- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
ben de tam bunu diyordum işte öteki poşeti görünce ben öyle koyuyorsun sandım canım. benim buzluğum da ayı bu şekilde hepsini yassıltıp koyuyorum. bir arkadaşım hep top top yapıyordu poşetlerini. hem aradığını bulamıyordu hem de ben senin kadar çok sığdıramıyorum diyordu. şimdi o da böyle yapıyor
benim buzluğum galiba seninkinden büyük. aynen ben de öyle yerleştirmişim ki arkalardan bir paket çıkarınca yer açılacak diye umarken bir bakıyorum yine aynı
banucum sen de poşetlerin ağzını yakarak mı kapatıyorsun
buzluk hacmi 106 lt ablacım.
sadece 2 kişi olmasak ayrı bi dondurucu alırdım kesin
vaaaoowww bunu da ilk defa duydum
bana da yetmiyor canımben de istiyorum şu çekmecelilerden aslında ama paracıklarıma kıyamıyorum bir de ben taze fasulyeyi ve domatesi konserve yaptığım için, dolaba sadece barbunya bezelye bir de közlenmiş patlıcan biber koyuyorum. ama biraz fazla et tavuk vs olunca sıkıntı oluyor. şu anda buz bile koyacak yer yok desem abartmış olmam yani
kap gitsin canım keşke ikram edebilseydimohhh miss miss
ellerine sağlık
kaptım 2 tane
farmasi o kadarcık tatlı kime yeter anacımtam ölçü yapsaydın bari benim açgözlüler için ancak iki porsiyon olur valla
evet canım bu da benim yöntemimpoşeti inceltip, yassıltıp havasını alınca, poşetin ağzını, kalan uzunluğa göre iki üç defa katlıyorum, düzeltip çakmakla şöyle bir yakıyorum. kilitleniyor o zaman
bana da yetmiyor canımben de istiyorum şu çekmecelilerden aslında ama paracıklarıma kıyamıyorum bir de ben taze fasulyeyi ve domatesi konserve yaptığım için, dolaba sadece barbunya bezelye bir de közlenmiş patlıcan biber koyuyorum. ama biraz fazla et tavuk vs olunca sıkıntı oluyor. şu anda buz bile koyacak yer yok desem abartmış olmam yani
oooo muhabbete daldım saati unuttum
çıkma vakti gelmiş ben kaçar
herkese iyi akşamlar
akşam menüm
bezelye yemeği
pirinç pilavı
vişne kompostosu
yoğurt
profiterol
haklısınız kızlarben şu işi bi iyice düşüneyim bakalım. ben bi de indirimde et tavuk balık falan gördüğümde biraz fazla almayı severim. zaten benim evde pişen yemekler öyle minnacık tencerede pişmiyo oğlum maşallah iştahlı, eşim desen doymak bilmez. farmasinin dediği gibi nerdeyse beni yiyecek ben de öyle iştahsız bi tip değilim, güzel de yerim yani gelenim gidenim de eksik olmaz çok şükür. e bir de kirli çıkıyız malum. markete gidip indirimde bişey görürsem stoklamayı severim. selinin alışveriş sistemi benimkine çok yakın. ben de market indirimlerine göre ayarlarım alışverişimi. benim öyle köyden falan malzemem gelse hiç durmam hemen alırım aslında dondurucuyu bir de bu mevsim daha uygundur di mi dondurucu fiyatları:44: evet evet ben bi düşüneyim bu işi:26:
haklısınız kızlarben şu işi bi iyice düşüneyim bakalım. ben bi de indirimde et tavuk balık falan gördüğümde biraz fazla almayı severim. zaten benim evde pişen yemekler öyle minnacık tencerede pişmiyo oğlum maşallah iştahlı, eşim desen doymak bilmez. farmasinin dediği gibi nerdeyse beni yiyecek ben de öyle iştahsız bi tip değilim, güzel de yerim yani gelenim gidenim de eksik olmaz çok şükür. e bir de kirli çıkıyız malum. markete gidip indirimde bişey görürsem stoklamayı severim. selinin alışveriş sistemi benimkine çok yakın. ben de market indirimlerine göre ayarlarım alışverişimi. benim öyle köyden falan malzemem gelse hiç durmam hemen alırım aslında dondurucuyu bir de bu mevsim daha uygundur di mi dondurucu fiyatları:44: evet evet ben bi düşüneyim bu işi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?