Kirli Çıkılar )))

ya senfat niye ikiz falan dedin şimdi, bak glcn'e kirli çıkılara giriş sınavı yapıyodum şurda
sorulardan birini açıklamış oldun

Son düzenleme:
olsun olsun sizinkiler gibi akıllı bıdıkca sözler etsinler

aslında hayalim 3 çocukdu ama biraz daha beklersek bu istek 4 e bile çıkabilir..

:18::18::18::18::18::18:
kız nasıl bakıcan onca çocuğu
allah sağlıklı sıhhatli hayırlı versin inşallah

sunny abla şu sanatçı olan ve bu sıralar ev hanımlığını gösteren ve bence kendisi söylemesede çok becerikli olan Seyyah mı yoksa

:))))))))) canım benim bunlar size gece korkusu, karanlık korkusu, yanlız kalma korkusu, tek başına uyuyamama gibi korkularla geri dönmesin inşallah.

inan bunların hepsi var
ama bende onda değil
yok hayatım ya
konuşurken falan oluyor
öle oturup yanında tabi ki seyretmiyorum
mesela 9dan sonra artık yatmalısın diyorum tv izlicem falan diyor
sana göre şeyler yok diyorum ne var diyor
işte cinayet filmi vs diyorum
hepten de toz pembe yetiştirmiyorum
haber falan izletiyorum ama beraber izliyoruz
neler var dünyada görsün

Son düzenleme:
okula uğradım danışmanımla görüştüm şimdi de eve geldim akşam k validemler annemlere geçiyorlarmış yemeğe bizi de çağırdılar
anca gece okuyacağım yazdıklarınızı çok yazmayın oyarım...

hemen kendini açık etmesene, sınav yapıyoruz şurda hem ben aslında o fındık ağasının kızı diye ipucu vercektim şimdi

o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir fındık ağasııııııııııııııııı
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir şiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir sevimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir komiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

o
o
o
o
o
o
o
o biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir megalomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

ruh öküzün değil yani

sıla sendeki potansiyeli sezmiş sanırım. çocugu o kadar döversen, ilerisi için endişeli olacak tabiki
belki haberlerde izlemiştir, cinnet geçiren anne çocuguna şunu yaptı diye
ama izletmemelisin, cinayet filmi izleyeceğim lafı bile fazla korku filmi demen daha iyi olur.

bıdıkcım okudukça sinirlendim okudukça sinirlendim vallahi bu ne ya bu misafir diil kafir.... (ata sözü ben uydurmadım:))
bi kere bi yere misafirliğe gidildiğinde ev sahibine zahmet vermemk adına bende bol kıyafet götürürüm ama göürmüşken herşeyide yıkayıp getirmem amaç kirlim olursa zahmet olmasın yıkanmasın olur
üşüyen o kadının evi kimbilir nasıldır böylelerine gıccık oldugum kadar kimseye olmuorum
benim büyük teyzemin evine kışın 35 tl dogal gaz gelir inanabiliomusunuz 35 tl... o evi düşünün artık ve gittiği heryerde her yerde üşür ben lafımı çekmiorum hiç büyükde olsa adaplı bi şekilde sölüorum ama misafir işte söylenmio ben olsam o kadının evine gittiğimde sölerdim canım ya sen bende üşüodun ama senin ev daha soğuk diye.!!!!
ayrıca karabiber konmayan yemeğe acı denmesinin tek bir sebebi olabilir kusur bulmak acaba içinde karabiber yok diyince ne dedi merak ettim cidden!!!!
ayrıca karne hidiyesi diye oda takımı alınırmı yahu el insaf ben olksam lafı sokardım artık

sana şunu sölim iyiki eşin bişey dememiş hoş kendi kardeşinin yaptıklarından sonra zaten diyemez ama
benim eşim koyardı lafı seninki yine iyi durmuş
ne demek al at bu tv yi çöpe ya!!!!

bana böyle misafir hiç gelmedi evime gelen herkes adabıyla davrandı ama bu şekilde gelse kaldıramazım
ben en çok ablana şaşırdım madem kocasının huyunu bilio ne diye insan içine sokuyo
benim bi teyzem daha var kocası lanetin tekidir ne konuştugunu bilir ne oturdugunu insan içine çıkarmaz onu nereye gitcekse tek gider!!!
sen doğrusunu yapıosun canım annenden para almak ne demek ya bide bankaya götürmek kusur bakmada çüş diorum!!!!!

badecim çok haklısın açıkçası benimde aklıma ilk gelen bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…