olsun olsun sizinkiler gibi akıllı bıdıkca sözler etsinler
aslında hayalim 3 çocukdu ama biraz daha beklersek bu istek 4 e bile çıkabilir..
sevdim seni glcnsen bir süredir takip ediyorum dedin ya, bil bakalım burdaki ennn fakir, ennnn çok sevilmek isteyen, ennnn geç yatan, hep aşortmanla gezen kim
Seyyahcım tanıdım vallaha çokta sevdim. Hem biliyormusun benim kızımın adı da SILA
benim gönlüm zengin bi kerem
:))))))))) canım benim bunlar size gece korkusu, karanlık korkusu, yanlız kalma korkusu, tek başına uyuyamama gibi korkularla geri dönmesin inşallah.
sunny abla şu sanatçı olan ve bu sıralar ev hanımlığını gösteren ve bence kendisi söylemesede çok becerikli olan Seyyah mı yoksa
sunny abla şu sanatçı olan ve bu sıralar ev hanımlığını gösteren ve bence kendisi söylemesede çok becerikli olan Seyyah mı yoksa
hemen kendini açık etmesene, sınav yapıyoruz şurdahem ben aslında o fındık ağasının kızı diye ipucu vercektim şimdi
ilk soru tamam, kızlar sınavın ikinci sorusunu soracak var mı glcn'e
tabi abla diyeceksin, kendisi benden de büyük olur, hatta sunny abladan büyük gösterdiğini söylüyorlar ama biz ikiz oluyoruz.
özel mesaj atmazsa canı çıkacak herkeşlerle dedikodu yapan kim
ruh ikizim
bıdıkcım okudukça sinirlendim okudukça sinirlendim vallahi bu ne ya bu misafir diil kafir.... (ata sözü ben uydurmadım:))tatil benim dışımda herkese geldi
hergün 3 kez bulaşık makinesi çalıştı
abartısız hergün çamaşır makinesi çalşıtı
çocuklarının kıyafetleri kirlenmiş tamam başka kıyafeti yoktur yıkarsın ama koca bir bavulla gelip zırt bırt yıkatmak istemen biraz ayıp değil mi
heleki gideceğin gün yıkatmanın ne gereği var git evinde yıka
ev kombilili duvardaki derece 23-25 arasını gösteriyor ev bize göre resmen hamam hanımın birisi ay üşüdüm üşüdüm diyor ayağında ince çorap üzerinde normal gömlek yaz kıyafeti tabi üşürsün
misafire terlik verirsin hadi üstüne birde patik veriirsinde çorapta istemesi biraz yüzsüzlük kendin niye getirmedin
genelde yemekli misafirim çok olur bekarkende evde hep ben yaptıgıma yemeklerim beğenilir
adam çiğ köfte yiyor dışarıda kebab filan yiyor eve gelince pirinç pilavında karabiber atmışsın acı yiyemedim diyor
kiiiiii pilavda karabiber koymadığım halde desem ki tereyağ kullandım yok sıvı yağ ile yaptım ama kusur bulacak ya
adam her bir yemeğe kusur arıyor
şu tatil sürecinde o kadar çok yemeğim çöpe gitti ki içime oturdu oturup ağlayacaktım birgün bunların hesabını nasıl vereceğim diye açlıkla terbiye olmaktan çok korkarım yemk çöpe gidince
evde yemek hazır hani dünden kalma filan da değil sabha dışarı çıkmadan hazırladım ama gıcıııık enişte bey tutturmuş dışarda yiyelim çift maaşsınız ne yapacaksınız o kadar parayı diyor kızı birinci sınıf ilk karnesi gezmeye ikea ya gittik orada özel tasarım çocuk odaları var döşeli çokta şirin çocukta beğendi eee teyzen karne hediyesi alıversin diyor
tam tüm misafirler gitti hoooop bi telefon büyük ablam aradı biz size geliyoruz süpriiizzzzz bursaya girdik inanmazsınız küçük ablam gitti yarım saat geçmedi o aradı
çok sıkılmışlar anlıyorum ama biziede sıktılar adam diyor eğlenceli yer olsun kalabalık olsun ama bunalmayalım para harcanacak bir yer olmasın yaaa sabırrr
çok merak ettiğim bir soru var siz böyle bir yere gezmeye gittiğinizde dışarıda yapılan tüm harcamaları ev sahibine mi ödetirsiniz hiç mi elinizi cebinize atmazsını en basititnde dıaşrıda içilen bir çay parasını bile 75kr için bile usulen ödemek için kasaya doğru bile mi yönelmezsiniz ve aynı kişiler sizin evinize gelincede roller değişip misafire mi ödetirsiniz hepppppp
