Kirli Çıkılar )))

ben okurken bıraktım valla
manyak hasta kadın
böyleleri de koca buluyor ya
her malın bir alıcısı var
ben kocasının yerinde olsam boşardım

ne bilim karanfilcem ya misvak efendımz agactan koparıp kullanıyordur mısvak agacından dimi :44: orda yetısyo rsonucta , bazı amcalarda akrabalarda göruyorum dısını fırcalamz mısvak tasır cebınde surter surter dişine tekrar hoopp cebe içim kalkıyoryaaa onları görünce onunda bı hıjyenı vardır - bılmıyorum kı efendımz kac kez kullanmıs aynı mısvagıı:44::44:

çok fenaa iişte bende bunlara kıızyorumm, keşke insanlar sadece çıkarlarına göre hareket etmeseler

ah ah bu konu cok uzun

fake oldugunu nasıl anlıyorlar

neee 5 lt suyla temizlik mi yapmış.
ben eltim yok evime gelmedi hiç, geldi evi pisletti falan yazınca bıraktım

4- Kadınların misvakı sakız çiğnemektir ilginçmiş yenı duydumm

Sual: Misvak erak ağacından oluyor. Bu ağaç Türkiye’de yoktur. Başka ağaçtan misvak yapılamaz mı?
CEVAP
Erak ağacından yapılan misvak diğerlerine tercih edilir. Erak ağacı bulunmadığı zaman zeytinden de yapılır. Nar dalından misvak olmaz.

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Mübarek bir ağaç olan zeytinden yapılan misvak ne güzeldir. O benim ve benden önceki Peygamberlerin misvakıdır.) [Taberani]

Zeytinden de olsa, misvak kullanmayı ihmal etmemelidir. Çünkü misvak, yaşlanmayı yavaşlatır, gözün görmesini kuvvetlendirir, ağız kokusunu giderir. Daha birçok faydası vardır. (Redd-ül-muhtar)

Son düzenleme:

yaptıgın temizlik işi senin iş hayatı, sosyal yaşam ve özel hayatını etkiliyorsa hastalıktır. yani evi temizleyeceğim diye arkadaslarıyla buluşmaya gidemeyen, işe geç kalan, çocuguna vakit geçiremeyen kişinin hastalık boyutuna varmıştır. anladınız tam örnekleyemedim.

sevimsiz son aylarda yukarı uzanma bence kordon dolanmasına neden oluyo diyolar
yorma kendinide tehlikeye atılacak bişey değil sonuçta..
eskiden annelerimiz tarlada doğururlarmış filan ama eski sağlık kalmadı sen tedbiri elden bırakma

fake oldugunu nasıl anlıyorlar

genelde okuyanlar açığını yakalıyolar oda mecburen itirfa ediyo
veya bazı saftirikler eski konularının okunabildiğini bilmiyolar..
geçen biri açmıştı üni.yi kazanınca abimlere giderim dedim yengem istemedi diye eski konusunda üni.de okuduğu öncekindede çalıştığını yazmıştı..
veya 2.üyalik olduğunu buluyo kazen..ama çoğunlukla okuyucular çıkarıyo ortaya

evacım çok özledim seni
bugun önce umreden gelen arkadaslarımız ziyarete geldi (bizim gitmemiz gerekirdi ama öyle oldu)
onlar çıktı şehir dışından misaiflerimiz geldi
(kv, kyp, gr)

ben de senfatcım
aklıma geldikçe gülesim geliyor erkeğime hizmet ediyorum lafına

enişetininki paranoid şizofreni gibi
ama şiz. türleri var.
o kız da şizo falan değildir, kişilik bozk. olabilir

ben okurken bıraktım valla
manyak hasta kadın
böyleleri de koca buluyor ya
her malın bir alıcısı var
ben kocasının yerinde olsam boşardım

şimdi sen böyle deyince moralim bozuldu
ben bazı yerlerinde hak verdim kadına çünkü
üzüldüm haline
biliyor musun ben de benzer ruh halleri yaşıyorum bazen
her yer pislendi kim temizleyecek şimdi diye ağlayacak gibi oluyorum
çamaşır suyu çok kullanıyorum öyle kendimi zehirleyecek oranda değil
psikolojim mi bozuk acaba benim de:44:

