Kirli Çıkılar )))

cuma günü 1 çeyrek aldım 157 den..
ama birikim sayılmaz yaza düğünlerde kullanayım diye aldım

kızlar bana dua edermisiniz insallah hamileyimdir. cuma kanda baktıracağım insallah rabbim bu kez tutmustur

kadına fırsat vermedilerki seyyahım alay edip durdular..
olabilir belki kadın aşırı kıskanç belki çıplak kadınları eşinin görmesinden hoşlanmıyor.
gerçi sonrasında ben yalnız izlerkende rahatsız oluyorum dedi..
ama ben kendimce haklı bulduğum yönünü yazdım
fatmagülün tecavüz sahnesini, ailece izlemiştik
herkes böylebence kadın bunlarıda yazardı da taşladılar gariban öldü hemencik

Son düzenleme:

halk eğitim kurslarına gidenlere aylık 400 tl falan veriyorlar, ama zamanı tüm gün mü bilmiyorum, sonra işe çağırıyorlar.

Bu lafı daha önce de söylemiştim. düşündüm ve felsefecileri buldum bir de. özel sektörde felsefe yapıyorum diyemez mesela, kamu kurumunda felsefeciyim falan

felsefe yapmıyor ama felsefecileri alıyor özel sektör
özellikle halkla ilişkiler insan kaynaklarına falan
düşündüm antropoloji ilanı bile görmüştüm onları da alıyorlar sosyal antropoloji özellikle
sadece arkeoloji ve bölümlerinin özeli yok
anlatmışımdır arkadaşım migrosa başvurmuş
ne verebilirsin bize demişler ve zaten almamışlar
yanlış anlaşılmasın da dünyanın en kültürlü kesiminden biridir arkeologlar sanat tarihçiler(türkiyede sanat tarihi islam tarihiyle sınırlı özü bu değil ama)

ama ordan yeni bir konu çıktı ortaya

senfat
sen ne düşünüyorsun subliminal mesaj hakkında

kızlar bana dua edermisiniz insallah hamileyimdir. cuma kanda baktıracağım insallah rabbim bu kez tutmustur

hadi bakalım pepeticim inşaallah hakkınızda hayırlısı olur
bebiş bekleyenler kervanına sen de katılırsın

Son düzenleme:

hadi hayırlısı olsun
allah isteyen layıkıyla bakacak olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin

evet senfatın sublimunal sublingual mesajlar hakkındaki düşüncesini ben de merak ediyorum
seyyah benden önce sormuşsun

bu konu senelerdir tartışılır, ama ben bu boyutunu bilmiyordum. sadece reklam amacı ile kullanıldığını sanıyordum

ben de şunu anlamıyorum
madem bu meret işe yarıyor
neden iyi şeyler için kullanılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…