yeni evlisin sandım yazdıklarına bakınca da
amacım tenkit değil asla
sal gitsin hatta yolla dur annesine eşini
anlıyorum yoldan gelmişsin hiç umursama neşenden de birşey kaybetme bak göreceksin gitmek bile istemeyecektir (tecrübeyle sabit)
valal fena farmasii nasıl elledin onları soruna da yukarıda cevap verdim bu arada :)
bu arada benim fena bir huyum var ete tavğa ve balığa el süremiyorum zaten eti minimumda tavuğu sadece göğüs balığı da kafasını görmezsem yiyebiliyorum canlı bir şey olduğunuu hatırlatmaması lazım bana yediğim şeyin kötü bir huy
aaa evet yaa bak beyin yerim ben çelişkiye bak balık kafası gör bu canlı diye ağla ondan sonra da beyin ye :)
bilirim canım annemden bilirim onun da öyle huyları vardı balığı vs başkası temizlerse yiyecek vs
Allah'aa çok şükür o konuda anacığıma çekmemişim
çok severim bilakis etlerle haşır neşir olmayı
sabaha buzu çözülür temiz bir mutfak teli aldım onunla iyice suyu bembeyaz olana kadar kaç kat suyunu değiştirir tel ile ovarım mimmmmmmm misssssssssssssssss olur
sanro da düdüklüde yumuşacık olana kadar haşlarım a
daha sonra etlerini arzuma göre doğrarım sapsarı suyunu da ekler tuzunu sarımsağını ayarlar kaynatırım ohhh miissssss
beynini de kafatasından çıkartır limonlu salatasını yerim
( ben kurbandan sakatat olarak bi tek karaciğer ayırdım onuda nasıl yapcamı bilmiorum (((( onuda eşim zorla ayırttırdı hamilesin yersin diye ama ben sakatat yiyemiorum
arnavut ciğeri tarifi olan varmı?
hele böle kafa bey
n göz ay allahım hiç dayanamam bile görmeye o resmi gözümü kapatıpta geçtim sayfayı(
( ben kurbandan sakatat olarak bi tek karaciğer ayırdım onuda nasıl yapcamı bilmiorum (((( onuda eşim zorla ayırttırdı hamilesin yersin diye ama ben sakatat yiyemiorum
arnavut ciğeri tarifi olan varmı?
hele böle kafa bey
n göz ay allahım hiç dayanamam bile görmeye o resmi gözümü kapatıpta geçtim sayfayı(
selin belki hurafe diyeceksin batıl filan ama ciğeri canın istemiyorsa yeme ,yesen bile dikkat et bir yerini kaşıma
ciğer beni dedikleri şey kaşıdığın yer nereyse çocuğun orasında çıkar derler
evet sınıf öğretmeni olarak atandım branş değişikliği istememiştim
evet yakınız artık :)))
canımmmmmm arada kaçırmışım senin yazını o kadar çok sayfa birikmiş ki oku oku
gelin canım gelin başımın üstünde yeriniz var
öyle kahve filanla geçitirmem ben misafimim olun
gelişiniz ayın 14ü olmasın malum paradan eser kalmıyor
zengin günümde gelin ki güzelce ağırlayayım sizleri bursanın altını üstüne getirelim keyften dört köşe olalım
benim yeni yıl planlarımda vardı kirli çıkılarla buluşmak bakınız bilmem kaçıncı sayfada
ayyyy heyecanlandım
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118:
bilirim canım annemden bilirim onun da öyle huyları vardı balığı vs başkası temizlerse yiyecek vs
Allah'aa çok şükür o konuda anacığıma çekmemişim
çok severim bilakis etlerle haşır neşir olmayı
sabaha buzu çözülür temiz bir mutfak teli aldım onunla iyice suyu bembeyaz olana kadar kaç kat suyunu değiştirir tel ile ovarım mimmmmmmm misssssssssssssssss olur
sanro da düdüklüde yumuşacık olana kadar haşlarım a
daha sonra etlerini arzuma göre doğrarım sapsarı suyunu da ekler tuzunu sarımsağını ayarlar kaynatırım ohhh miissssss
beynini de kafatasından çıkartır limonlu salatasını yerim
töbe allahım nimete şimdi laf ettirecek:18::18::18::18::18:
altın topiğinden buraya geçenler olarak nerdeyse kimse kalmadık ki...
xzeynepx, kendimi7im,başıyazmalıkız, karalahana ladyfog bunlar hiç gelmiyo artık..
yusum...
seyyahhhhhhhhhhhhhhh bayıldın mı ???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?