bende kadına hak verdim seyyahla yoluştuk

ne bilim senfatcım hayırlısı
hakkaten pek tatil modundayım şu an hatta o kadar ki ekşını pek olmayan bi tatil
canım ben çoğu şeyi kp den öğrenirim aşırı bilgili ve tefekkür sahibi..
ve çoğu şeyine de sinir olurum.
İlk evlendiğim zamanlar onun açığını yakalamaya çok çalışırdım.
özellikle hatalarını..
ama bunun yanlış olduğunu abartıp "sakallı namaz kılan adamlar namaz kılıyor da noluyor" diyip namazı bırakanları görünce farkettim.en azından kendime engel olmaya çalışıyorum artık
misvak kullanmaya başlıyorum bırakıyorum hep böyle devam ediyor..
diş fırçası çok daha kolayıma gidiyor..
hiç düşünmemiştim bu hijyen mevzunu canım yaa:44:
ateş ölçer kutularında taşınabilir
bak bunları da bilmiyordum..
Allah razı olsun
demek öncelik yine misvakta..
çünkü sohbetlerde diş fırçasıyla temizlemek de güzeldir ama misvak daa güzeldir diye duyuyordum ben

bu arada bilmeden sünnet yapıyormuşum(sahihse) benim bi dişimde az bi boşluk var hiç bişeyle temizlenmiyor sakızla temizliyorum

benim eşim de de var bu hastalık çok aşırı değil de ama o aşmış sadece arada patlak veriyor.
ilk evlendiğimizde bi kitabı suyla yıkamıştı hastanede tezgaha koydum diye çok sinir olmuştum bana çok garip gelmişti.
daha bugün bu konuyu konuştuk diyor ki giderek birbirimize benziyoruz eşim biraz sallamamaya başlıyor ben de ona abuk subuk şeyler soruyorum

Son düzenleme:

tam üstüne basmışım ben de
şizolar yalan söylemez, gerçekliği olmayan şeye inanırlar ve asla konusarak ikna edemezsin onu, karşıdakini kandırma amacı gütmez.

karanfilcecim farzın mutlaka yapılması gerekir evet :)) keşke hepsini yapabilsem bu konularda kendimi konuşmayada layık bulmuorum o kadar eksiğim varken
burda konuşmak kolay ama bazı şeyleri yapmam gerekse bile yapamıorum canım ya bunlardan birisi aynı tabakta yemek yemek:)))
bir diğeride mantığıma oturtamadığım miras meselesi bunun mantıkla ne lakası var diceksin evet dogru olan senin dediğin ama yetiştirlme tarzındanmıdır nedir bunu kabullenmek çok zor gelio.....kesinlikle mantıklı açıklaması vardır katılıorum ama bunu sorgulamakta dogrumudur bilemiorum ama diorum ya bu konuda mantıgım bi ikileme düşüyo....nefismi devreye giriodur nedir:)))
bu arada erkek kardeşim yok yanlış anlaşılmasın:)))

ayrıca geçen gün bişey duydum yorumnlarınızı bekliorum ben Allah belalarını versin hakkımı yiyenlerin dedim yorumum buydu

şimdi hani bu kpss de öss de sorular verilio kopyalar falan yapılıo ya bunun inkar edicek bi tarafı yok .... bunu yapanda şu an benim gözümde din kisvesi altında yaşayan insanlar ....

örneğin kpss de komiserlik sınavında vs... verilen soruların verilme amacı şuymuş:)))
islama hizmet etmek için kendi istedikleri kişilerin kazanmasını sağlamak amacıyla soruları veriolarmış.... ve bi kişi bana bunu savundu evet veriliyo ama bunun için verilio diye
kpss sınavına girdiğimde kopya skandalı çıkmış sınavım 3 ay ertelenmişti hakkımı yediler sonuna kadar bu kişilere haram zıkkım olsun diorum eğer islama hizmet etmek müslüman olmasa bile hak yiyerek yapılıosa yapılmasın !!!!!!!
bi insanın hakkını yemenin cihat etmekten daha önemli oldugunu düşünmüorum çünkü....

tam üstüne basmışım ben de
şizolar yalan söylemez, gerçekliği olmayan şeye inanırlar ve asla konusarak ikna edemezsin onu, karşıdakini kandırma amacı gütmez.
peki canım paranoyakla şizofren arasında fark nedir biliyor musun bi arkadaşım paranoyakla evlenmişti de 1 ay sonra ayrıldı. anlattıkları aynı şizofren gibiydi.
bi de şizofren kalıtsal mı babadan çocuğa geçer mi?
eşimin iş yerinde bi arkadaşı vardı kız arıyordu. teyzemin kızı vardı. eşim istemedi babası şizo diye ben kızdım. ama çocuğu görünce sonradan vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…