evet çatlak görüntüsü oldu ama leziz olmuş baya
bu arada eşim aradı k validemler önce polikliniğe ordan da bize geliyorlarmış çaya dünden böreğim de vardı isabet oldu
neyseki roket yakıtı deelmiş. buna da şükür. param var. alırım. 95 den 96 97 hatta 100 kadar çıkabilirim
sanırım iyi değilim. gidip çamaşırları sereyim
bide ne yemek yapacam gelene kadar düşünün bi zahmet. öptüm...(yok dedim ya hiç iyi değilim)
yani ritalinin daha cok zararı var diye biliyorum. ama herksete yan etki görülmez. olaya kar zarar meselesi diye bakacaksın. bir de doz ayarlaması yaptıktan sonra ritalinde de çok zarar olmaz. hem kullanmadan bilemzsin. belki hiç yarar örmeyeceksiniz ve keser ilacı bilemezsin.
vereyimcanııım ver kız bi yanak
hayır sen yapma sende bugün katmer poğaça ve kek var. Ya eşime sordum şimdi yeni yiyip çıktık dedi yemek de hazırlasam mı ki? Eşime sordum yemek hazırlayım mı diye o da yoo yeni yedik çıkıyoruz dedievet leziz olur
afiyet olsun
ama ben de isteremmmmmmmmmmm
şimdi bana kurabiye yaptıracaksın
darksea o paran bize de nasip olsun
benden al
satılık poğacalarım var keklerim var profiterollerim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ( çiyakkkkkkkkkkkkkkkkkk çıkan bir ses duyun lütfen )
ev işi hamurişleri yapılır , sipariş alınır
neyseki roket yakıtı deelmiş. buna da şükür. param var. alırım. 95 den 96 97 hatta 100 kadar çıkabilirim
sanırım iyi değilim. gidip çamaşırları sereyim
bide ne yemek yapacam gelene kadar düşünün bi zahmet. öptüm...(yok dedim ya hiç iyi değilim)
vereyimya napayım hem buraya bakıp hem de evde uğraşınca biraz saftirik oldum
hayır sen yapma sende bugün katmer poğaça ve kek var. Ya eşime sordum şimdi yeni yiyip çıktık dedi yemek de hazırlasam mı ki? Eşime sordum yemek hazırlayım mı diye o da yoo yeni yedik çıkıyoruz dedi
bence yapma canım. kurabiye börek çay sonrasınada meyve yeterlidir bence...
elifcino bize yardım ettiğin bildiklerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.anaokulunda rehber öğretmenim canım. bazen bu konularda öğretmenlere seminer veriyoruz, arada çocuk psikiyatristlerinden biz seminer alıyoruz falan. hayvanat bahçesini yazdım çünkü oğlunun doğaya ve hayvanlara ilgisi olduğu kaldı aklımda, aynı mantıkla aquapark yazdım. spora yönlendirmek de oldukca rehabilite edici olabiliyor, özellikle yüzme çooook rahatlatır; hatta birlikte gidebilseniz ne güzel olur. seneye ben de bizim ufaklığı yazdırmayı düşünüyorum.
canımcım, kendini üzme, yorma; ortada bir suç ya da başarısızlık yok. nacizhane tavsiyem öğretmeye çalışmaktan ziyade sevdirmeye çalışmak
pazardan pazara bildirim yaparız, farmasi kızmaz bize, yiriz onu biz
canım elif falan varken bana söz düşer mi bilmiyorum ama sana bildiklerimi anlatayım
bu bir hastalık mı bir durum mu bilmiyorum açıkçası
ama çocuğa bunu böyle yansıtma
ben sılaya bu senin daha rahat ders çalışmanı sağlayacak diyorum hevesle alıyor
olmadı vitamin falan deseydin
ilaç uykusuzluk ve iştahsızlık yapıyor onun için doktor başka bir ilaç ekledi yanına istersen sor aynı sorunlar varsa sizde de
sıla 10 kilo verdi yazdan beri kontrollerini yaptırdık fiziksel bir sorun yok
bir de şunu sormak istiyorum yanlış anlama
şımartmış olabilir misiniz
hani tek çocuk ya da erkek flan gibi
çünkü evde onu beklemek falan aşırı geldi bana
sılanın hikayesini biliyorsun belki başkası olsa tepesinde taşırdı ama ben zaten sabırlı sakin bir insan olmadığımdan sılanın öyle bir lüksü yok
özgürlükle sınırları karıştırmamaya çalışıyorum
bi şey yapılacaksa yapılacak gidilecekse gidilecek
hani bu geçen bahsettiğim herkesin yapması gereken şeyler gitmesi gereken yerler olayı
ama bunu inatlaşmadan anlatarak yapmalısın
dışardaysan orda kalman gerektiğini işlerin olduğunu mesela
