Kirli Çıkılar )))

mutluluğunuz daim olsun canımmmmmmmmmmmmm

şimdiiii kızlar öncelikle sorularıma cevap veren herkese çok teşekür ederim. ve hepinizi öperim
aylık harcama konusunda bir düzenleme getireceğim. özellikle yazdıklarınızdan yola çıkarak bunca yıldan sonra farklı bir taktik izleyeceğim. kıyafet işine gelirsek. benim çok farklı ortamlarda bulunmam gerekiyor. spor giyinmeyi de seviyorum. çok sık toplantım oluyor, jüri üyeliklerimn oluyor. ama bazen de taytla okula geliyorum. eeee dolayısıyla birikti de birikti. tabi tek suçlu işim değil. ben de bazen abartıyoreum. farkındayım. kendime dur demeyi öğreneceğim...düşünsenize kış bitti bitecek, hala giymediğim kazaklarım var. sıra gelmiyor. o derece yani...
profiterol tarifleri içn de çok teşekkür ederim. en kısa zamanda deneyeceğim.

evet eşime gelirsek.....
evlendiğimize o 24 ben 22 yaşındaydık. çocuktuk yani....birbirimizi çok severek evlendik....12 yıllık evliyiz....5 yıl sonra oğlumuz doğdu....
ilk yıllar çok mutlu değildik. çünkü çocuktuk. ne maddi ne de manevi olarak bir düzene oturtamıştık. sanırım evliliğin sorumluluklarını bilmiyorduk...
neyse sonradan sonradan herşey rayına oturdu. eşim maddi konularda yaptığı bazı şeylerin hata old. anladı. manevi anlamada evliliğe ayak uydurmaya başladı...
şimdi mum gibi bir adam oldu...
bir kere beni hala çok sever....ben de onu...bebeğim der bana...
eğer o olmasaydı ben işimde bu konumda olmazdım...onun desteği ile çok genç yaşta doçent olmayı başardım.
oğlumun bakımı ve dersleri konusunda bana inanılmaz derecede destektir. hiperaktivite konusunda banden çok daha sabırlı davranır oğluma...
ev işlerinde yardım eder....
dediğim veya istediğim hiçbirşeyi ikiletmez....
evine, bana, oğlumuza çok bağlıdır...
biz olmadan oraya buraya gitmez...
benim bütün dırdırmı çeker...
tek kusuru var. sigara içer, defalarca kere söz verdi ama bırakamadı. bir de sağlığına beslenmasine pek dikkat etmez...
ama yine de o benim canımdır....
iyi ki var...
iyi ki benim eşim....

ben market alışverişini gıdada aylık yapıyorum ama eksikler mutlaka çıkabiliyor özellikle kek börek gibi ekstra şeyler yapacaksam. Çay şeker yağ gibi temel gıdaların en büyük olanını almaya çalışıyoruz çünkü volüm arttıkça fiyatı azalıyor. Aynı şekilde deterjan için de geçerli bu tez. Bunlar için gimatta toptan alışveriş marketleri keşfettim ordan yapıyorum. Kırmızı etimiz hala kurbandan var onu kullanyorum tavuğu nerdeyse 2 aydır yemiyorum. Bazen büyük marketlerde balıklar indirimde oluyor o zamanlar da 4-5 kilo filan alır geçerim buzluğum hep full olur gören sanki kıtlık başlayacak sanır

farmasi bişey sorucam..
benim eşimin hesabı garantide oto.ödeme filan o hesapta.
ben kendime hesap açsam kesinti yapılırmı..oto. ödeme olmayınca kesiyolarya..

en çok hangi marketlere gidiyorsunuz ?
benim genelde bim bazen a-101
1 tl günleri kipa
peynirimi zeytinimi peynirciden alıyorum

evet vadesiz hesaplarda kesinti olur iki tane otomatik ödeme talimatı vermen lazım

ee ytüm faturlar eşimin hesapta ödeniyo zaten
bende tekrar ödeyecek değilim
pöf eşimin tel.ni değiştirip benimkinimi versek
halkbankta dolar altın arbitraj yok yaa.
dolar Euro var
benmi bulamadım ama yok sadece Euro dolR çıkıyo
sağol canım

farmasi bişey sorucam..
benim eşimin hesabı garantide oto.ödeme filan o hesapta.
ben kendime hesap açsam kesinti yapılırmı..oto. ödeme olmayınca kesiyolarya..

ben telefonda konuşurken sirkencim sağolsun yanıt vermiş canım
mesela ben garantiden otomatik ödeme talimatı vermedim kesinti yapılıyor
çünkü benim otomatik ödeme talimatları işbankta :)))

evet halkbankta yok dolar altın arbitrajı yok. Eşinden iki faturayı sana kaydırsanız olmaz mı? :44:

onun için şubeye mi gidiliyodu..
öyleyse hayatta gitmez
eğer internet bankacılığı kullanıyorsa orda otomatik ödeme talimatı kısmı var ordan iptal seçeneğine basıp senin hesabından yine sen internetten otomatik ödeme talimatı ver seçeneğini işaretleyebilirsin.

şok bana sapa yerde kalıo gidemiyorum o yüzden fiyatlarını bilemiyorum
ama annem ordan alıodu bazen iyi olduğunu sölüyordu

sirkencimmmmmmmm
yanıt için sağol
bil bakalım neye takıldım
ayağım tele takıldı (10 dk mesajına)

sirkencimmmmmmmm
yanıt için sağol
bil bakalım neye takıldım
ayağım tele takıldı (10 dk mesajına)
rica ederim farkındayım zaten

sen neden garantiye hesap işletim ücreti ödüyorsun ki? müşterisini en iyi sömüren banka garantidir bari ondan para verme 2 tane bağlasan yılda 90-100 lira işletim ücretinden kurtulursun

işbank en az 4 mü 6 mı ne demişti benim otomatik ödemeler orada o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…