- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
hangi günlermiş onlar canım?
günaydın canım. nasılsın?
iyiyim canım. çok teşekkür ederim. dişimim ağrısı da kalmadı bugün.
öğle arası fırsat bulursam kuaföre gideceğim. saçımı hem boyatmam hem kestirmem gerek.
yarın da işe gelmemeyi düşünüyorum. haftaya desler de başlar artık. full time devam ederiz mayıs sonuna kadar...
sen nasılsın...
iyiyim canım. çok teşekkür ederim. dişimim ağrısı da kalmadı bugün.
öğle arası fırsat bulursam kuaföre gideceğim. saçımı hem boyatmam hem kestirmem gerek.
yarın da işe gelmemeyi düşünüyorum. haftaya desler de başlar artık. full time devam ederiz mayıs sonuna kadar...
sen nasılsın...
ben sonradan okudugumda, çok yazanlara kızmaya başladım, o yüzden geyik yapmamaya çalışıyorum son zamanlarda sayfalar artmasın da okuyanlara zorluk olmasın diye. ama olmuyor işi sulandırıyorum bazen. ancak paylaşımlar çok faydalı, keşke evliliğim ilk yılında, hadi 2-3. yılında bulsaydım burayı.
ama ekonomi sayfalarında baktıgımda 3 kuruş, 5 lira falan biriktirdim yazıyorlar, ben de sıkıldıgımdan öyle şeyldern, kaç kere bakıp kapattım. zararın neresinden dönersen kardır, iyi arkadaslar da edindim burda. karanfilce çok tatlı, selin yaşına rağmen çok becerikli, imremerek bakıyorum, meyra paylaşımları çok bilinçli, seyyah zaten ben, allriht da cok akıllı arkadas olunası bir kız, eva kıpır kıpır, tabi farmasi
sunny abla, papatya, derfat, banu, havar, böcük, zeytin, sirkeci (özelde mesajlaştıgı için benim için bitti ama adını yazayım ayıp olmasın), bıdık, multi hepiniz çok iyisin. bir gün girmeseniz özlüyorum hepinizi.
sunny abla , eva , sevimli günaydıın
bugün sabahtan yapacaklarımı planladım
ortalığı toparladım
bir de süpürge tutarım
lavaboyu yıkadım
banyoyu da elden geçiririm
beyazları attım makinaya
annem kahvaltıya davet etti ama makinam çalışıyor diye kabul etmedim
çarşıda bir iki parça alacağım ve görülecek işlerim var onları da hallederim nasipse hem kuzucukları da gezdirmiş olayım
akşam yemeğinde bugün istavrit var ( dün il merkezinin pazarıydı eşimin bir arkadaşı zorla balık almış eşimesağğolsun kesesine bereket ne diyelim
2 poşet temizlenmiş biri bize biri kayınvalide hanıma kayınvalide de oğlum farmasi dondurucusuna atsın daha sonra yersiniz demiş o da sağolsun ne diyelim)
bugün istavritleri kızartsam mı fırınlasam mı daha sonra karar veririm
akşama tatlı sütlü tatlı yapmam bu durumda
aşure
kalburabastı
sünger kek tatlısı artık birini yapacağım
günaydın darksea nasılsın
epeydir karşılaşmıyoruz
iş değiştirme olayın ne oldu
pehhhhh bu mudur yani
bu mudur sadece sorarım sana senfat
ayıptır günahtır yaa
eva deyince aklına gelen bu mu
hamarat arkadaşım benim. maşallah sana. senin oğluşlarda pek şanslı valla
ya bana ne yazmışsın özelden yazıyorsun benim için bitiksin demişsana kıpır kıpır diyerek gene bir niteleme yapmış
''tabi farmasi '' ne demek ben anlayamadım küfür mü etti yoksa
sabah banyoda ayak havlusuna bir bastım sırılsıklam olmuştu sanırım bir su kaçağı var ilgilenemeyeceğim için evin vanasını toptan kapattım geldim sanırım vananın olduğu yerden sızdırma yapıyor. Boruların olduğu yerde çamaşır makinesi ve dolap var şimdi oralar tek tek açılacak mı offf hafta sonuna çok iş çıkacaktesadüfe bak eşime de 4 oturum açıköğretim görevi var ben tek başıma mı ilgileneceğim :26:
yok tatlım şimdilik birşey yapılmayacak ama benim ciddi anlamda dişlerimle ilgilenmem gerejk. diş hekimliği fakültesinde bir arkadaşım var. onu arayacağım bugün. özele para vermemyeyim. arkadaşım temizlesin, doldursun diye düşünüyorum.geçmiş olsun papatyacım Allah şifalar versin
çekilen dişin yerine işlem yapılacak mı ?
allah iyiylik versin canım. benim oğlumda beni bazen inanılmaz yoruyor. hiperaktivite için kontrol zamanı geldi. gitmek te istemiyor.iyiyim ben de canım. yok şükür bi yaramazlık oğlumunkiler dışında
sunny abla , eva , sevimli günaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?