir diye gıcıklık yapanları anlamıorum

ama ruj sürmekle ortadan yemeyi bağdaştıramadım arkadaşım tamam rujun içinde cenin ,domuz yağı vs. oldugu ileri sürülüo haklısın ama ortadan yemek hakkaten benim midem almıo evde yerim annem kardeşim eşim çekinmem ama başkası diil yiyemiorum yahu diceksinki ruj sürüosun onun içinde domuzyağı var denilio büyük ihtimallede vardır onu miden alıoda ortadan yemeyi almıomu
benim almıyo :)))ki ona bakarsan diş fırçasının telelrininde domuz kılından üretildiği öne sürülüo flan filan birsürü şey var onuda midemizin almaması lazım:))))

camasır suyu cok zararlı ya ben öle cok kullanmmam -haftada bır ev sıldıgım suya katarım evı sılerım-banyo ve tuvaletı temızlerım

tezgahım beyaz oldugu ıcın onuda cıf mutfak camasır sulu yeşille sılerım wc mınde gunluk temızlıgını yıne cıf banyo camasır suluyla sılerım mavi olan

mümkün olsa hiç kullanmasak ama arındrıyor beyazlatıyor meret . aldıgım 4lt camasır suyu aylarca gıder

evet selincim bende anlayamdım karanfılcem rujla ortadan yemyı nasıl eşleştırdı :44::44::44:

fısfıs bende bı ara yapmıstım bulasık makınasına da bır ıkı fıs atarım ben

seyyah benim dediğim konu onlar değil
uzun birlikteliği olup resmiyete dökülmeyen miydi neydi konu başlığı
onu anlamadım anlayana aşkolsun

şimdi olay şöyle
olayın o toicle alakası yok
o topicde uzun ilişkisi olanlar bir araya gelmiş sohbet ediyor
orda da bi kızımız varmış
topicde arkadaşları falan da varmış
bu kızımız gidiyor farklı farklı nicklerle bdvde konular açıyor
saçma sapan anlamsız konular
fake olduğu ortaya çıkıyor konular kapatılıyor ifşa oluyor arkadaşları da öğreniyor
o topicde de arkadaşları bunun kritiğini yapıyor
olay buydu
kız şizofrenmiş göyaaaaa
ki kesinlikle değil
olsa olsa hastadır
ama bence ergenin teki
tabi ki türleri var ama bir şizofren asla evinde elektronik eşya açmaz
benim eniştem şizofren adam evde
tv tel pc ne varsa yok etmişti ağır zamanında
beni izliyorlar dinliyorlar ordan diyordu
olay bu yanesi

pepeti bulaşık makinası da güzel fikirmiş
eltinin yaptığı iş değil evet pislik ama
yapma kardeşim demek çok mu zor onu anlamıyorum
içine at at gel burda patla
eve havaya uçurmayı düşün
demek ki bu cinnet geçirenler var gerçekten dünyada
korkunç

karanfilim ben de anlamadım ruj tabak ilişkisini
selinin dediğini mi demeye çalıştın:44::44:

bazen insana varlık bişyeler anlatıyor ama yokluk da anlatıyor öğretiyor olgunlaştırıyor.
Allah isteyen herkese hayırlı vatana millete faydalı salih sağlıklı evlatlar versin

hayırlısı canım hayırlısı allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin
allah evladın da hayırlısını versin
arkadaşımın babası 3 kız doğurdu diye karısını boşamaya kalkmış
4. erkek olunca adam ne yapacağını şaşırmış
kurbanlar kesmiş adaklar dağıtmış
çocuk öle şeyler yapmış öle bıktırmış ki adamı
bir baltaya da sap olamadı
adam şimdi keşke doğmasaydı diye dua eder hale gelmiş
arkadaşım ve diğer kız kardeşleri ise
biri öğretmen biri bankacı biri maliyeci hepsi çalışıyo
çocuk da orda burda ablalarının gönderdiği parayla sürtüyo

merhaba kızlar
bugün saat 16:00 da evden çıktık çocuklarla il merkezine gittik eşimle buluştuk
çocukları gezdirip ,alışveriş yapıp yemek yedik son noktayı çok şükür koyduk evimize geldik
5 saatte evimi özledim ya
ayaklarıma kara sular inmiş haberim yok
ama çok eğlendik

