sağol eva ben de bakıyorum şimdi profilo yada arçelik filan olacak sanırım yalıtımın 4 taraflı olması lazım ama esas tercih sebebi eski fırının çıkacağı dolap içi ölçüsü olacak.
luxell deki yalıtım çift taraflıymış bu da enerji kaybı demek ve fırın çalıştığında mutfağı da daha çok ısıtması demek oluyor. Oysaki fırın 4 taraflı da yalıtımlı olmalı...yalıtım olayını pek bilmiyorum
2 gün boyunca baktım ama çok hakim olamadım olaya
evet canım ucuz bile olsa bedava değil kikirli çıkılıkla bağdaşmayacağı için vazgeçtim
luxell deki yalıtım çift taraflıymış bu da enerji kaybı demek ve fırın çalıştığında mutfağı da daha çok ısıtması demek oluyor. Oysaki fırın 4 taraflı da yalıtımlı olmalı...
http://www.ersag.com.tr/Default.asp?mod=product&cat_id=105&product_id=46karanfil organik koku gidericiler nasıl oluyor? Benim evimde bazen çok yemek kokusu oluyor. Mutfak arasına bakan tam 16 mutfak var herkes de pek bir becerikli ama aspiratör kullanımından bihaber. Kısacası benim ihtiyacım oluyor.
ona bakarsan ben de teeee ne zaman size nerde yaşıyorsunuz şu an diye sormuştum. Erkekine hizmetten ötürü görmedin sanırım konusu açılmışken yine sorayım dedimben balık yaparken mutlaka fırın poşeti kullanıyorum, sen de öyle yap. sanki daha az kokuyor gibi. sizin kendi eviniz mi eva. geçen gun de sormuştum sizin tayin durumu yok mu? kaç yıl ordasınız
ona bakarsan ben de teeee ne zaman size nerde yaşıyorsunuz şu an diye sormuştum. Erkekine hizmetten ötürü görmedin sanırım konusu açılmışken yine sorayım dedim
ona bakarsan ben de teeee ne zaman size nerde yaşıyorsunuz şu an diye sormuştum. Erkekine hizmetten ötürü görmedin sanırım konusu açılmışken yine sorayım dedim
karanfil organik koku gidericiler nasıl oluyor? Benim evimde bazen çok yemek kokusu oluyor. Mutfak arasına bakan tam 16 mutfak var herkes de pek bir becerikli ama aspiratör kullanımından bihaber. Kısacası benim ihtiyacım oluyor.
ben balık yaparken mutlaka fırın poşeti kullanıyorum, sen de öyle yap. sanki daha az kokuyor gibi. sizin kendi eviniz mi eva. geçen gun de sormuştum sizin tayin durumu yok mu? kaç yıl ordasınız
benim daha çok komşularımın kokusu geliyor ondan rahatsız oluyorum şu ersağı inceleyim bi bana göre miErsa Temizlik ve Kozmetik rnleri Resmi Web Sitesi
canım bu benim kullandığım markanın bi ürünü balık kokusuna da çok iyi geliyormuş ama ben hiç aalmadım rahatsız olmuyorum çünkü.. pencere filan açıyorum idare ediyorum açıkçası..
ama eminim daha organik şeyler de vardır.
mesela annem demişti balık tavasında az bi türk kahvesini suyla kaynatınca tavada balık kokusu kalmıyor.
ablanız yatar insan olmaya karar verdim
ben özleyin anacım(banu nerdesin)
daha karpuz kesecektik seyyah nereye böyle? özleriz ama çok özletme sabah gel (sakın geç kalma erken geeeeel şarkısı gibi olduablanız yatar insan olmaya karar verdim
ben özleyin anacım(banu nerdesin)
ballı bacıevet senfatcım kendi evimiz eşim benimle evlenmeden epey önce almış o zaman almamış olsaydı şu an buradan ev alamazdık zaten. o aldıktan sonra aşırı değerlenmiş. çok güzel hazıra kondum yani. eşim bi süre daha tayin beklemiyor. evlenmeden önce çok gezmiş doğuda,iç anadoluda. kötü bir yer gelirse emekli ederim artık serbest avukatlık yapma hakkı var
yatmak istesen de dış kuvvetler seni yatırmıyor dimi hacıyatmaz misali seyyahyatmazallahım ya
arkeoloji belgeseli koyacak zamanı buldular
ballı bacı
şaka bi yana maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?