eve daha yeni girdik direk laptopuma koştum 27 sayfa yazmışsınızben size ne dedim hiç olmuyor cık cık cık
tabiki canım ne demek buyur gelablacım afiyet olsun
burada şu an kar yağıyor akşamüstünde beri
ben aşureyi yedim doydum azıcık da annemin yaptığı keklerden yedim çayın yanına tamamdır
asıl tatil bitmeden yapmak istediğim birşey daha var nasipse yarın onu yapacağım
'' kelle paça''
afiyet bal şeker olsun
yarın ki pizzadan isterimmmmmmmmm
anca tırnak ye:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
eve daha yeni girdik direk laptopuma koştum 27 sayfa yazmışsınızben size ne dedim hiç olmuyor cık cık cık
derfat yeminle seri üretime geçtin ha:)))) bende yarın yapcam elsanın tarifini yaptım ben fakat elosa tepside yapmış ben borcamda yaptım bide mantarlı yaptım yedim ama güzel olmamıştı beğenmedim yarınkda senin tarifini deniciğim:)))))) hatta diorumki eşim bu gece nöbetçi yarın saat 14.00 den önce kalkmaz sen hiç öğlen için yaptın gideri varmı ne bilim aklımda pizza hep gece yenirmiş gibi bi izlenim varda delimiyim neyim:))) hiç pizza kültürümün olmadıgı nasılda belli
hele hamburger ığğğğğğğğğğğ hiç bi kuvvet bana o şeyi yediremez pizzayıda ama evde yapınca yerim:))))))))
canım eczaneden aldığın strip gebelik testlerinin kesin pozitif çıkması için adet tarihinin üstünden en az bir hafta geçmiş olması lazım yani sen 40 gündür adet olmuosan ve bir hafta önce test yaptıysan o yaptıgın testin pek bi güvenilirliği yok asıl şimdi yapman lazımki kesin sonuç versin bi test daha yap :))) çünkü vucutta hormon artışını o stripin algılayabilmesi için yaklaşık gebelik süresinin 3 haftayı tamamlamış olması gerekiyo....:)))
bence evanın ousu ona frambuazlı tatlı yapmıştır:)))) adam otantik sonuçta maldivlere giden papaya tatlısı bile yapar:))
sakin ol canım..
onlar erkek bizim gibi herşeyi de hassas düşünmezler..
ben de çok kızdığım zamanlar olmuştu özellikle ilk yılımda keşke aklıma gelse de anlatsam..
ha dur geldi. ben annemlere gelcek olurdum beyfendi bi gün sonrasına plan yapardı kardeşiyle çok bozulurdum ne küserdim ama..
tabi akıllandı beyfendi.. bana geçen diyor olur mu aşkımm sen yokken evlere bile giresim gelmiyor ki hemen kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum.. ben de yedim
sen azcık nazını yap sonra peşinde iki dolandırdıktan sonra affetbozuşmayın eniştemle
bu topikte ne cevherler var sen bilmiyorsun
genel sağlık bilgilerini parça parça eden ne olaylar
ovulasyon sonrası 7. gün testte silik görüp tespit edenler var
ama inşallah derfatın bu sefer olmuştur hayırlısıyla.
ya kızlar son 3 sayfam ama çatladım ya
ous ne biri yazsın bana nooolur
tüh farmasiyi kaçırdım yok canım tatlı yemiyorduk dışardaydık
canım glcın hatırlamaz da eminim ben senden beceriksizim hele mutfakta
hayırlı olsun ne güzel eşinize de kavuşmuşsunuz darısı başıma
derfaat ben öğrenciyken demirtepe metrosuna yakın oturuyordum glcın ben de iki yıldır keçiörendeyim halen alışamadım ileride olur demiştim ama demek ki mümkün değil
ay selin öldüm gülmekten eşim de ne gülüyorsun diyor
tropikal meyve tatlıları yiyoruz canım hergün farklı bir çeşit
papaya ananas mango coconut ne ararsan var
yalvar anlatayım
aşortmanda yalvarmadın bunda acımam
sunny abla,farmasi ohhh be nihayet yetiştim size
farmasiyi kaçırdım ama
hadi yaa kimse yazmamşı bana ous ne diye
seyyah yazsana gulüm
seyyah sana bi kıyak yapar bikinimi ödünç veririm evime ayakkabıylan sokarım
yeter ki anlat
evaaaaaaa msj geldi mi bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?