sıla sokakta oynardı ben çıkardım hadi gidiyoruz diye 20 kere çağırırdım tamam tamam yok gelmiyor
arkamı dönüp giderdim paşa paşa gelirdi
ben komutsuz çalışmaz hale getirmek istemiyorum sılayı ama psikiyatrist eğer rezillik çıkması gerekiyorsa çıkacak dedi
o raddeden sonra vazgeçmeyin gerekeni yapın dedi
o yüzden öle keyfine göre davranamıyor
eve dönmeyi neden istiyor
yani evde sevdiği yapacağı bi şey mi var yoksa sırf inat olsun diye mi
sıla mesela aynı anlattığı gibi deneyler doğa hayvanlar insanları da çok sever
hele dışarı çıkmayı gezmeyi görmeyi bayılır bak orda ayrılıyorlar
sokakta saatlerce kalabilir hayvanlarla toprakla uğraşır
uğraşır derken eşeler karıncalara yüzme falan öğretir böcekleri inceler tarzında organik tarım yapmıyor =))
bizde de bütün gün ya belgesele ya çocuk kanalları açık
sizde digitürk mü var dsmart mı
bizde digitürk bak mesela şöyle yapabilirsin
madem belgeselleri seviyor o kanalların bir çoğunun dergisi var animal planet vardır sizde mesela onun dergisi var
natgeonun var
ama gidip bunun dergisini alalım falan demiceksin
götüreceksin markete onu görmesine fırsat yaratacaksın tesadüfmüş gibi yani özellikle aldığını anlaması
aa biz bunun programlarını izliyoruz acaba içinde ne var falan gibi
puzzle lego ve kutu oyunları çok yararlı dikkat için
spor çok yararlı özellikle bireysel özgüven kazandıktan sonra gurup sporları
psikiyatrist ilaç verip gönderiyor bir de pedogoğa gitsen başka sorunları var mı acaba
ben akaunktura çok inanmıştım bikaç nedenden başlayamadım eğer iş falan çıkmazsa bikaç ay sonra başlıcam sen de bi baksan oralarda
sadece bunun için değil birçok hastalıkta çok faydasını duydum
bi de size dediler mi her gün et soğan kuru meyve ve tatlı yemeli diye
o anlattığı uyuşukluk bizde de var ve benim en nefret ettiğim cinnet geçirdiğim olay bu
ama artık daha sakinleşmeye başladım
insan 2 saatte giyinir mi
3 satte yemek yer mi yiyor işte
hele ben de çalışırsam o evden çıkmak bir eziyet her gün geç kalıyorum
o da sürekli kafalarında bişeylerin dolaşmasından dikkatlerinin dağılmasındanmış canım yani ellerinde değil
şu ders meselesi var ya doktor onu şöyle yaptı
ilacın etkisi 4 saatmiş
birini sabah alıyor sabahki dersler için
diğerini öğlen alıyor öğleden sonraki dersler için ve ödev için
o yüzden hemen gelince ilcın etkisi geçmeden ödevini yapıyor
siz günde kaç tane alıyorsunuz öyle bir sistem uygulasanız tabi doktor kontrolünde
papatya ya daha yazacaktım da okurken şunu da diyeyim falan diyodum unuttum
anlattıklarım biraz kopuk oldu aklıma geldikçe yazdığımdan kusura bakma
dimi ne gereği var :))
belki buzluktan yapraklardan birini çıkartırım
sirkencin ben bunu denemek istiyorum nasipse daha sonra
MISIR NİŞASTALI KURABİYE (Isırınca puf diyen kurabiye)
e herkese gel ben sana bakarım diyonda bana niye parayla veriyon bacım?
param var dedimsede o kadar deel.
zaten ev sahibi de tebligat çekmiş, zam yapmıyoruz diye evden çıkmamızı istiyormuş
sen benim de param var paramla alırım deyince sana öyle dedim
yoksa hepiniz her zaman davetlisiniz kuzucuğunu da al gel
kiranız ne kadar ?
evet çok tehlikeli bu güzel kurabiye biraz önce de sirkene yazmıştım yanında içecek birşey olmalı diyeayy bunu biz küçükken annem yapardı. ağzıma doldurup yerdim. kaç kez boğulma tehlikesi yaşadım bu leziz ve eğlenceli kurabiyeler yüzünden
525 canım. tıkır tıkır yatırıyoruz oysa ki.
evi gözünde saray zaar. 700 filan istiyo zalım ev sahibi
525 canım. tıkır tıkır yatırıyoruz oysa ki.
evi gözünde saray zaar. 700 filan istiyo zalım ev sahibi
evet çok tehlikeli bu güzel kurabiye biraz önce de sirkene yazmıştım yanında içecek birşey olmalı diye
yuhhhhhhhhhhh full eşyalı mı veriyormuş da 700 olsun
dayak istiyor o evsahibi
bence şikayet edin onu ya da edicez diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?