Kirli Çıkılar )))

bugün kuzucuklarıma kahvaltıda kuzucukların çok sevdiği
benim ise birgün önceki ekmekleri değerlendirmek adına yaptığım ama yemediğim yumurtalı ekmek dilimleri

günaydın canım. nasılsın?

iyiyim canım. çok teşekkür ederim. dişimim ağrısı da kalmadı bugün.
öğle arası fırsat bulursam kuaföre gideceğim. saçımı hem boyatmam hem kestirmem gerek.
yarın da işe gelmemeyi düşünüyorum. haftaya desler de başlar artık. full time devam ederiz mayıs sonuna kadar...
sen nasılsın...

geçmiş olsun papatyacım Allah şifalar versin
çekilen dişin yerine işlem yapılacak mı ?

bugün sabahtan yapacaklarımı planladım

ortalığı toparladım
bir de süpürge tutarım
lavaboyu yıkadım
banyoyu da elden geçiririm
beyazları attım makinaya
annem kahvaltıya davet etti ama makinam çalışıyor diye kabul etmedim
çarşıda bir iki parça alacağım ve görülecek işlerim var onları da hallederim nasipse hem kuzucukları da gezdirmiş olayım

akşam yemeğinde bugün istavrit var ( dün il merkezinin pazarıydı eşimin bir arkadaşı zorla balık almış eşime sağğolsun kesesine bereket ne diyelim
2 poşet temizlenmiş biri bize biri kayınvalide hanıma kayınvalide de oğlum farmasi dondurucusuna atsın daha sonra yersiniz demiş o da sağolsun ne diyelim)
bugün istavritleri kızartsam mı fırınlasam mı daha sonra karar veririm
akşama tatlı sütlü tatlı yapmam bu durumda

aşure
kalburabastı
sünger kek tatlısı artık birini yapacağım

iyiyim ben de canım. yok şükür bi yaramazlık oğlumunkiler dışında

pehhhhh bu mudur yani
bu mudur sadece sorarım sana senfat
ayıptır günahtır yaa
eva deyince aklına gelen bu mu

hamarat arkadaşım benim. maşallah sana. senin oğluşlarda pek şanslı valla

pehhhhh bu mudur yani
bu mudur sadece sorarım sana senfat
ayıptır günahtır yaa
eva deyince aklına gelen bu mu

sana kıpır kıpır diyerek gene bir niteleme yapmış

''tabi farmasi '' ne demek ben anlayamadım küfür mü etti yoksa

sabah banyoda ayak havlusuna bir bastım sırılsıklam olmuştu sanırım bir su kaçağı var ilgilenemeyeceğim için evin vanasını toptan kapattım geldim sanırım vananın olduğu yerden sızdırma yapıyor. Boruların olduğu yerde çamaşır makinesi ve dolap var şimdi oralar tek tek açılacak mı offf hafta sonuna çok iş çıkacak tesadüfe bak eşime de 4 oturum açıköğretim görevi var ben tek başıma mı ilgileneceğim :26:

çok kötü olmuş ya sirkencim Allah kolaylık versin

geçmiş olsun papatyacım Allah şifalar versin
çekilen dişin yerine işlem yapılacak mı ?
yok tatlım şimdilik birşey yapılmayacak ama benim ciddi anlamda dişlerimle ilgilenmem gerejk. diş hekimliği fakültesinde bir arkadaşım var. onu arayacağım bugün. özele para vermemyeyim. arkadaşım temizlesin, doldursun diye düşünüyorum.
maşallah sabahtan beri ne çok iş yapmışsın. bende işe geldim. az sonra kuaföre gideceğim hemen. okulunkine. öğle arasında bu işi halledicem.
ayrıca senin kayınvalide ile aynı apartmanda oturup da böyle resmi ve düzeyli ilişkinize de kocaman bir alkış gelsin
sanırım çocuklarını falan pek bırakmıyorsun.
maşallah
iyiyim ben de canım. yok şükür bi yaramazlık oğlumunkiler dışında
allah iyiylik versin canım. benim oğlumda beni bazen inanılmaz yoruyor. hiperaktivite için kontrol zamanı geldi. gitmek te istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…