Kirli Çıkılar )))

günaydın hayırlı sabahlar canlar ,çok güzel bir gün olması dileğiyle...

Peygamber Efendimiz, Cenab-ı Hakk'a sığınmayı öfkenin ilâcı olarak tavsiye etmiş, insanın kendi kendine telkinle ulaşacağı irade sağlamlığının onu öfkelenmekten kurtaracağına işaret etmiştir. Yine Peygamberimiz öfkeyi güç ve kuvvetin değil zayıflığın ve aczin alâmeti olarak görmüştür.

Öfke nefse hâkim olamamanın işaretidir. Nefislerine hâkim olamayanların sonu ise hüsrandır. Müslüman, işlerini öfke ile değil; teennî, sabır ve yumuşaklıkla halletmelidir.Öfke gazaptandır,gazap ateşten onu en iyi su söndürür.Öyleyse öfkelendiğiniz zaman abdest alın.Ayaktaysanız oturun oturuyorsanız uzanın ve şeytanın şerrinden Allah'a sığının.

Aldanma insanların samimiyetine,menfaatleri uğruna gelirler vecde.Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. (Mehmet Akif ERSOY)

senfat tamam bi daha da özel yazarsam sana sen çekiştirdikçe milleti ben uymayacam gelip burda açık açık yazacam
aaa kim kii çekiştiriyo bak bn de çok merak ettimmm

seyyah okuyunca tüylerim diken diken oldu nasıl sinirlendim
aslında bunun gibilerini öldürceksin piyasayı temizleyeceksin..
bu adamlar kesin adam öldürmüştür tecavüz de etmiştir şöyle güzelinden sallandırcaksın...

ama olmaz ki demokrasi varrr insan hakları varrr...

hadım cezsına insan hakları diye diye pis tecavüzcülerin arkasında eylem yapanlar 4-5 ay sonra da kürtaj mevzunda tecavüze uğramış kadınlar bebeğini aldırmazsa haksızlık diye arkasından yürüdüler ya ne oldukları ortaya çıktı..
pis tecavüzcü insandı ama onun sebebiyet verdiği masum yavru insan değildi.

maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..
İslama uygun yaşam doğru bile olsa uygun görmüyor işte.

ben bu adamlarla aynı ülkede yaşamak istemiyorum devlet bunların hakkından gelmeli elini kolunu sallayarak gezmemeli en ağır cezayı yemeliler ama assan da hadım da yapsan demokrasi ve insan haklarına aykırı işte aksi hapse girip bir kaç ay yatıp çıkmaları işte..

çok sinilendim seyyahım sabah sabahh çokk...
onun adı iliştirdir
söyleyen peltakmiş öyle çıkmıştır
Eki Görüntüle 626201
bak annemin bundan var ama böyle tarihi kalıntı değil yeni
bununla yapsak nolur ki

canım bunlarla olmuyor üstteki malzeme imkanı yok pişmiyor.
en iyisi selininki.

kız benim adam, beni plastik peşinde koşturtmaz öyle milyoncularda falan
ankaraya geldik, nelerle uğraştırıyorsun bıdı bıdı eder.
ama ikeaya sokabilirim onu
ikeayı gez ama çok kapılma hiç bir şeyi sağlam değil sadece görüntü var
sirkeci sen rendeyi bilirsin diye düşündüm
bi baksana o ne
elini kaptırma rendelediğin şeyleri daha kolay rendele diye olan bir aparat

günaydın kızlar....
bugün işteyim. yarın allah kerim....

çok şükür kozmik bakım epilasyon günlerini açıkladı.
ben geçen ay bilmeden tutturmuşum.
ama farkettim zaten.
İnşallah bu ay da tutturdum.
zaten benim bazı bölgelerde azalma var.
2-3 yıldır hiç çıkmadı belki bu yönteme uyarsam çoğu yer hiç çıkmaz

hangi günlermiş onlar canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…