canan arkadas katılmış bugun o kim
eskilerden mi
tamam çocuğum sana 100 veriyorum oturabilirsin, pardon topiğe katılabilirsin
kaçırdınız kızı
eşlerine yasadışı kürtaj yaptırıp maldivlerde keyif yapacaklar kim
pşşşt glcn sana bir sır vereyimaslında öğretmen olan benim, ev hanımı olan da farmasi
ben eskiden kapalı haalardan nefret ediodum ama artık seviorum:))) uyyorum film izliorum perdeleri sonuna kadar açıp film izliorum:))) keyifli gelio yane:)) ama dogu karadenizde yaşamak istemezdim o kadarda diil:))))hava kapalı gri
içim sıkılıyor bunalıyor daralıyorum nefes alamıyorum
bu havada yapacak tek şey uyumak
ben nasıl karadenizliyim ya
hoş geldin gülçin:))arkadaşlar merhaba ben sizi aylardır misafir olarak takip ediyordum. Aslında bayadır da üyeyim fakat şu ana kadar hiçbir paylaşımda bulunmadım. Eğer beni kabul ederseniz artık bende sizin aranızda bulunmak istiyorum. Okuya okuya si
zleri çok iyi tanıdım. Ama gerçekten sizlere okumakta çok zor yetişiyorum. Sabah işe bir geliyorum 20 sayfadan fazla yazmış oluyorsunuz.
vay canına seyyah sana sanatçı kelimesi çok yakıştı üstünde sanki daha bi karizmatik durdu:))sunny abla şu sanatçı olan ve bu sıralar ev hanımlığını gösteren ve bence kendisi söylemesede çok becerikli olan Seyyah mı yoksa
glcn sana ikinci soru: çok becerikli, hamarat, titiz, yazdıklarını okusan benden bile büyük sanırsın bazen, ama daha küccücük, bil bakalım bu kim
sanki benmişim gelio
ikinci soru geç mi kaldı yoksa:))
benmişim:))) dedim bi an sazan gibi atladımmı:)))sunny abla Selin Olmasın o kişi :))))
yoook abla onu biliyorum kanmam. Nerdeyse Fermasinin evine gitsem bulacam o derecede iyi tanıyorum
ben eskiden kapalı haalardan nefret ediodum ama artık seviorum:))) uyyorum film izliorum perdeleri sonuna kadar açıp film izliorum:))) keyifli gelio yane:)) ama dogu karadenizde yaşamak istemezdim o kadarda diil:))))
hoş geldin gülçin:))
vay canına seyyah sana sanatçı kelimesi çok yakıştı üstünde sanki daha bi karizmatik durdu:))
benmişim:))) dedim bi an sazan gibi atladımmı:)))
aslında
hamarat:hobi
titiz :takıntılı
sunny abla senden büyük gibi konuşmamın sebebide 24 yıllık hayatıma sanırım bi 40 yılı zorunluluktan sıgdırmış olmam:)))))
bendeki bu kadar olumsuz şeyi nasılda bu kadar güzel görebiliosunuz çok teşekkür ederim:)))
ayrıca sölemeyi hep unutuorum size büyyüyen göbüşümün fotosunu eklicem ama tek çekemiom kociş yarın gelsinde ona çektirim:)))
ben eskiden kapalı haalardan nefret ediodum ama artık seviorum:))) uyyorum film izliorum perdeleri sonuna kadar açıp film izliorum:))) keyifli gelio yane:)) ama dogu karadenizde yaşamak istemezdim o kadarda diil:))))
hoş geldin gülçin:))
vay canına seyyah sana sanatçı kelimesi çok yakıştı üstünde sanki daha bi karizmatik durdu:))
benmişim:))) dedim bi an sazan gibi atladımmı:)))
aslında
hamarat:hobi
titiz :takıntılı
sunny abla senden büyük gibi konuşmamın sebebide 24 yıllık hayatıma sanırım bi 40 yılı zorunluluktan sıgdırmış olmam:)))))
bendeki bu kadar olumsuz şeyi nasılda bu kadar güzel görebiliosunuz çok teşekkür ederim:)))
ayrıca sölemeyi hep unutuorum size büyyüyen göbüşümün fotosunu eklicem ama tek çekemiom kociş yarın gelsinde ona çektirim:)))
ay tatlım bende aynı dertten muzdaribim. ben de bir türlü yetişemiyorum. bazen yemek yaparkemn ocağın başında telefondan okuyorum misafir olarak. ay şuna cevap yazayım diyorum. pc den açtığımda o sayfayı bulamıyorum....arkadaşlar merhaba ben sizi aylardır misafir olarak takip ediyordum. Aslında bayadır da üyeyim fakat şu ana kadar hiçbir paylaşımda bulunmadım. Eğer beni kabul ederseniz artık bende sizin aranızda bulunmak istiyorum. Okuya okuya sizleri çok iyi tanıdım. Ama gerçekten sizlere okumakta çok zor yetişiyorum. Sabah işe bir geliyorum 20 sayfadan fazla yazmış oluyorsunuz.
danışmanın ne dedi bakemmm....okula uğradım danışmanımla görüştüm şimdi de eve geldim akşam k validemler annemlere geçiyorlarmış yemeğe bizi de çağırdılar
anca gece okuyacağım yazdıklarınızı çok yazmayın oyarım...
glcn sana ikinci soru: çok becerikli, hamarat, titiz, yazdıklarını okusan benden bile büyük sanırsın bazen, ama daha küccücük, bil bakalım bu kim
ikinci soru geç mi kaldı yoksa:))
pşşşt glcn sana bir sır vereyimaslında öğretmen olan benim, ev hanımı olan da farmasi
:44: eşi doktor olan sanırım Senfat tı ama Maldivlere Eva gitmişti sanırım. Ayyyy iyice karıştırdım galibahayatımın en zor sınavlarından biri oldu sanırım
peki ayda 100000 dolar birikim yapıp, listeye dahil edilmeyen kim
kaçırdınız kızı
eşlerine yasadışı kürtaj yaptırıp maldivlerde keyif yapacaklar kim
ay tatlım bende aynı dertten muzdaribim. ben de bir türlü yetişemiyorum. bazen yemek yaparkemn ocağın başında telefondan okuyorum misafir olarak. ay şuna cevap yazayım diyorum. pc den açtığımda o sayfayı bulamıyorum....
aramıza hoşgeldin....
danışmanın ne dedi bakemmm....
danışmanlar sevilecek ona göre....
ben olmadığım kesin...
sana başka bir sürü canım;
topiğin en beceriksizi kimmmm.....
bil bakalımmmmm.....
seliiiiiin en kısa zamanda koy resmini, göbüşün ne kadar büyümüş bakalım
papatyacım haksızlık etme kendine bence sende çok beceriklisin sadece belli etmiyorsun. Bak Seyyah ' a içindeki saklanmış hünerleri nasıl çıkardı birkaç gündür.
Farmasi cim ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. Bayılırım aşureye. Allah Ağız tadıyla yedirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?