yok tatlım şimdilik birşey yapılmayacak ama benim ciddi anlamda dişlerimle ilgilenmem gerejk. diş hekimliği fakültesinde bir arkadaşım var. onu arayacağım bugün. özele para vermemyeyim. arkadaşım temizlesin, doldursun diye düşünüyorum.
maşallah sabahtan beri ne çok iş yapmışsın. bende işe geldim. az sonra kuaföre gideceğim hemen. okulunkine. öğle arasında bu işi halledicem.
ayrıca senin kayınvalide ile aynı apartmanda oturup da böyle resmi ve düzeyli ilişkinize de kocaman bir alkış gelsin
sanırım çocuklarını falan pek bırakmıyorsun.
maşallah
allah iyiylik versin canım. benim oğlumda beni bazen inanılmaz yoruyor. hiperaktivite için kontrol zamanı geldi. gitmek te istemiyor.
aklıma geldi koca oğluşumu çarşıdaki görülmesi gereken işleri mi gördürdüm
hem kendine öz güveni gelişsin ,azıcık tek başına gezsin dolaşsın gelsin ,hem insanlarla diyalog kurmayı ,alışveriş yapmayı becersin diye arasıra onu gönderirim
sağolsun dediklerimi eksiksiz yapmış gelmiş kuzummmmm
yaya geçidinden ışıklardan filan geçiyordur sanırım :44:hay maşallah kuzuya
peki caddeden falan geçmesinden korkmuyor musun :44::44::44:
ben cesaret edemem
daha karpuz kesecektik seyyahım nereye gidiyon ben gelincemi kaçıyon söyle bakem
hay maşallah kuzuya
peki caddeden falan geçmesinden korkmuyor musun :44::44::44:
ben cesaret edemem
aaa kim kii çekiştiriyo bak bn de çok merak ettimmm
seyyah okuyunca tüylerim diken diken oldu nasıl sinirlendim
aslında bunun gibilerini öldürceksin piyasayı temizleyeceksin..
bu adamlar kesin adam öldürmüştür tecavüz de etmiştir şöyle güzelinden sallandırcaksın...
ama olmaz ki demokrasi varrr insan hakları varrr...
hadım cezsına insan hakları diye diye pis tecavüzcülerin arkasında eylem yapanlar 4-5 ay sonra da kürtaj mevzunda tecavüze uğramış kadınlar bebeğini aldırmazsa haksızlık diye arkasından yürüdüler ya ne oldukları ortaya çıktı..
pis tecavüzcü insandı ama onun sebebiyet verdiği masum yavru insan değildi.
maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..
İslama uygun yaşam doğru bile olsa uygun görmüyor işte.
ben bu adamlarla aynı ülkede yaşamak istemiyorumdevlet bunların hakkından gelmeli elini kolunu sallayarak gezmemeli en ağır cezayı yemeliler ama assan da hadım da yapsan demokrasi ve insan haklarına aykırı işte aksi hapse girip bir kaç ay yatıp çıkmaları işte..
çok sinilendim seyyahım sabah sabahh çokk...
canım bunlarla olmuyor üstteki malzeme imkanı yok pişmiyor.
en iyisi selininki.
yaya geçidinden ışıklardan filan geçiyordur sanırım :44:
gerçi bizim ülkemize gelen turistlere özellikle tembihliyorlarmış ülkelerinde; Türkiyede size yeşil yandığında yola atlamayın bu sizin güvenli geçebileceğiniz anlamına gelmiyor araç geliyor mu diye özellikle kontrol edin diyorlarmış
seyyahcım ilk zamanlar korkuyordum ama korkunun ecele faydası var mı ki tatlım bugün olmasa bir gün mutlaka alışacak alışmak zorunda kalacak ben de onun yaşındayken annemin siparişlerini alıp gelirdim
evin önü Ankara - İzmir asfaltı daha 5 yaşındayken o asfalttan karşıdaki camiye gitmek için geçmeye başladı
4 yaşındayken birgün anneme gitmişti ,bir pazar günü idi kuzum evden çıktı annemle telefonda konuştuk o da camda bekleyecek
eşime dedim o da arkasından 40-50 metre mesafeden takip etmiş kuzucuğu ....
hiç sapmadan belirtilen güzergahtan gitmiş
sonra cingöz diyorki anne babamı gördüm ben beni takip ediyordu
selamün aleyküm hanımlar gününüz aydın,eviniz bereketli olsun.
ben kaçar artık bugün ne zaman dönerim bilinmez
kendimi sokaklara vurucam
selamün aleyküm hanımlar gününüz aydın,eviniz bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?