Kirli Çıkılar )))

100 sayfa gerideyim..
nasıl okuyacağım hiç bilmiyorum

sırf size yetişebilmek için eve de internet başvurusu yaptık..
he heee geceleri bensiz muhabbet edemeyeceksiniz..
hii hii:)))

olrayt hoşgeldin geçmiş olsun hasta olmak çok kolay burda dışarısı 15 derece ve şubatın 6 sı gezegenimizin içine ettik resmen.
şimdiye kadar kızını antibiyotikle tanıştırmamış olmanı takdir ettim senin cadı antibiyotiği bekliyoruş demek dilllenmek için
umarım bundan sonra çok ihtiyacı olmaz

aman onun konuları kara delik gibi
kendiyle beraber bir sürükişi banlanıyo sonunda
gidip çok pis geyik yapasım var ama puanım sınıra dayandı
okuyacaksın ama yorumlamayacakın cıss

işte bu da benim kızlarım tarafından bensiz yenilen browni

Eklentiler

• $IMG-20130203-WA0005.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG-20130203-WA0000.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 65
sevimlicim benim ekdersim de 322 tl 37 saat karşılığında almışım bu parayı

benim asıl öğrenmek istediğim ben haftalık 10 saate ekders alıyorum
ama haftada 22 saat ders için 33 saat yani tam 11 saat herkes dersteyken boş boş soğuk odayı bekliyordum
benim acaba ekdersimin ne kadar olması gerekir ?
hatta sadece benim değil benim gibi engelli çocuğuna ayırmak istediği vakti ,halini arz edip de müdür tarafından bana ne senin çocuğunun hastalığından karşılığını alan sayın matematikçi ablamız ne kadar almalıdır?

bizler ekders istemedik sadece boş zaman dilimi istedik 10 tane branşçının dersini ayarlayamıyorsa idare diyecek çok şey var da demiyorum

o zaman dilimini de bizim ilgimize muhtaç çocuklarımız için istedik ( küçük çocuğum henüz 5.5 yaşında idi ne ana sınıfı ne kreş hiçbirşey görmemişti yavrum ama çabuk olgunlaştı daha doğrusu olgunlaşmak zorunda kaldı ....
servise binip inmeyi öğrendi ,hastalanıp okula gitse de kendine söylenen şeyleri yapmayı öğrendi kendi başına ayakta kalmayı öğrendi kuzummm
benim boş bırakılmış saatlerime inat aynı gün içerisinde 8. saate konan dersimde evde kendi başlarına kalmayı birbirine göz kulak olmayı öğrendiler
çocuğu çocuğa emanet ettim ben ama önce Rabbim'e tabiki )
herşeyi öğrendi Rabbimin yardımıyla kuzucuklarım
kendi işinin gücünün sorumluluğunu alamamış işini ağzına yüzüne bulaştırmış öğretmenin emeklerine deyim yerindeyse okul dışında sahip çıkamamış
dik bir duruş sergileyememiş ,basiretsiz sözüm ona dindar ama daha çok kindar ,hazımsız , kıskanç , kopmleksli bir insan müsveddesinin sırf kaprislerinin kurbanı oldu bizim çocuklarımız...
ben çocuklarım için bana çıkan görevlendirmeyi dilekçeyle iade etmiştim
ben bu seneye kadar ne bekarlığımda ne ilk evlendiğim çocuksuz yıllarımda ne de özellikle çocuklarım olduktan sonra ekders kabul etmedim etmiyorum da
kimine para lazımdır kimine zaman bu kişinin içerisinde bulunduğu göre değişir elbette.