özeti biz maddi olarak göçtük çok açılmamaya çalıştık ama sayı fazla olunca oluyor toplamda 7 aile sayısız çocuk geldi geçti
ayyy birde yine birşey keşfetmişler dolapta bitki çaylrını kahve çetişlerini görünce kiiii görünürde değil kapalı kapak arkasında ama
yemekten sonra usulen dedim ki çaydemleyeyimde çay içelim
biri diyor ben türk kahvesi alayım biri diyor ben nescafe diğeri soda öbürü adaçayı istiyor çocuklara süt eşimde bana bakıp bende bir soğuk su alayım üstüne dyor
dedim hayırdır teker teker gelin
ablamların biri dsmart kullanıyor sorduk naıl memnunmusunuz internetle berabar nasıl çekim hızı dedim enişte bey direk verdiği cevap ondaki filmler hd kalitede bu senin tv de izlenmez at bunu çöpe benim tv de arçeliğin 72 ekran tv si ne olursa olsun çöpe atmam
daha önce mardinde görev yaptıgıma gümüş aksesuarlar almıştım ordan ama hiçte ucuz değillerdi adam aman doldurmuşsun evi gümüşle bedava mı dağıtıyorlardı diyor
bende burada beğendikleri bir gümüşçüye soktum ne beğenseler pahalı diye almadılar halbuki hen 5 yıl önce o fiyata almıştım ve daha ağırdı ben öyle dedikçede deli oldu
toplamında bunun gibi bir sürü ıbıdık zıbıdık konular gidenler memnun ayrıldılar ama eşimle uzun zaman kimseyi misafir etmeyi düşünmüyoruz
benim en menun kaldıgım ise eşimin amcasıydı şeker gibi adam ne yapsam beğendi menun oldu hoşuna gitti eğlenmek hoşuna gitti adamcağızın bir sürü dua etti gitti
sen doğrusunu yapıosun canım annenden para almak ne demek ya bide bankaya götürmek kusur bakmada çüş diorum!!!!!yoook canım ablam çokkkk değişti daha öncede bahsetmiştim bambaşka biri oldu diye
onlar sürekli birinden bişeyler gelmesine alışmışlar
ablamın görümcesinin kızı oldu enişte koydu adını eee adını koydu yatağını aldı örümceğididr hoppalasıdır kıyafetidir aldı ne olsa adını koydu ya alacak mantıgı var
üstelik görümcesinin dördüncü çocugu bana da emri vaki hediyeler çok saçma geliyor insanın içinden gelmeli hediyenin maddi boyutu
eli boş gidilmez ama ilk karne hediyesi diye çocuga oda alınmaz aaaa bu arda yiğenimin kardeşiyle ortak kullandıgı odası var
hadi onu da geçtim ben 2,5 yıllık evliyim ve ilk defa evime geliyor insanlar yarım kilo olsun tatlı alırda eli boş gelmez orasını düşünme yokkkk
ordan bakınca çok mu yolunacak kaza benziyorum bilmiyorum sürekli teyzesi çalışıyor diyip duruyorlar eşimde sinir oluyor
konuşma arasında eniştem maaşını söyledi adam 2500 maaş 1000 ekders alıyor meslek lisesiisnde öğretmen ve haftada 3 gün okula gidiyor tam hafta gitse ekdersi tavan yapar adamın toplam maaşı 3500 ama nasıl acındırıyorlar kendilerini annemde geliş gidiş yol parasını aldılar ve annemin yanında para yoktu bankadan gidip çektiler 150 tl biz kaç aydır birlikte yaşıyoruz bırak annemden bir lira almayı harçlıgını ben veriyorum acaba ben mi yanlış yapıyorum
akıllıbıdık enişten senin şu eşinin ailesinin borçlarını ödeme durumunu biliyorumu
acaba ondan dolayımı böyle davranmış
hani hep onlaramı vereceksiniz birazda bi yiyelim der gibi olmuş
çocuk odası ne demek benim eniştem yeğenime bebek alsam alıştırma böyle her geldiğinde bişey ister diyor..
biraz değişikmiş açıkçası hoşlanmam ben böyle insanlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?