dabi kaşlarım ve kirpiklerim donmuş olarak
kızlar bana dua edermisiniz insallah hamileyimdir. cuma kanda baktıracağım insallah rabbim bu kez tutmustur
kızlar bana dua edermisiniz insallah hamileyimdir. cuma kanda baktıracağım insallah rabbim bu kez tutmustur
badecimcim
artıkın koltukta naparsınız tvyle bilmem
ama ben cidden dalga geçmedim merak ettim
biscolatada naptığını
genel çıplaklıktan değil kadın çıplaklığından rahatsız olmuş
yoksa erkeklerden de bahsederdi diye düşündüm
yavrimu senin el becerilerin iyidir, evde bebek şekerleri, nikah şekerleri falan yapıp bir yerle anlaşıp, parça başı satsan olmamı?
takı tasarım kursuna gitsen
ahçılık kursuna gitsen
buna benzer kurslar halk eğitim merkezlerinde ve işkurlarda açılıyor, oralara bi baksan olmamı?
hoşuna gidecek ufacık bi iş de olsa, o işi yapmak hoşuma gidebilir diye düşünüyorsan kaçırma.
hadi inş. Allah nasip etmştirkızlar bana dua edermisiniz insallah hamileyimdir. cuma kanda baktıracağım insallah rabbim bu kez tutmustur
Bu lafı daha önce de söylemiştim. düşündüm ve felsefecileri buldum bir de. özel sektörde felsefe yapıyorum diyemez mesela, kamu kurumunda felsefeciyim falan
yemekteyize katılmış olabilir
sibirya topraklarında bir yer mesaj kutunu bi temizleyoksa sibiryaya mı gidecek eşin?
kadına fırsat vermedilerki seyyahım alay edip durdular..
olabilir belki kadın aşırı kıskanç belki çıplak kadınları eşinin görmesinden hoşlanmıyor.
gerçi sonrasında ben yalnız izlerkende rahatsız oluyorum dedi..
ama ben kendimce haklı bulduğum yönünü yazdım
fatmagülün tecavüz sahnesini, ailece izlemiştik
herkes böylebence kadın bunlarıda yazardı da taşladılar gariban öldü hemencik
ama ordan yeni bir konu çıktı ortaya
senfat
sen ne düşünüyorsun subliminal mesaj hakkında
orada paylaştığım linki burayada atayım
Gelenler) Belgeseli Bölüm 3 Çocuklara Yaplan Akıl Kontrolü.flv - YouTube
baştan izlemeyin7.35ten sonrasına bakın
bu konu senelerdir tartışılır, ama ben bu boyutunu bilmiyordum. sadece reklam amacı ile kullanıldığını sanıyordum
ben de şunu anlamıyorum
madem bu meret işe yarıyor
neden iyi şeyler için kullanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?