Son düzenleme:
ohh değsin
ben de evimi çok severim
gezmeyi de severim ama
eve gelince bi mutlu olurum bi mutlu olurum
sılayla sarılıp zıplaşırız

oh ne güzel, iyi olmuştur sizin için
bu arada ben de evciyimdir
dışarıda fazla rahat edemem nedense, bi an evvel evime kavuşmak isterim
annemlere gidince bile yani :26:

ee nolmuş peki o olay birileriyle buluşup ispat edecekti gerçek olduğunu falan

iyi akşamlar kızlaaar çok yoruldum ben de kaç gündür. komşum doğum yaptı cuma günü. ikibuçuk yaşında bir oğlu vardı, bir de kız bebişimiz oldu. oğlana ben baktım annesi hastanedeyken. sadece bende duruyor çünkü. ama yoruldum gerçekten. küçük çocukla uğraşmayı unutmuşum kızımız da pek tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün.

evet selincim bende anlayamdım karanfılcem rujla ortadan yemyı nasıl eşleştırdı :44::44::44:

fısfıs bende bı ara yapmıstım bulasık makınasına da bır ıkı fıs atarım ben

şimdi o an şöyle düşündüm ki..
ortada biz kimlerle yemek yeriz??
eşimizle çocuklarımızla ya da anne babayla aileyle..
Peygamber Efendimiz A.s ve ailesi nasıl yemek yemişler; birlikte...
peki Efendimiz A.s nasıl buyuruyor?? "Müminin artığı mümine şifadır"
şimdi etrafımızdaki yakın insanların bi hastalığı yoksa (bulaşıcı) onlarla aynı kaptan yemek yemek mide bulandırıcı olmaz aksine sünnete uygun israf etmemeye yönelik bi davranış olur.
ortadan birileriyle yemek yerken midesi bulanan kişi içinde endüstriyel her türlü pislik olan rujla yemek yerken ki kesinlikle yemekle birlkte ruj da gidiyor, midesi bulanmıyor ya onu anlamıyorum. ha ikisinden de midesi bulansa anlarım(bunu demek istedim)

aslında bunlar hep alışkanklık.
belki ananelerimiz annelerimiz de öyle yerdi ama bizler yani yeni nesil yiyemiyoruz.
bizler de öyle.. benim burda garip bulduğum ortadan yiyememe değil..
yeri geliyor çocuklar öyle döke saça yiyor insanın midesi kaldırmıyor.
sürekli ayrı yiye yiye birlikte yemek yemek bizler için de bir süre sonra anormal bi durum oluyor.
ama birlikte yemek sünnet.. yani yapılması ayıp aaa kaka pis şeyler değil.
temizlik konusunda da aynı..

tarlada çalışan ya da ahırı olup üstüne pis koku sinen bi insanı evine almak istemeyen bi kişi köpekli gelen bi misafiri alabiliyor.
oysa ki dinen üstü çamur olan temiz, köpeğin salyasının bulaştığı elbise, köpeğin gezdiği yer, tüyünü döktüğü halı pistir orda namaz kılınmaz.

kızlar biliyorum bazı şeyler ağır gibi görünüyor ama şu ılımlı islamiyet denilen şey bizi İslamdan iyice uzaklaştırdı.. İslamın bir kısmını tasdik edip bir kısmını reddeder olduk. hem de bilmeden.
bunları konuşmak tartışmak lazım.
benim bu konuları ortaya atmam kimseyi eleştirme maksatlı değil, hepimiz öğrenelim işin aslı ne..
doğruuyu bilelim de varsın yapamadığımız kalsın.. bunlar sünnet olur Kur an hakikatleri olur.
böylelikle araştırır öğreniriz ben yanlış söylerim bi başkası daha doğrusunu kaynağıyla bulur en doğrusunu öğreniriz.
gerçekten bu tarz şeylerde asıl ne astar ne bilelim..
İslamı hiç bilmiyoruz. bunlar biraz da öğrenelim diye atıyorum ortaya..

hay maşallah Allah analı babalı güzel yazgılı etsin minik kuzucuğu
Abla yavaştan torun bakma deneyimi olur senin için de

evet bitanem ya insanın evi gibisi yok
evimde hiç sıkılmam mutlaka kendimi oyalayacak birşeyler bulurum

uff yaa ben de ve beni annem çağırıyor
annemi çok seviyorum sevmem mi ama ne biliyim insan evini özlüyor

Allah hayılrı sağlıklı uzun ömür versin inşallah..

dedim az önce sunny ablayı unuttum o da şu sıralar girmiyor diycektim.. sorun anlaşıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…