nasılsa müdür gittikten sonra ne okula yeni gelen oldu ne de okuldan giden ama nasılsa bizim ders programı son 2 hafta olmasına rağmen değişti bizlere boş günler konuldu
ders programının böyle olabilirliği varken 4 ay bize eziyet edildi
Ama ben Allah'a havale ettim ve ediyorum da ,hakkımı helal etmiyorum...
giden müdür şimdi başka bir ilin dağ köyü gibi bir ilçesinin ilçe milli eğitim müdürü oldu ve haftanın 5 günü orada haftasonu anca uşak il merkezine gelebiliyor.Acaba birilerinin kuzucuklarına aile düzenine yaptığı haksızlıkların farkına varabilmiş midir ? umrumda değil açıkçası Allah bu dünyada böyle biriyle karşılaştırdı umarım öteki tarafta hiç karşılaşmayız AMİNNNNNNNNNNNNNNN
tam da yazarken ezan vaktine geldi tevafuğun böylesi

hanımlar ben tüp bebek tedavisinde olunca yemekle uğraşmamak için buzluğa yemek atıcam..
şimdilik kuru dolma, sarma ,gözleme, içli köfte,mantı var
başka ne atayım fikriniz varmı:44:
şöyle 15 20 günü kotaracak kadar olsa yeter

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun hepinize
kuzucuğun konuşmasına inan çok sevindim
Allah hepinize şifalar versin

ne demek estağfirullah canım
Selamün aleyküm
öğle oldu ancak gelebildim
ve aleykümselam hoşgeldin canım
işte bu da benim kızlarım tarafından bensiz yenilen browni

abla çok güzel browniler kızlar maşaallah çok maharetliler sana çekmişler belliki

buzluk açısından değil de..
etliekmek ya da sizin oralarda ne denirse ondan da yaptırabilirsin arada
et+soğan+domatesi bi kaba koyuyorsun hiç bi işlem yapmadan.
eşin fırına götürüyor

ya da en temizinden anneni çağırabilirsin

Son düzenleme:

canım et haşlayıp
etlerini ayrı sularını ayrı koyup yiyeceğin zaman tencereye koyup eritebilirsin

zaten düdüklü tenceren varsa küçük sebze yemekleri 5-7 dk nı almaz bile yapmak

börek filan yapıp dondurucuya koyabilirsin

Allah denk getirsin canım inşaallah
keşke yanımda yakınımda olsaydın badecim yemeklerin benden olurdu ben de yer içer evine geçerdin :)

Son düzenleme:

annemin haberi yok söylemedik
negatif olunca (inş. olmaz)çok kötü oluyo o benden beter oluyo
o yüzden pozitif olursa inş. o zaman söylerim..
etliekmek değilde lahmacun olabilir bak sağol canım iyi fikir fırında ısıtır yeriz:13:
hayır eşim deliriyor transferden sonra dışardan yemek de yedirmiyo bana elinden gelse folyolayıp köşeye koyacak

amin inş.
ahh keşke senin gibi bir komşum olsaydı canım
Allah razı olsun ne güzel yüreğin var
inan öyle bir psikolojiye giriyorum ki yemek yapmak değil su içmek bile istemiyorum
o yüzden kolaydan çıkarıp ısıtılacak bişeyler olsun istiyorum

bizim burda pratik bi yemektir.
etini de kendin götürdüktükten sonra bir bohça etliekmek 3-4 liraya mal olur

etliekmek dışardan yemek sayılmaz canım senin gönderdiğin iç harç yapılıyor adamalar sadece ekmek parasını alıyorlar.
sonuçta ekmeği de dışardan yiyioruz

Son düzenleme:

allright çok geçmiş olsun bu aralar herkes hasta nerdeyse. benim kızımla damadım da yeni atlattılar. allah şifalar versin canım. kızının dili çözülüyor artık maşallah

estağfirullah canım o senin yüreğinin güzelliği
ama ben hastaya ,yaşlıya, çocuğa hiç dayanamam

bizim burda pratik bi yemektir.
etini de kendin götürdüktükten sonra bir bohça etliekmek 3-4 liraya mal olur

bizde yok o ben lahmacun içi hazırlıyorum onu yaptırıyoruz fırında
yapayım bir ara çok sağol canım
estağfirullah canım o senin yüreğinin güzelliği
ama ben hastaya ,yaşlıya, çocuğa hiç dayanamam

farmasi sen ist.a gelsene komşum ol benim
bak buralar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…