Kirli Çıkılar )))

hiiiç uykum yok, bu saatte dondurma yalayarak testere 4 ü izlicem. normal olmadığımı anlamayan kaldıysa, bu mesajda anlamıştır. hörrrrrrrmetler

ben maldivlere gitsem bi ous bulamam mı ya
yerleşsem oraya
size ordan organik cocopopo pardon coconaut papaya neyim gönderirim

ous bulursun bulmasına da aşkından ölüp oralara yerleşir misin bilemedim :44:
benim gördüklerim hep ufak tefek zayıf tiplerdi ama çok sıcakkanlı sevimli insanlardı
bana coconut seline avokado yolla
yemeyince deliriyoruz çıldırıyoruz

hiiiç uykum yok, bu saatte dondurma yalayarak testere 4 ü izlicem. normal olmadığımı anlamayan kaldıysa, bu mesajda anlamıştır. hörrrrrrrmetler

izle tabi canım acaip cinayetimsi psikopatımsı şeyler izleyesim var
ammavelakin korkunca yamacına sığınacağım ousum yok
oy ben nedeyim nerelere gideyimmmmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

adamın aşkını napayım bana maldiv aşkı okyanus aşkı yeter
eva sen uçakta okyanus üzerindeyken korkmadın mı
hadi karada neyse de zaten düştün mü ölürsün
allah muhafaza denizde ölmesen köpekbalıklarına yem oldun gitti

sanmam özelden yollansın
ama felaket bişi

evet ya avakadosuz günüm geçmio benim yemeyince krize giriorum bak ellerim titrio....

şu an kadar yediğim torpikal meyveler
muz ve ananas:))) ha bide domateside tropikal sayarsak domates başka bişe yemedim çokmu bişe kaybettim acaba mesela mango neye benzio
ya gece gece mango aşercem bak:)))

ayrıca japonların yogurt yemekten tiksindiklerini biliomuydunuz:))))
o kadar şey yiyolar köpek maymun önlerine ne gelirse yogurt yemiolar:)))

evacım eczacım sayfaları bitirdin de neden ilaçlı mesajıma cevap yazmadın
yoksa beni beğenmiyor kaale almıyor musun
bak ilaçlı gazoz yaparım sana

seyyah sana özelden face imi yazıyorum ara beni boya beni ekle beni merak ettim videoyu

ahahhaha
niyyemiş
kendiileri bulmadığı içindir

hiç öyle köpekbalığı falan düşünmemiştim sen demesen aklıma da gelmezdi
aktarmalı gidiliyor zaten seyyahım ben o transferlerde o kadar yoruldum ki
2. uçakta okyanus üstünden geçerken bi tarafımda pireler uçuşuyordu
bir de daha önce ziyaret amaçlı okyanus aşırı gitmiştim zaten o zaman ne yapmıştım hatırlamıyorum bile
ne gamsızmışım ayol

Son düzenleme:
neyse okudum rahatladım konuyu değiştireyim sildim de adam görmesin sen kk da bunları mı okuyon der başlar gerisini tahmin edebiliyorum bıdı bıdı..(ayy beraber de değiliz eşimle altta ziyaretçi var mı :18:)

bu çalışmayan(pardon çalışamayan kaprisli)hanımlar haricinde bir de bilgisayarı pek kullanamayıp face i kötüleyen kadın grubu var..
bizim okulda çok var..yaşı büyüktür bir teneffüs saatidir.. millete brifing veriyordur..orta yaş üstü bi bayan ahkam keser.. ben face girmem aman napayım(sanki millet orda erkek filan buluyo) bi de tatil resmini eklemiş bıdı bıdı herkes görüyormuşş.
oysa kendi bayıla bayıla anlatıyordur geçen yılki tatilini..
bir teneffüs sonra pc başında sana der ki hocam gel bi bak not giremiyorum.. bakarsın ki hanım fareyi kullanmasını bilmiyor

haa bir de bu kötüleyenler arasında eski sevgilisinin kendine ulaşma telaşı olan bayanlar var. yakın bi arkadaşım söyledi çok şaşırdım 36 yaşlarıda niye face in yok dedim.. eski görüştüklerim vardı onlar ulaşmasınlar diye açmıyorum dedi
benim o hiç aklıma gelmemişti..:44:

bunun haricinde yine de face kullanmayı gerçekten saçma bulup kullanmayı tercih etmeyenler de var..ki çok mantıklı artık çok sıkıcı.. aama bi yandan da bak 2 sevdiğim arkadaşımın eşleriyle buluşma haberlerini aldım(atama)

evacım eczacım sayfaları bitirdin de neden ilaçlı mesajıma cevap yazmadın
yoksa beni beğenmiyor kaale almıyor musun
bak ilaçlı gazoz yaparım sana

seyyahhım valla yemin ediyom unutmadım gulüm aklımda yazacaktım ama buranın heyecanına kaptırdım kendimi
amfetamin sormuştun galiba çok hızlı okuyordum orada size yetişmek için
şimdi dönüp bakıciim

seyyahım, izle bebeem nolcak. izledikten sonra "kış kış cinler kış kış" dersin

biz üniversitedeyken evde 3 kız şu cinli perili filmlerden izliyoz, gece saat 02.20, filmde de aynı saatte açılmaması gereken bir kapı dan diye açılıyor, bizim de o sırada elektrikler gitmesin mi :18: :18: :18: üçümüz birbirimize bi sokulmuşuzki, örgü olduk resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…