Kirli Çıkılar )))

haklısın canım
farzdır sünnettir
sen yapmazsın ama yapmıyorum dersin o allahla senin aranda ya affeder ya affetmez
ama sen işine geldiği için yapmıyor kendini temize çıkarmak için bu yapılmasa da olur diyorsan
işte orda allahın gazabı üzerlerine olsun inşallah

ee nolmuş peki o olay birileriyle buluşup ispat edecekti gerçek olduğunu falan

ahh eva seyyaha sorarsan yarım yamalak bırakır tabi
sonuçta kız dr. gitmiş dr.şizofren değilsin ama kişilik bozukluğu ve yalan söyleme hastalığın var demiş..
artık bütün üyeler şizofrene bağladıklarından konu kapandı
sen bakma seyyah anca bdv de yoluşsun konunun sonundan bihaber

yanında kimse gitmiş mi
yine kızın uydurması mı
bu arada adını yanlış bilmiyorsam çoklu kişilik bozuluğu sanırım
20-30 kişiliği olan insanlar varmış biliyor musunuz
ve bu kişiliklerin hiçbirinin birbirinden haberi yok

bu garibe de biri cevap yazsaydı ya

kesinlikle katıllıyorum yazdıklarına
işte ben bu konuları tartışalım diye açıyorum bu konuları.
bence de farz çiğnenerek cihad yapılmaz..
onu diyen kendini kandırıyor gibi geliyor bana.

bir de Peygamber Efendimiz A.s sünnetlerine her yönünden(hem nefis hem hareket ve davranışlar) bakma taraftarıyım
ve doğal olarak da misvak olayına katılamam canım.
Peygamber Efendimiz a.s ın yaptığı çoğu şeye tıp da yeniden geri dönüyor.
Peygamber Efendimiz A.s ın yaptığı bir çok davranış,zaman ve mekan tanımadan bu günleri de kapsıyor bence.
zaten günümüzde sünnet görülen şeyler umreye deveyle gidiyordu biz de gidelim değil mümine şifadır dediği; yerde yemek, ayakta yememek, misvakla sürekli dişleri temizlemek, sağına yatmak gibi zaman açısından evrensel şeyler)

ha zaten sünnete uyup uymamak da tercih meselesi uymadığında bi yükümlülüğü yok sadece uyarsan güzel olur.
ama insan midesi bulanır ayrı yer bu ayrı ve bence mahsuru yok.. ne biliyim ortada birlikte yiyenleri har hakir gören küçümseyenler var bence bunu da dememeli bir müslüman sonuçta Efendimiz A.s da öyle yemiş. demekten maksadım bunlar.

Son düzenleme:

yok kimse gitmedi bence onuda uydrudu..
kanıtla dedik kanıtlayamayınca çevirdi kesin..
ama yalan söyleme hastalığı olduğu aşikardı..
Allah inasnı aklından etmesin ne kötü hastalıklar

karanfilim açmaya açıyosun da kendi adıma bunları tartışacak kadar bilgili değilim ki
zaten günahlarım almış başını gidiyor

kız sahi islamda erkeğe 2 kıza 1 mi
aboooooooo
tüm miras hayallerimi suya düşürdün

ya şu cihad meselsei benim çok yakınımda birinde de var..
yahu çalışmak istiyorsun daha iyi şartlariçin filan.. ama kabul et deki ''evet günah Allah affetsin''
yoook hayır ben hizmet veriyorum diyo ..ee başını açıyosun erkeklerle aynı ortamda yanında eşin olmadan sabahtan akşama oturuyosun kahkahalarla gülüyosun bunun neresi cihad hizmet ettiğin şey ne..bende bunu anlamıyorum cidden..bazı şeyleride kendine göre fetva verenleri hiç anlamıyorum....

geçen bi ablamızla konuşuyorum elinde kuran bana diyo ki fetih suresini oku dileğini tut bak nasıl olacak...
konu döndü faize geldi ben istemem dedim''şişş içine kötü alma ne günahı az çekersin bişey olmaz dedi
hayır kalbi kırılmasa di,ycem ''o kucağında kuranı kerimi bu dünyadaki dileklerin için değil de anlamını bilmek yaşamak için okusan''
4 4lükyaşayamayız ama bari günaha da kendimizce yok yok değil demesek

Son düzenleme:

yok kimse gitmedi bence onuda uydrudu..
kanıtla dedik kanıtlayamayınca çevirdi kesin..
ama yalan söyleme hastalığı olduğu aşikardı..
Allah inasnı aklından etmesin ne kötü hastalıklar

bu kadın hakkında bu kadar şeyi sanal ortamdan nasıl öğrendiler bravo bu kadın milletinden korkulur

.......................................mt

Son düzenleme:

bilmiyorsak da öğreniriz işte cicim..
o verdiğim linkte aşağıda yazanları okudun mu??
Haşa "Yukarda Allah var" kelimesi bile tehlike..
eşimin bu konularda farkındalığı daha yüksek.. sağolsun çoğu şeyi ben de ondan öğreniyorum..

cihad haramla olmaz..
itiraf etmek gerek nefsine hoş geldiğini
ben ediyorum..
ha erkeklerle akşama kadar sohbet etmem zaten kendi labım var okulun çoğu bayan ama açmak günah sonuna kadar katılıyorum..
ama artık açmıyoruz çok şükür..

evacım çok özledim seni
bugun önce umreden gelen arkadaslarımız ziyarete geldi (bizim gitmemiz gerekirdi ama öyle oldu)
onlar çıktı şehir dışından misaiflerimiz geldi
(kv, kyp, gr)

sürekli yazacagım unutuyorum
eşim asistanken anlatırdı, aşılama yapıyoruz tutmuyor, aradan 2-3 ay sonra kadın gebelik takibine geliyormuş, kendiliğinden hamile. eşim öyle çok oluyor diyordu, aşılamadan kişiler ümidi kesip, normal hayatlarına geri dönüyor ve stres yapmayınca oluyor diyordu. ayrıca tatilde gebe kalan çok oluyor. misal ben (yumurtlama dönemimi denk gelmişti)

hayır bu gün iş bulsam ben koşucam
zaten çalışma konusunda seçim yapmak imkansız erkek olmasın demek..
bunu diyen kadının iki lafından biri dini bilgi aman şunu kullanma İsrail malı filan..
çalışmasınıda islama hizmet olarak söylüyo..hizmet için çalışıyorum diyo..
yahu senin attığın iki imza ne islamı karıştırıyosun git işine gel işte..
ben böylelerine gıcık oluyorum yoksa çalışmak değil sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…