Kirli Çıkılar )))

ama ordan yeni bir konu çıktı ortaya

senfat
sen ne düşünüyorsun subliminal mesaj hakkında

gerçi oru senfata sorulmuş fakat ben GELENLER BELGESELİNİN 47 bölümünüde izledim
bilinç altı mesaj sanıldıgı gibi sadece reklamda tv de verilmio
müzik
mimari
sinema
tiyatro
vs... her alanda tişörtlerin üstünde bile simgeleri var gelenler belgeselini izlemenizi kesinlikle tavsiye ediorum....
youtube den izledim ben her böölümü bizzat var adamların hedefledikleri şeyleri görünce dudağınız uçuklıcak eminim ben bu belgeselden sonna herşeyi daha iyi anlayabiliorum her şeyi daha iyi görebiliorum......ve herşey daha anlamlı oldu benim için

canım walla kreşten mi oldu yoksa annemler gelince mi bilmem ama baya bi gelişme var çok şükür.
mesela biri ona teşekkür ettiğinde bişeyhayır diyo

maşallah denizime canım bence ikisininde etkisi vardır bizdede var bayağı gelişme, sayıları sayıyoruz 15 ekadar biliyo ama işine gelirse düzgün sayıyo yoksa 2-4-6-1 diye sayıyobayağı anlatıyo derdini ama bu bana yetmiyo aslında konusuyo yavrum ama akıcı değil konusması bende akıcı ve tam anlaşılır konusmasını istiyorum artık

canım inan tam hatırlamıyorum ama çağan söylüyodu sanki az buçuk ama normal bence ya her çocuk bir olmuyo işte

subliminal mesajlar her alanda uygulanıyor aslında ben bir yerde okumuştum çeşitli müzikler varmış insanın iştah merkezine etki ederek daha az yemesini sağlıyormuş
yine diyete bağladım konuyu

yahu ben de sizlerden heveslendim bdv'lerde konulara takılıyorum ama bulamıyorum sizin bahsettiğiniz konuları
bugün bir konu okudum şaka gibi bişey. tam yorum yapacam sizin gibi alıntı yapılamıyor,çıldırdım
meğer konu kapanmış

inşallah canım test mi yaptın pozitif çıktı mı??

test yaptım ama 1 haftalıkken çıkmazmıs bosuna moral bozmusum. cuma testtede çıkmayabılırmıs de kan kesin çıkarmıs . 15. gün oluyor da

inşallah pepeti hem sana hem de bütün isteyenlere nasip olsun hayırlısıyla

hadi inş. Allah nasip etmştir

hadi bakalım pepeticim inşaallah hakkınızda hayırlısı olur
bebiş bekleyenler kervanına sen de katılırsın

hadi hayırlısı olsun
allah isteyen layıkıyla bakacak olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin

tesekkürler arkadaşlar Allhm her isteyene versin insallah

farketmez canım biri demirtepe biri dikimevi ikiside yakın ama dikimevi daha yakın

töbe estağfirullah bade o çizimler ne öyle ya

uleeeen benimle dalga geçen hanımlaar.
hamaratlığımımı kıskandınız nedir anlamadım ki
yok yemektemiyize katılmışım da yok sorfra kuracam dememişimde....
hele içlerinden bir kaçık mercimeği fırına versin demiş. sabah sabah kocayı nerden bulacam da mercimek pişirecez
neyseee yemeklerimi yaptım, mutağımı parlattım geldim.
akşam tam zamanlı oğlumla ilgilenebileyim diye böyle yapmıştım aoysa ki

wva onlar bdv nin kurdu ben de heveslenip arıyorum ama ya bulamıyorum ya muhabbete yetişemiyorum enerjileri benden fazla :)

farketmez canım biri demirtepe biri dikimevi ikiside yakın ama dikimevi daha yakın

bu arada allrıght yok ama derfat sen de bebiş konuşmuyor diyordun değil mi anneme sordum da ben 2,5 yaşında konuşmuşum ama tam konuşmuşum ondan önce derdimi anlatabilecek kadar varmış anne baba mama su alan işte bir de ilk çocuğum muhtemelen gözümün içine bakmışlardır annem diyormuş bu niye konuşmuyor diyene biriktiriyor o diye gerçekten tam cümleler halinde konuşmuşum paragraf gibi tabi şimdi de susturamıyorlar

bu arada dün gazetede vardı einstein ve hawking in 160 olan zeka puanını 3 yaşındaki bir kız geçmiş 162 ile ve kız 2,5 yaşında konuşmaya başlamış

bidee derfat ve pepeti inşallah hamilesinizdir severiz bebiş fotolarını

Son düzenleme:
afiyet olsun canım (aslında afiyet olsun çekirge diyesim geldi de yaşınızdan dolayı anlaşılmaz diye düşündüm)

34 yaşındayım, güççükken çooook izledik kung-fu filmleri, çekirgeyi bilirim üstad.
yanlız yakın zamanda üstad kelimesini en çok kurtlar vadisinde mematiden duymuşluğum var, o da öldü gitti zaar :))))

allright gelince kafayı yiyecek hafta sonundan bu yana bır bır bır hiç susmadık

Son düzenleme:

canım benim oğlumda da var konuşamama problemi. benim nerdeyse 3,5 yaşında.
ama şükürler olsun başladı az da olsa konuşmaya

bizimki sayıları biliyor mesela 1 diyeceği yerde 1 parmak 2 diyeceği yerde 2 parmak... gösteriyor ama sayma şekli şu: 3 6 3 6 3 6.....
böyle deam eder gider bu

evet canım bende konusmamasından şikayetçiyim sanırım annen haklı canım çağanda biriktiriyor konusunca bidahada susmayacak ama böyleside çok zor derdini anlatamıyınca ağlıyor mızmızlanıyor o zamanda ben benlikten çıkıyorum
inş canım çok heyecan yaptım ben gögüslerim felaket sızlıyor belim ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi sonucları sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…