Kirli Çıkılar )))

hay maşallah Allah analı babalı güzel yazgılı etsin minik kuzucuğu
Abla yavaştan torun bakma deneyimi olur senin için de

şimdilik bizimkiler erken diyorlar ama allah bilir canım allah hayırlısını versin. geçen lafı oldu konuşuyorduk. kızımın kayınvalidesi de çocuk olursa be bakarım diyormuş. kızım da diyor ki ben onun bakmasını istemem galiba aslında çok iyi bir hanımdır çok da severim dünürümü. ama adı kayınvalide işte kızım öyle diyor. bu arada bana da mesaj veriyor sen bakarsın diye allah o günleri göstersin de inşallah, bakalım ne olur o zaman

ohhh
torun alıştırması
allah analı babalı büyütsün inşallah

deliböcük de yok kaç gündür:26: ama ziyarete gidecekti kayınvalideye di mi unutmuşum. bi de multijeti görmedim ne zamandır.

Son düzenleme:

ılımlı islamiyet denilen şey

yemin ederim şu laftan tiksiniyorum
midemi bulandırıyor
din bu din
eğip çekip büküp işine geldiği gibi kullananların ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI versin
bela okumak istemiyorum ama bunlara diyorum

kuran var sünnet var
hiç bi şey yoksa akıl var yahu allah akıl vermiş
dinsize bile daha çok saygım var dini kullananlardan

kızlar yusuma ne oldu ki acaba ?

ben de tam dicektim sunny
aşağıda gördüm
yusum
bıdık
işleri vardır da arada uğrarlardı yahu
papatya selaaaaaaaam
telden okurum diyodu belki aşağıdadır
loveli de dönmedi

ne dinsize ne de dini kullanan mikroplara saygım yokkkkkkkkkkkkkkkkk

ahhahaha
kalbim temiz değil de nedir şimdi
ben papatya ziyaretçidir dedim
kendisi aşağıda online

iyi geceler kızlar size iyi sohbetler bana iyi dinlenmeler
yarın erken kalkacağım azıcık dinleneyim zaten yoruldum geldim

merhaba kızlar....
geçmişi elimden geldiğince okumaya çalıştım da hiçbiryerde adım geçmemiş...:2::2::2::2:
aklımda kalan konulara bir iki yorum yazayımn...
farmasi ben bir yıldır lazere gidiyorum. koltuk altı 50 tl. 5 seansta bitti.
özel bölge 100 tl. 3 ana 3 kontrol seansına gittim. henüz bitmedi.
bacak 300 tl 1 ana 1 kontrol seansına gittim.
allah yardımcın olsun. bir an önce kurtulman dileğiyle....
Sirkeci yaptığın profiterollerin tarifini yazar mısın...
Sevimsiz benim hamileliğim malesef 7,5 ayda bitti. senin durumunda hiç olmadım ama ben yine nacizane dikkat etmeni tavsiye ederim....
Banusultan çok geçmiş olsun....
bir derdim var forumundan feyk konulardan bahsedilmiş. ama çombildim olan ayrıca hemen hemen hiç takılmadığım bir forum...
dün doğalgaz faturamız gelmiş....
297 tl. henüz öteki faturalardan hiç haber yok...

en azından ikiyüzlü değil canım
allahla kendi arasında o
ama ama ama diğerleri
allah onları bildiği gibi yapsın inşallah

onun farkındayım datlummmmmmmmmmmm

din kisvesi altında işler karıştıranların zaten gözümde zerre kadar değeri yok
inşaallah Allah onları bildiği gibi yapsın AMİN

seyyah bugün nasip olmadı profiterol yapıp ekleyecektim senin için tatlıcı bayan
ama şimdi yediğim eklerden ikram etsem kabul eder misin ?
eşime diyorum işte hem sokak gezdim hem de eklerimi yaptım
çok becerikliyim değil mi ?

