Kirli Çıkılar )))

amannn canım o kadarı bizde de var.
bazı zamanlar deli gibi iş yepıyoruz falan
ama b snein aile ve iş yaşantını etkilemiyorsa sorun değil.

canım yapman gereken farz değil zaten kasmana da gerek yok :)

onun için canını sıkma..
ama lütfen mantığına uymasa da iman ettim de..
sonra da bi araştır.
ben bildiklerimin bir kısmını söyleyeyim.
erkek evlat ilerde anne baba yaşlanınca bakmak zorunda dinen.
eşine de baktıramaz çünkü eşi de bakmak zorunda değil.
bundan sonraki benim düşüncem.
eşi evinde istemeyebilir kv ve annesi diyelim yatalak hasta ona ayrı ev tutar, temizliği için kadın tutar..
bunların masrafını da kendi çeker..
anne vefat edince de 2 kat miras alır.
bayan ise el evinde olduğu için dinen yatalak annesine bakmak zorunda değil.ona da mirastan bir hak verilir..
bu benim mantığıma uyuyor ama uymasa da kabullenmek zoundayız.
Allah bazı şeyleri imtihan için de emreder.
Allah yahudilere cumartesiydi sanırım dimi balık tutmayın dedi ama onlar hile yapıp Allahın emrine karşı geldiler. ve imtihanı kaybettiler.
mantığı bizim için olmasa da imtihan olabiilr..

ben bunu senin için kp e sorayım çok orjinal ve ikna edici fikirleri var inşallah birbirimize faydalı oluruz

canım bu konuları tekrar belirtiyorum dört dörtlük olduğumdan değil, öğrenelim konuşalım edelim diye istiyorum..
bugün kp de bol bol konuştu coşturdu bizi herhalde..

hay şemsi paşa pasajında çenesi büzüşesiceler sizi road runner ettiniz gene beni ayıp yaa

akşamı baya yogun geçirdim avm ye gittim annem ve kendi adıma teyzem için doğum günü hediyesi aldım gitti paracıklarım :18:

annemde toplaşmışlar oraya gidip karnımızı doyurduk teyzemi kutladık hediyelerimizi verdik evimize geldik.

temizlik konusu açılmış temizlik bizde bir zevkdir eşile birlikte yaptığımız sosyal aktivite gibi bir şey oluyor evde

o islama hizmet adına kul hakkı yiyelere ise diyecek laf bulamıyor ve nefret ediyorum..
ben de onları Allaha havale ediyorum

hiç ısınamadım bunu savunan insanlara..
ve benim eşim için yaptığım bi dua vardır..
kul hakkıyla bi işe girecekse girmesin

:111::111:

Allah iyliğini versin
ben de seyyahtandım

ya seyyahın dedikleri de doğru ama herkesin yapısı farklı
kadın demek söyleyemiyor
yoksa niye ölümü düşünmelere kadar delirsin..
temizlik hastalığından tedavi görmüş birisi için çok büyük şeyler bence

ben de hasta ve tedavi gördüğü için bişey demedim.
ama elini orda yıkamış diye misafir varken ağlamış da niye yüzüne söyleyemiyor acaba :44:

kranfilcecim bu tür konuları konuşmak tartışmak benimde çok hoşuma gidio:))) çok farklı fikirler çıkabilio ortaya şu an çevremde bunu konuşabilcem kimse yok:))
benim içinde iyi olur:)))

neyse kızlar ben kaçıorum gidimde yatim yarın iş var bende tatil yapmak isterdim ama(( şansıma küsim bari:))))

ben de hasta ve tedavi gördüğü için bişey demedim.
ama elini orda yıkamış diye misafir varken ağlamış da niye yüzüne söyleyemiyor acaba :44:

ordada yazdım..benim başıma geldi
bi keresinde eşimin ailesinden birileri geldi
kadının çocuğu burnundakileri kanepeye sürdü filan herkes görüyo kadın gık demedi..
sonra pasta getirdim çocuk aldı uzandı yerde pc ye bakıyo koca pastayı hoop döktü halıya(çocuk dediğim 13 yaşında)
bende önceki gün yıkamadan almışım halıyı.gülerek ''halı temiz ya illa bişey dökülecek canım masada yesen olurmu filan dedim''
bu önüne gelene aman gitmeyin eşyaları çok kıymetli halılarına bastırmıyor demiş..
sonra baktım her gelen tedirgin oturuyor bizde ..en son yine aileden biri söyledi
''ben çocuk var diye çekinerek geldim ama ben bu kadar rahat edeceğimi düşünmedim böyle duymamıştım..''filan dedi tabi ben şok oldum
yani diyeceğim o konudada mutlaka elti bu tipte birisi
bişey desen olmuyo demesen olmuyo oturup ağlıyosun sinirden

bu kadın hakkında bu kadar şeyi sanal ortamdan nasıl öğrendiler bravo bu kadın milletinden korkulur

ne diyon kuzuuum
fake bi adamı nokta atışı ev adresini google mabdan yayınladılar
hemi de sakaryadaydı eski mahallemde biri
çıkıp gidesim geldi yanına

evacım çok özledim seni
bugun önce umreden gelen arkadaslarımız ziyarete geldi (bizim gitmemiz gerekirdi ama öyle oldu)
onlar çıktı şehir dışından misaiflerimiz geldi
(kv, kyp, gr)

tey allam ya
ne istiyo bunlar senden
daha geçende burdalardı
gelip kovayım mı

yuh yaaa Allah öyle dedikoducuları uzak etsin
ben de ilk evlendiğim zamanlar eşim çok döker saçardı.
benşöyle tut böyle tut diye diye alıştı artık.
ama kv bi ara bana cepten laf saydırırken oğluma çayını bile içirtmiyon demişti.

fake oldugunu nasıl anlıyorlar

öle aptal saptal şeyler yazıyolar ki bi yerden fire veriyo
söyledikleri birbirini tutmuyo
bi konusunda başka diğerinde başka
vs diye uzar gider
akıllıyız heralde kızım boru mu

bazılarında (seyyah gibi) radar var direk anlıyorlar
zaten seyyaha da dedim ya ben çok safım ya sen bdv sayesinde insan sarrafı olmuşsun

ben de bu saçları boşa ağartmadık bu tırnakları boşa yemedik dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…