Kirli Çıkılar )))

valla benimki taa memlekete duyurlmuş..
Allah şahit misafire sesim çıkmaz rahat ettrimeye çalışırım
eşimin arkadaşlarının işleri oluyo ist.da her gelen mutlaka bizde kalır başka arkadaşlarıda var..
ne bileyim bu dedikodu değil iftira gibi bişey oldu..çok üzülmüştüm ilk zamanlar sonra zaten herkes kendi yoluna oldu sayesinde

Son düzenleme:
tam üstüne basmışım ben de
şizolar yalan söylemez, gerçekliği olmayan şeye inanırlar ve asla konusarak ikna edemezsin onu, karşıdakini kandırma amacı gütmez.

ben zaten teşhisi koymuştum ona
bu eniştem dediğim direk ablamın eşi öle akraba eş dost değil
3 yeğenim ve ablamla aynı evde yaşıyor
öle hallerini gördüm ki
çeşitleri var ama tanıyorum artık
bi kere demen gibi sabit fikirli zaten kendi inanıyor ki inandırma çabası yok
bu kızımızınsa her kese bi cevabı vardı
her tezi çürütmeye çalışıyordu

ve karanfilcecim genetik evet
ve risk her zaman var
evet hastalıkta sağlıkta ama bu hastalıkla yaşamak kolay değil
can körkusu var bi kere biz aylarca uyumadık
ablam da vefalı çıktı gelmedi bırakıp
allahtan eniştem bir tek ablamdan şüphelenmedi
onun her dediğini yaptı
sonunda ablam resti çekince paşa paşa doktora da gitti

bile bile böle bi işe girilmez canım
allah kimsenin başına vermesin

temizlikçi kadına gelince
insan kendine neden bunu yapar diye kızıyorsun
tam olarak nasıl senfat daha iyi bilir de
temizlikte kendini engelleyemiyor ama
düşünce de engelleyemiyor mı acaba
yani şizorfrenler gibi farkında değil mi
öleyse diyecek bi şey yok
ama anormal olduğunu bilip de çaresine bakmıyorsa
o zaman da ne hali varsa görsün kardeşim

Allahım sana geliyorum bulgularım literatürle uyumlu çıkıyooor

siz ne konuşuyorsunuz anlamadı ben? :44:

şu soruyu sormak lazım selincim
islama ne faydaları dokunmuş
ne katmışlar
şunu sormak lazım
kpss gibi sokaktan geçeni soksam en azından 20 doğru yapılacak bir sınavda 19 doğru 19 yanlış yapacak kadar mal insanlar islama ne verebilirlermiş
şunu sormak lazım allahın bile karışmadığı karşıma onunla gelmeyin dediği kul hakkıyla islama hizmet etmek hak mıymış
o islam neden o zaman hep doğruluğu dürüstlüğü iyiliği emretmiş
o islam dininin en büyükleri arasında neden adaletiyle tanınan bir HZ. ÖMER varmış
bi bunları sormak lazım o kendini çok akıllı zanneden gerizekalılara
Allahım o bizden çocuklarımızdan geleceğimizden çaldıkları haklarımız ailelerinden çocuklarından çıksın dilerim Allahtan
Allah fitil fitil burunlarından getirsin
o maaşları yiyemesinler
ölüm döşeğinde akıllarına gelsin can veremesinler
(2010 kpssde her yıl yaptığımdan 20 net fazla yaptım her sene çıkan belli bir sapma vardı yaptığın soruya göre bile atanıp atanamayacağını anlıyordun ben sınavdan çıktığım anda o sene atanacağımı biliyordum ,öyle çok çalışmıştım ki kızımın kreşi kapanmıştı ben evde olduum halde kızıma ev sahibim bakıyodu aynı bahçe içindeydik kadın sabah alıp kahvaltısını veriyor akşam yemeğini yemeden getirmiyordu sırf ben ders çalışayım diye,öyle bir çalıştım ki koltuğun oturduğum kısmı çöktü takım sağ salim dururken,öyle bir ders çalıştım ki çocuğum anne sınavdan sonra benimle oynayacaksın değil mi diye şimdi hiç ilgilenmiyorsun diye ağladı,şimdi bunlar haksa onlara ,benim ,çocuğumun hakkı girmediyse ,gerisini Allah bilir)

kpss iptal davası açtım 2010 için
hala devam ediyor hala
millet atandı 3 senedir maaş alıyor
dava hala devam ediyor
geçenlerde ankara savcılığı ösymye baskın yapıyor kozmik oda denen yerden dışarıyla bağlantı sağlandığını ispatlıyor soruların gönderildiğini ispatlıyor 2004den sonraki tüm sınavların incelemeye alınacağını söylüyor
peki sonuç
hiç duydunuz mu bu haberi
hiç bir yerde gördünüz mü
hiç bir gelişme oldu mu
hak ??
adalet??

