Kirli Çıkılar )))

kudurmasının nedeni anlaşıldı. bir daha böyle yaparsa abla sen ne çok şey biliyorsun, pediatri okusaydın ya, bu bilgilerin boşa gitmezdi, tüm annelere yardımcı olurdu diyebilirsin.

haknur hiçbir zaman susma
sen sustukça onlar tepene biner daha çok üzülürsün bu şekilde
kavga etmeden sokuştur laflarını
sen sinir olcağına onlar olsun

eskiden bende çok susardım
sus sus nereye kadar dedim bir konuştum tam konuştum
ne zamandır ne kayınvaldemi ne de onun kapasitesindeki çevresindeki o terbiyesiz insanları görmüyrm
kendi koşuyor peşimde eşimle haber gönderiyor zeytinle görüşelim diye
resti çekince iyi oluo boşver
sessiz kalma

iyi gezmeler canım... (maalesef burası hep yağmurlu ((()
işlerine kolay gelsin...

3 aylık bebeği kreşe alıyolar
bulunduğun yerde değişebilir belki
kızım doğduğundan beri kreşe gitti

bugün muhabbetim sizlerle değil
bugün perşembe

iyi gezmeler canım..

kudurmasının nedeni anlaşıldı. bir daha böyle yaparsa abla sen ne çok şey biliyorsun, pediatri okusaydın ya, bu bilgilerin boşa gitmezdi, tüm annelere yardımcı olurdu diyebilirsin.

Salak inanın ağlıyorum şimdi sinirden ya beyin kanamasından gidicem şimdii

Ya kk konularına bakıyorum da 0 3 yaş çocuklara kreşi hiç önermiyolar offffffffffffffff

Hemen araştırcam canım bunu duyduğum iyi oldu

alıyolar ama tavsiye etmem tabi
benim ablam ve 10 yıllık benim de çocukluğumu bilen 15 tane arkadaşı vardır kreşte
el bebek gül bebek büyüdü
yoksa güvenmek çok zor tabi bebek sonuçta ne oldu ne bitti söyleyemez

doğum izninden hemen sonramı verdin canım kreşe
benimde bakıcak insanım yok
Rabbim kısmet ederde bebeğim olursa hemen kreşe gidicek

kızım 76 gün kuvözde kaldı
görevlendirme olunca çalışıyordum ben
zaten o zaman o kadar çok hastaneye yatıp çıktım ki işe devam edemedim
kuvözden sonra direk kreşe gitti

işte bu harika bacım... nitekim sen de iyi birisindir de allah böyle eş veri vermiş... dieğrlerini koyver gitsin

yaaa buna anlam veremiyorum üstelik dr diyon bacım bireysel farklılıklar ve gelişim psikolojisi adına hiç mi bişey bilmiyor... dediğin gibi 6 ay çok kritik bir dönemmm mazallah rabbim ne eder bilinmezzzz kalçaçıkığı olunması bile bu aylarda belli oluyor nerdeyseeee uff ufff yok ağzını burnunu göstermemiş yaaaa aman seninde evladın varrr dimi insan azcık düşünürrr otizim 5.yaşında bile ortayaçıkabiliyorrr nasıl bu noktadannn kendine harika anne imajı çıkarıp karşısındakini üstelik canını kanını yaralayabiliyor... ayıp...

böylelerine kıskançlık sendromu anomasi diyoruzz boşverrr çıldırmış...
insan hiç bişey bilmese büyük konuşmaktan korkarr be bacım... bu görümceee bayaaa cahilmiş...

hahaaa haaa işte bak yaaa bunun doktor olduğna emin misin hahahahaaaa üstelik iki dikiş tipi var kıl dönmesi büyüklüğne göre iç ve dış diye.. ha birde bu son yıllarda amelyatsız kıl dönmeside çıktı ama devlette hala klasik yöntemm ... amann be bacımmmm sen üzülmeee belli etti o kendini

Ya bi görsen nasıl iddalaşıyo benimle yokmuş dikiş ya dedim okumamış olabilirim tıp ama bizzat yaşadım o farklıdır sen bilmiyosun diyo babasıda o dr ondan iyimi bilcen dedi bozuldum ayyyyyyyy yarabbim sana sığınıyorummm

selam kirli çıkılar
haknur nasıl sinirlendirmişler seni biraz sakin ol
görümce hanım gıcık biri anlaşıldı kuyruk acısı da var annesinin bebeğine bakması için zemin hazırlıyor belli
fazla polemiğe girme muhattap olma
k validene mi gittin al çocuğunu iyi günler efendim de çık

iyi gezmeler canım..

Salak inanın ağlıyorum şimdi sinirden ya beyin kanamasından gidicem şimdii
allah korusun ya bacımmm ya havle çekiverrr uffff yaaa şöyle rahatlatıcak bir bitki çayımı içsen yaaa amannnn

bak unutma

herşey üstüne üstüne geliyor,sende üstüne üstüne git....

taktiğin bu olsun
ayrıca 0-3 evet ya önerilmez pek sonuçta birden fazla çoluk çocuk olunca vücudunun bağışıklık sitemi azcık sıkıntı çıkarabilyor... emreciğin bünyesi önemli...
hem amacı bu görümcenin kendi kaynanası bakamıyor onunkine annesine kapalamak tövbe yarabbi... sonuçta sende
yavrunun iyliği için kaynana bırakyon hem onunda torunu....

yaa aslında en iyi en baştan iyi bir komşu aile bulup ona bakıcı bırakmak gerekli meblaylaaa ama şimdi yapsan aile içinde sorun çıkabilir...
içimden bi ses bırak işi al oğlunu büyüt diyo
asla bırakmaaa maddiyat elbette önemli çocuğunda çokça önemli sen zaten onun için çalışmaktasın.... yani bacım işini bilmiyorum ne iş yapıyordun???

ama bak şimdi 3 yıl sonra illa kreş parası anaokul parası belki özel okul ingzce sosyal etkinlikler parası ve belki yeni bir kardeşin giderleri bu yüzdennn geleceğe hazırlıycan sen her şekilde emoçudaaa kendinide.... (emre erkek kardeşimin adı bu arada çok severim kardeşimi) dilerim senin emre de bizimki gibi çok çok iyi hayırlı kaliteli bir birey olur vatana millate ve anasınaa babasınaaa...

Ay canım sorma inan beyin kanaması geçirecek gibi çatlıyo başım bi yandan ağlayıp bi yandan yazıyorum neden ağlıyorsun dersen oğlumu öyle zorluklarla tek başıma büyüttümki bu laf ağır geldi inan beni gören ne olmuş sana ya çökmüşsün zayıflamışsın diyolar kendimi 40 50 yaşlarında hissediyorum desem yeridir yaşım 25 daha...Bu zorlukların üstüne bide bunlar gelince zoruma gidiyor artık...

çok afedersinnn de böyleleri kıçından kıl aldırmıyor yaaa dikiş aldırsında öğrensin diyecemmmmmmmm.... iznin olursa diyim mi bacım.....

ayy ne şebeklik yaptım sana bacımmm allahın seversen yetti gari deee sallamaaa inadına inadına yapıverr....

Canım muhasebedeyim ben ama kendi işim gibi rahat bi yerdeyim tanıdık zaten en iyi dostlarımız kendileri...

dediklerinde çok haklısın ama offf offf işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…