Ya canım her ay düzenli dr a götürüyorum emreyi ve dr umuz gelişimini vs çok beğeniyor oğlumun bunları diyemedim salağa sen kimsin ne biliyosun diye...
Evet kv normalde o işe başlayınca ona gidecekti ama emre olunca ona gidemicek ona delirdi biliyorum ama böyle yapmaması lazımdı..kv ile arası iyi ama kv si diğer torununa bakıyor yani bu ortada kaldı diyebilrim ama bana güzellikle dese bunu ben oğluma evde bakıcı tutarım illa böyle yapması gerekmiyor annem yok diye onlara muhtaç olduğumu biliyorlar(1 yaş bebeği kreşler almıyo alsa zaten hemen vercem)
hava çok güzel
dışarı çıkacagız. önce bişey yedireyim.
çok yazmayın (bu lafım seyyaha, geyik yapma, akşama badeyle yaparız, sayfalar dolmasın)
mutfak ve salonun halılarını yıkamaya gönderdim.
gelince oğlanı uyutup, ortalığı süpürüp sileceğim
meyra hurmaları, zemzemi başkasına dağıtıyor sanırım bizmle görüşmüyor. şaka bir yana işlerini toplarlıyor sanırım
Ya canım her ay düzenli dr a götürüyorum emreyi ve dr umuz gelişimini vs çok beğeniyor oğlumun bunları diyemedim salağa sen kimsin ne biliyosun diye...
Evet kv normalde o işe başlayınca ona gidecekti ama emre olunca ona gidemicek ona delirdi biliyorum ama böyle yapmaması lazımdı..kv ile arası iyi ama kv si diğer torununa bakıyor yani bu ortada kaldı diyebilrim ama bana güzellikle dese bunu ben oğluma evde bakıcı tutarım illa böyle yapması gerekmiyor annem yok diye onlara muhtaç olduğumu biliyorlar(1 yaş bebeği kreşler almıyo alsa zaten hemen vercem)
hava çok güzel
çok yazmayın (bu lafım seyyaha, geyik yapma, akşama badeyle yaparız, sayfalar dolmasın)
meyra hurmaları, zemzemi başkasına dağıtıyor sanırım bizmle görüşmüyor. şaka bir yana işlerini toplarlıyor sanırım
3 aylık bebeği kreşe alıyolar
bulunduğun yerde değişebilir belki
kızım doğduğundan beri kreşe gitti
hava çok güzel
kudurmasının nedeni anlaşıldı. bir daha böyle yaparsa abla sen ne çok şey biliyorsun, pediatri okusaydın ya, bu bilgilerin boşa gitmezdi, tüm annelere yardımcı olurdu diyebilirsin.
3 aylık bebeği kreşe alıyolar
bulunduğun yerde değişebilir belki
kızım doğduğundan beri kreşe gitti
Hemen araştırcam canım bunu duyduğum iyi oldu
doğum izninden hemen sonramı verdin canım kreşe
benimde bakıcak insanım yok
Rabbim kısmet ederde bebeğim olursa hemen kreşe gidicek
işte bu harika bacım... nitekim sen de iyi birisindir de allah böyle eş veri vermiş... dieğrlerini koyver gitsinGüzel bişey yazılacak bi durum yokki arkadaşım zaten....Hayvan diyorum daha ötesi varmı...İnanın varya eşimi bi tanısanız bunlar onun ailesimi dersiniz çevremde eşimi görenler diyo zaten sorsana bi eşin evlatlık falanmı diye eşim bambaşka ailesi b.ktann
yaaa buna anlam veremiyorum üstelik dr diyon bacım bireysel farklılıklar ve gelişim psikolojisi adına hiç mi bişey bilmiyor... dediğin gibi 6 ay çok kritik bir dönemmm mazallah rabbim ne eder bilinmezzzz kalçaçıkığı olunması bile bu aylarda belli oluyor nerdeyseeee uff ufff yok ağzını burnunu göstermemiş yaaaa aman seninde evladın varrr dimi insan azcık düşünürrr otizim 5.yaşında bile ortayaçıkabiliyorrr nasıl bu noktadannn kendine harika anne imajı çıkarıp karşısındakini üstelik canını kanını yaralayabiliyor... ayıp...haknur benim oğlanda ağız burun göstermiyor, 1-2 kere çalışmayı denedim, olmuyor, zamanı var dedim.
ama şu an çocugu olan birinin sana böyle demesi şaşılacak şey. 2 gun sonra 6 aylık başına gelecek. 6 aylık bebeğe bakmakta ne var, hiç bir şey öğretmiyorsun. emzir, altını değiştir. ayrıca kv. dersin anne ben bişey öğretemiyorum, bundan sonra siz daha cok vakit geçiriyorsunuz, siz öğretin.
bana da bu çok zayıf falan diyorlardı. kilo aldı, artık yedirme çocuk obez olacak dediler ki şu ana kadar 10 kg hiç görmedi cocuk. insanın işine karışılması yani akrabalar tarafından olunca sinirleniyor. arkadaslarım dese alınmam belki.
