- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
herkesin derdi farklı,ben de 24 saat çocuklarla olmaktan cinnet getiriyorum bazen.depresyondayım....
çocuklu anneler kendinize nasıl vakit ayırıyorsunuz...
günledir diş çektirmeye gidicem gidemedim....
saçlarımı kestirip boyatmam gerek gidemedim...
fazla mı anaç ruhluyum bilmiyorum ama ben bu konuda denge kuramıyorum...
bugün işe gittim yarın gitmicem...
ama çocuğumu bırakıp bir yere gidersem ona haksızlık etmişim gibi geliyor...
normal okul zamanında da işim varsa genelde öğle arası şehre inip halletmeye çalışıyorum...
kaş, lazer, alışveriş, aklınıza ne gelirse öğle arası...
işten çıkar çıkmaz direk eve...
siz dengeyi nasıl kuruyorsunuz....
bulunduğum yerde yardımcımdan başka çocuğumu bırakabilceğim kimse yok...
zaten kv burda da olsa daha bir kere bile torununu kucaklayıp öpmemiştir, bakamaz...oğluşum da henüz babaanne kelimesini hiç kullanmadı....
annem de yanım da değil...
eşime bırakıp kafa dağıtıyorum arada.
selincim ben 3 çocuğumda da yaptım günlüğümü,güzel bir hatıra olacak inşallah onlar için.ayrıca ben gündüzleri pek giremiorum işte inanın kafamı kaşıycak fırsat bulamıorum:)))
akşamları giriorum işte bi 30 sayfa okuyupta geldim:)))
canım fena halde profiterol çekiyo kalkıp yapmayada üşeniorum aslında 1 saatlik işi var :)))bide nevresimlerim ütülencek:)) iş beklio.....
seyyahcım çocugunla gurur duyabilirsin herşey ders çalışmak demek diil bunu en iyi sen biliosun tatlım:)))
olsa güzel olurmu evet ama kızın yeteneği demekki başka alanlarda sinema müzik vs... aslında ben yazar olabilirdim kendimde hala o potansiyeli görüorum ilkokuldayken yaklaşık bi 10 tane günlüğüm vardı:)) sayısının çok olduguna bakmayın lüften hepsinin en fazla ilk 20 sayfası doludur... sonrası boş çünkü annem her defasında ele geçirir okurdu her defasında ve hesap sorardı yazdıklarımla ilgili vazgeçmedim ortaokula geldim bu sefer mantıgı çözmüştüm defterimi şifreledim:))))))))
yani her harfin karşılıgına bi şekil verdim ve kendime bi alfabe oluşturdum bi 50 sayfa yazmışımdır o defterim en istikrarlı defterimdi:))))
sonra noldu meraklı annem gitti şifremi çözdü ve bunun için tam 1 hafta uğraşmış inanabiliomusunuz:)))) ve gene hesap sormalar kavgalar gürültüler
yok dedim ya gene olmıcak bu böle yılmadım gene yeni baştan bi günlük gene bulup okuyup hesap sormalar yaklaşık bi 5 defter daha yaptım orta sondayım sınavlara hazırlancam ....
taktik değiştirdim bi yalancı defterim var bi aıl defterim var yalancıyı saklıomuş gibi yapıp bulabilceği yerlere koyyorum en başındaki sayfayada en ağır hakaretleri yazıorum bu defteri okuyan en aşşalık insandır falan diye yok anneme kar etmiyodu!!!!!
neysei orta sondayım artık bardağı taşıran son defter 8 yılda bi 20 defter falan olmuştur o kadar diim ben size ....
sınavlara hazırlanıorum artık saklamıorum defteri ortalıkta annem gelip geçerken ''ona yazma git test çöz boşa vakit kaybı bilmem ne'' bir sürü şey en sonunda
annemlerin boşanmasıyla ailemizle kendimle annemle ilgili düşündüğüm ne varrrsa artık içimden ne geldiyse herşeyi yazdım noktaladım günlük olayını ve defterimi hiç saklamadım tabi bu sefer bulunmasına gerek kalmadı okundu ve bu sefer bende hesap sorak güç bulamadı bi gün ağlaya ağlaya yanıma geldi sen böylemi düşünüosun diye:))))
''evet dedim kaç yıldır parça parça buldugun şeylerin özeti dedim''o günden beride günlük tutmadım:))) çok sevdiğim çok rahatladığım halde
kalmi elime alınca ellerim titriyo yazcaklarımı unutuorum ve sinir olup hiç bişey yazamadan bırakıorum halbuki kafamda öyle şeyler oluyoki:))))
lisedeki öğretmenim benim kesinlikle edebiyat okumam gerektiğini savundu gitceksin sözel bölüme dedi başka bişey demedi ama annem naptı beni sayısala gönderdi kötümü oldu hayır bi işim var ama daha başka olabilirdi!!!!!!!!
kendi seçti bana hiç bişey sormadı :))))) benim sayısala ilgim vardı yoktu demiorum ama o kadar çok çalışırdımki anlamak için benim o çalışmamla kesin aldıgım puanım iki katı alınırdı ama ben ancak bu kadarına yettim :)) eğer fikrim sorulmuş olsaydı zamnında köreltilmiş olmasaydım yazı yazma istediğim bu kadar baskılanmış olmasaydı belki şu an çok farklı olabilirdi
işin en acı yanı kendime hamilelik günlüğü yapmak istiorum ama hep erteliorum çok yapmak istiorum ama kalemi elime alınca yazamıycakmışım gibi gelio yapmayalı o kadar çok zman olduki size belki çok saçma gelcek ama beynime defalarca tecavüz edilmiş gibi hissediorum....
bunu yenmek için napcam ben nasıl tekrardan günlük yapabilirim?
yazmayı ben de çok severim,annen yazık etmiş bu konuda sana.
ama anneler de hata yapar,sen de yapacaksın da çocuğun içindeki istekleri öldürecek kadar büyük hatalardan korusun rabbim.
al bir defter,gebelik haberini aldığın tarihi yaz en başına,gerisi çorap söküğü gibi gelir.
ben yeni gördüm eva.kızlar daha önce de sormuştum iplemediniz
ucuz yollu bir mini fırın almak istiyorum. mini fırını olup da memnun olanların tavsiyelerini bekliyorum
bosch un midi fırınını kullanıyorum,çok memnunum.sadece iç ışığı yok,ama o da bir eksik değil bana göre.
hoşgeldin kaçak.iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben idare ederim geçmişi okuyorum bir saattir amma çok konuşmuşsunuz bu aralar pek girmeyi canım istemiyor nete halsizlik var beni soranlar olmuş sağolsun canlarım benim arada bi giriyorum okuyorum ama yazmaya mecalim olmuyor yarında giremem eşim izinli 15 dereceymiş bi mangala gideceğiz sanırım piknik sezonunu erken açıyoruz bugün felaket güzel hava vardı ama benim canım hiç çıkmak istemedi yattım evde birazda komşuya çıktım eşim tv izliyor şimdi onunla ilgileneyim o uyuyodu ben açtığımda uyandı kızmasın bana şimdilik ben kaçıyorum yazacaklarım çok ama bi ara yazarım artıkın hepinize iyi akşamlar
günaydın kızlar yaptım tercihlerimi
ilk 4 e osmangazinin iyi okullarını yazdım sizi dinleyiip :)
sonra 2 tane kestelin iyi okullarını
en sonra osmangazi ile devam ettim
hakkımızda hayırlısı artık
allah en hayırlısını nasip etsin class..