ya benim bir tanıdığım erkek vardı çalışan kadınları işporta malı gibi diye tanımlardısirkecim o da birşey mi..ben 21'de bıraktım bunları...okuyamadım geçmişi....
kızlar akşam misafirim geldi. bayan çalışmıyor ama çocuğu okula falan götürmek için araba kullanmayı öğrendi.
eşi dedi ki artık çalışmaya başlasın.
o da ne dese iyi....
altımda arabam, cebimde kartım. ne çalışıcam dedi. koca çalışsın baksın bize dedi...
ayağımdaki terliği suratına fırlatmamak için zor tuttum kendimi. çıktım salondan hemen....
biz çalışan bayanları köle gibi görüyorlar herhalde....
ay sinir oldum sinir....
bir daha görüşür müyüm bilmem...
ous ne yaa bana da söyleyin bu genç yaşımda kel kafa gezememhep ous yüzünden
maldvilere giderken valinize at yeter
eva fikirlerini alalım caneeeom
canım sen hep 40 günde bir regl mi olurdun normalde??ya kuşum hiç sorma biz pizzayı ailecek pek bi seviyoruz benim tarifi bi dene derim gerçekten yiyenler çok beğeniyolar ayrıca öğlene tabiki yapabilirsin canım bizim öğlen yemek şansımız olmadığı için akşama yapıyorum eşimin 1 gün izni oluyor ondada dışarda yiyoruz çoğunlukla ayrıca bu tarifi yap ye gerçekten beğeneceksin.
canım şimdi ben en son ocağın 2 snde regl oldum o zamanda 40ncı gündü işte ben testi tam 1 hafta önce bu ayın 2 snde yaptım bidahada yapmadım ama genelde 40 günde bir regl oluyorum şimdi biraz daha beklesemmi yoksa pazartesi kandamı baktırsam diye tereddüt ettim o zaman bu yaptığım testin negatif çıkması normal yani.
sirkecim o da birşey mi..ben 21'de bıraktım bunları...okuyamadım geçmişi....
kızlar akşam misafirim geldi. bayan çalışmıyor ama çocuğu okula falan götürmek için araba kullanmayı öğrendi.
eşi dedi ki artık çalışmaya başlasın.
o da ne dese iyi....
altımda arabam, cebimde kartım. ne çalışıcam dedi. koca çalışsın baksın bize dedi...
ayağımdaki terliği suratına fırlatmamak için zor tuttum kendimi. çıktım salondan hemen....
biz çalışan bayanları köle gibi görüyorlar herhalde....
ay sinir oldum sinir....
bir daha görüşür müyüm bilmem...
ben yetişebileyim diye yavaşladılarnoluyo ya koştur koştur geldim
muhabbet kurudu bitti
boşuna mı kastım o kadar
sunny ablacım ellerin dert görmesin
gülmekten öldüm ya çok komik
sana yolluyorum sirkeci
eva coconut nedir ki?
ben bunca yıldır portakllı ördeğinden girdim papayasından çıktım böyle şey duymadım:)))
ayrıca geçen markette gezioruz büyük bi markette aylık alışveriş falan yapıoruz eşim avokado gördü
hayatım canın avakkado faln çektiyse alalım bak burda varmış dedi:))
bi gülesim geldi ''insanın yemediği bişeyi canı çekebilirmi''dedim gülüştük baya bi:)))
sen yedinmi dedim yoooo dedi ''e dedim ne diye çok normalmiş gibi soruosun''
ous işte ne beklersin:)))
götürdüm biraz bakındı pek bir şey anlamadı sonra ben tezimle ilgili bir özet geçtim sonra okumaya çalıştı neyse ben buna sonra bakarm haftaya şu şu günler müsaitim ben yada sonraki hafta şu şu günler dedi; kendi hocanla da görüş (eş danışmanımla) bir gün belirleyelim bize bir sunum yap bakalım dedi.danışmanın ne dedi bakemmm....
danışmanlar sevilecek ona göre....
karanfilin kalbi bunu kkaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?