Kirli Çıkılar )))

ya benim bir tanıdığım erkek vardı çalışan kadınları işporta malı gibi diye tanımlardı adam çirkin zenginlerdendi onun eşi olacak kadının çalışmaya mı ihtiyacı varmış oturup evde çocuğunu büyütmeliymiş filan sonra çevremde olamadı tabi
hep ous yüzünden

ous ne yaa bana da söyleyin bu genç yaşımda kel kafa gezemem

eva coconut nedir ki?
ben bunca yıldır portakllı ördeğinden girdim papayasından çıktım böyle şey duymadım:)))

ayrıca geçen markette gezioruz büyük bi markette aylık alışveriş falan yapıoruz eşim avokado gördü
hayatım canın avakkado faln çektiyse alalım bak burda varmış dedi:))
bi gülesim geldi ''insanın yemediği bişeyi canı çekebilirmi''dedim gülüştük baya bi:)))
sen yedinmi dedim yoooo dedi ''e dedim ne diye çok normalmiş gibi soruosun''
ous işte ne beklersin:)))

canım sen hep 40 günde bir regl mi olurdun normalde??

canım o aşağılık psikoljisinden meydana gelir çoğunluklaa..
bak bizim de burda ya da gerçek hayatta ev hanımı arkadaşlarımız vardır ve okuyan elini işine alan kişiyi destekler..
daha dün annemde sohbet vardı çok dindar da bi hanım vardı.. diğerinin kızı ankara fen lisesini mi ne kazanmış o da dedi ki okusun bu devirde kızın okuması lazım.. evet dinen en uygunu kadının evinin hanımı olmasıdır.... kadının çalışma olayının tam arkasındayım desem yalan söylemiş olurum..
kadının okuması için de çalışması için de uygun şartlar olmalı. günümüzde öyle bi şart görmüyorum dini anlamda..

ama çoğu kompleksli insanlar bunun arkasına sığınır..
okusam ben de öğretmen olurdum şu olurdum bu olurdum ama dinen uygun ortam olmadığı için okumadım.. diyen kişi bana çok inandırıcı gelmez. devlete atanmış ama diyelim başörtüsü yüzünden istifa etmiş birisi dese işte o zaman inanırım.. ama o kişi de sana bi laf etmez zaten bilinçli biridir büyük ihtimal.

geçen burda büyük bi marketin mağaza müdürüyle konuşma şansım oldum. daha doğrusu o konuştu ben dinledim. adam kaf dağında geziyor..
laf geçti eşiniz çalışıyor mu dedim."hayırrr çalıştırmam" dedi..
"hadi leynn" dedim içimden..
eşi doktor mühendis öğretmen eczacı ne biliyim olabileydi eminim onun havasını atardı bana o masada..
bunlar kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi..
misafirinin yaptığı gibi insanların genelde içinde öyle bi heves kalmış oluyor genelde öyle farkettim ben..

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
uykum yoooooooooooooook

okurken gözümden yaş geldi selinim marketteki olayınız canlandı gözümde
kızım avokado papaya her haltı biliyorsun coconut dedim diye oldu pardon canım bildiğin hindistan cevizi
sizin amasya yöresinin gelenekseli misali, biz de bizim(!) maldivlerde coconut deriz ona
neyse alışmadık şeyde şey durmaz derler biz avokado ve coconutı bırakalım

danışmanın ne dedi bakemmm....
danışmanlar sevilecek ona göre....
götürdüm biraz bakındı pek bir şey anlamadı sonra ben tezimle ilgili bir özet geçtim sonra okumaya çalıştı neyse ben buna sonra bakarm haftaya şu şu günler müsaitim ben yada sonraki hafta şu şu günler dedi; kendi hocanla da görüş (eş danışmanımla) bir gün belirleyelim bize bir sunum yap bakalım dedi.

(Resmi) danışmanımı seviyorum ay çok tatlı bir kadın kakara kikiri yaparız tek defosu var odasında sigara içiyor. Ona da bir şey diyemiyorum pencee yakınına oturup camı açıyorum

ben maldivlere gitsem bi ous bulamam mı ya
yerleşsem oraya
size ordan organik cocopopo pardon coconaut papaya neyim gönderirim

ayyy inanılmaz bir video izledim
ousun üzerine çok fena oldu
kesinlikle izlemeniz lazım ama buraya hayatta koyamam
çoğunuzun da facei yok
allahım çatlarııııım ben şimdiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…