Kirli Çıkılar )))

canım benim oğlumda da var konuşamama problemi. benim nerdeyse 3,5 yaşında.
ama şükürler olsun başladı az da olsa konuşmaya

kızlar bu kadar kafaya takmayın konuşmamasını. geçenlerde bahsetmiştim komşumun minik oğlu da nerdeyse üç yaşında ama o da konuşmuyor. kendince bir dili var ama hiç kimse anlamıyor bu arada benim oğlum da 3,5 yaşından sonra konuştu kızlar 1,5 yaşındayken bülbül gibi şakıyorlardı oysa. erkek bebekler demek ki biraz daha geç konuşuyor elifcino, ben de birkaç sezondur kurtlar vadisi izlemediğim için çözemedim üstad durumunu)

Son düzenleme:

ablacım doğru diyosunda kreşteki yaşıtlarının nasıl şakıdığını görünce ben kötü hisssediyorum kendimi.
demekki yeterince ilgilenemmeişim diyorum...
yada altında başka nedenler arıyorum.
allah başka dert vermesin elbet konuşacaklar inş. ama zaman zaman üzüyor beni bu sorun.

töbe estağfirullah bade o çizimler ne öyle ya
bende izleyince şok olmuştum seyyah
yeğenlerim hipnotizma olmuş gibi izlerler çizgifilmleri
çocukların beyinlerini etkiliyolar demek

ben o belgeseli izledikten sonra gökdelenlerin tepelerine dikkat etmeye başladım:)
heryerde gzö arar oldumne manyak insanlar var
bluebeam izledinmi oda çok tuhaf mutlaka izlenmesi gerek
ve başka biryerde üstün körü baktım dehşete düşüp kapattım yani nedir tam bilmiyorum ama bir yerde insan ve timsah yumurtası döllenip sürüngen insanlar üretmeye çalışıyolar amaçlarını filan okuyamadım midem tutmadı o resimlere bakmaya:26:

daha yenisin alışırsın
burda bahsettiğimiz bişey olurda merak edersen profillerimize gir yazdığım cevaplardan veya okuduğun konudan bulursun

selam kızlar.
2 gündür aktif olamıyorum takımda.geçmişte ne var okumaya vaktim yok.eşim izinli,iş güç,gezme,alışveriş derken,oturmaya zamanım kalmıyor.
önemli olayları özet geçebilecek hafızası kuvvetli takım arkadaşı aranmaktadır.

Son düzenleme:
konuyla alakasız ama yazmazsm çatlarım papa 28 şubatta istifa ediyormuş bizimkilere de ince bir mesaj var da anlayana dabiii

neyse kendimi kurtarayım sarıkız da ürkmüş papadan ONS 1657 olmuş

ablası, abisi olan çocuklar daha çabuk konuşuyorlar, ya da aile apartmanlarında kalan çocuklar da öyle. ben kendi velilerimden görüyorum, durum bu.

ilk çocuk, anne-baba çalışıyor, çocuk geç konuşuyor. mesela ben evde oğlumla teke tekken konuşamazdım, konuşmaya bişey de bulamıyordum ki. kitap okuyordum fakat o sıralarda oğlum bazı kitaplara takıyordu, sadece onu okutuyordu. bizimkinin bi tane "bu ayşe" kitabı vardı, kitabın sözleri hala ezberimde :)))

bazı anneler ama, bebek doğduğundan beri bıcır bıcır konuşurlar, bu da çocuğun konuşmasında olumlu fark ediyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
ara ara aklıma geldikçe yazarım h sonu karanfil evine geçti
farmasi paso börek çörek kek yaptı (onu kıskandım kel kalmayım diye ben de yaptım elbette)
meyradan hala ses yok (sahi bugün aramıza dönmesi gerekmiyor muydu) sanırım ofisinde hurma dağıtıyor daha bize sıra gelmedi
şu anki konuşulan konu 25. kare dedikleri subliminal mesajlar
elif papatya diyete başladı pazarları tartılacaklar ben de katılacağım onlara
selin 4 yıla tamamlamak istiyor ne okusam daha diyor biz de işletme okumasını önerdik.
daha da yazarım

