daha önce eklemiştin boyutu büyüktür
bdv de öyle konular var ki hunilere taş çıkarır.nice sosyoloji tezleri çıkar onlardan literatüre yeni tanımlamalar getirir
abla ne resmi yükleyeceksin meraklı kedi oldum
ben de eşimi anlatayım
benim eşim evde kuzu gibidir aslında karakter olarak sessiz biri değildir hatta atarlıdır epey
parada pulda gözü yoktur ben de ona benzemiştim kpss ile atanmayı düşünüyordum bir ara sonra bi silkelendim kendimi buldum
çok çalışkandır işini eksiksiz yapmak ister
kendine de çok bakar karımın yanına yakışayım diye espri yapar
bir de ben bişeye kızarsam çıngar çıkarırım bağırırım çağırırım bişeyler fırlatırım(çok kötü bişey biliyorum ama öfke kontrolü problemim var galiba. senfat el at bana )
o hep sakince alttan alır idare eder. deli ya cezai ehliyeti yok der
bizim yarı görücü usulü gibi oldu ben bazen düşünürüm,söylemesi ayıp çok isteyenim vardı daha da iyi evlilik yapabilirdim mesleğime daha uygun biri olabilirdi diye ama biliyorum şeytanın vesvesesi bunlar
çünkü eşim çok iyi bir insan ve birbirimizi çok seviyoruz
eşimle çok huzurlu ve güvende hissediyorum Allah'a çok şükür
maşşallah canım size dekızlar, allah hiçbirinizin huzurunu bozmasın, ömür boyu mutlu olun inşallah
sunny abla resimi düzenle var ya oradan girip yeniden boyutlandıra tıklayıp % kaç oranında istiyorsan ayarlayabilirsin
eva anınca aklıma geldi sahi senfat nerelerde?
derfat da yok sanki ne zamandır:26: bi de akıllıbıdığı görmüyorum galiba. farmasiye söyleyelim de her gün yoklama yapsın
devamsızlık yasak kızlar:)) gelmeyen rapor getircek ona göre
derfatı bilmiyorum ama akıllıbıdık ın misafirleri gelecektiderfat da yok sanki ne zamandır:26: bi de akıllıbıdığı görmüyorum galiba. farmasiye söyleyelim de her gün yoklama yapsın
devamsızlık yasak kızlar:)) gelmeyen rapor getircek ona göre
eva anınca aklıma geldi sahi senfat nerelerde?
kesin öyledir. ama bizi de çok ihmal ediyorerkeğine hizmet ediyordur
maşşallah canım size dekızlar, allah hiçbirinizin huzurunu bozmasın, ömür boyu mutlu olun inşallah
sağol ablacım cümlemizin
çok şükür bu topikten bdv konusu çıkmaz eşlerden yana
ben sana şurda bi bdv konusu çıkarırım aklın hayalin şaşar
hunilerin karışır vericilerin bozulur
heyt be
bi de oradakiler biraz geveze heralde yoksa bi ağzımızı açsak
ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?