şimdi netten araştırdım bi ilaç varmış tesisat borusundan dökülünce kaçak yerini bulup dolduruyormuş 200 tl dioİnşallah hem mutlu olsunlar hem hayırlı bereketli kazançları olsun ve tabi sağlıkları da yerinde olsun.(aklıma hep arkadaşın lenf kanseri olan tıpı kazanan kızı geliveriyor)
bizimki küçük ilçede dersaneden de hocadan da çok memnun değiliz(burda koyuncu fen lisesini görünce). ama başka seçenek yok malesef. kampa da gitmedi hoca aradı aradı hiç açmadı kerata sallamadığını hiç sallamıyor bu çocuk ya
peki halledilemiycek bi sorun mu acaba :44:
sen ne işle meşguldün canım??
zeytin
hayırlı uğurlu olsun eviniz
içine eşya atılmadan kaçağın bulunması iyi olmuş ya bir de siz içine eşya attığınızda o döküntüler olsaydı daha zor olurdu
kızlar az önce yan komşum geldi.
üst komşumuz doğum yapmış.
beraber bi çıkalım dedi ona göre süt alcam dedi..
şimdi yeni doğum yapmış, bebe kıyafeti götürülmez dimi.
eli boş da gitmek istemedim.
ocağa armut hoşafı koydum.
bi tencereye koyup gidiyip diyorum.
sizce mantıklı bişey mi saçma bi iş yapmıyım sunny abla yardımmm!!
eğer o madde işe yarıyorsa mantıklışimdi netten araştırdım bi ilaç varmış tesisat borusundan dökülünce kaçak yerini bulup dolduruyormuş 200 tl dio
birde tesisatçının define arama aleti gibi birşeyi var onla kaçağı blabiliyormuş
ben kamuda çalışıyorum cnm sözleşmeliyim.
çok teşekkürler ama eve taşındık 15 gün oldu
kombideki sıkıntılar bitmedi
servisi aradık kaçak var tesisatçınızla görüşün dediler
hadiyesini ayrı vericeksiniz zaten ama hastane çıkışı o tip şeyler götürülür...
meyve suyu,çorba olabilirdi,hoşafda güzel tercih bence saçma bişey diil olması gereken:))
bende arkadaşım dogum yaptı hastaneye ilk gittiğimde tarhana çorbası götürdüm:))))
eğer o madde işe yarıyorsa mantıklı
o dediğin cihazı ben de duymuştum kaçağın yerini direk tespit ediyorlarmış annemlerin apartmanında bir kaçak olmuştu o cihazla bakmışlardı
karanfil hiç armut hoşafı olur mu beaaah meyve filan al yada sen de süt götürsen olmaz mı? eğer vaktin varsa sütlaç yap götür.
o dediğin cihazı ben de duymuştum kaçağın yerini direk tespit ediyorlarmış annemlerin apartmanında bir kaçak olmuştu o cihazla bakmışlardı
karanfil hiç armut hoşafı olur mu beaaah meyve filan al yada sen de süt götürsen olmaz mı? eğer vaktin varsa sütlaç yap götür.
ne çok kynatmışsınız öyle:))
karanfilcecim tekirdağ gelmemeniz demekki hayırlıymışki öyle olmuş:)))
evet çorluda fabrikalar falan baya yoğun ama bakalım istediği gibi bi iş bulabilcekmiydi? sizin için maceradan başka bişey olmazdı diye düşünüorum...
ayrıca sana fikir olsun ben kpss de tercih yaparken tercih edicem yerlerin ev kiralarını öğrenmek için internetteki o şehirdeki kiralık evlere bakmıştım hani piyasası nedir ne diildir diye:))))
aklında bulunsun belki bi gün lazım olur bulundugum yere gelmeden öncede kira fiyatlarına baktım eh işteydi:)))
tekirdağdada kiralar 500 den başlıyo tabi arada 50-60 tl oynar ama iki oda bi salon evler en azından ev denebilcek yapıdakiler 500 den başlıo ama ev alma konusunda benim bulundugum yere göre fiyatları daha uygun... onu söleyebilirim:)))
off sabahtır kurdum kurdum ağlamaklıyım nerdeyse
inşallah en az zararla atlatırız şu işi
buralarda umuyorum öyle tesisatçılar vardır
hepsi saldım çayıra hesabı çalışıolar
evim 400 tl 3+1 okuluma yürüyerek 20 dk otobüsle 5 dk.