konuyla alakasız ama yazmazsm çatlarım papa 28 şubatta istifa ediyormuş bizimkilere de ince bir mesaj var da anlayana dabiii

neyse kendimi kurtarayım sarıkız da ürkmüş papadan ONS 1657 olmuş

tam da istifa edeceği zamanı bulmuş. niye 28 şubat demiş :))) bi 28 şubat gidiyor, bitemedi gitti, herkese yaradı bi bize yaramadı.
tam da altın aldıydım ya, düştükce düşiiiy gözünü sevdimin. bu zamana kadar altından bi gıdım kar edemedim ya, yanarım da ona yanarım.

altına laf yok
uzun dönem düşüneceksin altını kısa dönemde pek kar getirmez al sat yapmadığın sürece.

ablası olan çocuklar daha önce konuşsaydı, benim oğlumun heralde 1 yaşında konuşması lazımdı elifcim ablaları dediğim gibi 1,5 yaşında konuştular. iki abla bir de durmadan konuşan bir anneyle bile benim oğlum nerdeyse dört yaşına geliyordu konuştuğunda ayrıca komşum da kızcağız durmadan oğluyla konuşuyor, ama maalesef çocukta belli birkaç şeyin dışında bişey yok onun için sıkmayın canınızı, her çocuk bir olmuyor

hesapta 500 tl var..
bi 2 gr alayım diyorum ama 3 mü alsam acaba

kızlaarr bugün pestilim çıktı dünkü yorgunluğun üstüne erkenden kalkmak..okuldan gelir gelmez uyudum.
ama birazdan misafi geliyormuş yatılı

itiraf edeyim buraya gelmeye bile üşeniyordum geri yatcaktım

bu arada sizler de pazartesi sendromu yaşamışsınız ya hem güldüm hem sevindim.. bizlerle ne kadar empati yaptığınızı görünce sevindim benim anlayışlı arkadaşlarım

ya valla asgari ücretle geçinenleri kutluyorum kıssslarr yaaa

bence o bir şehir efsanesi
inanmıyorum inanamıyorum
ya bi yerlerden ailelerden falan geliyor
ya 3-5 çocuk yapıp hepsini okuldan alıp çalıştırıyorlar
mümkünatı yok
kira gaz zaten 600 benim
daha nasıl olabilir ki

selam kızlarr
kaç gündür ayrı kaldım sizlerden..
haftasonu çok canımız sıkıldı atladık ankaraya gittik
dün hava da muhteşemdi gerçekten
annem duruyu parka götürdü
biz de karı koca öğrencilik yıllarımızı yadettik arkadaşlarımızla buluştuk
yemek yedik kahve içtik..
hazır rahat rahat dolanırken biraz da bana alışveriş yaptık
hastalık vesilesiyle 73 den 70 kg ya düşmüşüm
bunun şerefine kendimi ödüllendirdim:)))
journeyden kaban, 2 pantolon,1 bluz aldım
staminanın da 1 kazağını aldım
takı,şal aldım
aklım ayakkabıda kaldı onu da burdan alacağım..

gitmeden fırında patatesli köfte yapmıştım o kalmıştı,
bi de yanına ıspanak yaptık
akşama yemekler hazır..

siz neler yaptınız
ne havadisleriniz var?
bundan böyle evde de internetim var..
artık hep sizinleyim:)))

sirkeci sirkeci/ankaradan bildiriyor

93.5 tan 2 gr aldım Allah bereket versin.
sanırım bu ay bütün borcumuz bitcek

ben kaçayım kesin açtırlar.. hastaneye gelmişler.. yemeğe koyulayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…