Kirli Çıkılar )))

hava kapalı gri
içim sıkılıyor bunalıyor daralıyorum nefes alamıyorum
bu havada yapacak tek şey uyumak
ben nasıl karadenizliyim ya
ben eskiden kapalı haalardan nefret ediodum ama artık seviorum:))) uyyorum film izliorum perdeleri sonuna kadar açıp film izliorum:))) keyifli gelio yane:)) ama dogu karadenizde yaşamak istemezdim o kadarda diil:))))

hoş geldin gülçin:))
sunny abla şu sanatçı olan ve bu sıralar ev hanımlığını gösteren ve bence kendisi söylemesede çok becerikli olan Seyyah mı yoksa
vay canına seyyah sana sanatçı kelimesi çok yakıştı üstünde sanki daha bi karizmatik durdu:))
glcn sana ikinci soru: çok becerikli, hamarat, titiz, yazdıklarını okusan benden bile büyük sanırsın bazen, ama daha küccücük, bil bakalım bu kim
sanki benmişim gelio

ikinci soru geç mi kaldı yoksa:))

sunny abla Selin Olmasın o kişi :))))
benmişim:))) dedim bi an sazan gibi atladımmı:)))
aslında
hamarat:hobi
titiz :takıntılı
sunny abla senden büyük gibi konuşmamın sebebide 24 yıllık hayatıma sanırım bi 40 yılı zorunluluktan sıgdırmış olmam:)))))

bendeki bu kadar olumsuz şeyi nasılda bu kadar güzel görebiliosunuz çok teşekkür ederim:)))

ayrıca sölemeyi hep unutuorum size büyyüyen göbüşümün fotosunu eklicem ama tek çekemiom kociş yarın gelsinde ona çektirim:)))

Selincim hoşbuldum. İnşallah sende hayırlısıyla sağlıkla bebişine kavuşursun.

selincim inşallah o sanatçı sözünü yaşatabilirim
ahhaha
ayağımı göremiyorum gibi oldu tek çekemiyom
aynadan çek kuzu büyüdü mü o kadar
ben sezeryana girerken bile belli değildi
aslında şiimdi 9 aylık hamile gibiyim
komşular 3 senedir doğuramadın diyor

seyyah izlediğin filmlerin zekatını verde bikaç tane öner bana
korkulu olmasın ama tırsağım ben

ay tatlım bende aynı dertten muzdaribim. ben de bir türlü yetişemiyorum. bazen yemek yaparkemn ocağın başında telefondan okuyorum misafir olarak. ay şuna cevap yazayım diyorum. pc den açtığımda o sayfayı bulamıyorum....
aramıza hoşgeldin....
danışmanın ne dedi bakemmm....
danışmanlar sevilecek ona göre....

glcn sana ikinci soru: çok becerikli, hamarat, titiz, yazdıklarını okusan benden bile büyük sanırsın bazen, ama daha küccücük, bil bakalım bu kim

ikinci soru geç mi kaldı yoksa:))

ben olmadığım kesin...
sana başka bir soru canım;
topiğin en beceriksizi kimmmm.....
bil bakalımmmmm.....

Son düzenleme:
pşşşt glcn sana bir sır vereyim aslında öğretmen olan benim, ev hanımı olan da farmasi

:44: eşi doktor olan sanırım Senfat tı ama Maldivlere Eva gitmişti sanırım. Ayyyy iyice karıştırdım galiba hayatımın en zor sınavlarından biri oldu sanırım

peki ayda 100000 dolar birikim yapıp, listeye dahil edilmeyen kim

kaçırdınız kızı

eşlerine yasadışı kürtaj yaptırıp maldivlerde keyif yapacaklar kim

glcn kirli çıkılara mı geldin hababam sınıfına mı bilemedim

papatyacım haksızlık etme kendine bence sende çok beceriklisin sadece belli etmiyorsun. Bak Seyyah ' a içindeki saklanmış hünerleri nasıl çıkardı birkaç gündür.

seliiiiiin en kısa zamanda koy resmini, göbüşün ne kadar büyümüş bakalım

zaten kocamandı ben göbekli biriydim şimdi iyce büyüdü ama hoşuma gidio dar falan giyyorum özellikle tam çıkıyo çok hoşuma gidio:))))) ama şimdilik son aylardada gdermi bilemicem ağzıma gircek duruma gelince:))))))

papatyacım haksızlık etme kendine bence sende çok beceriklisin sadece belli etmiyorsun. Bak Seyyah ' a içindeki saklanmış hünerleri nasıl çıkardı birkaç gündür.

canım sağol ya....
aslında temizlik, derli toplu olma vs. konularında kendime haksızlık etmeyeyim.
fazla göstermesem de yemeği de güzel yaparım.
20 kişi yemekli misafirim bana mısın demeden ağırlarım...
ammavelakin şu pasta börek işi bana göre değil.
tek tek yuvarla, yumurta sarısı sür vs.
fakat buraya takıldığımdan beri içimdeki cevher ortaya çıkıyor sanırım.
evimde yardımcım da olduğundan sadece izindeyken ev işlerine bakarım....
fakat yazın reçel de yaparım turşu da....
salça tarhana nasıl yapılır bilirim..
başına geçsem yaparım da...
buzluğu da doldururum...
ay ben neymişim de haberim yokmuş....

bu pc de çok yavaş 4 yıl ünv.de emektarım benim...

babamın yaptığına bakr mısın bu adamda bi karadenizlilik var ama :44:

Farmasi cim ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. Bayılırım aşureye. Allah Ağız tadıyla yedirsin inşallah

canım aramıza hoş geldin umarım çok güzel ve verimli zamanlar geçirirsin burada

güzel dileklerin için de Allah razı olsun ve hakkında hayırlı olacak olan muratlarını sana versin

inşaallah dağıttığım kişiler de mutlu olmuşlardır ve de onlara da afiyet bal şeker helali hoş olsun
keşke sizlere ikramım olsaydı ama sanal alemin azizliği ne yapalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…