Son düzenleme:

hastasınız siz
zevkmiş
töbe ya rabbim
bu arada bana teyze diyebilirsin yavrum
gel teyzenin kollarına

hastasınız siz
zevkmiş
töbe ya rabbim
bu arada bana teyze diyebilirsin yavrum
gel teyzenin kollarına
seyyah öyle deme biz temizlik yaparken evde sevgi pıtırcığına dönüşüyoruz
kendimize ait bir mekan var her şeyiyle bizim ve biz temizliyoruz düzenliyoruz bu çook güzel bir şey

karanfilim ıp adresinden buluyor ya
adamın biri düşmüş kkya
bi de saçma salak bi konu açmış
kazen de haritada evinin yerinin fotosunu yayınladı

tam olarak buna benzemese de
bana acaip koyan bir anımı anlatayım
babam saolsun üniversitede çok rahat yaşadım
aile evi gibi evimiz vardı
her eşyamız vardı
harcayacak paramız vardı
tabi ki ben daim parasız olurdum ama
neyse
öz be öz halamın torunu askerliğini konyada yapacakmış
tek başına geldi trenle konyada seyyah var nasılsa sen götürür diyorlar
miisafir çok severim başımın üstünde yeri var
sabahın 5inde taksi tutup gittim getirdim eve
kendime hazırlamadığım kahvaltıyı hazırladım kuş sütü eksik sadece
bi de odamı verdim yatağımı verdim teslim olana kadar uyusun dinlensin diye
kahvaltıdan sonra küvete varana kadar doldurdum soktum oralarda bi daha insan gibi banyo yapamaz diye
ve sonuç noldu biliyor musunuz
memlekete bi geldim
ben öğrenci gibi değil kral gibi yaşıyormuşum
bana para dayanır mıymış
aileme ne kastım varmış
Allah razı olsun diyeceklerine bunları demişler arkamdan
benim babam benim babamın malı benim babamın parası kime neyse
rahat ettirmek için elinden geleni yapmış diye teşekkür edeceklerine
bana bunları sölediler
ne mi yaptım
bi daha da yüzlerine bakmadım
ben annemi babamı tanımam yeri gelirse
evimize geldiler konuşmadım hoşgeldin bile demedim annem yalvardı yakardı insanlık sende kalsın dedi çıkmadım yanlarına
hala da umrumda değiller
bazı insanlara yaramıyor iyilik

KEŞKE BİR GECE FIRTINADA UYUYABİLSEM

Yıllar önce bir çiftçi, fırtınası bol olan bir tepede bir çiftlik satın almıştı. Yerleştikten sonra ilk işi bir yardımcı aramak oldu. Gel gelelim ne yakındaki köylerden ne de uzaktakilerden kimse onun çiftliğinde çalışmak istemiyordu. Müracaatçıların hepsi çiftliğin yerini görünce çalışmaktan vazgeçiyor, "Burası fırtınalıdır, siz de vazgeçseniz iyi olur." diyorlardı.

Nihayet çelimsiz, orta yaşı geçkince bir adam işi kabul etti. Adamın haline bakıp:

"Çiftlik işlerinden anlar mısın?" diye sormadan edemedi çiflik sahibi.
"Sayılır." dedi adam, "Fırtına çıktığında uyuyabilirim." Bu ilgisiz sözü biraz düşündü, sonra boşverip çaresiz adamı işe aldı. Haftalar geçtikçe adamın çiftlik işlerini düzenli olarak yürüttüğünü de görünce içi rahatladı. Taa ki o fırtınaya kadar... Gece yarısı, fırtınanın o müthiş uğultusuyla uyandı. Öyle ki, bina çatırdıyordu. Yatağından fırladı, adamın odasına koştu:

"Kalk, kalk! Fırtına çıktı. Her şeyi uçurmadan yapabileceklerimizi yapalım." Adam yatağından bile doğrulmadan mırıldandı: "Boşverin efendim, gidin yatın. İşe girerken ben size fırtına çıktığında uyuyabilirim demiştim." Çiftçi adamın rahatlığına çıldırmıştı. Ertesi sabah ilk işi onu kovmak olacaktı, ama şimdi fırtınaya bir çare bulmak gerekiyordu.

Dışarı çıktı, saman balyalarına koştu. Saman balyaları birleştirilmiş, üzeri muşamba ile örtülmüş, sıkıca bağlanmıştı. Ahıra koştu. İneklerin tamamı bahçeden ahıra sokulmuş, ahırın kapısı desteklenmişti. Tekrar evine yöneldi; evin kepenklerinin tamamı kapatılmıştı. Çiftçi rahatlamış bir halde odasına döndü, yatağına yattı. Fırtına uğuldamaya devam ediyordu.
Gülümsedi ve gözlerini kapatırken mırıldandı:

"Fırtına çıktığında uyuyabilirim."

Sıkıntılara, zihnen (bilgi, plan), mânen (dua), maddeten (tedbir) hazırsanız; fırtına çıktığında uyuyabilirsiniz. Hayatınız boyunca... Kızgınlıkla karar almayın, mutluluktan uçtuğunuzda söz vermeyin. İkisi de sarhoşluk ânıdır; akıl başta değildir.

(Alıntıdır.)

günaydın hatunllar:)))

karanfilcecim eşin için ettiğin dua çok hoşuma gitti:)))
bende bundan sonra dualarımın arasına eklicem:))))

o zman bugün bize bol bereketli bi gün olsun ,üstümüzde kul hakkı kalcak iler yaptırmasın:)))

gnaydın arkadaşlar.özledim yahu sizi.
ama siz beni hiç özlemiyosunuz galiba.
haç soran oldumu beni allah aşkına. çok merak ettim.
bir allahın kulu çıksın desin ki ben ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…