6 ay sonra görürsün sen de onun bebeğini, ayrıca o çocuguna tek bakıyorsa ve annesi senin oğlana baktıgı için yanına gidemediğinden kıskanıyordur. kendi kv. ile sorun yaşıyorsa da senin canını sıkmak isteyebilir. kendi mutsuz olan başkasının mutsuz olmasını ister.
hahaaa haaaeşim kıl dönmesinden ameliyat olacak mesela görümceme diyorumki dikişli zor olcak vs konuşuyoruz iddalaşıyo benimle o amelyatta dikiş olmazmış hiç hayatında görmemiş duymamış lan salak geçen sene ben oldum dikişlerim vardı abim oldu onunda aynen hala diyoki yok olmaz dedim peki ben neyin dikişini aldırdım olmayan dikişinmi o iç dikiştir diyo aptal...Ya kısacası bilgi 0 konuşma car car...
işte bu harika bacım... nitekim sen de iyi birisindir de allah böyle eş veri vermiş... dieğrlerini koyver gitsin
yaaa buna anlam veremiyorum üstelik dr diyon bacım bireysel farklılıklar ve gelişim psikolojisi adına hiç mi bişey bilmiyor... dediğin gibi 6 ay çok kritik bir dönemmm mazallah rabbim ne eder bilinmezzzz kalçaçıkığı olunması bile bu aylarda belli oluyor nerdeyseeee uff ufff yok ağzını burnunu göstermemiş yaaaa aman seninde evladın varrr dimi insan azcık düşünürrr otizim 5.yaşında bile ortayaçıkabiliyorrr nasıl bu noktadannn kendine harika anne imajı çıkarıp karşısındakini üstelik canını kanını yaralayabiliyor... ayıp...
böylelerine kıskançlık sendromu anomasi diyoruzz boşverrr çıldırmış...
insan hiç bişey bilmese büyük konuşmaktan korkarr be bacım... bu görümceee bayaaa cahilmiş...
hahaaa haaaişte bak yaaa bunun doktor olduğna emin misin hahahahaaaa üstelik iki dikiş tipi var kıl dönmesi büyüklüğne göre iç ve dış diye.. ha birde bu son yıllarda amelyatsız kıl dönmeside çıktı ama devlette hala klasik yöntemm ... amann be bacımmmm sen üzülmeee belli etti o kendini
allah korusun ya bacımmm ya havle çekiverrr uffff yaaa şöyle rahatlatıcak bir bitki çayımı içsen yaaa amannnniyi gezmeler canım..
Salak inanın ağlıyorum şimdi sinirden ya beyin kanamasından gidicem şimdii
asla bırakmaaa maddiyat elbette önemli çocuğunda çokça önemli sen zaten onun için çalışmaktasın.... yani bacım işini bilmiyorum ne iş yapıyordun???içimden bi ses bırak işi al oğlunu büyüt diyo
kızım 76 gün kuvözde kaldı
görevlendirme olunca çalışıyordum ben
zaten o zaman o kadar çok hastaneye yatıp çıktım ki işe devam edemedim
kuvözden sonra direk kreşe gitti
selam kirli çıkılar
haknur nasıl sinirlendirmişler seni biraz sakin ol
görümce hanım gıcık biri anlaşıldı kuyruk acısı da var annesinin bebeğine bakması için zemin hazırlıyor belli
fazla polemiğe girme muhattap olma
k validene mi gittin al çocuğunu iyi günler efendim de çık
çok afedersinnn de böyleleri kıçından kıl aldırmıyor yaaa dikiş aldırsında öğrensin diyecemmmmmmmm.... iznin olursa diyim mi bacım.....Ya bi görsen nasıl iddalaşıyo benimle yokmuş dikiş ya dedim okumamış olabilirim tıp ama bizzat yaşadım o farklıdır sen bilmiyosun diyo babasıda o dr ondan iyimi bilcen dedi bozuldum ayyyyyyyy yarabbim sana sığınıyorummm
allah korusun ya bacımmm ya havle çekiverrr uffff yaaa şöyle rahatlatıcak bir bitki çayımı içsen yaaa amannnn
bak unutma
herşey üstüne üstüne geliyor,sende üstüne üstüne git....
taktiğin bu olsun
ayrıca 0-3 evet ya önerilmez pek sonuçta birden fazla çoluk çocuk olunca vücudunun bağışıklık sitemi azcık sıkıntı çıkarabilyor... emreciğin bünyesi önemli...
hem amacı bu görümcenin kendi kaynanası bakamıyor onunkine annesine kapalamak tövbe yarabbi... sonuçta sende
yavrunun iyliği için kaynana bırakyon hem onunda torunu....
yaa aslında en iyi en baştan iyi bir komşu aile bulup ona bakıcı bırakmak gerekli meblaylaaa ama şimdi yapsan aile içinde sorun çıkabilir...
asla bırakmaaa maddiyat elbette önemli çocuğunda çokça önemli sen zaten onun için çalışmaktasın.... yani bacım işini bilmiyorum ne iş yapıyordun???
ama bak şimdi 3 yıl sonra illa kreş parası anaokul parası belki özel okul ingzce sosyal etkinlikler parası ve belki yeni bir kardeşin giderleri bu yüzdennn geleceğe hazırlıycan sen her şekilde emoçudaaa kendinide.... (emre erkek kardeşimin adı bu arada çok severim kardeşimi) dilerim senin emre de bizimki gibi çok çok iyi hayırlı kaliteli bir birey olur vatana millate ve anasınaa babasınaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?