Kirli Çıkılar )))

kasa çok ses yapıyormuş otturma odasında yer kaplıyormuş bi de soğuk odada ısınmıyormuş kasa.
Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

hayırlı olsun canımm..
şu an face de de acayip heycan var. ilkokul arkadaşımın buraya çıkıp çıkmadığğına bakıyorum.
ama bişey yazmadı inşallah olumsuz değildir ( çünkü eşiyle çok uzak olcak hakkaride

arkadaşın da çıkmış hem de çok güzel bi okul ilk tercihiymiş
çok sevindim.
ilkokul orta lise ünv. hep aynı okuduk çok sevindim yaa..

onun doğudan yatay geçiş yapıp buraya gelmesine de böyle heyecanla karşıladım.

Son düzenleme:

papatyacım kilo sorun değil bir şekilde verilir de hergün değişik bir tatlıyı asıl eşime yedirmekten 3. çocuğa hamileyim deyip gelirsem asıl o zaman vah vah vahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
gülçin maşallahın var her ayrıntıyı da biliyorsun maşallah

canım diyorum yaaaa ben sizi nerdeyse 1 yıldır okuyorum. Taaa eski konuyu biliyordum. Sonra Farmasini bu topiği açtığını :)))) offfff daha neler neler. Sizi kendime çok yakın hissediyordum fakat bir türlü yazmaya cesaret edemiyordum. Bu gün en sununda karar verdim. Ben onları bayaaa iyi tanıyorum onlarda artık beni tanısınlar Gizli hayranlarını

bu kadar yıl sabırlı olmana bravo doğrusu..
hadi o zaman biz de seni tanıyalım..

niye cesaret edemedinki :44:
bayağıdır da takip ediyormuşsun
öyle uzaktan bakmakla olmaz dal konulara

Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
hayırlı olsun canım sen şimdi kocişin yanına geldin dimi:)))

aaaaaaaaa glcn sen taaaa o zamanlardan beri mi takip ediyosun

sunny abla siz bundan önce ayda bi küçük altın topiğine mi takılıosunuz bu topikten önceside mi var

telefonlardan yazamadım kusura bakmayın
sonunda sonunda diyorum :)
istediğim bir okuldu güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim

sunny abla yemekten sonra cevap versem olmaz mı ?

evet selincim. her ay bir çeyrek topiğinden beri ben de takip ediyorum. gerçi o zamanlar ben de çok fazla katılamıyordum. evde bir tane pc vardı. o da bana kalmıyordu bir de ben o zamanlar kızımın çeyizinin peşinde olduğumdan genç kız gibi çeyiz topiklerinde fink atıyodum

hayırlı olsun canım sen şimdi kocişin yanına geldin dimi:)))

sunny abla siz bundan önce ayda bi küçük altın topiğine mi takılıosunuz bu topikten önceside mi var

altın topiğinden buraya geçenler olarak nerdeyse kimse kalmadık ki...
xzeynepx, kendimi7im,başıyazmalıkız, karalahana ladyfog bunlar hiç gelmiyo artık..
yusum...

niye cesaret edemedinki :44:
bayağıdır da takip ediyormuşsun
öyle uzaktan bakmakla olmaz dal konulara

Badecim bilmem öyle okumak hoşuma gidiyordu. Birsürü farklı karakterde insanlar hiç birbilerini görmeden çok güzel bir ortam kurmuşlar sanki hikaye okur gibi geliyordu sanırım. Herşey doğal herşey hayatın içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…