Kirli Çıkılar )))

selam kızlar
sabahtan beri mutfak dolaplarıyla uğraşıyorum
bunları kimseye yaptıramam
çünkü ne nereye konulacak ben biliyorum bi tek
düzenimi bozmamak adına yaptım
dolapların içi is olmuş hep
ben de her şeyi koydum bulaşık makinesine yıkansın diye
şu an 3.makine çalışıyor
sadece üst dolapları yapabildim ve içlerini yerleştirdim
ama dolaplar da bi parladı bi parladı sormayın
ama o sakızlaşmış yerler var yaa, özellikle ocağın üstündeki yerler

ben eşime hep diyorum ki, annem beni kadir gecesi doğurmuş
hem eşimden yana hem de ailesinden yana çok şanslıyım
bi kere benim nazımı eşim dışında kimse çekemez
zaten nazlıydım, bir de o şımarttı iyice, bazen söylenir, seni çok şımarttım diye
huy olarak o kadar yumuşaktır ki, azıcık sinirlencek olsa 5 dk sonra geçer, pamuk gibi olur
halbuki ben olayları o kadar uzatırım ki, kırıldığım bir şeyde küserim, günler sürer bu
Allah sabır versin eşime
bir de her konuda istişare yapar benimle, sünnete uygun olsun diye
ama son kararı hep kendisi verir
ben razıyım, Rabbim de razı olsun ondan
haa, papatyanın dediği gibi benim eşim de sağlığına dikkat etmez pek
sigarayı bırakamadı bi türlü, kaç defa denemesine rağmen
bir de beslenme konusunda hiç dikkat etmez kendine

bu arada, burdaki takvime göre 35in, ultrasona göre de 36.haftanın içindeyim :18:
sanki daha çooooook varmış gibime geliyordu :26:

bu arada, burdaki takvime göre 35in, ultrasona göre de 36.haftanın içindeyim :18:
sanki daha çooooook varmış gibime geliyordu :26:

birşey kalmamış artık
bu kadar zaman geçtiyse o da geçer
kendini fazla yorma bence

arkadaşımla görüştüm
3 aylık hamile hiçbirşey yiyemiyor
dr ye gitcek ama param yok dio
çok üzüldüm çok
37tl muayene ama test yaptırcm 100 200 tutar dio
devlete git dedim olmaz dio ahh ahhh

seyyah hoşgeldin

sorunu özellikle sen varken cevaplayım istedim
eşim normal olması gereken bir eş işte ben ona karşı iyiyim ki o da bana karşı öyle iyi. Ben daha çok olumsuz yönlerine değineceğim
acayip yavaş; bu konuda kesin kaplumbağalarla arasında bir kan bağı var sanırım :26:hiç pratik değil. geçenlerde bir şey dedi ailesi de vardı pratik bir şey herkes yuhhhh bunu sen mi düşündün hadi beeee filan dediler

şimdi kızlar benim 2 tane can dostum var,biri rehberlikçi biri felsefe gurubu öğretmeni
biz aynı okulda bir buçuk yıl çalıştık çoluk çocuk hiç bişi yokken
biri evli biri tayin için nikahlıydı
neysecime
evlerimiz yakındı yürüyerek okula gider okuldan gelirken çarşıda bi parkımız vardı orda çay içer dondurma yer ordan bize geçer-genelde bizde kimse olmazdı annemler köyde olurdu-bizde bi öğleden sonra kahvaltısı yapar dağılırdık
şimdi hepimiz bi yerlerdeyiz farklı şehirlerde
herkesin çoluğu çocuğu var falan fişman
önceki sene birine gittik bursaya kaldık bi kaç gün 3müz bir arada
geçen hafta da ikisi benim memlekette buluştu
zaten kıskanıyorum
bunlar ne yapsa beğenirsiniz
bana bi güzel mani yazmışlar bir kağıda

vur vur inlesin
seyyah bizi dinlesin
eğer seyyah gelmezse
avucunu yalasın
bir de kağıtta karikatürler var
ağız ağıza vermiş dedikodu yapan iki dudak
tabakta börek çörekler-evsahibi arkadaş çok güzel yapardı saolsun onun mutfağından neler konuşup yemedik ki yaptıklarını-
neysecime dumanı tüten bir bardak çay-ben çok severim tirkakiyim-
gülen suratlar yapmışlar
bir de o oturduğumuz mutfakta ellerine eskilerden bir fotoğraf alıp güzel bir resim çektirmişler
benim duvarıma eklemişler
ve bunları yapan 35 yaşında evli barklı çoluklu çocuklu görsen aklı başında insanlar

