canım benim oğlumda da var konuşamama problemi. benim nerdeyse 3,5 yaşında.
ama şükürler olsun başladı az da olsa konuşmaya
kızlar bu kadar kafaya takmayın konuşmamasını. geçenlerde bahsetmiştim komşumun minik oğlu da nerdeyse üç yaşında ama o da konuşmuyor. kendince bir dili var ama hiç kimse anlamıyorbu arada benim oğlum da 3,5 yaşından sonra konuştu kızlar 1,5 yaşındayken bülbül gibi şakıyorlardı oysa. erkek bebekler demek ki biraz daha geç konuşuyor elifcino, ben de birkaç sezondur kurtlar vadisi izlemediğim için çözemedim üstad durumunu )
bende izleyince şok olmuştum seyyahtöbe estağfirullah bade o çizimler ne öyle ya
ben o belgeseli izledikten sonra gökdelenlerin tepelerine dikkat etmeye başladım:)gerçi oru senfata sorulmuş fakat ben GELENLER BELGESELİNİN 47 bölümünüde izledim
bilinç altı mesaj sanıldıgı gibi sadece reklamda tv de verilmio
müzik
mimari
sinema
tiyatro
vs... her alanda tişörtlerin üstünde bile simgeleri var gelenler belgeselini izlemenizi kesinlikle tavsiye ediorum....
youtube den izledim ben her böölümü bizzat var adamların hedefledikleri şeyleri görünce dudağınız uçuklıcak eminim ben bu belgeselden sonna herşeyi daha iyi anlayabiliorum her şeyi daha iyi görebiliorum......ve herşey daha anlamlı oldu benim için
yahu ben de sizlerden heveslendim bdv'lerde konulara takılıyorum ama bulamıyorum sizin bahsettiğiniz konuları
bugün bir konu okudum şaka gibi bişey. tam yorum yapacam sizin gibi alıntı yapılamıyor,çıldırdım
meğer konu kapanmış
ablacım doğru diyosunda kreşteki yaşıtlarının nasıl şakıdığını görünce ben kötü hisssediyorum kendimi.
demekki yeterince ilgilenemmeişim diyorum...
yada altında başka nedenler arıyorum.
allah başka dert vermesin elbet konuşacaklar inş. ama zaman zaman üzüyor beni bu sorun.
konuyla alakasız ama yazmazsm çatlarım papa 28 şubatta istifa ediyormuşbizimkilere de ince bir mesaj var da anlayana dabiii
neyse kendimi kurtarayım sarıkız da ürkmüş papadan ONS 1657 olmuş
ara ara aklıma geldikçe yazarım h sonu karanfil evine geçtiselam kızlar.
2 gündür aktif olamıyorum takımda.geçmişte ne var okumaya vaktim yok.eşim izinli,iş güç,gezme,alışveriş derken,oturmaya zamanım kalmıyor.
önemli olayları özet geçebilecek hafızası kuvvetli takım arkadaşı aranmaktadır.
konuyla alakasız ama yazmazsm çatlarım papa 28 şubatta istifa ediyormuşbizimkilere de ince bir mesaj var da anlayana dabiii
neyse kendimi kurtarayım sarıkız da ürkmüş papadan ONS 1657 olmuş
altına laf yoktam da istifa edeceği zamanı bulmuş. niye 28 şubat demiş :))) bi 28 şubat gidiyor, bitemedi gitti, herkese yaradı bi bize yaramadı.
tam da altın aldıydım ya, düştükce düşiiiy gözünü sevdimin. bu zamana kadar altından bi gıdım kar edemedim ya, yanarım da ona yanarım.
altına laf yok
uzun dönem düşüneceksin altını kısa dönemde pek kar getirmez al sat yapmadığın sürece.
ablacım doğru diyosunda kreşteki yaşıtlarının nasıl şakıdığını görünce ben kötü hisssediyorum kendimi.
demekki yeterince ilgilenemmeişim diyorum...
yada altında başka nedenler arıyorum.
allah başka dert vermesin elbet konuşacaklar inş. ama zaman zaman üzüyor beni bu sorun.
ablası, abisi olan çocuklar daha çabuk konuşuyorlar, ya da aile apartmanlarında kalan çocuklar da öyle. ben kendi velilerimden görüyorum, durum bu.
ilk çocuk, anne-baba çalışıyor, çocuk geç konuşuyor. mesela ben evde oğlumla teke tekken konuşamazdım, konuşmaya bişey de bulamıyordum ki. kitap okuyordum fakat o sıralarda oğlum bazı kitaplara takıyordu, sadece onu okutuyordu. bizimkinin bi tane "bu ayşe" kitabı vardı, kitabın sözleri hala ezberimde :)))
bazı anneler ama, bebek doğduğundan beri bıcır bıcır konuşurlar, bu da çocuğun konuşmasında olumlu fark ediyor bence.
ver coşkuyu ver coşkuyu
seri katillerin hayatını okuyorum yahu
arka fonda cinayet belgeseli eşliğinde
ne var ki
ne kadan da doal bi durum
ya valla asgari ücretle geçinenleri kutluyorum kıssslarr yaaa
ara ara aklıma geldikçe yazarım h sonu karanfil evine geçti
farmasi paso börek çörek kek yaptı (onu kıskandım kel kalmayım diye ben de yaptım elbette)
meyradan hala ses yok (sahi bugün aramıza dönmesi gerekmiyor muydu) sanırım ofisinde hurma dağıtıyor daha bize sıra gelmedi
şu anki konuşulan konu 25. kare dedikleri subliminal mesajlar
elif papatya diyete başladı pazarları tartılacaklar ben de katılacağım onlara
selin 4 yıla tamamlamak istiyor ne okusam daha diyor biz de işletme okumasını önerdik.
daha da yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?