merkeze arabanla 5 dk, dolmuşla 10 dk, otobüsle 15 dk.
ne biliyim rahatım yerinde hiç bozasım yok..
ama ben istanbul yerine küçül illeri tercih ederim herhalde.
kpss olsa her yere giderim o ayrı ama onda bile önceliğim bana göre makul yerler.
geçen kpss tercihlerinde 1. sıraya kastamonu yazdık
canım hallour hiç canını sıkma.
dediğin sorun hakkında bi bilgim yok ama hallolmayacak bişey değildir eminim.
eviniz sıfır mıydı
aynen canım ben istanbulda yaşamk istemiodum hemde hiç boğulcak gibi oluorum...
böle şirin ama her imkana sahip ucuz yerlerde yaşamk istedim mesela çanakkalede yaşamk çok siterdim:)) manisa olbilirdi:))) sonnacıma eskişehir olabilirdi pek küçük oldugu sölenemz ama gelişmiş yer sonuçta adana olabilirdi:))) derken tekirdağ çıktı tercihlerimde:))) kabul deidm memnunda oldum
sonna eşimle yaşıycamız yere karar verelim dedik adam istanbulun göbeğinde yerler istio yok dedim ben yaşayamam burda
bahçelievler kadıköy falan istiodu ya dedim bi git işine delimisin bea adam:)))
dedim evet istanbulda yaşarım ama bi şartla en uzak ilçelerinden biri olcak
seçenek sundum
sarıyer(içi diil),şile,silivri:)))
en son silivride karar kıldık şükürler olsun ama ben şileyide çok istemiştim:))) demekki bizim için hayırlısı silivriymiş:))
burdan sonrada eskişehir,manisa düşünüorum eşimde antalyada çok ısrarcı ama ben istemiorum... antalyada üni. okudum ama orda çocugumu büyütemem gibi gelio....
kızlar az önce yan komşum geldi.
üst komşumuz doğum yapmış.
beraber bi çıkalım dedi ona göre süt alcam dedi..
şimdi yeni doğum yapmış, bebe kıyafeti götürülmez dimi.
eli boş da gitmek istemedim.
ocağa armut hoşafı koydum.
bi tencereye koyup gidiyip diyorum.
sizce mantıklı bişey mi saçma bi iş yapmıyım sunny abla yardımmm!!
böle şirin ama her imkana sahip ucuz yerlerde yaşamk istedim mesela çanakkalede yaşamk çok siterdim:)) manisa olbilirdi:))) sonnacıma eskişehir olabilirdi pek küçük oldugu sölenemz ama gelişmiş yer sonuçta adana olabilirdi:))) derken tekirdağ çıktı tercihlerimde:))) kabul deidm memnunda oldum
sonna eşimle yaşıycamız yere karar verelim dedik adam istanbulun göbeğinde yerler istio yok dedim ben yaşayamam burda
seçenek sundum
en son silivride karar kıldık şükürler olsun ama ben şileyide çok istemiştim:))) demekki bizim için hayırlısı silivriymiş:))
burdan sonrada eskişehir,manisa düşünüorum eşimde antalyada çok ısrarcı ama ben istemiorum... antalyada üni. okudum ama orda çocugumu büyütemem gibi gelio....
karanfil şimdi gördüm canım mesajını. tabii ki olur hem de çok güzel olur. ben de komşuma yaptım kayısıdan. bir de çorba yapıp götürdüm. sulu şeyler daha iyi lohusa için. hediyesini de mevlüt yaptığı zaman vermeyi düşünüyorum
seçenek sundum
evet istabul harika bi yer ama ne biliyim ben o kadar büyük şehirde hep yapamam gibi geldi.
ne öss de ne kpss de hiç istanbul yazmadım.
ha belki össde puanım yüksek olsa giderdim ama sanırım onda da gitmezdi yani aynı bölüm için hemen hedefi değiştirirdim yine küçük yerler olurdu
ama eva gibi derece yapsam kaçınılmazdı artık
bizim de kpss lerde hep tercihlerimiz(henüz bi yer tutmasa da) öyle küçük yerler oldu haa eskişehir de çok oluyor.
onu da seçiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?