Kirli Çıkılar )))

eve daha yeni girdik direk laptopuma koştum 27 sayfa yazmışsınız ben size ne dedim hiç olmuyor cık cık cık

tabiki canım ne demek buyur geltatlı olarakta profiterol yapmayı düşünüyorum ama kaç gündür kabızlık var çok rahatsızım yarın iyi olursam bakıcaz artık

ya kızlar son 3 sayfam ama çatladım ya
ous ne biri yazsın bana nooolur
tüh farmasiyi kaçırdım yok canım tatlı yemiyorduk dışardaydık

eve daha yeni girdik direk laptopuma koştum 27 sayfa yazmışsınız ben size ne dedim hiç olmuyor cık cık cık

sirkecim o da birşey mi..ben 21'de bıraktım bunları...okuyamadım geçmişi....

kızlar akşam misafirim geldi. bayan çalışmıyor ama çocuğu okula falan götürmek için araba kullanmayı öğrendi.
eşi dedi ki artık çalışmaya başlasın.
o da ne dese iyi....
altımda arabam, cebimde kartım. ne çalışıcam dedi. koca çalışsın baksın bize dedi...
ayağımdaki terliği suratına fırlatmamak için zor tuttum kendimi. çıktım salondan hemen....
biz çalışan bayanları köle gibi görüyorlar herhalde....
ay sinir oldum sinir....
bir daha görüşür müyüm bilmem...

ya kuşum hiç sorma biz pizzayı ailecek pek bi seviyoruz benim tarifi bi dene derim gerçekten yiyenler çok beğeniyolar ayrıca öğlene tabiki yapabilirsin canım bizim öğlen yemek şansımız olmadığı için akşama yapıyorum eşimin 1 gün izni oluyor ondada dışarda yiyoruz çoğunlukla ayrıca bu tarifi yap ye gerçekten beğeneceksin.
canım şimdi ben en son ocağın 2 snde regl oldum o zamanda 40ncı gündü işte ben testi tam 1 hafta önce bu ayın 2 snde yaptım bidahada yapmadım ama genelde 40 günde bir regl oluyorum şimdi biraz daha beklesemmi yoksa pazartesi kandamı baktırsam diye tereddüt ettim o zaman bu yaptığım testin negatif çıkması normal yani.

bence evanın ousu ona frambuazlı tatlı yapmıştır:)))) adam otantik sonuçta maldivlere giden papaya tatlısı bile yapar:))

ay selin öldüm gülmekten eşim de ne gülüyorsun diyor
tropikal meyve tatlıları yiyoruz canım hergün farklı bir çeşit
papaya ananas mango coconut ne ararsan var

hayırlısı bitanem yaa ama yine pek ümitli değilim nedense

ya kızlar son 3 sayfam ama çatladım ya
ous ne biri yazsın bana nooolur
tüh farmasiyi kaçırdım yok canım tatlı yemiyorduk dışardaydık

yalvar anlatayım
aşortmanda yalvarmadın bunda acımam

bacım oralarda çok gezdim eşimle sevgiliyken

ay selin öldüm gülmekten eşim de ne gülüyorsun diyor
tropikal meyve tatlıları yiyoruz canım hergün farklı bir çeşit
papaya ananas mango coconut ne ararsan var

eva maldivlerden bildiriyor

sunny abla,farmasi ohhh be nihayet yetiştim size
farmasiyi kaçırdım ama
hadi yaa kimse yazmamşı bana ous ne diye
seyyah yazsana gulüm

sirkecim ben de aynı durumdayım bacım
4'te kapattım 1 saat önce falan açtım 37 sayfa falan birikmişti ancak yakaladım
sana kolay gelsin
şimdik ben de gevezelik edecem zor yetişirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…