Kirli Çıkılar )))

bak ne güzel gencecik anne olmuşun harika bir eş ve sağlıklı bir evlat vermiş rabbim sanaaa... kendine haksızlık etmee... kendine 1 -2 saat ayır ve 30-40 görünümünü harcamaalrınla gderrr...

emin ol kendini daha iyi hissedersin.... bacım... zorluklarrı baya yaşamışın emin ol ben anlatsam kafan iyice çatlarrrr.... şimdi feci bir şekilde silkin ve kendine gel... evdeysen emre yanındaysa ona da kötü enerjin geçmemeli be bacım... yok işdeysennn öğlen arası çık gez bişeler al bişeler yapp kendini iyi hisset olur mu?

geçer geçer buda geçer...

bak muhasebe devlet sektörü değil yaaa aslında 1-2 yıllığına bırakmak denmesede araverebilirsin tıpkı doğum sonrası ücretsiz izin gibi... ama sonra dönüşün yine kesinse .. maddi durumunuzda iyse... sen en iyisine karar vericeksindir zatennn... bol bol ya havle çekiver...

acaba sosyete pazarına gitsemmiii kızlarrrr... ankaradan gökçe

çok para harcarmıyımmm ufff böyle bişiler alasım varr kendimee

Canım daha yeni başladım zaten 1 ay oldu

Canım daha yeni başladım zaten 1 ay oldu

o zaman boşverrr bırakmak aravermek yok... sadece yorulucan oğluşun sen işin ev... bunun için başka şeylere yer açma takmaaaa tamamm..... 25 yaş ve tatlı bir oğluş iyi bir eşş... gerisini boşverrrrrr

o zaman boşverrr bırakmak aravermek yok... sadece yorulucan oğluşun sen işin ev... bunun için başka şeylere yer açma takmaaaa tamamm..... 25 yaş ve tatlı bir oğluş iyi bir eşş... gerisini boşverrrrrr

Yok yormuyo beni alıştım yaa...Gereksiz insanlarla uğraşınca daha çok yoruluyorum...Eşimle konuştum yüzüne tel kapattım çok sinirlendimm aman beeee offffff

Eşim diyoki içine atacağına ara söyle ver cevabını....Bende dedim ben değil sen muhatap olacaksın banane senin ailenden susmasını bu tarz konuşmamasını öğrenecekler dedim

Seninde başını şişirdim arkadaşım yaa...Kusura bakmayın arkadaşlar sizlerde....
yahuuu ne demek be bacımmmm cidden paylaştıkça insan rahatlar.... böyle düşünme ayrıca kafam falan da şişmedi benim... rahat ol sen bacım...

Eşim diyoki içine atacağına ara söyle ver cevabını....Bende dedim ben değil sen muhatap olacaksın banane senin ailenden susmasını bu tarz konuşmamasını öğrenecekler dedim
ayrıca çok mantıklı bir şekilde ifade etmişin... sonra sen kötü olcan geri dönüşü olmuyor el kızı olunca ama oğulları olunca kötü olan illaaa zamanla değişir ki ortada pek bişey yok eşin halletsinnn

ne zamandır aktıf bırıkım yapmak ıstıyorum 2 kere lısteye gırdım 2.ay borclanarak cıktım o derece
sımdı ben sıze ogleen sonra evın gecmınden bıraz bahsetsem fıkır yurutebılırmıyız
bırıkımı gectım
parayı bıtırıp ay sonu zo rgelıyor :26:

Canım ortada bişey yok derken ben mi büyütüyorum yoksa bilemedim:26:

Tabiki yardımcı oluruz burada ne kirli çıkılar var bir bilsenn

Haknur sakin ol canım boşverrrr

kış boyunca birikim yaptım kızlar ekim kasım aralık ve ocak ta toplam 11 milyar birikti tabi pek kıyafet almamıstım bu ara

simdi ihtiyaç doğunca bi sürü sey aldım 15 talide ve hala alıyorum int den dün 121 tl bugunde 110 tl olmak üzere alıs veris yaptım. gereksiz değil ama kızıma seneye giymesi için 4-5 yas indirimi giren kaban tısört hırka falan aldım sonuçta simdi almasam eylulde kres baslayınca alınacak değilmi.

ilk defa bu sene sezon sonu indirimini takip ediyorum yıllardır istediğim birseydi hiç yapamıyorudm.

ev için para ödemistik ya 70 bin lira 20 cuma 50 si çarsamba gelecek çek almıstık firmadan bankaya takasa koyduk banka tahsil etcek simdi

haknur boşver sıkma canını onları da öyle kabul et..
olan kendine olur başka kimseye değil...

farmasi çok sağol...

yenidendoğdum, bak sen bizi hiç dinlemiyon kızacam sana haa
soruyon soruyon yine kendi bildiğini yapıyon

haknur görümce filan valla canını sıktığına değmez
demesi kolay diyebilirsin ama sen ve senin sevdiklerin daha önemli gerisi boş

sen bi ara bişey demiştin anladım
neyse yemeği ne yaptın karar verdinmi

biraz geniş ol bak zor günler atlamışsın ama geçmişte kalmış anlattığına göre sen güçlü birisin
görümcenin bikaç kendini bilmez laflarıyla sıkılmamalısın. Baktın kayınvaliden bebeğine zor bakacak bulursun güvenilir bir bakıcı evinde baktırırsın paran gitti işin bitti

ayy çok mutlu oldum..
senin yerine bi ohh çektim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…