Son düzenleme:

karanfilcceim peygamber efendımz sadece 2 kıyafetı oldugunu bılıyorum bırını yıkarmıs annemiz birini giyermiş, bır hasırı bir ibriği ... bır kac eşyası varmıs sadece evınde. aslında varlıklıymıs yada istese hemen elde ederıdı keza canını verecekler vardı etrafında ama gerek duymazmıs. NEFSINE hep karşı cıkarmıs.islam nefis mucadelesi . ben bırazda peygamberımzın sünnetlerine bu boyuttan bakıyorum. nefsiyle mucadele şimdi nerdeeeee böle nefıs mucadelesı . bak hepımz nefsımz için calıısyoruz halbukı eşimzn kazancı bıze yetermı artar bıle... gerekırse islam aykırı ortamlarda calısyoruz kabul etsınle yada etmesınler erkelerle aynı ortamda bulunmak ıslama aykırı ama cihad yapıyoruz dıyor bazı arkadslarım öle bışey yok ya kendılerini kandırıyorlar dürüst olmalıyız ...

kesınlıkle kişisel degıl yazdıklarım yanlış anlam ama vakkonun yada baska bır seyın 1000 lıralık bır eşarbını takıpta dinle ilgili ahkam kesenlere cok kızıyorumm

misvak kullanmak gıbı bazı sunnetlerde bence o zamnla ilgili. ayrı tabaklardan yemek yada diş fırcalamk fırca kullanmak peygamberımz o zman öle uygun görmüş sartlar onu gerektırmıs ...

ayrıca ben eşimle aynı tabaktan corba içemiyorummm çok komik bişi aslında

ayrıca ben eşimle aynı tabaktan corba içemiyorummm çok komik bişi aslında
pepeti şimdi bişi derim
ben utanmam da siz utanırsınız bak
farmasi ya
tatlı ikram edersin de yemem mi ya
ellerine ayaklarına düşüncene sağlık

canım şu devirde iman çok önemli..
onca ahir zaman fitnesinin içinde..
mesela o ılımlı islamcılar islamın emirlerini uygulamakta(namaz kılmak oruç tutmak vs.) hiç sıkıntı çıakrmazken islamın kuralları konusunda işine gelmeyince kıvırıveriyorlar..
Kur an da faiz haram demişse haramdır. bunu cici görünmek için caiz kılamazsın..
ha haram olduğunu bile bile yaparsın mecbur kalırsın vs. vs. hariç bunların da elbet bir cezası olacaktır ama Allah affededebilir bilemeyiz.
günlük hayatta bazı düştüğümüz konular bizim imanımızı zedeliyor biliyor musun ve hiç farkında olmuyoruz.
eğer onlardan biri aklıma gelirse paylaşırım burda.
yani tv de en ufak bişeye yorum yaparken bile gidiveriyor Allah korusun..
mesela ben karşılaştığım benzer bişeyi söyleyeyim.
bizim bi tanıdık var kızlarına birer kat erkeklere 2 şer kat ev bırakmış ve ben bi an tepki verdim ve sonra pişman oldum.
yani o an desen ki olur mu öyle şey..
sen neye olur mu öyle şey dedin.. Allahın ayetiyle açık açık belirttiği miras hukukuna bunu dedin.. işte o an Kuranın bir ayetini inkar ettin..
ve bir ayeti inkar bile eden imanından olabilir llah korusun
İslam o kadar adaletli bi din ki.. şu çağdaş toplum bile koruyamazken kadını en değerli bi vaziyette koruyan İslamdır. ama öyle yanlış lanseler var ki..
bunlar hep bilinçli yapılıyor.
o eli kesilenler filann. bi İslam toplumunda birinin elinin kesilebilesi için o toplumda herkesin zekatını veriyor olması şartını biliyor muydunuz??
İşte bilip bilmeden başımıza işler açıyoruz

bu arada şöyle bi site buldum hepsini okuyamadım ama okumayı düşünüyorum güzel şeyler var ki belki farkındalığımızı artırır.
http://www.akaid.net/itikat/itk34.htm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…