Kirli Çıkılar )))

iyi akşamlar kızlar
sürekli şu temizlik işinden yakınıyordum ya
bugün bi temizlikçi geldi
eh işte fena değil ama ben galiba kendi işimi kendim görmeyi daha çok seviyorum
aslında yapıcak gücü kendimde hissediyordum da, sonra ya bir şey olursa dedim bebeğe
yani hem kendim vicdan azabı çekerim hem de çevreden baskı alırım
neyse kadın geldi
kayınvalidem de geldi yardım etti
kadın tam gün çalışmadı ama tam gün parası istedi
ve de dedi ki ben hiç durmadan çalıştım, o yüzden tam gün parası istiyorum
100 lira verdim
kadın duvar, cam sildi
banyoyu tuvaleti halleti
kardeşim de geldi, biz de bi yandan mobilyaları sildik, içlerini boşalttım, tozlarını aldık, yerleştirdik
yani ben de çok yoruldum
perdeler yıkandı, ütülencek
çamaşır makinesi sabahtan beri çalışıyor, halen daha bitmedi
yarına da kalır büyük ihtimalle
uykum da var, uyurum belki biraz

geçmişi okuyorum bi yandan

o anlattığı uyuşukluk bizde de var ve benim en nefret ettiğim cinnet geçirdiğim olay bu
ama artık daha sakinleşmeye başladım
insan 2 saatte giyinir mi
3 satte yemek yer mi yiyor işte
hele ben de çalışırsam o evden çıkmak bir eziyet her gün geç kalıyorum
o da sürekli kafalarında bişeylerin dolaşmasından dikkatlerinin dağılmasındanmış canım yani ellerinde değil

canım burada sanki beni anlatmışsın evden çıkışımız , eve girişimiz, yemek yemesi, ödev yapması vs. vs. adama cinnet getiriyor derler ya aynen öyle... henüz 5 yaşında anaokuluna gidiyor... okulun en minik aynı zamanda en ağır kızı... okuldan çıkarana kadar içim bayılıyor.. okulun müdiresi halime acırdı " hocam siz 5'e doğru , okulu kapatmaya yakın gelin" diye kaç kere okulun ışıklarını kapattılar da öyle çıktık okuldan... havalar güzelken okuldan alıp yürüye yürüye geliyoruz ..benim okula varışım 15 dk.. okuldan dönşümüz 1 saat 15 dakika ... eve geldiğimde artık dizlerimde derman kalmıyordu okulda da aynıymış.. öğretmeniyle konuştuğumda sırf arkadaşlarına yetişebilsin diye boyama vb. etkinlikleri ilk helinden başlatıyormuş bazen dalıp gidiyormuş... bir de ince ayrıntıları yakalaması öğretmeninin dikkatini çekmişti..geçen sene doktora götürmeyi düşündüm biraz araştırdım 4-5 yaşlarında sık görülen bir durummuş, okul çağında da devam ederse doktora danışınız vb. şeyler yazıyordu... 45 dakikadır sofrada, birazdan gidip tabağını çöpe atacağım
bir saat sonra yatakta olması gerek.. daha yemeğini yiyecek, eksik ödevini tamamlayacak, odasını toplayacak.. hey yavrum hey
bazen soldan soldan geliyorlar bana yatmamız da ayrı bir merasim, önce bize kitap okutturuyor... sonra kendi okuyor,resimlerine bakarak hikayeyi genellikle bizim cümlelerimizle tekrar ediyor .. tam yatacak derken gelir bizi öper...o kadar okudu ya boğazı yoruldu ya haspamın... 5 dk sonra su içmeye kalkar...gelir bize tekrar iyi geceler öpücüğü verir 5 dk sonra tuvalete kalkar.. 10 dk tuvalet sefamız sürer.. tuvalet biter bir daha öpmeye gelir kendimi rakı masasında sanarım "bir daha öpüjem abi " öyle böyle saat 10' u bulur ..bana gelenler gelir artık ... önce bir kükrerim , evi bir güzel inletirim ... ondan sonra bizim kız kuzu gibi uyur... herşeyimiz yavaş ...doktor almasaydı hanımın gelmeye bile niyeti yoktu

bu arada elektriğin sürekli kesildiği yer artvinin borçka ilçesi ... işin trajikomik durumu 5 km ötemizde kocaman bir santral var ölür müsün öldürür müsün....