arlkadaşlarım da deli galiba

sirkecim eşin aynı ben
her yere her şeye geç kalırım
her işi son ana bırakır son dkda bitiririm
saatli işler sınırlar beni delirtir
inadına yapasım gelmez
ohoooo
daha neler neler

ben ne diyim şimdi bilmem ki:26::26: memnunum desem olmuyo, değilim desem hiç olmuyo seyyahım, ben eşimi tanıdığımda 13 yaşındaydım. aynı sınıftaydık lisede, 7 sene bir dargın bir barışık devam ettik. bu arada birçok olay, birçok atraksiyon film gibi desem abartmış olmam. asla höt deyince oturan bir insan olmasını istemezdim ama bu kadar da dediğim dedik olunmaz ki ben inatçı, o inatçı nasıl geçti bu kadar sene anlamadım. ama ben onu o da beni yordu genel olarak eşim çok iyi bir insandır. cömerttir (bu huyundan da çok çektim) haram kazanmaktan hep kaçınmıştır, merhametlidir, iyi bir babadır, bana da hiç karışmaz. her konuda istediğim gibi davranırım. amaaaaa dediğim gibi cömertliğinden çok çektim. eline ne geçtiyse yedirmesinden, dağıtmasından. böyle olmasaydı yaşlılığımız, çocuklarımız daha rahat olacaktı. bu yüzden hala çok kızarım ona. gerçi eskisi kadar değil artık ama zaten öyle davranacak bir ortam da kalmadı

tezimde haklı çıkıyorum
aklı başında insanların eşler de öyle oluyor demek
burdaki kızlar maşşallahı var hepsininin
aileleri de aynı şekilde görüldüğü gibi
o zaman bdvdeki konulara ne diyorsunuz
sadece eşlerinde değil kendilerinde de var o zaman gariplik
dudak uçuklatacak hikayeler var
o zaman ailecek mi sorunlular
ne dersiniz
aslında genelleme yapmak doğru değil ama
ben biraz sabit fikirli bir insanım

bdv de öyle konular var ki hunilere taş çıkarır. nice sosyoloji tezleri çıkar onlardan literatüre yeni tanımlamalar getirir

canım geneli bilmem ama, benim aklım o zaman çok da başımda değilmiş şimdiki aklım olsa onu görür görmez topuklayıp kaçardım (ama yine de emin olamıyorum, çok da yakışıklıydı yav)

bence bdv deki konu açanlardan bazı insanların kriz yönetimiyle ilgili sorunları var. Yani öyle konu oluyor ki gidip anlık müdahele etmesi gerekiyor zaman kaybetmemesi lazım gelmiş acil kızlar bakın yardıma ihtiycım var diye konu açmış sanki monitörden bir samara çıkacak da yardımcı olacak.

bir de insan oraya konu açmaya korkar en kalabalık populasyon orda oldugundan yapıcı yıkıcı her türlü yoruma açık olmak lazım

Son düzenleme:
Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin bak ben sizinkileri okuyunca fark ettim benim eşim de doktora gitmez bir de sigara içer ve ben çok muzdaribim bu konuda bu ara özlüyorum ya kusurlarını görmüyorum demek ki

seyyah ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim iyidir ama arkadaşın delisi benimkiler de pek normal olmadığından

bdv de genel olarak gördüklerim o aman kocişim aman kocişim diyen dayağı yiyip de terk etmeyenler genelde çaresiz kadınlar ya maddi güçleri yok ya da arkalarında aileleri bir de bile bile lades olan çok adam sevgiliyken nişanlıyken aldatmış bu gtmiş evlenmiş sonra konu açmış kocam beni aldatıyor diye ee ne bekliyordun ki napcaktı yani sen affettikçe adam azıtacak tabi

kız çocuklarına hem iyi bir kariyer vermek hem de başlarında bir erkek bulunmasının şart olmadığını kendilerini bir erkek üzerinden tanımlamamaları gerektiğini, kendi kendilerine de yetebileceklerini öğreterek yetiştirmek gerek bence çünkü kendi maaşı olup da katlananlar da var orada ama onlar da bence kendilerine güvenleri sıfır, güveni elinde alyans evde bir kocada arayanlar genelde ama gerçekten çok tez konusu çıkar oralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…