Kirli Çıkılar )))

o zaman benimkinde kendi çapında karışık ama bir düzen var diyebiliriz
bebeği 2011temmuzda kaybettim bu testi 2012 kasım da yaptırmıştım

bıdıkçım tarihler ikisi de 2012 değil miydi:44::44::44:
başörtüsünün ilerleyen zamanlarda sorun olmayacağını düşünüyorum
şimdi bile biçok okulda kurumda özellikle sağlık kurumlarında takılıyor

pepeti güle güle kullan
o pazar banyolarını hangimiz yapmadık ki
anamı özledim

Prolaktin Hormonu Ykseklii

prolaktini araştırırken bu sayfada şu yazılar dikkatimi çekti....
Prolaktin hormonunun yükselmesine neden olan en sık neden hipofizdeki küçük tümörlerdir......Eğer prolaktin 100 ng/ml’nin altında ise sella grafisi adı verilen düz filmin çekilmesi gerekir. Bu filmde bir bozukluk görülürse MR veya CT (tercihen MR) çekilmelidir.100 ng/ml’den daha yüksek ise direk olarak MR çekilmelidir....... yazıyor bunları biraz açıklayabilecek olan var mı helede şu filmlerin çekilmesi ne şekilde oluyor benim 38,60 çıkmış

bıdık bu yazdıklarını ben de gördüm ama aklına kötü şeyler getirme en kısa zamanda da dr a görün deliböcük hanım kızımız burda olsaydı sana bir şeyler diyebilirdi.

sahi böcük nerelerde yine çırağanlarda mı yemekte

yok canım tarihler doğru hatta farkında olmadan önceleri gün gün sayıyordum önceleri eşim tepki vermiyordu ama bir yıl oldugunda artık yeteeeeer diye isyan edince içimden saymayı da durdum gün gün değil de ay ay saydımmmm
offff ne takıntılıyım bu konuda babam vefat ettiğindede kaç yıl saymıştım ama bilinçli değil farkında olmadan ritmik ilerliyordu
ne zaman sağlıklı olarak ikinci bebeğimi kucağıma alırsam sanırım ozaman bu ruhtan çıkacağım

akıllıbıdık geçmiş olsun sende demi çıktı bu uyuz şey
korkma çok fazla yüksek değil ama ilaç başlaman lazım bende ilk ay 34 çıktı 2.ay 90!!aniden fırlıyor yani..
bu hafta içi mr çektiricem inş. bişey yoktur..bela bişey bu prolaktin..Dr.a git dostinex verir büyük ihtimal

Son düzenleme:

bıdıkcım tarihler yakın olsaydı etkisi diyebilirdik ama çooooooook uzak tarihler düşükle müşükle ilgisi yok
ama eğer tümör olsaydı Allah korusun sadece prolaktin değerin yüksek çıkmazdı ve başka belirtilerde verirdi kiiiiii
bu test sonucu kasım ayına ait ..... kendi kendini korkutma durduk yerde
ama bu dmek diilki tedbiri elden bırakalım
üstelik üstünden 3 ay geçmiş bence yeni bi test yaptır bak bakalım sonuçlar nasıl?

geçmiş olsun bıdık
değerlerine şimdi bakabildim ama yüksek değil çok fazla
testi tekrar yaptırırsın hipofiz bezinin diğer hormonları ile
sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben çünkü sadece testte yüksek o da 2 kat bi yükseklik bile değil
klinik bi bulgu vermiyor eğer yine yüksek çıkarsa ileri tetkik edilir

hepinize çooook çooook teşekkür ederim

önceleri hiç böyle değildim bana neler oluyor bilmiyorum ama çok yıpratıyorum kendimi birde bunu içimde yaşamaya çalışıyorum aman eşim hissetmesin aman çevremdekiler hissetmesin diye bastıyorum bastırıyorum ne zamana kadar bilemiyorum hele birde tatilde sürekli tüm gözle üzerimdeydi ben duymuyorum sanıyorlar ama ablamlar annem sürekli yaşasaydı aynı ay doğacak olan ablamın oğlunu sevip sevmediğimi inceleyip durdular ayyyy gözleri doldu ayyyy nasıl hasretle bakıyor çocuga hiç kucağından indirmiyor gibi gibi gibi sözleri duyunca açıklama yapma ihtiyacı duydum yani Allah bir seçenek sunmadı ki ya ablanın ki ya da senin ki demedi ki ben o çocugu sevmeyeyim dedim evet içim yanıyor canımı acıtıyor eşimin kucağında onu görmek onu sevmesi öpmesi hemde nasıl acıtıyor ama bunları diyemzdim sustum güldüm geçtim takmayın böyle şeyleri beim aklıma gelmiyor hiç siz de düşürmeyin dedim iyi mi ettim bilmem ama ne bileeeeeeyim yoruldum beeeee

canım walla kreşten mi oldu yoksa annemler gelince mi bilmem ama baya bi gelişme var çok şükür.
mesela biri ona teşekkür ettiğinde bişeyhayır diyo

sal burda
nasılsa içimiz dışımıza çıktı
ne var ne yok döktük

bade sana tv alıcam
koltuğun üzerinde komşularla izlersin

sen benim karşı komşum olsana

annemin fırını bozulmuş eskiden hani şu davul fırın dedikleri gibi minik fırını vardı ben 6 yaşından beri var yılların fırını yani. Babam tutturmuş yaptıracağım ben onu diyormuş annem de yenisini alma taraftarı çünkü fırın çok hızlı pişirdiği için kekleri pek güzel olmazdı ama peksimet çörek hamur işleri deli olurdu. Şimdi ben de anacığıma minik bir fırın araştırmasına gireceğim

eva sen ne almıştın? sizlerde neler var dökülün hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…