allah kolaylık versin
o öpme kısmını unutmuşum ben de
okula giderken 100kere döner öpücük gönderir
yatarken 50 kere kapıyı açıp kapatır öpücük gönderir
ders çalışır oyun oynarken yorulurmuş gelir gelir öpücük alır şarjmış ona
oyyyy
valla yoruldum hayattan

sevimsiz_25 , sen de benim gibisin .. temizlikçiye benim de ihtiyacım var ama gel gör ki eve temizlikçi alsam sanki arkasında da ben de koşturacağım gibi geliyor...ki lojmana taşınmadan önce temizlikçinin temizlediğinin üzerine tuvalet, banyo ve mutfağı bir kere, yerleri 3 kere daha sildim..yani ben bu işten bir şey anlamadım... bir kere pazar günü günüm vardı cumadan temizlikçi geldi Allah için kadıncağız evi tertemiz yapmıştı..ama pazar gününe kadar kızım sayesinde 3 kere daha evi süpürdüm

öpücük olayını hem seviyorum hem de bayılacak hale geliyorum ama onu reddetmeyi de içim almıyor ... boncuk boncuk bakmıyor mu içim gidiyor

bir taraftan burdan yazıyorum bir taraftan benim kıza ödevini tamamlaması için "haydiii" , "alooo" diye aragazı veriyorum

ben işletme seçerdim selincim

nihayet yakaladım, yetiştirdim, bu akşam elime pc yi alabilir miyim bilmiyorum, işim var biraz.
neyse fazla yazmayın
iyi akşamlar

eve bugun geldik yarın okul tatıl ıyıydı ama tam 108 sayfa yazılmıs tabı 20 mesajlı benım ayarım normalle tamm216 sayfa oku oku bıtmez valla

ara ara okudum msj yazmama ızın yoktu telımden

hafta sonu kıızma 180 tl eşime 100tl lcw alısverıs yaptım dıger markalar malesef cookk pahalı ancak o paklıyor bızi yaa kızıma 100 tllık tısortu ben alamıyorum kendımede pahalı buluyorum ya

defaktodan kendıme bır ternckot aldım 80 tl
eşime 1 takım 1 pantolon 3 gömlek 3 kravat aldık 600tl
utu aldım 750 tl ye buhar kazanlı carsafları falan katlı katlı utuluyormus havada utuleme yapıyor mus ilk defa kazanlı kullancagım 1.5 dk hazır oluyor utuye öle beklemıyor pek elektrık yakma olayı nasıl bılmıyorum

may bı kredı kartına yuklendık bu ay bırıkım az olucak gıbı ama napalım

utumu denedım cok guzel

valızi yerleştırdım

camasır attım evım temız zaten yardımcı bayan 2 gun temızlık yaptı ben evde yokken pedeler yıkandı camlar sılındı mis gibi

bırazdan banyo yapıp kızımı yatıracagım dokuzda

ya sızdede varmı pazar banyo yapma huyu eskıden annem pazar gecesı banyo yaptırıdı bızı simdi cumartesı banyo yapsam bıle pazar yıen bı suya gırerımmm . sankı haftaya kanun gıbıı

umarım herkes ıyıdır
bır aksılık yoktur

canım ablam ya çok hoşsun

ve aleykümselam canım
hoşgeldin evine
aldığı cicilerinizi güle güle güzel günlerde giyin
yeni ütünü de hayırlı günlerde kullan canım

bizde de çocukluğumda banyo günü pazardı
ama şimdi öyle birşey yok hele yazın hemen hergün duş alınıyor
çocuklar da daha sık yıkanıyor

çok şükür keyifler de yerinde :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
merhaba deryacım nasılsın canım?
çağan nasıl?

merhaba hayatım ben iyiyim çok şükür çağanda şimdi uyudu oda iyi çok şükür çok yorgundu esneyip duruyodu sabah çok erken uyandığı için.
sen nasılsın?deniz nasıl?konusmasında varmı bi gelişme?

merhaba kızlar ben geldim...
kardeşim aldı otogardan dolmuş filan yorulmadık şükür..
Allahtan temizlik yapıp gitmişim tertemiz ev iyi oldu.. ben de banyo yapcam

güzeldi şükür haftasonu eşim de geldi. annem de mutlu oldu ben de.. yarın da okul varrrrrr:18:

Nasılsınız hanımlar görüşmeyeli?
farmasicim katmer ve kek süperdi ellerine sağlık canım katmeri bende deneyeceğim
sirkennn o nasıl bir görüntü muhteşem canım tarifini rica etsem
seyyahcım sılanın yaptığı resimler çok iyi canım maşallah sılaya gerçekten yetenekli bi çocuk
sunny ablacım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm ama öğretmenlere gerçekten çok iş düşüyor bence aileleri bu konuda bilgilendirmek,uyarmak gerekir
pepeticim aldıklarınızı güle güle giyin canım ütünüde güle güle kullan bende kazanlı çok istiyodum biraz kullan bakalım sen memnun kalacakmısın
selinnn hani fotolar canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…