şimdi sen böyle deyince moralim bozuldu
ben bazı yerlerinde hak verdim kadına çünkü
üzüldüm haline
biliyor musun ben de benzer ruh halleri yaşıyorum bazen
her yer pislendi kim temizleyecek şimdi diye ağlayacak gibi oluyorum
çamaşır suyu çok kullanıyorum öyle kendimi zehirleyecek oranda değil
psikolojim mi bozuk acaba benim de:44:
karanfilcecim farzın mutlaka yapılması gerekir evet :)) keşke hepsini yapabilsem bu konularda kendimi konuşmayada layık bulmuorum o kadar eksiğim varken
burda konuşmak kolay ama bazı şeyleri yapmam gerekse bile yapamıorum canım ya bunlardan birisi aynı tabakta yemek yemek:)))bir diğeride mantığıma oturtamadığım miras meselesi bunun mantıkla ne lakası var diceksin evet dogru olan senin dediğin ama yetiştirlme tarzındanmıdır nedir bunu kabullenmek çok zor gelio.....kesinlikle mantıklı açıklaması vardır katılıorum ama bunu sorgulamakta dogrumudur bilemiorum ama diorum ya bu konuda mantıgım bi ikileme düşüyo....nefismi devreye giriodur nedir:)))
bu arada erkek kardeşim yok yanlış anlaşılmasın:)))
ayrıca geçen gün bişey duydum yorumnlarınızı bekliorum ben Allah belalarını versin hakkımı yiyenlerin dedim yorumum buydu
şimdi hani bu kpss de öss de sorular verilio kopyalar falan yapılıo ya bunun inkar edicek bi tarafı yok .... bunu yapanda şu an benim gözümde din kisvesi altında yaşayan insanlar ....
örneğin kpss de komiserlik sınavında vs... verilen soruların verilme amacı şuymuş:)))
islama hizmet etmek için kendi istedikleri kişilerin kazanmasını sağlamak amacıyla soruları veriolarmış.... ve bi kişi bana bunu savundu evet veriliyo ama bunun için verilio diye
kpss sınavına girdiğimde kopya skandalı çıkmış sınavım 3 ay ertelenmişti hakkımı yediler sonuna kadar bu kişilere haram zıkkım olsun diorum eğer islama hizmet etmek müslüman olmasa bile hak yiyerek yapılıosa yapılmasın !!!!!!!
bi insanın hakkını yemenin cihat etmekten daha önemli oldugunu düşünmüorum çünkü....
hay şemsi paşa pasajında çenesi büzüşesiceler siziroad runner ettiniz gene beni ayıp yaa
akşamı baya yogun geçirdim avm ye gittim annem ve kendi adıma teyzem için doğum günü hediyesi aldım gitti paracıklarım :18:
annemde toplaşmışlar oraya gidip karnımızı doyurduk teyzemi kutladık hediyelerimizi verdik evimize geldik.
temizlik konusu açılmış temizlik bizde bir zevkdir eşile birlikte yaptığımız sosyal aktivite gibi bir şey oluyor evde
Allah iyliğini versin
ben de seyyahtandım
ya seyyahın dedikleri de doğru ama herkesin yapısı farklı
kadın demek söyleyemiyor
yoksa niye ölümü düşünmelere kadar delirsin..
temizlik hastalığından tedavi görmüş birisi için çok büyük şeyler bence
ben de hasta ve tedavi gördüğü için bişey demedim.
ama elini orda yıkamış diye misafir varken ağlamış da niye yüzüne söyleyemiyor acaba :44:
bu kadın hakkında bu kadar şeyi sanal ortamdan nasıl öğrendiler bravobu kadın milletinden korkulur
.......................................mt
evacım çok özledim seni
bugun önce umreden gelen arkadaslarımız ziyarete geldi (bizim gitmemiz gerekirdi ama öyle oldu)
onlar çıktı şehir dışından misaiflerimiz geldi
(kv, kyp, gr)
ne diyon kuzuuum
fake bi adamı nokta atışı ev adresini google mabdan yayınladılar
hemi de sakaryadaydı eski mahallemde biri
çıkıp gidesim geldi yanına
bende bir gün bu cümleyi kurabilecekmiyim acep
ordada yazdım..benim başıma geldi
bi keresinde eşimin ailesinden birileri geldi
kadının çocuğu burnundakileri kanepeye sürdü filan herkes görüyo kadın gık demedi..
sonra pasta getirdim çocuk aldı uzandı yerde pc ye bakıyo koca pastayı hoop döktü halıya(çocuk dediğim 13 yaşında)
bende önceki gün yıkamadan almışım halıyı.gülerek ''halı temiz ya illa bişey dökülecek canım masada yesen olurmu filan dedim''
bu önüne gelene aman gitmeyin eşyaları çok kıymetli halılarına bastırmıyor demiş..
sonra baktım her gelen tedirgin oturuyor bizde ..en son yine aileden biri söyledi
''ben çocuk var diye çekinerek geldim ama ben bu kadar rahat edeceğimi düşünmedim böyle duymamıştım..''filan dedi tabi ben şok oldum
yani diyeceğim o konudada mutlaka elti bu tipte birisi
bişey desen olmuyo demesen olmuyo oturup ağlıyosun sinirden
ne bilim ben
o senin derdin
gulüüm inşallah kurtulursun ne diim
benim canım çooook dadlu
fake oldugunu nasıl anlıyorlar
bazılarında (seyyah gibi) radar var direk anlıyorlar
zaten seyyaha da dedim ya ben çok safım ya sen bdv sayesinde insan sarrafı olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?