anca yemek yap ancaaa
vermezsen eline beceremez tabi
anlamadım ki kardeşim bi köfte patatesi tepsiye koyup fırının düğmesini çevirmede ne var
lezzetli olmaz belki o ayrı da
kısa dönem olduğundan ıspanağı pırasayı doğrayıp koy çıkarınca direk tencereye salçayla
ben dereotu maydonozu da doğrayıp atıyorum direk çıkarıyorum kesmeyle falan uğraşmadan
ben hatta peyniri rendeleyip maydonozla karıştırıp o halde buzluğa atıyorum çıkarıp direk böreğe
sonra ayrı kaşar rendeliyorum fırında ekmeklerin üzerine serpiyorum mis
evin küçükse kitaplığın darsa ders kitapları daha çok yer kaplıyorsa e kitap güzel oluyor....
tamam sustum
eva sen fırını ne amaçla istiyorsun teyzemde termikel var kekleri börekleri harika oluyor.
badecim o kapak atma olayı ilk bir hafta içinde olacaksa oluyor zaten.
o yüzden ben şişeleri 1 hafta gözümün önünde beklettim kapakların içine çekmeyeni olursa hemen kullanıverirsin öyle düşündüm yani.
maşallah diyim çok şükür benim hiç atan olmadı.
vermezsen eline beceremez tabi
anlamadım ki kardeşim bi köfte patatesi tepsiye koyup fırının düğmesini çevirmede ne var
lezzetli olmaz belki o ayrı da
kısa dönem olduğundan ıspanağı pırasayı doğrayıp koy çıkarınca direk tencereye salçayla
ben dereotu maydonozu da doğrayıp atıyorum direk çıkarıyorum kesmeyle falan uğraşmadan
ben hatta peyniri rendeleyip maydonozla karıştırıp o halde buzluğa atıyorum çıkarıp direk böreğe
sonra ayrı kaşar rendeliyorum fırında ekmeklerin üzerine serpiyorum mis
ya aptalca bi soru oldu farkındayım ama
yani koy kavanoza kapağı kapat dışını sil falan
hayat bana pratik olmalı
soğuyacak koy kaba at buzluğa gibi
fazladan her iş benim kafamı karıştırıyor ve de canımı sıkıyor
çok tembelim bee
ayol saçlarıma aklar düştü
her yemek yaptığımda gel bana yardım et diyorum
bi gün hastalanırım bir çorba öğren bari diye
bu yaşına kadar yan gelip yatmış şimide beceremiyor tabi
geçen bal kabağı almıştı soydu söyle bari şekerini,de atıp fırına koyayım dedi
50 kere seslendi bu fırın açılmıyor gel bak diye
kendim yapsam daha az yorulurdum
bi çiğköfte yapar bide menemen başka bişey bilmez
elmayra hani sen çıkını dolduruyodun
şu tek tip kıyafet meselesi nedir yahu
ayrıca kapakları arada değiştirip yenilerini alırsak atma riski de az olurmuş
bu arada bizim anane yine bir bidon salamura yaprak almış komşusuna getirtmiş memleketinden bu hafta dinleneyim yaprak sarceem diyordu kadın coştu iyice
modelini bilmiyorum kibalkona koyacam canım
termikel model no'su falan ne sirkecim
bunun neresi zor canım..
hiç nereye koyacam sıkıştıracam derdi yok.
koy evde istediğin yere.
üstelik bana buzluktan çıkardığımın erimesini beklemek daha zor geliyor. belki de mikrodalgam olmadığı içindir.
ya da kalıp halinde çıkardığım bişeyin hemen ısıtmak istersem tencereye sığmaması da canımı sıkıyor. tabi en büyük muamma buzlukta yer sıkıntısı.
evin küçükse kitaplığın darsa ders kitapları daha çok yer kaplıyorsa e kitap güzel oluyor....
tamam sustum
eva sen fırını ne amaçla istiyorsun teyzemde termikel var kekleri börekleri harika oluyor.
hey maşallahhh. bizim hatunlarada bak sen.
ben azcık bilmiş bir tiimdir amaa bu çorbayı kavanoza koyma şeysini ilk kez duydum. veee çok beğendim ya
harikasınız var ya. sizi bu yüzden çok sefiyorummm
o kapalı balkona zaten güzelim bi kitaplık yapılmaz demi
ben taşınayım da sen kitaplık gör
Doldurdum da yedim hepsini :) Elin herifine para mı biriktircem gelen evi arabasıyla cıkınıyla gelsin
Sağlık bakanlığı bazı hastanelerdeki memurlara tek tip kıyafet yönetmeliği getirdi cok fazla acık sacık giyinemesinler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?