Ay canım sorma inan beyin kanaması geçirecek gibi çatlıyo başım bi yandan ağlayıp bi yandan yazıyorum neden ağlıyorsun dersen oğlumu öyle zorluklarla tek başıma büyüttümki bu laf ağır geldi inan beni gören ne olmuş sana ya çökmüşsün zayıflamışsın diyolar kendimi 40 50 yaşlarında hissediyorum desem yeridir yaşım 25 daha...Bu zorlukların üstüne bide bunlar gelince zoruma gidiyor artık...
bak muhasebe devlet sektörü değil yaaa aslında 1-2 yıllığına bırakmak denmesede araverebilirsin tıpkı doğum sonrası ücretsiz izin gibi... ama sonra dönüşün yine kesinse .. maddi durumunuzda iyse... sen en iyisine karar vericeksindir zatennn... bol bol ya havle çekiver...
Canım daha yeni başladım zaten 1 ay oldu
o zaman boşverrr bırakmak aravermek yok... sadece yorulucan oğluşun sen işin ev... bunun için başka şeylere yer açma takmaaaa tamamm..... 25 yaş ve tatlı bir oğluş iyi bir eşş... gerisini boşverrrrrr
Yok yormuyo beni alıştım yaa...Gereksiz insanlarla uğraşınca daha çok yoruluyorum...Eşimle konuştum yüzüne tel kapattım çok sinirlendimm aman beeee offffff
hımmm olur böyle vakaalardaa..
yahuuu ne demek be bacımmmm cidden paylaştıkça insan rahatlar.... böyle düşünme ayrıca kafam falan da şişmedi benim... rahat ol sen bacım...Seninde başını şişirdim arkadaşım yaa...Kusura bakmayın arkadaşlar sizlerde....
ayrıca çok mantıklı bir şekilde ifade etmişin... sonra sen kötü olcan geri dönüşü olmuyor el kızı olunca ama oğulları olunca kötü olan illaaa zamanla değişir ki ortada pek bişey yok eşin halletsinnnEşim diyoki içine atacağına ara söyle ver cevabını....Bende dedim ben değil sen muhatap olacaksın banane senin ailenden susmasını bu tarz konuşmamasını öğrenecekler dedim
yahuuu ne demek be bacımmmm cidden paylaştıkça insan rahatlar.... böyle düşünme ayrıca kafam falan da şişmedi benim... rahat ol sen bacım...
ayrıca çok mantıklı bir şekilde ifade etmişin... sonra sen kötü olcan geri dönüşü olmuyor el kızı olunca ama oğulları olunca kötü olan illaaa zamanla değişir ki ortada pek bişey yok eşin halletsinnn
ne zamandır aktıf bırıkım yapmak ıstıyorum 2 kere lısteye gırdım 2.ay borclanarak cıktım o derece
sımdı ben sıze ogleen sonra evın gecmınden bıraz bahsetsem fıkır yurutebılırmıyız
bırıkımı gectım
parayı bıtırıp ay sonu zo rgelıyor :26:
he ya deli miyim acep ben gidip uyusam ya
hatta sıcak bi banyo yapıp uyuyayım dur
haknur boşver sıkma canını onları da öyle kabul et..
olan kendine olur başka kimseye değil...
farmasi çok sağol...
yenidendoğdum, bak sen bizi hiç dinlemiyon kızacam sana haa
soruyon soruyon yine kendi bildiğini yapıyon
Ay canım sorma inan beyin kanaması geçirecek gibi çatlıyo başım bi yandan ağlayıp bi yandan yazıyorum neden ağlıyorsun dersen oğlumu öyle zorluklarla tek başıma büyüttümki bu laf ağır geldi inan beni gören ne olmuş sana ya çökmüşsün zayıflamışsın diyolar kendimi 40 50 yaşlarında hissediyorum desem yeridir yaşım 25 daha...Bu zorlukların üstüne bide bunlar gelince zoruma gidiyor artık...
Tabiki yardımcı oluruz burada ne kirli çıkılar var bir bilsenn
Haknur sakin ol canım boşverrrr
kış boyunca birikim yaptım kızlar ekim kasım aralık ve ocak ta toplam 11 milyar biriktitabi pek kıyafet almamıstım bu ara
simdi ihtiyaç doğunca bi sürü sey aldım 15 talide ve hala alıyorum int den dün 121 tl bugunde 110 tl olmak üzere alıs veris yaptım. gereksiz değil ama kızıma seneye giymesi için 4-5 yas indirimi giren kaban tısört hırka falan aldım sonuçta simdi almasam eylulde kres baslayınca alınacak değilmi.
ilk defa bu sene sezon sonu indirimini takip ediyorum yıllardır istediğim birseydi hiç yapamıyorudm.
ev için para ödemistik ya 70 bin lira 20 cuma 50 si çarsamba gelecek çek almıstık firmadan bankaya takasa koyduk banka tahsil etcek simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?