- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
ama ordan yeni bir konu çıktı ortaya
senfat
sen ne düşünüyorsun subliminal mesaj hakkında
siz ne sevişip duruyosunuz bu kadar isimlerle hitaplar falan
başka bahardan-topicden mi tanışıyorsunuz
evet canım 2009 kasım annelerinden tanışıyoruz birbirimizide pek severiz
canım walla kreşten mi oldu yoksa annemler gelince mi bilmem ama baya bi gelişme var çok şükür.
mesela biri ona teşekkür ettiğinde bişeyhayır diyo
oğlan dun 22.30 da, bugun 21.30 da uyudu. bir tarafımı kaşıyım da kalkmasın
uyanmak için 4-5 kere çaba gösterdi, tekrar uyuttum.
inşaallah düzene koyarım.
çocugu geç konuşan annelere sorum olacak. oğlum 1 yaşında. benimkiyle aynı zamanda doğanlar baba, dede, gel, ver, anne haricinde 3-5 kelime daha çıkarıyorlarmış. bizimki henüz babıldama döneminde. baba ve mama ortaya söylüyor. onu da geçtim babanın baba oldugunu bilmiyor. at, al ver gibi komutlara uymuyor, kafasına göre takılıyor. siz de nasıldı durumlar hatırlıyor musunuz
kadına fırsat vermedilerki seyyahım alay edip durdular..
olabilir belki kadın aşırı kıskanç belki çıplak kadınları eşinin görmesinden hoşlanmıyor.
gerçi sonrasında ben yalnız izlerkende rahatsız oluyorum dedi..
ama ben kendimce haklı bulduğum yönünü yazdım
fatmagülün tecavüz sahnesini, ailece izlemiştik
herkes böylebence kadın bunlarıda yazardı da taşladılar gariban öldü hemencik
inşallah canım test mi yaptın pozitif çıktı mı??
inşallah pepetihem sana hem de bütün isteyenlere nasip olsun hayırlısıyla
hadi inş. Allah nasip etmştir
hadi bakalım pepeticim inşaallah hakkınızda hayırlısı olur
bebiş bekleyenler kervanına sen de katılırsın
hadi hayırlısı olsun
allah isteyen layıkıyla bakacak olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin
Son mesajımı 2428'e yazmışım olmuş 2508 helal olsun isze iki günde ne etmişiniz gene :)
Bu arada ben derfat'a öğrenciyken demirtepe metrosuna yakın oturdum yazmışım o akdere deyince kız da ne alaka demiştir dikimevi metrosuydu o onun için yazdıydım gece gece kafa gitmiş öğrencilik biteli de 10 yıldan fazla olunca :)
cumartesi lazer işini hallettim ben de girdik bir yola bakalım gerçekten cazırdatıyorlarmış ama çok acımıyor
ben gene kürkçü dükkanına döndüm işlere bakayım arada da geçmişi okurum
kızlar bana dua edermisiniz insallah hamileyimdir. cuma kanda baktıracağım insallah rabbim bu kez tutmustur
kıskanıyorum ama
test yaptım ama 1 haftalıkken çıkmazmıs bosuna moral bozmusum. cuma testtede çıkmayabılırmıs de kan kesin çıkarmıs . 15. gün oluyor da
tesekkürler arkadaşlar Allhm her isteyene versin insallah
yahu ben de sizlerden heveslendim bdv'lerde konulara takılıyorum ama bulamıyorum sizin bahsettiğiniz konuları
bugün bir konu okudum şaka gibi bişey. tam yorum yapacam sizin gibi alıntı yapılamıyor,çıldırdım
meğer konu kapanmış
farketmez canım biri demirtepe biri dikimevi ikiside yakın ama dikimevi daha yakın
afiyet olsun canım(aslında afiyet olsun çekirge diyesim geldi de yaşınızdan dolayı anlaşılmaz diye düşündüm )
wva onlar bdv nin kurdu ben de heveslenip arıyorum ama ya bulamıyorum ya muhabbete yetişemiyorum enerjileri benden fazla :)
bu arada allrıght yok ama derfat sen de bebiş konuşmuyor diyordun değil mi anneme sordum da ben 2,5 yaşında konuşmuşum ama tam konuşmuşum ondan önce derdimi anlatabilecek kadar varmış anne baba mama su alan işte bir de ilk çocuğum muhtemelen gözümün içine bakmışlardır annem diyormuş bu niye konuşmuyor diyene biriktiriyor o diye gerçekten tam cümleler halinde konuşmuşum paragraf gibitabi şimdi de susturamıyorlar
bu arada dün gazetede vardı einstein ve hawking in 160 olan zeka puanını 3 yaşındaki bir kız geçmiş 162 ile ve kız 2,5 yaşında konuşmaya başlamış
bidee derfat ve pepeti inşallah hamilesinizdir severiz bebiş fotolarını
maşallah denizime canım bence ikisininde etkisi vardır bizdede var bayağı gelişme, sayıları sayıyoruz 15 ekadar biliyo ama işine gelirse düzgün sayıyo yoksa 2-4-6-1 diye sayıyobayağı anlatıyo derdini ama bu bana yetmiyo aslında konusuyo yavrum ama akıcı değil konusması bende akıcı ve tam anlaşılır konusmasını istiyorum artık
wva onlar bdv nin kurdu ben de heveslenip arıyorum ama ya bulamıyorum ya muhabbete yetişemiyorum enerjileri benden fazla :)
bu arada allrıght yok ama derfat sen de bebiş konuşmuyor diyordun değil mi anneme sordum da ben 2,5 yaşında konuşmuşum ama tam konuşmuşum ondan önce derdimi anlatabilecek kadar varmış anne baba mama su alan işte bir de ilk çocuğum muhtemelen gözümün içine bakmışlardır annem diyormuş bu niye konuşmuyor diyene biriktiriyor o diye gerçekten tam cümleler halinde konuşmuşum paragraf gibitabi şimdi de susturamıyorlar
bu arada dün gazetede vardı einstein ve hawking in 160 olan zeka puanını 3 yaşındaki bir kız geçmiş 162 ile ve kız 2,5 yaşında konuşmaya başlamış
bidee derfat ve pepeti inşallah hamilesinizdir severiz bebiş fotolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?