Kirli Çıkılar )))

papatyacım benim kayınvalide hanım evde durmayı pek sevmez hatta hiç sevmez
bizim evin aşağı katı dükkan katı orada oğlunun mühendislik bürosu var kayınbirader çoğunlukla il merkezinde
büroyu kayınpeder de kullanıyor gelenini gidenini orada ağırlıyor (kendisi ticaret ehli adam kereste ticareti yapar bunun dışında mevsimlik işler de yapar vişne , elma, kömür mevsiminde bunları da alır satar )
ama kayınvalide de neredeyse bütün gün orada oturur gelenle gidenle çene çalar ( benim tarzım değil yani)demem o ki eve kapanıp çocuk başı beklemek herkesin harcı değil
yani kayınvalidenin huyu bu benimle alakası yok en sevdiği gelin de olsa bunu böyle yapacak canı durmaz evde
çocuklar aklı başında çok şükür eve rahatlıkla bırakıp gidebiliyorum onları
giderken kayınvalide hanıma derim anne çocuklar evde arada bakarak oluver diye
o kapıdan gelir gider, aşağıdan zil çalar öyle bakar

aklıma geldi koca oğluşumu çarşıdaki görülmesi gereken işleri mi gördürdüm
hem kendine öz güveni gelişsin ,azıcık tek başına gezsin dolaşsın gelsin ,hem insanlarla diyalog kurmayı ,alışveriş yapmayı becersin diye arasıra onu gönderirim
sağolsun dediklerimi eksiksiz yapmış gelmiş kuzummmmm

hay maşallah kuzuya
peki caddeden falan geçmesinden korkmuyor musun :44::44::44:
ben cesaret edemem

hay maşallah kuzuya
ben cesaret edemem
yaya geçidinden ışıklardan filan geçiyordur sanırım :44:
gerçi bizim ülkemize gelen turistlere özellikle tembihliyorlarmış ülkelerinde; Türkiyede size yeşil yandığında yola atlamayın bu sizin güvenli geçebileceğiniz anlamına gelmiyor araç geliyor mu diye özellikle kontrol edin diyorlarmış

hay maşallah kuzuya
ben cesaret edemem

seyyahcım ilk zamanlar korkuyordum ama korkunun ecele faydası var mı ki tatlım bugün olmasa bir gün mutlaka alışacak alışmak zorunda kalacak ben de onun yaşındayken annemin siparişlerini alıp gelirdim
evin önü Ankara - İzmir asfaltı daha 5 yaşındayken o asfalttan karşıdaki camiye gitmek için geçmeye başladı
4 yaşındayken birgün anneme gitmişti ,bir pazar günü idi kuzum evden çıktı annemle telefonda konuştuk o da camda bekleyecek
eşime dedim o da arkasından 40-50 metre mesafeden takip etmiş kuzucuğu ....
hiç sapmadan belirtilen güzergahtan gitmiş
sonra cingöz diyorki anne babamı gördüm ben beni takip ediyordu

karanfilim
insan hakkı falan yok başkasına zarar noktasında
özgürlük yok
yok öle bi dünya
işine gelince demokrasiyi kıvır çekir
işine gelince demokrasi çığırtkanlığı yap
nefret ettiğim bu ikiyüzlülük
çocuklara tecavüz edenlern hadımı için insanhakları dediler
o çocuğun hakkı yok çünkü
allah bildiği gibi yapsın aklıma geldikçe cinnet geçiriyorum
burda söylüorum büyük de konuşuyorum arkadaş
kimde hak kanun hukuk herkes kendi kanununu mu yapacak dağ başımı diye düşünen olabilir
allah vermesin ben öyle bir durumda ,olmayan adaleti beklemem

evet canım evin önünde ışıklar ve yaya gecidi var oradan geçiyor ama gittiği çarşı içinde iki taraflı trafik akıyor
oğlan bir de benim içimi rahatlatmak için ve kendini ispatlamak için şöyle der anne ben bana yeşil yansa bile yol boş mu diye iyice emin olmadan geçmiyorum der ...
çünkü zamanında sıkı sıkı tembihledim ,her defasında da hatırlatırım gene

ben kaçar artık bugün ne zaman dönerim bilinmez
kendimi sokaklara vurucam

farmasi maşallah oğluna seyyahcım ne kadar sakınırsak sakınalım günün birinde tek başına olacaklar elbette ben de çocuklar küçükken (3 ya da dört falan) dışarı çıktığımızda bir yerden eve dönerken, ben yolu unuttum hadi siz götürün derdim yalandan başka yollara döner gibi yapardım. onlar tuttururlardı hayır anne bu taraftan diye. hele o karşıya geçme meselesi herkesin kabusudur kesin. bir dönem oturduğum ev, belki duymuşsunuzdur, vatan caddesinin dibindeydi. o zamanlar çocuklarım ilkokul çağlarındaydı. onlar yanlış yapmasın diye, hani bazen kırmızı ışık yanar da yol bomboş olur, herkes geçer, o zaman bile beklerdim çocuklarla. insanlar tuhaf tuhaf bakardı yol boş, biz bekliyoruz. büyüdükçe zaten artık daha rahat olabiliyor insan

farmasi de kaçar mutfakta kül kediliği yapmak için

bende tatil olmak istiorum:))) ama az kaldı yarında bitsin tatil bu hafta jet hızıyla geçti resmen az önce doğal gazıma baktım 70 metreküp harcamışım dilekolay ben ve 70 metreküp ayın 10 unda fatura kesilcek faturam sanırım 80 lira civarı gelir:)))
sabah işe giderken kapatıorum gelince açıorum ama bu kadar farketceni hiç düşünmemiştim

geçen ay 168 metreküp harcamışım
bu ay 75 aradaki uçuruma bakarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…